" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Λαθρομετανάστες- ὁ Μισθοφορικός Στρατός τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ κατά τῆς Δύσεως

Γράφει ὁ Ethan Huff

Παρόλο που η συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών, των Ευρωπαίων και άλλων Δυτικών που δέχεται επίθεση από τις κυβερνήσεις τους αυτή τη στιγμή θέλουν να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση και να σφραγιστούν τα σύνορα, οι δυνάμεις (TPTB= παγκόσμια ἐξουσιαστική ἐλίτ) πιέζουν να καταστρέψουν τους δυτικούς στόχους τους εκμεταλλευόμενοι τους παράνομους μετανάστες ως μισθοφορικό στρατό .

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλη αυτή η συζήτηση για την «προστασία της δημοκρατίας» αφήνοντας τα σύνορα ορθάνοιχτα είναι εξαπάτηση. Το μόνο πράγμα που προστατεύεται από την παράνομη μετανάστευση είναι το status quo και η αδίστακτη τάξη δισεκατομμυριούχων που θέλει απεγνωσμένα να το κρατήσει κατοχυρωμένο για δικό τους όφελος.

Οι δημοσκοπήσεις σε όλη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν ενισχυμένη ασφάλεια στα σύνορα, όχι λιγότερη. Και όμως οι TPTB κάνουν αυτό που θέλουν, δηλαδή να κρατήσουν τα σύνορα ορθάνοιχτα.

«Εδώ και πολλά χρόνια έχω προσφέρει μια συγκεκριμένη θεωρία για την αληθινή ατζέντα πίσω από τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων στις δυτικές χώρες και πιστεύω ότι αυτή η θεωρία απαντά στα περισσότερα ερωτήματα σχετικά με την παράνομη μετανάστευση», γράφει ο Brandon Smith για το Alt-Market.us σχετικά με την κατάσταση.

«Ο κοινός ισχυρισμός εντός του Liberty Movement είναι ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος της «Στρατηγικής Cloward-Piven»: Μια μέθοδος κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιεί μεγάλης κλίμακας μετεγκατάσταση μεταναστών σε μια κοινωνία προκειμένου να αποσταθεροποιήσει αυτό το έθνος. Ο στόχος είναι να εισαχθούν άνθρωποι με μια [sic] ασυμβίβαστη ή εχθρική ιδεολογία και, τελικά, η κουλτούρα στόχος θα καταρρεύσει και θα αναγκαστεί να αποδεχθεί ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης (δηλαδή από τις ελεύθερες αγορές και την ελευθερία στον κομμουνισμό και τη σκλαβιά).

(Σχετικό: Γνωρίζατε ότι το καθεστώς Μπάιντεν παρέχει ταξιδιωτικά «δάνεια» σε παράνομους μετανάστες για να τους βοηθήσει να εισβάλουν πιο εύκολα στις Ηνωμένες Πολιτείες;)

Μπορεί η Δύση να ενωθεί με επιτυχία για να σταματήσει την παγκοσμιοποίηση;

Μπορεί επίσης να έχετε ακούσει για την τακτική «διαίρει και βασίλευε», η οποία είναι άλλο ένα σκέλος στη στρατηγική της παγκοσμιοποίησης. Με το να βρισκόμαστε εμείς οι άνθρωποι διαιρεμένοι και θυμωμένοι ο ένας εναντίον του άλλου για συχνά επινοημένα κοινωνικά ζητήματα, οι παγκοσμιοποιητές κερδίζουν κάθε φορά.

Ο Smith πιστεύει ότι εάν οι Δυτικοί ενωθούν ενάντια στους παγκοσμιοποιητές που διεισδύουν στις κυβερνήσεις και όχι ο ένας εναντίον του άλλου, η παγκοσμιοποιητική συνωμοσία για την καταστροφή του κόσμου με αδίστακτους μισθοφορικούς στρατούς μεταναστών θα κατέρρεε πιο γρήγορα από ό,τι πολλοί πιθανώς πιστεύουν ότι είναι δυνατό.


Εισάγοντας εκατομμύρια και εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς κάθε χρόνο, οι παγκοσμιοποιητές αραιώνουν επιτυχώς τους γηγενείς δυτικούς πληθυσμούς σε σημείο που ολόκληρο το σύστημα τελικά να καταρρεύσει.

«Το έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα και συνεχίζω να πιστεύω ότι ένας από τους κύριους σκοπούς του κατεστημένου να αφήσει ανοιχτά τα σύνορα και να δελεάσει τους παράνομους να εισέλθουν είναι η δημιουργία ενός στρατού μεταναστών. μια κατάσταση κατά την οποία σε εκατομμύρια παρανόμους θα προσφερθεί εύκολη υπηκοότητα με αντάλλαγμα τις υπηρεσίες τους », προειδοποίησε ο Smith σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο.

«Πιστεύω επίσης ότι αυτός ο στρατός λαθρομεταναστών θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του αμερικανικού κοινού (του πραγματικού πολίτη) για την επιβολή μέτρων στρατιωτικού νόμου υπό τον φόβο μιας εθνικής καταστροφής».

