" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Τό παγκόσμιο παρακράτος ἐν δράσει στίς ΗΠΑ


Γράφει ὁ Παναγιώτης Τραϊανοῦ 

 Ακόμα δεν ξεκίνησε το «πανηγύρι» κι άρχισαν τα «όργανα». Ακόμα δεν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και τα μαντάτα από τις ΗΠΑ δεν είναι καλά. Η αντιδημοφιλής και πανάσχετη Καμάλα Χάρις εμφανίζεται να «κοντράρει» στα ίσα τον Τραμπ«Εμφανίζεται» βέβαια από τα ΜΜΕ των Σιωνιστών, που είναι γνωστό —από την εποχή τού laptop τού Μπάιντεν— πόσο πολύ «σέβονται» την αλήθεια και πόσο «ΔΕΝ αναμιγνύονται» στις εκλογές των ΗΠΑ

Η Google —του Εβραίου Μπρινήδη ξεκίνησε την «εργολαβία» της!Οποιαδήποτε αναζήτηση —στην πιο ισχυρή μηχανή αναζήτησης του κόσμου— για απόπειρα δολοφονίας Προέδρου των ΗΠΑ φτάνει μέχρι τον Κένεντυ. Προφανώς στην Καλιφόρνια δεν έχουν μάθει ακόμα για την απόπειρα κατά τού Τραμπ. Σε οποιαδήποτε αναζήτηση για τον Τραμπ μαθαίνεις πολύ αναλυτικά τα νέα τής Καμάλα Χάρις, αλλά όχι αυτά του Τραμπ. Μιλάμε για αθλιότητες ανθρώπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα μέσα που διαθέτουν εις βάρος τής Δημοκρατίας και οι οποίοι πλέον δεν σέβονται ΟΥΤΕ τα προσχήματα! Οι Σιωνιστές είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν …Οι Σιωνιστές —οι οποίοι προκάλεσαν τον Πόλεμο στην Ουκρανία, δρομολόγησαν τη Σφαγή στη Γάζα και προετοιμάζουν άμεσα ΜΑΚΕΛΕΙΟ μέσα στις ΗΠΑ με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες— γνωρίζουν ότι, εάν χάσουν την εξουσία, θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν εξελίξεις απρόβλεπτες. Το σιωνιστικής ιδιοκτησίας κόμμα τού Σούμερ, της Γέλεν, του Μπλίνκεν, του Γκάρλαντ, του Μαγιόρκας, του Σάλιβαν, της Νιούλαντ, του Νάντλερ, του Σιφ και όλων των υπολοίπων εγκληματιών, για ν’ αποφύγει να έρθει αντιμέτωπο με τις συνέπειες των εγκλημάτων του, θα δοκιμάσει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία. Όταν λέμε «τα πάντα» εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μέσα σ’ αυτά βάζουμε και τη δολοφονική απόπειρα κατά του αντιπάλου τους …Την απόπειρα η οποία στην κυριολεξία έχει «ξεγυμνώσει» το «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ.


Μιλάμε για πραγματικό «ξεγύμνωμα», που όμοιό του δεν έχει ξαναϋπάρξει …Οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι! Οδήγησαν τον Τραμπ σαν το πρόβατο στη σφαγή και μόνον ένας Θεός ξέρει πώς γλίτωσε. Απ’ όπου και να το πιάσει κάποιος «βρομάει»! …Η υπερδύναμη του κόσμου εμφανίστηκε Live να μην μπορεί να προστατεύσει έναν πρώην Πρόεδρο και νυν υποψήφιο για την Προεδρία σε μια εκδήλωση στα λιβάδια. Ο απλός κόσμος έδειχνε τον εκτελεστή και οι «ειδικοί» τής μυστικής υπηρεσίας δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους! 

…Καθυστέρησαν στην αντίδρασή τους τόσο όσο χρειαζόταν στον εκτελεστή να μπορέσει να πυροβολήσει! …Ήταν γρήγοροι και εύστοχοι τόσο όσο χρειαζόταν, για να «σβήσουν» αυτόν τον εκτελεστή από τη λίστα των μαρτύρων! …Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να δούμε τον καθ’ ύλην αρμόδιο γι’ αυτήν την αποτυχία διευθυντή τού FBI ν’ αμφισβητεί δημοσίως ότι έγινε απόπειρα! …Αυτός, ο οποίος έπρεπε να έχει φύγει κλοτσηδόν από τη θέση του, λόγω της εκκωφαντικής αποτυχίας του, εμφανίστηκε να μην «γνωρίζει» εάν ο Τραμπ τραυματίστηκε από σφαίρα ή κάτι άλλο!!! …Είναι και ιντριγκαδόρος ο τενεκές υπάλ­ληλος του Εβραίου Γκάρλαντ

