" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Πῶς νά εἶσαι « νεο-Ναζί» ἤ ὑπέρμαχος τῆς «λευκῆς ὑπεροχῆς»

Γράφει ὁ Tom Sunic

-Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα άρθρο στα συστημικά μέσα ενημέρωσης που ασχολείται με την Κροατία ή τη Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο αναγνώστης πρέπει να είναι προετοιμασμένος για έναν κατακλυσμό από σουρεαλιστικές ιστορίες για την περίοδο της φασιστικής εποχής γενικά. Ακόμη και η Αινειάδα του Βιργίλιου ή η επίσκεψη του Οδυσσέα του Ομήρου στον Άδη ωχριά σε σύγκριση με τις ιστορίες του κάτω κόσμου των σύγχρονων ιστορικών. Η Κροατία σε αυτούς τους ταραγμένους ευρωπαϊκούς καιρούς παρουσιάζεται τακτικά ως ένα κράτος-μαριονέτα Ustasha  που διοικείται από τους Ναζί, υπεύθυνο για τη δολοφονία πάνω από μισό εκατομμύριο Σέρβων, Εβραίων και Τσιγγάνων. Χέρι-χέρι με αντιφασιστικές ιστορίες «θυμάτων» ξετυλίγεται η διαδικασία δαιμονοποίησης των μελετητών που εξετάζουν κριτικά τους επίσημους αριθμούς σωμάτων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η διαδικασία πολιτικής δαιμονοποίησης των δεξιών και εθνικιστών διαφωνούντων έχει κερδίσει πρόσθετη έλξη στα ΜΜΕ και στα νομοθετικά σώματα σε όλα τα κράτη της ΕΕ. Αυτό φαίνεται καλύτερα από την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης το 2020 να διαθέσει 1 δισ. ευρώ για τον «αγώνα ενάντια στη δεξιά». Ούτε η αμερικανική κυβέρνηση υστερεί. Ο Τζο Μπάιντεν, στην ομιλία του τον Μάιο του 2023 στο Πανεπιστήμιο Howard, προκάλεσε επίσης το φάσμα της «λευκής υπεροχής ως της «πιο επικίνδυνης τρομοκρατικής απειλής» για το έθνος.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Howard, Wayne AI Frederick, αριστερά, και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Laurence Morse απονέμουν στον Πρόεδρο Biden τιμητικό τίτλο (ἐδῶ) Ἐρώτημα : Γιατί ὁ Μπάϊντεν (ἡ Καμπαλαρία στήν οὐσία) πῆγε στό παραδοσιακά μαῦρο Πανεπιστήμιο γιά νά κάνῃ λόγο γιά τήν λευκή ὑπεροχή ὡς τήν πιό τρομοκρατική ἀπειλή ; Λαμβανομένου ὑπ᾿ὅψιν πώς ἡ μαύρη τρομοκρατία ἐκπροσωπεῖται ἀπό τό 2020 μέ τό BLM ὡς τήν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στίς ΗΠΑ...Ὁ Κόσμος τῆς Ἀντιστροφῆς εἶναι ἐδῶ ! 

Αόριστα λεξικά δημιουργήματα με ασαφείς έννοιες, όπως η «καταπολέμηση της ρητορικής μίσους» εμφανίζονται στο σχολικό πρόγραμμα και στον ποινικό κώδικα των περισσότερων χωρών της ΕΕ, του Καναδά και της Αυστραλίας, ενώ σιγά-σιγά εισχωρούν στο δικαστικό σώμα των ΗΠΑ. Το να μιλάς σε γλώσσες δεν είναι πλέον σήμα κατατεθέν των νότιων ζηλωτών της Βίβλου : Η ασαφής νομική φλυαρία έχει γίνει πλέον μια τιμητική διάκριση για πολλούς εισαγγελείς της αμερικανικής κυβέρνησης και τους συνεργάτες τους στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Οι ειδικοί σύμβουλοι που συσσωρεύουν κατηγορητήρια μετά από κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιούν λεκτικά χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν τον λόγο των πρώην σοβιετικών εισαγγελέων. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι τα πολύκροτα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης που εγγυώνται την ελευθερία του λόγου θα εξαρτηθούν από εκείνους που την ορίζουν όπως τους ταιριάζει καλύτερα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε πολλούς Εισαγγελείς στις ΗΠΑ αρέσει να διακοσμούνται με κρυπτοσοβιετικές εκφράσεις με πολλαπλές έννοιες, όπως το πώς «η ελευθερία του λόγου του κατηγορουμένου υπόκειται στους κανόνες» ή να ισχυρίζονται ευσεβώς ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» ή να ισχυρίζονται ότι οι χώρες πρέπει να τηρούν μια « εντολή βασισμένη σε κανόνες». Αυτές οι φράσεις —φράσεις που είναι γεμάτες με διπλά μέτρα και σταθμά στην πράξη—είναι ακριβείς αντιγραφές του πρώην Σοβιετικής ομιλίας, εκτός από το ότι αντί να μιλούν για κανόνες, οι Σοβιετικοί χρησιμοποίησαν τη λέξη «ukase», η οποία, σε αντίθεση με την αγγλική λέξη «rules», έχει το συμβολισμό μιας διακήρυξης ή διατάγματος από ψηλά. Οι Γάλλοι έχουν μια δυνατή έκφραση, la langue de boisξύλινη γλώσσα»), για τον κομμουνιστικής έμπνευσης, ακατάληπτο λόγο που διαπερνά τα νομικά έγγραφα της ΕΕ, μια έκφραση που στερείται τρομερά ισοδύναμο στην αγγλική γλώσσα.