Με άλλα λόγια, ο σκοπός όλων αυτών των παρανόμων δεν είναι απλώς να υπερπληρώσουν τη Δύση και να καταστρέψουν τους δυτικούς πολιτισμούς. Είναι επίσης να μετατρέψουμε αυτούς τους παράνομους σε επιβολείς του κατεστημένου που κάνουν την προσφορά του ενός τοις εκατό ενάντια στη θέληση του λαού .


«Σκεφτείτε το – ουσιαστικά αγοράζονται και πληρώνονται», λέει. «Είναι μισθοφόροι που στρατολογούνται με προσφορές εύκολης ιδιότητας του πολίτη, κρατικές δωρεές και την ευκαιρία να ασκήσουν βία στους πολύ δυτικούς (και γενικά λευκούς) πληθυσμούς που περιφρονούν».

«Και, τους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό ενώ κρύβονται πίσω από τις κυβερνητικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου για προστασία».

Η παράνομη εισβολή  αλλοδαπών είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης της καταστροφής και της κατάληψης της Δύσης

Ἀπό : thetruthseeker.co.uk


Ἡ Πελασγική

31 σχόλια:

  1. Όλα είναι σύμφωνα με στο σχέδιο του Θεού αγαπητοί μου , και καλησπέρα σας !!!
    Αφήνει ο Κύριος για να μετα-νοήσουν τα έθνη , αλλά και ο περιούσιος λαός του Θεού δλδ οι ορθόδοξοι χριστιανοί σε όλα τα έθνη , και να σταματήσουν να λατρεύουν τα είδωλα.
    ... η πόρνη πόλη , από ότι φαίνεται τουλάχιστον σε εμένα , είναι η κάθε μεγαλούπολη της Δύσης και της Ανατολής , του Βορά και του Νότου

    Αποκάλυψη 17
    15 Και λέγει μοι· τα ύδατα α είδες, ου η πόρνη κάθηται, λαοί και όχλοι εισί και έθνη και γλώσσαι. 16 και τα δέκα κέρατα α είδες και το θηρίον, ούτοι μισήσουσι την πόρνην και ηρημωμένην ποιήσουσιν αυτήν και γυμνήν, και τας σάρκας αυτής φάγονται, και αυτήν κατακαύσουσιν εν πυρί. 17 ο γαρ Θεός έδωκεν εις τας καρδίας αυτών ποιήσαι την γνώμην αυτού, και ποιήσαι μίαν γνώμην και δούναι την βασιλείαν αυτών τω θηρίω, άχρι τελεσθώσιν οι λόγοι του Θεού.
    18 και η γυνή ην είδες έστιν η πόλις η μεγάλη η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί νά πῶ Γεώργιε, μπορεῖ καί νά εἶναι ὅπως τά λές. Μπορεῖ ὄντως νά πρέπῃ νά κυλιστῇ πολύ βαθιά στόν βοῦρκο ἡ Ἀνθρωπότης γιά νά κατανοήσῃ τό μέγεθος τῆς ἀμαρτίας της. Ὅμως δέ νομίζεις πώς πολύ πιό λογικό φαίνεται ἡ κατανόησις νά ἔρθῃ μέσῳ τῆς Γνώσεως ; Δέ νομίζεις πώς ἡ Ἀνθρωπότης πρέπει ἐπιτέλους νά κατανοήσῃ ποιούς χρειάζεται νά ξεφορτωθῇ ἐάν θέλει νά ὑπάρξη μέλλον γι᾿αὐτήν ;

      Τέλος πάντων,θά μπορούσαμε νά "παντρέψουμε" αὐτές τίς δύο ἐκδοχές καί νά ἔχομε ἕνα καλό ἀποτέλεσμα.
      Ἀλλά θά ἔχομε ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα κυρία Ευαγγελία :-)
      Ως γνωμικό του Πυροβολικού (που υπηρέτησα ) είναι το : Ισχύς δια της Γνώσεως
      , μπορούμε να το παραφράσουμε λίγο σε : Πίστις δια της Γνώσεως , της γνώσεως που έρχεται από την ιστορία και το βίωμα της ορθόδοξης εκκλησίας , τα μαρτύρια και τα θαύματα του Θεού στους αγίους και τις αγίες Του. Πίστη δια της γνώσεως ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και γνώση δια της πίστεως . Αλλά ποιοι το δέχονται αυτό ;
      μόνον οι ταπεινοί , όση έχουν υπερηφάνεια , οπότε και εγωισμό , δεν μπορούν να δουν και να το κάνουν γνώση τους.
      Παράδειγμα : Σήμερα είναι της αγίας Βάσσας , κατά το μαρτύριο της γκρέμισε με την προσευχή της τα αγάλματα , χιλιάδες πίστεψαν και θανατώθηκαν από τις τότε ρωμαϊκές αρχές επειδή γνώρισαν την Αλήθεια , πάμπολλα τα παρόμοια παραδείγματα κατά τους διωγμούς των χριστιανών.
      Άλλο παράδειγμα : Τελευταία γιορτάσαμε την θαυματουργική απελευθέρωση της Κέρκυρας από του Αγαρηνούς δια θαύματος του αγίου Σπυρίδωνα. Γιατί δεν έγινε Γνώση της κοινωνίας το πως η Πίστη μπορεί να σώσει την κοινωνία ;
      Άλλο παράδειγμα : Τελευταία στις πυρκαγιές κάπου έγιναν λιτανείες και έβρεξε ή άλλαξε ο αέρας και πήγε πίσω η φωτιά και έσβησε , δεν είναι αυτό γνώση ότι η πίστης στον Θεό βοηθάει τον άνθρωπο ;