Όλα αυτά τα τραγικά τα αναφέρουμε, για να καταλάβει ο αναγνώστης ένα πράγμα: Ό,τι οι Σιωνιστές θα κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να κρατηθούν στην εξουσία. Όταν ρισκάρουν να εξευτελίσουν την εικόνα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους δικούς τους ανθρώπους στο παρακρατικό FBI, αντιλαμβανό­μαστε πως όχι μόνον είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που θέλουν, αλλά ότι δεν έχουν άλλες επιλογές. Και μόνον να δει κάποιος τους χρηματοδότες τού Δημοκρατικού Κόμματος, καταλαβαίνει τι περιμένει τους Αμερικανούς. Όταν ο μεγαλύτερος χορηγός τού Δημοκρατικού κόμματος είναι η Alphabet, η οποία είναι η μητρική εταιρία τής Google, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Μέσα σ’ αυτήν τη λίστα «βλέπεις» όλο το παρακράτος που ελέγχει απόλυτα τις ΗΠΑ!Το ίδιο παρακράτος που επέτρεψε στη Χίλαρι Κλίντον να καταστρέψει χωρίς συνέπειες τα e-mail που αφορούσαν θέματα κρατικής ασφάλειας! …Το ίδιο παρακράτος που επέτρεψε στον Μπάιντεν να κλέβει και να εκμεταλλεύεται απόρρητα έγγραφα και να τα πετάει στο γκαράζ του! …Το ίδιο παρακράτος που «έθαψε» το laptop του Χάντερ και επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα! …Το παρακράτος που «δικαιολογούσε» τη νομική καταδίωξη του Τραμπ! Το παρακράτος που επί χρόνια προστάτευε τον Έπσταϊν!

 Αυτό είναι το παρακράτος που αποκαλύπτεται σ’ αυτήν τη λίστα! Το παρακράτος τού Ζούγκεμπεργκ, ο οποίος «λογόκρινε» τους πάντες όσο υπήρχε ανάγκη λογοκρισίας και στη συνέχεια, όταν πλέον δεν υπήρχε ανάγκη λογοκρισίας, «παραδέχθηκε» ότι έκανε «λάθος»! …To παρακράτος των τραπεζιτών, οι οποίοι λεηλάτησαν την αμερικανική οικονομία και στους Αμερικανούς άφησαν 35 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέη!!! …Το παρακράτος των τοκογλύφων, οι οποίοι «επενδύουν» στην πολεμική βιομηχανία και προκαλούν πολέμους, για να διεκδικήσουν υπερκέρδη από τις ανθρωποθυσίες! …Το παρακράτος των φαρμακοβιομηχάνων, οι οποίοι —για τα κέρδη τους— έχουν πάψει ν’ ανακαλύπτουν νέες θεραπείες και δημιουργούν νέες αρρώστιες! …Το παρακράτος τού Γκέιτς, που, όταν δεν εμβολιάζει τους Αμερικανούς, θέλει να τους ταΐζει με σκουπίδια! …Το παρακράτος τού Χάρβαρντ τού Ντέρσοβιτς, που δίνει νομική προστασία στους δικούς τους Έπσταϊν, που τους επιτρέπουν να εκβιάζουν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής χώρας! …Το παρακράτος τής Disney, που προσπαθεί να «δηλητηριάσει» τις μελλοντικές γενιές των Αμερικανών, αδιαφορώντας ακόμα και για την οικονομική ζημιά που θα της στοιχήσει μια τέτοια επιλογή!

Αυτοί είναι που τα ονόματά τους βλέπουμε στη λίστα αυτήν …Όλοι αυτοί οι οποίοι ταλαιπωρούν όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα! …Όλοι αυτοί οι οποίοι —για να συνεχίσουν να μπορούν να το κάνουν αυτό— έχουν ανάγκη να διατηρήσουν τον έλεγχο της εξουσίας στην Ουάσιγκτον …Της εξουσίας, η οποία χρηματοδοτεί τον Εβραίο Ζελένσκι και στηρίζει με όλα τα μέσα τον δολοφονικό Νετανιάχου. Αυτοί είναι οι χορηγοί τού Δημοκρατικού Κόμματος και αυτοί αγωνίζονται σήμερα με όλα τα μέσα να παραμείνουν στην εξουσία. Αυτοί είναι οι Εβραίοι Σιωνιστές ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος, που, για να το καταφέρουν αυτό, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον αμερικανικό λαό! …Αυτοί, οι οποίοι κουβάλησαν όλον τον υπόκοσμο της Λατινικής Αμερικής έξω από τις αυλές των Αμερικανών, προκειμένου να τους εκβιάζουν και να τους απειλούν.

Αυτοί θα διεκδικήσουν την εξουσία, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Πάνω στην αγωνία τους να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους, δεν σέβονται τίποτε και κανέναν. Ακόμα και τις διαδικασίες «βιτρίνες», οι οποίες προστατεύουν τον δικό τους σχεδιασμό …Διαδικασίες οι οποίες υπάρχουν για να δίνουν έστω και μία προσχηματική δημοκρατική «βιτρίνα» στον φασισμό των πολυεθνικών και των τοκογλύφων …Διαδικασίες, όπως είναι η επιλογή των υποψηφίων των κομμάτων από την κομματική βάση. Ήδη έχουν τοποθετήσει υποψήφια τη σύζυγο του Εβραίου ΈμχοφΔοτή από το παρακράτος υποψήφια των Δημοκρατικών! …«Εκλεκτή» τού εβραϊκού «διευθυντηρίου», εφόσον πήρε το χρίσμα τής υποψηφιότητας, χωρίς να την έχει ψηφίσει ΚΑΝΕΝΑΣ οπαδός του κόμματος —και μάλιστα εκτός όλων των διαδικασιών που προβλέπει το κομματικό καταστατικό—!


Οι εκλογές τού Οκτωβρίου στις ΗΠΑ είναι καθοριστικές όχι μόνον για το μέλλον των ΗΠΑ, αλλά και για το μέλλον τής ανθρωπότητας
. Εκεί θα δοθεί η μάχη των μαχών για τον πιο ισχυρό «θρόνο» στον κόσμο. Εκεί θα δώσει ο απλός πολίτης τη μάχη του, για ν’ αντισταθεί στον διορισμό τού ηγέτη του από τα διευθυντήρια της Μπίλντερμπεργκ και του WEF. Στις εκλογές που έρχονται οι Αμερικανοί θα πρέπει να δώσουν τη μάχη όχι μόνον για την πατρίδα τους, αλλά για το σύνολο της ανθρωπότητας. Εάν δεν σταματήσει η σιωνιστική «λαίλαπα», δεν υπάρχει μέλλον για κανέναν!

Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών μας αφορούν όλους, γιατί απλούστατα θα συνεχιστεί η ατζέντα τής Νέας Τάξης …Θα συνεχιστεί ο Πόλεμος στην Ουκρανία και η Σφαγή στη Γάζα!Θα συνεχίσουν να μας απειλούν με νέους εμβολιασμούς, εξαιτίας νέων «Πανδημιών» …Θα συνεχίσουν ν’ αρπάζουν τις πόλεις μας με τα Airbnb! …Θα συνεχίσουν να κουβαλάνε στις πατρίδες των ανθρώπων ΛΑΘΡΟμετανάστες απ’ όλα τα μήκη και πλάτη τής Γης! …Θα συνεχίσουν να γεμίζουν τον κόσμο με τα σκουπίδια των «πράσινων μορφών» ενέργειας! …Θα συνεχίσουν να μολύνουν τα παιδιά μας με τους ανώμαλους της LGBTQ κοινότητας που μπάζουν στα σχολεία! …Θα συνεχίσουν να μας λογοκρίνουν στα social media! …Θα συνεχίσουν να καταστρέφουν τη γεωργία και την κτηνοτροφία των λαών, προκειμένου να τους οδηγήσουν στην πείνα και στα προϊόντα τού Γκέιτς!

Αυτό είναι που σχεδιάζουν τώρα. Κέρδισαν τις προηγούμενες εκλογές μ’ έναν Μπάιντεν να κρύβεται στα υπόγεια, αναλαμβάνοντας υποτίθεται να ηγηθεί στην «εκστρατεία» των «υπεύθυνων», των «μορφωμένων» και των «έξυπνων» πολιτών απέναντι στους αντιεμβολιαστές και «ψεκασμένους». Με έναν γέρο στα πρόθυρα της άνοιας κρυμμένο στο υπόγειο εκμεταλλεύτηκαν τον διχασμό τής «Πανδημίας» και κατόρθωσαν και δημιούργησαν μια εκλογική πελατεία που μέχρι τότε δεν την είχαν και η οποία είχε δήθεν σχέση με την «υπευθυνότητα» και την «επιστημοσύνη». Δίχασαν τον κόσμο με τις υποχρεωτικότητες και πήραν αυθαίρετα ένα μεγάλο μέρος τους. Πάλι οι ίδιες Google και τα ίδια Facebook είχαν αναλάβει να «θάψουν» στην κυριολεξία την αντίθετη άποψη και να «φιμώσουν» στην κυριολεξία τον αμερικανικό λαό.

 Mayorkas,Blinken,Garland 

Τώρα πάνε να επαναλάβουν το ίδιο κόλπο με την Καμάλα. Το ρόλο τού γέρου με την άνοια θα τον παίξει η χαζή που κακαρίζει. Αυτήν τη φορά στον ρόλο τής διχαστικής «Πανδημίας» θα μπει ο «ρατσισμός». Θα παίξουν το «χαρτί» τού ρατσισμού απέναντι στους Maga και εκφραστές του «White Supremacy». Δεν είναι παράξενο που ξαφνικά ανακάλυψαν πως η Καμάλα είναι «μαύρη»! Τις ψήφους των μαύρων στοχεύουν και δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν μια πολιτική λίγο «polaroid», προκειμένου να τους βολέψει. Δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν τη χαζή να μιλάει με την προφορά μαύρης εργάτριας στις φυτείες ζαχαροκάλαμου. Ό,τι τους βολεύει κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί απλούστατα ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Τώρα παίζουν το χαρτί τού «ρατσισμού», για να διχάσουν την κοινωνία και ν’ αρπάξουν ένα μεγάλο «μέρος» της.