      Άλλο παράδειγμα : Κάθε χρόνο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού , γίνεται το θαύμα με το προζύμι από τον βασιλικό του Σταυρού , σε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι γνωστό αυτό από παλιά.Και αλλά θαύματα γίνονται σε σταθερές ημερομηνίες όπως στην Κεφαλλονιά με τα φιδάκια και ξερούς κρίνους που ανθίζουν σε σταθερές γιορτές.
      Δεν είναι αυτό γνώση δια της πίστεως και Πίστη δια της Γνώσεως ότι ο Θεός ενεργεί και δεν ισχύουν αυτά που λένε οι Παλαιοημερολογίτες ;

      Πιστεύουμε λοιπόν , με ταπεινοφροσύνη , δλδ χωρίς υπερηφάνεια , και έρχεται η αποκάλυψη της Γνώσης που ενισχύει την Πίστη.

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ Γεώργιε,δέν ξέρω ἄν αὐτά τά ὁποῖα ἀναφέρεις [θέματα Πίστεως] ἔχουν σύνδεσιν μέ τήν Γῶσιν, ἀλλά σίγουρα ἔχουν ἄμεσον καί οὐσιαστικότατη σχέσιν μέ τήν δύναμιν τῆς Πίστεως.
      Τῆς Πίστεως ἡ ὁποία ὅπως εἶχε πεῖ ὁ θεάνθρωπος Κύριος Ἡμῶν, Ἰησοῦς Χριστός, μπορεῖ νά κινήσῃ βουνά.

      Μία παρατήρησιν θέλω νά κάνω καί ταυτοχρόνως νά εἶναι κάι παράκλησις : Σέ παρακαλῶ δέν χρειαζόμαστε ἀντιπαραθέσεις ( παλαιοημερολογίτες ) μᾶλλον καί βέβαιον εἶναι πώς χρειαζόμεθα ὁμόνοια καί συστράτευσιν. Ὁ ἐχθρός εἶναι κοινός καί πρέπει νά τόν ἀντιμετωπίσουμε μέ ὅση περισσότερη δύναμιν ἔχομε. Αὐτή ἔρχεται μέσα ἀπό τήν ἕνωσιν καί τήν ὁμόνοια.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ , ένωση και ομόνοια στην Αλήθεια όμως , εκεί είναι η δύναμη , είναι λεπτό το ζήτημα και χρειάζεται ταπεινοφροσύνη και καλή διάθεση.
      Ούτε εμένα μου αρέσουν οι κόντρες , κυρίως γιατί αποβαίνουν άκαρπες , αλλά η Αλήθεια πρέπει να λέγεται και να ομολογείται για το κοινό καλό.

      Διαγραφή
    5. ... επίσης , η άποψις μου , όταν βλέπω τις σοβαρότατες παρεκτροπές και του Κων/πόλεως και τα περί μικτών γάμων κτλ , αλλά και των περισσότερων επισκόπων και κληρικών , είναι ότι όντως , είναι υπό καθαίρεση όλοι αυτοί.
      Την μάχη όμως την δίνουμε μέσα στην εκκλησία , ώστε να γίνει Σύνοδος που θα τους καθαιρέσει όλους αυτούς , έτσι λειτουργεί η εκκλησία , Συνοδικά.
      Μέχρι να γίνει σύνοδος και να καθαιρεθούν όμως , τα μυστήρια που τελούν είναι έγκυρα διότι τα μυστήρια και τα θαύματα τα ενεργεί η Χάρις του Θεού , ανεξαρτήτως της πνευματικής κατάστασης του κάθε παπά , γι αυτό και μας καταδέχεται ο Κύριος και δίνει το Άγιο Φως Του στους Ελληνορθόδοξους , ακόμα και στον νυν Ελληνορθόδοξο επίσκοπο Ιεροσολύμων , παρά τις 'συμπροσευχές' του με τους αιρετικούς.

      Ας ειρηνεύουμε λοιπόν , δεν μας συμφέρει η ταραχή , αλλά και : Μακάριοι οι ειρηνοποιοί ,κατά το λόγιον του Κυρίου !!!