Αυτοί, οι οποίοι εφεύραν την πολιτική τού DEI ( Διαφορετικότητα, Ισότητα, Συμπερίληψη) , πείθοντάς μας ότι είναι αξιοκρατική και δεν προκαλεί δυσλειτουργία στο σύστημα, είναι οι ίδιοι που τώρα παρουσιάζουν σαν «ρατσιστές» τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι θεωρούν την Καμάλα υποψήφια DEI …Υποψήφια-θύμα των «ρατσιστών», που θα την «κρύψουν» στο υπόγειο και θα τη θέσουν —ερήμην της— επικεφαλής των «αντιρατσιστών» …Των «υπεύθυνων»! …Των «ευαίσθητων»! Θα αναμίξουν εκτρώσεις και φοιτητικά δάνεια …Θα δώσουν και δικαίωμα ψήφου σε εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών και με τον τρόπο αυτόν ελπίζουν να κερδίσουν τις εκλογές. Στο κράτος στο οποίο πρέπει να δείξεις ταυτότητα για ν’ αγοράσεις ένα μπουκάλι βότκα, μπορείς να πας και να ψηφίσεις χωρίς κανένα προαπαιτούμενο! Εκλογές τού τύπου «είδα φως και μπήκα»! Μέσα σ’ αυτό το χαοτικό περιβάλλον τής βίας, της νοθείας και του ψεύδους θα γίνουν οι εκλογές για τη θέση τού «Πλανητάρχη». Σε αυτές τις εκλογές θα καταμετρηθούν οι ψήφοι από τη διαβόητη «Dominion» …Την εταιρεία που έχει κατηγορηθεί για νοθεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Στις εκλογές που θα κρίνουν την τύχη των Εβραίων των ΗΠΑ θ’ αναμιχθούν όλοι οι δικοί μας «γνωστοί» ισραηλινοί από τις ελληνικές εκλογές.

Θα πει κάποιος! …«Θα μας σώσει ο Τραμπ;» …Όχι βέβαια …ΚΑΝΕΝΑΣ Τραμπ δεν μπορεί μόνος του να σώσει τον κόσμο από τους δυνάστες του! Απλά ο Τραμπ μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα και αυτό να βοηθήσει τον κόσμο να σώσει τον εαυτό του. Ο Τραμπ μπορεί να γίνει το «θραύσμα» εκείνο, που θα «σπάσει» τον «κινητήρα» τους …Το «θραύσμα» που θα «σπάσει» κάποιο ζωτικό στοιχείο του και θα το ακινητοποιήσει. Αυτή η ακινητοποίηση είναι το ζητούμενο!!! Αυτό είναι το ζητούμενο, γιατί οι νεοταξίτες μαρξιστές θα έχουν πρόβλημα με την παραμικρή αλλαγή στην ηγεσία τού Λευκού Οίκου. Θα έχουν πρόβλημα στην παραμικρή αλλαγή τού πολιτικού και υπηρεσιακού προσωπικού, που σήμερα ελέγχει τον αμερικανικό κρατικό γίγαντα. Όπως και οι όμοιοί τους ΝΑΖΙ τού Χίτλερ και κομμουνιστές τού Στάλιν, στηρίζονται στην απόλυτη κομματικοποίηση του κράτους …Στον απόλυτο έλεγχό του …Αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει με τους Μπλίνκεν, οι οποίοι χαράσσουν την κρατική πολιτική με βάση τα συμφέροντα του Σιωνισμού και όχι των Αμερικανών! …Τις Γέλεν, που με 35 τρισεκατομμύρια χρέος έχει ανοικτό το αμερικανικό «πορτοφόλι» και μοιράζουν δισεκατομμύρια στους φονιάδες αυτού του κόσμου! …Τους Γκάρλαντ, οι οποίοι μοιράζουν «δικαιοσύνη» τύπου «Boeing» και όποιος αντιστέκεται έχει το FBI έξω από την πόρτα του! …Τους Μαγιόρκας, οι οποίοι έχουν γεμίσει τους αμερικανικούς δρόμους με ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Εάν αυτό το απολύτως κομματικοποιημένο από τους Σιωνιστές αμερικανικό κράτος χάσει τον «συντονισμό» του, μπορεί να «καταρρεύσει» σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Εάν οι Εβραίοι Σιωνιστές χάσουν τον έλεγχο του Λευκού Οίκου κι αντικατασταθούν στελέχη τους σε ζωτικά πόστα, κανένας δεν ξέρει τις συνέπειες που θα έχει η δυσλειτουργία που θα παρουσιαστεί. Ειδικά τώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο του και ταυτόχρονα το Ισραήλ έχει γίνει μισητό σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Λέμε «ειδικά τώρα» γιατί ανάμεσα στα άλλα προσπαθούν να σπρώξουν την ένταση με το ΙΡΑΝ σε ακραία επίπεδα και άρα να μπουν σε παντελώς αχαρτογράφητα νερά. Ήδη τα σιωνιστικά «αφεντικά» —δια μέσου τού Νετανιάχου— έδωσαν στους Αμερικανούς πολιτικούς τη «γραμμή» που πρέπει ν’ ακολουθήσουν και αυτή δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για την ανθρωπότητα.

Είναι απολύτως βέβαιον ότι θα δοκιμάσουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία! Σε αυτήν την εξουσία βασίζουν την επιβίωσή τους οι Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ και τα «διευθυντήρια» τύπου WEF. Όλοι αυτοί οι φασίστες δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτε προκειμένου να κρατηθούν στην κορυφή τού κόσμου. Τα «παιδιά» τού Κίσινγκερ δεν θα διστάσουν μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα …όποιο κι αν είναι το ρίσκο για την αμερικανική κοινωνία και τον κόσμο όλο! Θεωρούμε βέβαιο ότι θα ξαναεπιχειρήσουν να δολοφονήσουν τον Τραμπ! Θα ξαναεπιχειρήσουν, εάν αμφισβητηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα να κάνουν τις ναζιστικού τύπου προβοκάτσιες τύπου εισβολής στο Καπιτώλιο. Δεν έχουν άλλη επιλογή, γιατί, εάν χάσουν την εξουσία, κινδυνεύουν όχι μόνον οι ίδιοι στις ΗΠΑ, αλλά και οι όμοιοί τους δολοφόνοι τής Γάζας.

Μόνον εάν καθυστερήσουν οι δολοφόνοι τής ανθρωπότητας έχουμε ελπίδα να τους προλάβουμε και να τους εξουδετερώσουμε! …Σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμος ο Τράμπ! Είναι ένας επιβραδυντικός παράγοντας τον οποίο αυτήν τη στιγμή χρειάζεται η ανθρωπότητα, η οποία «πυρπολείται» από τους Σιωνιστές. Εξαιτίας του όλοι αυτοί θα έχουν προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί εις βάρος τους Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! …Θα τους γίνουν όλα πιο δύσκολα και οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία τους! Ένας Κόσμος χωρίς τα ανθρώπινα σκουπίδια τύπου Γκάρλαντ, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Γέλεν, Σούμερ, Έμχοφ, Μαγιόρκας, Ζούγκεμπεργκ, Μπριν, Ντέρσοβιτς, Ζελένσκι και Νετανιάχου είναι καλύτερος από αυτόν που ζούμε και σίγουρα αξίζει να τον ονειρευόμαστε.


Ἀπό : traianou.gr

 

Ἡ Πελασγική

18 σχόλια:

  1. Ενα ευφυες αρθρο/αναλυσις που θα μπορουσα να το γραψω κι εγω αν ειχα ταλεντο στον γραπτο λογο.
    Μου κανει εντυπωση ομως ο Τραϊανου (οποιος κι αν εισαι κυριε μου) εκεινον τον Χιτλερ και τους Ναζι του, τι τους μπερδευεις;
    Αφου γνωριζεις πολυ καλα οτι αν επικρατουσε ο Χιτλερ ολα αυτα τα διποδα σκουπιδια που αναφερεις θα ησαν καλοι αγροτες ή και κτηνοτροφοι. Αυτο που ησαν δηλαδη οι Χριστοκτονοι προγονοι τους.
    Τελος παντων.

    Εγω παντως υποψιαζομαι οτι οι εβραιοι θα δολοφονησουν αυτην την ..."χαζη που κακαριζει χωρις λογο" λιγο πριν τις αμερικανικες εκλογες.
    Ο λογος;
    Να ξεκινησουν τον εμφυλιο εντος των ΗΠΑ ριχνοντας παλι τα αποβρασματα "αντιφα", ΒLM, πιθανον και μισθοφορους, απελπισμενους απλυτους και κουβαλημενους απο καθε γωνια της γης, να τα βαλουν με τον μεσο Αμερικανο πολιτη.
    Εκει θα τους φαει το μαυρο φιδι.


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσοίωνες προβλέψεις κάνεις ἀγαπητέ ΕΑΦ. Ἴσως ὅμως νά χρειάζεται, ἐν τέλει, ἡ Ἀνθρωπότης νά πέσῃ ὅλο καί πιό κάτω, νά αἱματοκυλιστεῖ σέ πολύ μεγαλύτερο βαθμό ὥστε ν᾿ἀντιληφθῇ ποῦ ἀκριβῶς βρίσκεται ἡ ῥίζα τῆς κακῆς της μοίρας.

      Προσωπικῶς δέν θά ἤθελα κάτι τέτοιο, ἀλλά μία νίκη τοῦ Τράμπ καί τό μπλοκάρισμα τῆς "σιωνιστικῆς μηχανῆς" νά ἔφερνε τήν ἀντίστροφο μέτρησιν, ἐπιτέλους γιά ᾿δαύτους.