      Διαγραφή
  2. Διαβαζοντας αυτο το αρθρο επιμενω:
    Δεν με πειραζει αν γινομαι κουραστικος, αλλα επαναλαμβανω την αληθεια.
    Καταλαβαινουμε ΟΛΟΙ τωρα, ακομα και αυτοι οι ηλιθιοι (κι ας μην το παραδεχονται) που ουρλιαζαν εξω απ' το Εφετειο ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ! οτι ΟΛΑ ηταν υπολογισμενα απ' τους εβραιους....συμμαχους μας.
    Διοτι οι ..."σοφοι" γενοκτονοι και απογονοι των Χριστοκτονων εβραιοι, αναρωτηθησαν:
    ΠΩΣ θα εφαρμοσθουν τα ...αθωα σχεδια μας αν η ΧΑ ηταν οχι κυβερνηση, ουτε αντιπολιτευση, αλλα παρεμενε στην τριτη θεση που ηταν;
    Θα ηταν ΠΟΛΥ δυσκολο λοιπον για τους εβραιους (τα αιωνια θυματα των Ναζι-οι αθωοι εβραιοι ντε!) να τους ξεβρακωνει καθημερινα ΜΕΣΑ στην βουλη ο Κασιδιαρης με τους υπολοιπους ΧΑγιτες και να αποκαλυπτει τα εγκληματικα σχεδια τους για την Ελλαδα και την Ευρωπη.
    Γι αυτο πηλαλησαν με την ψυχη στο στομα, απ' τις Νεες Υορκες κι απ' τις Βρυξελλες να βρουν το Σαμαροσκυλο και να βαλουν αθωους ανθρωπους φυλακη.
    Ενω τωρα χωρις ΧΑ, εχουμε τους πουστηδες που παντρευονται υπερηφανα αναμεταξυ τους.
    Και τι πουστηδες;
    Προεδραρες παρακαλω.
    Εχουμε και κατι απομειναρια ΠΑΣΟΚους που παντρευοναται κατω απ' τον ...μπαρουτοκαπνισμενο Ηλιο τους, εχουμε και τους γυφτους που μπαινουν οπου ναναι αλωνιζουν κι αλεστικια δεν δινουν, εχουμε αραπαδες "ελληνες" ολυμπιονικες, χωρια τα υπολοιπα καθε καρυδιας καρυδια που ναι μαζεμενα κι απ' την μαυριλα τους εχουν σκοτινειασει την Ελλαδα.
    Φωτιες και καρβουνιασμενα κορμια ολουθε, τραινα παλιοσιδερα ανακετεμενα με ανθρωπινο κιμα, ανεμογεννητριες για το περιβαλλον, κλιματικες αλλαγες, εβραιοϊους, ευλογια πιθηκιων και πανωλη αιγοπροβατων.

    Τι αλλα θελετε ωρε δημοκραταραιοι;
    Φυλακισατε τους "Ναζιδες" κι ας μην εχετε τωρα να πλερωσετε την ΔΕΗ, τον λογαρισμο του νερου στο σπιτι σας που οπου ναναι θα σας το τσιμπησουν τα εβραιοfundς, η φετα πηγε 20ευρουλακια το κιλο και αναμεινατε τις καινουργιες τιμες στα γαλακτωδη προϊοντα τωρα που σφαξαν και θαψαν τα ζωντανα στις χωματερες.
    Κι οπου ναναι η αλλη φωτια, η φωτια του πολεμου ερχεται κατα πανω μας.
    Αλλα εχουμε δημοκρατια ομως!

    Κι ακομα ειμαστε στην αρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐρώτησα πιό πάνω ἄν θά μπορούσαμε νά εἴχαμε κάποιο καλό ἀποτέλεσμα, μέσα ἀπό ἀφυπνιστικές ἐνέργειες ἀκόμη καί γιά ὁλομέτωπους ἀγῶνες. Τώρα διαβάζοντας ὅλα αυτά πού μᾶς ἀνέφερες, ἀγαπητέ ΕΑΦ καί πού εἶναι ἡ πραγματικότης,μία πραγματικότης πού διαμορφώθηκε ΚΑΙ καθιερώθηκε τήν τελευταία 10ετία + , φοβᾶμαι πώς δέν θά μπορέσουμε ὄχι κάποιο καλό αποτέλεσμα νά ἔχομε,ἀλλά οὔτε κἄν νά τό ὀνειρευτοῦμε. Ἐκτός .

      Ἐκτός ...

      Θά τό ξανά ᾿δοῦμε τό θέμα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή

    2. Σου εχω ηδη απαντησει αγαπητη φιλη προ καιρου με την ΜΙΑ και ΜΟΝΗ λυση του προβληματος.... "πολιτης/οπλιτης".
      Τον αρπαζεις, τον δικαζεις για τα εγκληματα του και τον εκτελεις επι τοπου.
      Μετα να δεις, θα υπαρξει αλλος ΚΕΕΡΦΑ να βγει στους δρομους;
      Για τα λαθρολυμματα δεν το συζητω.
      Κολυμπωντας θα λακησουν για τις πατριδες τους.

      Αλλα και παλι....dum spiro spero


      ΥΓ
      Θα διαφωνησω.
      Η πραγματικοτης αυτη καθιερωθηκε σιγουλια-σιγουλια την τελευταια 50ετια.
      Απ' το καιρο του ...εδω Πριγκηπατο! Εδω πριγκηπατο του Μονακο!