      Ὁψόμεθα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. ... νά ἔφερνε τήν ἀντίστροφο μέτρησιν, ἐπιτέλους γιά ᾿δαύτους.

      Καί τούς συνοδοιπόρους τους...

      Διαγραφή
    3. Καί τούς συνοδοιπόρους τους...
      Ετσι ακριβως!
      Γιατι αυτοι ειναι πολυ λιγοι και μονοι τους δεν θα καταφερναν τιποτα.

      Διαγραφή
    4. Γνώμην και όχι γνώσιν περί των μελλουμένων σχετικώς με την χαζή ( αρμόζει αυτος ο χαρακτηρισμός) τα όσα παραθέτω
      Διόλου απίθανη η δολοφονία αυτής, πίστις μου όμως είναι πως αύτη η πράξις( εάν ) θα έλθει εφ όσον επικρατηση ο Τραμπ και εν μέσω γενικότερων αναταραχών ώστε να λειτουργηση καταλυτικως προς τον σκοπόν του επιθυμητού δι αυτούς χάους
      Περί του Τραϊανού φίλε ΕΑΦ μην απορεις
      Ουδέποτε έχει καταθέσει καλήν μαρτυρίαν για καν έναν
      Κατόπιν πολλών ωρών αναγνώσεως των κειμένων αυτού εξήγαγα το συμπέρασμα ο αναφέρω
      Βεβαίως η γνώμη αυτού υποστηρίζεται από πλήθος επιχειρημάτων αν και η ικανότης του λόγου αφ'ην χαρακτηρίζεται αφήνει μικραν την υποψίαν στρεψοδικιας
      Κρίνει ανθρώπους και καταστάσεις ων στην ασφάλεια του παρατηρητού κατόπιν αποτελέσματος
      Αποτυγχάνει ή και αποφεύγει να δεί σκοπούς η προθέσεις εν τη διάρκεια εξελίξεως των ιστορικών γεγονότων

      Διαγραφή
    5. Διά τούς ναζί πάντως είναι αληθές πως η εικόνα την οποία εσχηματισεν εις ημάς η ιστορική περιγραφή είναι ελλιπής σε λεπτομέρειες ουσιωδώς διαφοροποιούσες
      Τόσον ο Χίτλερ όσον και αρκετοί από τους υψηλά ισταμένους στο ναζιστικό στερέωμα ήταν " περιούσιοι" εκ τής καταγωγής αυτών
      Μια ονομάτων επίσκεψις και μια παρατηρησις των μορφών συνηγορεί περί τούτου
      Μετά φιλίας
      Καλήν νύκτα

      Διαγραφή
    6. Κάποια ἀπό τά θέματά μας σχετικῶς μέ τόν Χίτλερ :

      https://sxolianews.blogspot.com/2023/06/blog-post_95.html
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/05/blog-post_55.html
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_19.html
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/05/bis_3.html
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/10/blog-post_56.html

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
    7. Καλε μου φιλε Ακμωνα, την Πραγματικη Ιστορια, μας την εχουν κρυψει οι ......ακαδημαϊκοι.
      Απο γεννησιμιου μας μαθαινουμε στα εκπαιδευτικα ιδρυματα οτι θελουν αυτοι.
      Οταν οι ακαδημαϊκοι, πουν ή γραψουν αληθειες, παυουν να ειναι ακαδημαϊκοι.
      Ή τους παυουν. (Ιδε την περιπτωση του Ιστορικου κ. Δημητρη Μιχαλοπουλου)
      Αναφερομαι ιδιως στην Ιστορια του Β' ΠΠ οπου νικητες δεν ηταν ουτε ο αξονας, ουτε οι συμμαχοι.
      Νικητες ηταν οι εβραιοι, γι αυτο βρισκομαστε σημερα το παγκοσμιο χαλι στο οποιο ζουμε και βαδιζουμε για εναν Γ' ΠΠ βλεποντας ΠΑΛΙ τους εβραιους να υποκινουν τα νηματα πισω απ' τα παρασκηνια.

      Σχετικα με την καταγωγη του Χιτλερ και αλλων εξεχοντων Εθνικοσοσιαλιστων ηγετων θα μπορουσαμε να ανακαλυψουμε την αληθεια ΜΟΝΟΝ απο ουδετερους Ιστορικους, οπως ο Ντεϊβιντ Ιρβινγκ και οχι απο τα εβραϊκα εμμεσματα που λεγονται "βιβλια ιστοριας".
      Να θυμηθουμε την ελεεινη και τρισαθλια Ρεπουση και τον "συνωστισμο ΤΗΣ" στο λιμανι της Σμυρνης;
      Συνοπτικα οσο οι εβραιοι εχουν στα χερια τους τον Παγκοσμιο τυπο (καθε μορφης πληροφοριας) θα ακουμε ΜΟΝΟΝ την ελεεινη προπαγανδα τους οπως τωρα που μας εξηγουν οτι η "σικσα" "Κααμ αλα" εχει παρει κεφαλι απ' τον Τραμπ και παει καρφωτη για την προεδρια.
      Δες εδω ενα ζωντανο παραδειγμα, ΠΟΣΟ οι αδιστακτοι ανθελληνες ( και τσιρακια των εβραιων) προσπαθουν να μειωσουν τους ηγετες της τοτε Γερμανιας χρησιμοποιωντας καθε τεχνασμα και καθε βρωμια που περναει απ' το σαπιο μυαλο τους.
      https://www.youtube.com/watch?v=AQZcNhes2qA