      Διαγραφή
    3. Ξεκινῶ ἀπό τό ὑστερόγραφο :

      Ναί, οὐσιαστικῶς ἀπό ἐκεῖνο τόν καιρό τοῦ : ἐδῶ ..... ( ἄς μήν ἐκφραστῶ...)
      Ἀλλά ἡ μεγάλη "σφαγή" - ἄμεσος ἀποκάλυψις τοῦ ποιός ἄρχει, εἶναι τῆς τελευταίας 10ετἰας.

      Τώρα στά τοῦ πολίτου - ὀπλίτου, τί νά πῶ, τά ἔχω ξαναπεῖ καί ἔχεις ἀντιδράσει. Δέν ξέρω δέν μπορῶ νά πῶ ὅτι εἶμαι ἔτοιμη,ὡς ἄνθρωπος, νά δεχθῶ κάτι τέτοιο.

      Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει δέν ἔχει καί τόση ἀξία τό τί αἰσθάνομαι ὡς ἄνθρωπος ἀπέναντι σέ ἄνθρωπο. Ἄλλοι ἀναλαμβάνουν σέ τέτοιες περιπτώσεις νά ἐκτελοῦν ἀνάλογες ὑπηρεσίες. Ἐμένα οὔτε στήν προπαγάνδα δέν θά μέ ἔβαζαν...

      Θά ἔλεγα νά πᾶμε παρακάτω, ἀλλά μᾶλλον τά ἔχεις κανονίσει ὅλα ἔτσι πού δέν ἔχει...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. Εσυ Πελασγικη που προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν κάνεις ούτε για προπαγάνδα
    Εσύ είσαι ίσως η καλύτερη σάλπιγγα που έχω γνωρίσει
    Μετά ειλικρινείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄ ! Πρῶτα - πρῶτα θά ξεκινήσω μέ τό καλωσόρισμα σ᾿ἐσένά ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !
      Ποῦ ἤσουν ; Διακοπούλες ἔ ; Μᾶς ἔλειψες...
      Ἀλλά εἶσαι πάλι κοντά μας !

      Μετά : Ὅταν διάβασα τό "σάλπιγγα" ἦταν σά νά εἶδα νοερῶς, μπροστά μου τήν ἐξῆς εἰκόνα : Ἕνα λόχο ἰππικοῦ τῶν Νοτίων ( Dixie) καί μπροστά-μπροστά τόν ἔφιππο στρατιῶτη μέ τήν σάλπιγγα ἕτοιμος να δώση τό σύνθημα γιά τήν μάχη.

      Τήν μάχη πού λέγαμε. Καί θά εἶναι τρομερή αὐτή ἡ μάχη ! Δέν πρέπει νά ἔχει καμμία ἄλλη κατάληξιν πέραν τῆς Νίκης !

      Μέ ὑπερεκτιμᾶς πάντως. Ἀλλά σ᾿εὐχαριστῶ τά μάλα !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
  4. Στο σχέδιο του Θεού ηταν και το θειάφι στα Σόδομα, οι Περσικές φυλές που εσφαζαν στο γόνατο τους αποστάτες ισραηλίτες ( ειδωλολάτρες γαρ ) η άλωση της πόλης με 400 χρόνια ομαδικους βιασμούς, λεγεώνες γενίτσαρους και γιουσουφάκια, με κάποια εκατομμύρια μάρτυρες κρεμασμένοι και γδαρμένοι κατά το είθισται. Στο σχέδιο του Θεού ηταν να κυβερνήσουν οι μπολσεβίκοι και να εκτελέσουν μεχρι το 1942 καμιά 50ριά εκατομμύρια χριστιανούς χιλιάδες μοναχούς και κληρικούς, ασε ποσοι πέθαναν στα γκουλαγκ
    Στο σχέδιο του Θεού είναι αν πιαστεί απο πάνω να καταστραφούν ολοκληρωτικά οι Ελληνες ( ΠατροΚοσμάς) και τέλος στο σχέδιο του Θεού είναι να κυβερνήσει ο αντίχριστος.

    Δια ταυτα
    οσα συμβαίνουν είναι ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ( οι περσικες φυλές και πάλι...) για την αποστασία

    δεν παω σε ψιλά θεολογικά ( βασικά χοντρά ειναι ) νοήματα γιατι ετσι κι αλλιως δεν αγγίζουν κανέναν
    Θα σταθω μονο στο οτι νομιμοποίησαν τον σοδομισμό και τον Αλλάχ στην εκκλησία
    Μονο γι αυτα τα δυο θα πανε στον πατο της κολασης πιο κατω και απο τον πατερα τους τον διαολο

    Οποιος θελει αποδειξεις πολυ ευχαριστως να βάλω καποια λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά πῶ ὅτι δέν τά λές σωστά ; Ὄχι βεβαίως. Πολύ, πολύ σωστά τά λές. Τό ζητούμενον πάντα εἶναι : ποιός ἀκούει ; Ἡ ἀπάντησις καί πάλι χιλιοειπωμένη : οἱ ἐλάχιστοι...

      Καί τό ἐρώτημα : Εἵμαστε ἕτοιμοι ;
      Χμμμ...

      Καλημέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3 - 15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἧς ἢ ζεστός.
    16 Οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σὲ ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι φίλη μου
    Ουδέν υπερεκτιμω καί σε τίποτε δεν αποδίδω πλαστήν αξίαν αλλά αναφέρω ακριβώς το ότι παρατηρώ
    Εξήγησα σε πρότερον χρόνον πως υπάρχει το πρόβλημα τής κοινής θέας που αποτρέπει τις απρόσεκτες δημοσιεύσεις ωστόσο θα σταθώ με προσοχή σε ότι δηλωσω
    Πολλά ιστολόγια επισκέφτηκα άλλοτε σαν απλός αναγνώστης και άλλοτε σαν σχολιαστής
    Διαθέτοντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων και έναν πολύ καλον βαθμον στον χειρισμόν της Ελληνικής γλώσσης κατέστην μετ' ευκολίας φίλος σε κάποια από αυτά τα ιστολόγια ερευνώντας εν παραλληλω την δύναμη της θελήσεως την πιστιν και προσηλωσιν στον σκοπόν το ηθικον βαθος τις επικοινωνιακες ικανοτητες των άλλων και συγκρίνοντας θετικά και αρνητικά στοιχεία του κάθε ενός
    Έχω νομίζω εξηγήσει αν και κάπως αορίστως ( εκ του φόβου περιοριζομενος ) κάποια πράγματα πού δίνουν μιαν εικοναν σχετικώς με την αιτίαν πού με οδηγεί προς τούτο
    Κάπως έτσι εισηλθα και στο παρόν ιστολόγιον και καλά έκανα ασχέτως εάν συγχρόνως με την εδώ παρουσιαν μου συνέβη και καποιο απροβλεπτον"τεχνικόν" πρόβλημα το οποίον εξήγησα και αυτό μετά προσοχής και σεβασμού βεβαίως
    Εξήρα το γνησιον πάθος του φίλου ΕΑΦ και την γνωσιακην βάσιν της Θεοδώρας
    Το ζητούμενον είναι ένας συνδυασμός από χαρακτηριστικά στοιχεία που να δύνανται να εγείρουν συνειδήσεις και να εξάπτουν πάθη δίκαια αλλά καταπιεσμένα που ζητούν εκτόνωσιν
    Σάλπιγγα είναι το μουσικον όργανον που ξυπνά
    Πρώτα αφυπνισις χρειάζεται και κατόπιν παραταξις
    Δεν υπερεκτιμω λοιπόν κανέναν
    Γνωρίζω να κρίνω
    Τα σέβη μου και την φιλία μου προς όλους τους φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ᾿ἀρχήν νά εὐχαριστήσουμε γιά τά καλά λόγια καί τήν ἐκτίμησιν πού τρέφεις γιά ἐμᾶς, φίλτατε. Μετά νά κάνω τήν ἁπλήν καί ἴσως ἀφελή μου ἐρώτησιν : εἴμαστε ἀκόμη στό στάδιον τῆς ἀφυπνίσεως ; Καί βεβαίως δέν ἀφορᾷ στόν πολύ κόσμον, ἡ ἀφύπνισις,ἀλλά [ ὅπως ΠΑΝΤΑ] στούς ὀλίγους.
      Προσωπικῶς πιστεύω πώς ἔχομε περάσει στήν παράταξιν ΗΔΗ καί ἀναμένομεν τό σάλπισμα τῆς μάχης.
      Ναί, αὐτό πιστεύω καί βεβαιώνομαι ὅλο καί περισσότερο καθώς βλέπω νά φεύγουν ἄνθρωποι - σύμβολα μιᾶς ἐποχῆς ὅπου οἱ Ἀξίες, τά Ἰδανικά, οἱ Ἰδέες, ὁ Πολιτισμός καί ἡ Πολιτιστική Παράδοσις κατεῖχν τό βάθρο πού τούς ἄξιζε καί διαμόρφωναν ἀναλόγως τήν Ἀνθρωπότητα. Ἐκείνη τήν ἐποχή πού ἀντιπροσώπευαν οἱ ἄνθρωποι- σύμβολα τήν ἔχουν βάλλει στό στόχαστρο κάποια ὄντα, βδελύγματα πού θελουν νά νοοῦνται καί ὡς ἐξουσιαστές. Ἐκείνη τήν ἐποχή πού τήν ἔχουν τόσο βαριά τραυματίσει θέλουμε νά σώσουμε. Ὅσοι καί ὅποιιοι ἔχομε ταχθεῖ στόν ἀγῶνα αὐτόν εἴμεθα ἤδη παρατεταγμένοι γιά τήν μεγάλη Μάχη !
      Μία μάχη πού τό μόνον τό ὁποῖο δέν μᾶς ἐπιτρέπετε εἶναι νά τήν χάσουμε.

      Ἔτσι τήν βλέπω εἰκόνα ἤ κάνω λάθος ;
      Μπορεῖ καί νά κάνω...