      Καλησπερα σε ολους


      Υ.Γ.
      Θυμαμαι οτι οταν πεθανε ο Αραφατ, οι γενοκτονοι εβραιοι και απογονοι των Χριστοκτονων, διεδιδαν την "πληροφορια" στα πορνοκαναλα τους και στις πατσαβουροφυλλαδες τους οτι πεθανε απο ....AIDS.

      Διαγραφή
  2. Παραπεμπω ολους μας σε δηλωσεις του Α. Ντουγκιν:
    https://dimpenews.com/2022/03/13/αποκαλυπτικός-ο-αλεξάντερ-ντούγκιν-ο/

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατωφερική ελικοειδή πορεία θανάτου.
    Ποιόν θα πάρει μαζί του στη θανατηφόρα πορεία αυτή;-

    Israel Is in a Death Spiral. Who Will It Take Down with It?
    https://www.unz.com/jcook/israel-is-in-a-death-spiral-who-will-it-take-down-with-it/


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δυνατά μυαλά ασχολούνται με Ιδέες , τα μέτρια με τα γεγονότα , και τα αδύνατα με τους άλλους,
    Σωκράτης
    Κουτσομπολιό χορτάσαμε κυρία Ευαγγελία , οι ιδέες λείπουν ,
    τα γεγονότα είναι πάντα σχεδιασμένα από τους 'άλλους' στα πλαίσια του σπηλαίου του Πλάτωνα ,
    οπότε ιδέες θέλουμε , για το πως θα βγούμε από το 'μάντριξ' βαβυλώνιο σπήλαιο ... του Πλάτωνα
    να δούμε το Φως το Αληθινό , να λάβουμε πνεύμα επουράνιο ....
    Σχεδόν όλη η θύραθεν διανόηση , κυρία Ευαγγελία , έχει αποτύχει να συζευχθεί με το χριστιανικό πνεύμα το ορθόδοξο , δεν μπολιάστηκε με το πνεύμα του Χριστού ούτε η λεγομένη 'δημοσιογραφία' και σε κάθε κρίσιμη στιγμή συνηγορεί υπέρ του σατανά(πόσους δημοσιογράφους στρατευμένους αλλά και μη του συστήματος , δεν έχουμε ακούσει να το ομολογούν ευκαίρως ακαίρως) .
    Δεν άκουσα όμως έστω έναν τόσα χρόνια να κάνει τον συνήγορο του Θεού.
    Αλλά αν ισχύει ότι όποιος πάει να συνηγορήσει υπέρ του Θεού θεωρείται τρελός , τότε κυρία Ευαγγελία δεν έχουμε Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Μαδρίτη , Ουάσιγκτον , Μόσχα , Πεκίνο κτλ κτλ ,
    Βαβυλώνα έχουμε και σε λίγο θα μας καλέσει ο άγγελος να βγούμε και να κάνουμε την πέτρα ψωμί , να περπατάμε στα νερά και ότι άλλο έκανε ο Χριστός , επειδή ήδη φαίνεται η πτώση της πόρνης Βαβυλώνας .
    Λοιπόν χαιρόμαστε τα μάλα και δεν αγχωνόμαστε , ΔΕΝ θα πάμε στον μετα-ανθρωπισμό τους , έχουμε τον Υπέρ-Ανθρωπισμό του Χριστού.
    Να είστε καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε.

      Νά εἶσαι καλά κι᾿ἐσύ .

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Γεωργιε Γ. θα απαντουσα στο σχολιο σου αν πραγματι καταλαβαινα τι θες να πεις.
      Διαπιστωνω ομως καποια πικρια κατηγορωντας ΜΑΣ ημας τους σχολιαστες της σελιδας για ....κουτσομπολιο;
      Εμεις αποκαλυπτουμε με τις οποιες γνωσεις μας ΠΟΙΟΙ βρισκονται πισω απ' το παγκοσμιο χαλι που ζουμε.
      Τωρα αν καποιοι που μας διαβαζουν, ψαξουν και μονοι τους να βρουν την αληθεια, ακομα καλυτερα.