      Υ.Γ. Σημαντική ἡ παρουσία σου ἐδῶ κι᾿εὐχαριστοῦμε τά μάλα !

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
    2. Ευρισκομαι μακρυά από την έδρα μου
      Προ ολίγης ώρας πληροφορήθηκα της μητρός μου τον θάνατον και επιστρέφω αναγκαστικως
      Για λίγες ημέρες φίλοι μου δεν θα τα λέμε
      Να έχετε καλήν υγειαν

      Διαγραφή
    3. Τά συλλυπητήριά μας,ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ. Ἡ μητρική ἀπώλεια πάντα εἶναι σά νά μᾶς στερῇ κάτι σπουδαῖον ἀπό τήν ζωή μας. Ἄλλως τε εἶναι αὐτή πού μᾶς ἔδωσε τήν ζωή.

      Ἀπ᾿ὅταν διάβασα τό ποίημα τοῦ Ἀδόλφου Χῖτλερ ( https://sxolianews.blogspot.com/2023/05/blog-post_14.html ), γιά τήν μητέρα, κάθε φορά πού ἀκούω, διαβάζω τήν ὅποια ἀναφορά στήν μητέρα,τό μυαλό μου πάει σ᾿ἐκεῖνο τό ποίημα. Ξέρω γιατί,ἀλλά δέν εἶναι τοῦ παρόντος πρός ἀνάλυσιν.

      Νοερῶς εἴμαστε κοντά σου.

      Πᾶρε τόν χρόνο σου.

      Τά θερμά μας συλλυπητήρια.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Τά θερμά μου συλλυπητήρια γιά τήν Απώλειαν τού Ιερού προσώπου τής Μητρός σου, Λόγιε Φίλε μας, Ο Θεός νά τήν αναπαύσει, εμάς νά μάς λυπηθεί καί -πάντα τό λέω στά Πεθαμένα μας- "Καλήν Αντάμωσιν"...
      ..κι άν βεβαίως επιτρέπεται, ποίον είναι τό Βαφτιστικόν όνομα τής Εκλιπούσης; ...
      Καλή Δύναμη

      Διαγραφή
  7. ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ
    ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΟΡΑΝΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑς ΤΟ ΙΕΡΟ ΙΣΑΞΙΟ ΤΗς ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;; ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΑΦΤΙΣΤΕΊ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ


    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ἡ «κορυφὴ τῆς Ὀρ­θοδοξίας» ὁμολόγησε ὅτι προσεύχεται στὸν «Παντοδύναμο Ἀλλάχ», γιὰ νὰ «μπάσει» τούς μουσουλμάνους στὸν «παράδεισο»! Ἰδοὺ τί τόλμησε νὰ ξεστομίσει, τρωγοπίνοντας στὸ δεῖ­πνο τοῦ Ραμαζανιοῦ:
    «Εὔχομαι συλλυπητήρια γιὰ τὶς ἀπώλειές σας καὶ ταχεῖα ἀνάρρωση στοὺς τραυματίες. […] Ὡς Ὀρθόδοξη κοινότητα, ἀπὸ τὴν πρώτη μέρα τοῦ σεισμοῦ, προσπαθήσαμε νὰ ὀργανώσουμε ἐκστρατεῖες βοήθειας ὄχι μόνο στὴ χώρα, ἀλλὰ καὶ στὸ ἐξωτερικὸ καὶ νὰ ἐπιστήσουμε τὴν προσοχὴ τοῦ παγκόσμιου κοινοῦ σὲ αὐτὸν τὸν μεγάλο πόνο. Ἐνῷ προσευχόμασταν στὸν Παντοδύναμο Ἀλλὰχ νὰ μεταφέρει ὅσους ἔχασαν τὴ ζωή τους στὸν Παράδεισο, προσπαθήσαμε νὰ ὑποστηρίξουμε τὴν πολιτεία μας, τὶς τοπικὲς κυβερνήσεις καὶ τὶς ὀργανώσεις βοήθειας ὅσο μπορούσαμε, ὥστε οἱ ὑπόλοιποι νὰ δημιουργήσουν μία νέα ζωὴ τὸ συντομότερο δυνατὸ καὶ νὰ κοιτάξουν τὸ μέλλον μὲ αὐτοπεποίθηση» (Ἱστ. ieriplektani.blogspot. com/)!


    https://orthodoxostypos.gr/%e1%bd%81-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1%e1%bf%96%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%8d%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%e1%bc%b0/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄχ Γρηγόριε !

      Διαπιστώσεις πού πρῶτος ἐσύ ἔχεις κάνει καί σ᾿εὐχαριστοῦμε πού μᾶς μεταφέρεις τήν γνώσιν αὐτή ἀφοῦ ἔχει τήν σημασία καί τήν ἀξία της στήν διαμόρφωσιν τῆς γενικότερης βιώσεως τῆς κοινωνίας μας.

      Σ᾿εὐχαριστοῦμε.

      Καλημέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  8. Εγω ευχαριστώ Ευαγγελία
    με την φιλοξενία των σχολίων

    το θεολογικό άλφα βήτα
    Τα θαύματα τα προκαλεί η πίστι του ανθρώπου και το έλεος του Θεού που λυπάται το πλάσμα του, ειτε ασθένεια ειτε φωτιές. Θαυματα γίνονται και στους αιρετικούς το λένε πλήθος αγίων. Απόδειξη οτι υπάρχει κανόνας που αφορίζει οποιον προσκυνήσει λείψανα αιρετικού προκειμένου να θεραπευτεί.
    ( βλέπω κάθε μέρα είδωλα να γκρεμίζονται....και ορδές πακιστανών να μετανοούν δοξάζοντας τον Τριαδικό Θεό )
    Αλλά κι αν υποθέσουμε οτι σήμερα γίνει ενα κοσμοιστορικό θαύμα σε ποια πίστι θα σωθούν οι πακιστανοί;; Στου Βαρθολομαίου και των άλλων που θεσμοθέτησαν τον Αλλάχ και τον σοδομισμό;;

    Και κλείνω εδω
    Στο Κολυμπάρι εγινε η ενωση των εκκλησιών δλδ παπικοί αγγλικανοι προτεσταντες παντρευονται Ν/γιτες και την επομένη μεταλαμβάνουν χωρίς να βαπτιστούν και να αλλάξουν την πίστη τους ( γινονται απο το 60 αλλά ηρθε η ωρα που επισημοποίησαν )
    Αποδειξη για τα παραπάνω οι μητροπολιτικές σελίδες μπες σε οποια θες και δες στα χαρτια γάμου

    Οποιος εχει αυτιά για να ακούσει και οχι για να στηρίζει τα γυαλιά του ας ακούσει

    Υγ
    Ευαγγελία τωρα κατάλαβες γιατι σταμάτησα να γραφω σχόλια σε εκκλησιαστικες και πατριωτικες σελίδες και εγραφα μονο στην δική σου για τα σόλο του Χεντριξ και τα ταξίμια του Λεμονόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.imkifissias.gr/index.php/mitropolitis/egkyklioi/109-egkyklios-p-rithm-20

    Αποδειξη για το παραπάνω σχόλιό μου
    Δες στους Μεικτούς γάμους

    Τελικό συμπέρασμα
    Δεν χρειάζεται να εισαι ορθόδοξος για να σωθείς. ΟΛΟΙ οι αιρετικοί ανίεροι και καραβλάσφημοι σώζονται κι εννοώ ειδικά αυτούς που ο σοδομισμός δεν ειναι αμαρτία αγγλικανούς και προτεστάντες καθοτι οι ψευδοπαπάδες τους ειναι παντρεμενοι με αντρες και απο Σκανδιναβία μεριά οι επισκοπίνες ειναι παντρεμενες με γυναικες
    Η ολοκληρωτική ανατροπή του Ευαγγελίου και της ορθοδόξου Λειτουργικής

    ΤΕΛΟΣ απο μένα
    υγ
    Ευαγγελία ευχαριστω και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ἐδῶ εἴμαστε νά φιλοξενοῦμε τήν ἄποψιν καί τόν σχολιασμό τῶν ἀγαπητῶν μας φίλων-ἀναγνωστῶν.
      Καί γνωρίζεις πολύ καλῶς πώς σ᾿ἐκτιμοῦμε τά μάλα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  10. Οδυνηρα η επιγειος απωλεια της μανας. Τα θερμα συλλυπητηρια μου, Αγαπητε ΑΚΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλτατε Ακμων
    Παρακαλω δεξου τα θερμα και ειλικρινη συλλυπητηρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ἀγαπητέ Ἄκμων, θερμά συλλυπητήρια...Ὁ Θεός νά ἀναπαύσει τήν ψυχή τῆς μητέρας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ όλους τούς φίλους για την συμπαραστασιν, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα
    Ερωτησες αδελφέ ΤΤ600s για το όνομα της
    Ήταν η Λουίζα η όμορφη πού στην νιότη της έλεγε το χωριό " μαρή η κόρη του κυρ Δημητρού σαν βγαίνει στέκει ο ήλιος να την θωρεί "
    Με την φωνή της μπορούσε να σε κάνει να κλάψεις η να γελάσεις σαν το βιολί
    Μπορούσε να σε φοβησει η να σε στείλει στην μάχη μόνον με την φωνή
    Άνθρωπος μεγαλύτερος από το ανάστημα της
    Να είστε όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι᾿ἐσύ νά εἶσαι καλά νά τήν θυμᾶσαι ἔτσι ὄμορφα ὅπως μᾶς τήν περιέγραψες.

      Καλό της ταξείδι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
    2. Άρα λοιπόν -σύν τοίς άλλοις- λέμε «Υπέρ Αναπαύσεως Ψυχής καί Μνήμης Αιωνίας, τής Αδελφής καί Μητρός ημών Λουΐζης»...

      Καλή Δύναμη Αδερφέ μας, στόν -κατ'εμέ πρός ώρας- Δυσκολονόητον αφτόν Χωρισμό...

      Διαγραφή