      Λυση θα υπαρξει οταν καποιο μαχητικο αεροπλανο γεματο βομβες πεσει πανω στην βουλη με την ...ολομελεια μεσα.
      Πιθανως ενα F-35 πανω σε καθε κοινοβουλιο της Δυσης.
      Μερικοι τρελλοι αεροποροι χρειαζονται μονο.
      Ολα τ' αλλα θα πεσουν σαν ωριμα συκα.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε ΕΑΦ , όχι προς Θεού δεν κατηγορώ κανένα , αλλά θεωρώ ρηχό να ασχολούμαστε με τα γεγονότα και όχι με τις ιδέες.
      Μια ιδέα ας πούμε που θα τους πονούσε και ίσως να έφερνε αποτέλεσμα είναι :
      Ο τύπος , οι εφημερίδες , τα σάιτ , τα μπλογκ κτλ αντί να ασχολούνται με τα γεγονότα , που πιθανότατα είναι κατασκευασμένα , να ασχολούνται και να κατηγορούν την κύρια δύναμη των 'περιπλούσιων' που είναι η τοκογλυφία.
      Να φτιάξουν κλίμα , πνεύμα , ατμόσφαιρα τέτοια που να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν ακόμα
      και οι απλοί τραπεζικοί υπάλληλοι , να τους κοιτάν οι άνθρωποι σαν εγκληματίες που είναι πράγματι.
      Αλλά και οι 'περιπλούσιοι' δεν κοιμούνται φυσικά και τώρα ίσως είναι αργά να ανασχεθεί όλο αυτό που ετοίμαζαν τόσα χρονιά .
      Αν δεν ασχολούμαστε με το έγκλημα της τοκογλυφίας και τα άλλα εγκλήματα , που θα αποκάλυπτε αυτό το κοινωνικό ψέμα που είναι η αίγλη τους ,
      είναι από την στρατευμένη διανόηση που επηρεάζει και τους ανεξάρτητους διανοητές , στοχαστές , δημοσιογράφους κτλ.
      Οπότε αυτό θέλω να πω , ότι ο πόλεμος είναι κυρίως στον χώρο της διανοίας , τα γεγονότα έπονται και είναι μάταιο να ασχολούμαστε , κατά την άποψη μου.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε Γιωργο Γ.
      Κανενα παραπονο αλλα σαν λυση εκθετεις ...ευσεβεις ποθους, "wishful thinking" που λενε και οι αμερικανοι.
      ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ; Οι ξευτιλισμενοι;
      Φοβαται ο βρεγεμενος την βροχη;

      Τμημα του Ελληνικου Λαου εδωσε μια λυση πριν χρονια, ψηφιζοντας Χρυση Αυγη και ειδες ΤΙ εγινε.
      Σε βαφτιζω εγκληματικη οργανωση και πας μεσα.
      Οποτε τωρα η λυσις ειναι μονο ΜΙΑ.
      Στα οπλα!!!!!
      Απλα πρεπει να οριμασει η ιδεα στο μυαλο του Ελληνα.


      Χαιρετω

      Διαγραφή
  5. Δέν θα δούμε Τον Τράμπ ,πρόεδρο. Δεν θα το αφήσουν ,με τίποτα.Ακούσαμε τον Μπάιντεν να λέει,πώς "εαν χάσει ο Τράμπ ,θα έχουμε φασαρίες",που σημαίνει πώς θα ξανακάνουν νοθεία,και θα του κάνουν ξανά προβοκάτσια. Πάλι θα στείλουν τους γνωστούς ηθοποιο'υς ,πώς είναι "υποστηρικτές" του Τράμπ,και θα τον κατηγορήοσυν και από πάνω ,για ¨διτάραξη της "δημοκρατίας".
    Τίς γνωστές προβοκάτσιες.
    Επιπλέον έχουν ετοιμάσει την κατάσταση στην Μ Ανατολή,και την επομένη τής "νίκης τους" ξεκινάει το μεγάλο αιματοκύλισμα..
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΆΣΕΙ ΣΆΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ .ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ..ΜΜΕ ΣΟΣΙΑΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δέν ἔχει χαθεῖ. Ἀπολύτως τίποτα.

      « Μηδένα πρό τοῦ τέλους μακάριζε », κυρίως ὅταν ἀφορᾷ αὐτά τά ὄντα πού ὅσο πάει ξεγυμνωνονται ὅλο καί περισσότερο. Ἴσως, θά ἔλεγα, ἔχουν ΗΔΗ μείνει τσίτσιδοι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Δεν εχάσαμε
      Ουδείς ητατάται άνευ αγώνος ειδάλλως μιλούμε για παράδοση μετα όρων η άνευ αυτών
      Απλώς δεν εξεκινησεν αγών
      Οι μελλοντικοί αγωνιστές ευρίσκονται εις το στάδιον της προετοιμασίας της καταμετρησεως δυνάμεων τής συλλογής εφοδίων και τελευταίως στο στάδιον της συνεννοήσεως
      Εδώ εντοπίζεται και το πρόβλημα διότι πενιχρά τα μέσα και εμπλουτισμένα με διορισμένους κατασκόπους παρατηρητές και κάθε λογής κακοθεληταδες κατά το λαϊκότερον
      Χρεία υφίσταται προς επικοινωνιαν ασφαλέστερη και πλέον αξιόπιστη
      Αναζητείται λυσις επί αυτού και ο έχων και παρεχων την λύσιν καθίσταται πολύτιμος
      Ευχές και φιλίαν

      Διαγραφή