Ενώ κατηγορούν τους λευκούς εθνικιστές ότι φέρονται να επιδίδονται σε άθλιες θεωρίες συνωμοσίας, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης καταφεύγουν στα δικά τους κλισέ της συνωμοσιολογικής γλώσσας. Δεν κουράζονται να παραπέμπουν στους διαρκώς κρυμμένους «νεοναζί» ή «λευκούς υπερεξουσιαστές» που τείνουν να καταστρέψουν τη φιλελεύθερη δημοκρατική τάξη. Αναρωτιέται κανείς τι θα συνέβαινε αν εξαφανίζονταν στον αέρα όλοι οι νεο-φτιαγμένοι νεοναζί. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι η δικαιοσύνη των ΕΕ/ΗΠΑ και τα συστημικά ΜΜΕ πιθανότατα θα χρειαστεί να τους επανεφεύρουν - παρόμοια με τη Σοβιετική Ένωση και τα πρώην πελατειακά κράτη της που, για να δικαιολογήσουν την κατασταλτική ύπαρξή τους, συνέχισαν να ανασταίνουν ξανά και ξανά τον μεταμοντέρνο μύθο του Απόλυτου Φασιστικού Κακού. Το πρόβλημα με όλους τους συνωμοσιολόγους, ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από τους γραφειοκράτες που απασχολεί το Deep State ή από τους αντιπάλους του, είναι ότι δεν μπορούν ποτέ να διαψευστούν. Όσο περισσότερο παλεύει κανείς να τα διαψεύσει, τόσο περισσότερο πιστεύει κανείς τους συνωμοτικούς ισχυρισμούς τους. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα ακόλουθα διπλά μέτρα και σταθμά: ενώ μπορεί κανείς να υποβαθμίσει κριτικά τις συνθήκες που οδήγησαν στο ουκρανικό Holodomor το 1933 ή να ελαχιστοποιήσει το σύστημα αποχέτευσης των Γκούλαγκ στη Σοβιετική Ένωση ή να παραβλέψει τις μεγάλης κλίμακας πνευματικές εκκαθαρίσεις στην Ευρώπη στον απόηχο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πόσο μάλλον να αγνοήσουμε το νούμερο των εκατομμυρίων νεκρών Γερμανών πολιτών και "εχθρικών μαχητών" μετά τον πόλεμο, χωρίς να αντιμετωπίσουμε νομικά ή επαγγελματικά προβλήματα, οποιαδήποτε όμως κριτική συζήτηση σχετικά με το αφήγημα του Ολοκαυτώματος πρέπει να παραμείνει εκτός ορίων..

Υπόθεση στο Point: Κροάτες συνήθεις ύποπτοι

Λείπουν εμπειρικές πηγές σχετικά με τα υποτιθέμενα σχέδια της Κροατίας να εξολοθρεύσει πάνω από μισό εκατομμύριο Σέρβους, Εβραίους και Τσιγγάνους κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν επιτρέπονται ιατροδικαστικές έρευνες ή ανασκαφές στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Jasenovac που λειτουργούσε από το καθεστώς της Ustasha, το οποίο λειτουργεί σήμερα ως κορυφαίο μνημείο των Βαλκανίων για τα θύματα του φασισμού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ειρωνεία της αντιφασιστικής θυματολογίας είναι ότι η σημερινή Κροατία, αν και σε μεγάλο βαθμό επανδρώνεται από τους απογόνους των πρώην Γιουγκοσλάβων ανώτερων στον κομματικό μηχανισμό, κομμουνιστών, απορρίπτει τους επίσημους ισχυρισμούς της Σερβίας για 300.000 έως 500.000 Σέρβους που σκοτώθηκαν από το Κροατικό καθεστώς Ustasha την περίοδο 1941-45. Η σημερινή κροατική κυβέρνηση, η οποία καυχιέται για την αντιφασιστική της κληρονομιά, ισχυρίζεται ότι δεν σκοτώθηκαν περισσότεροι από 80.000 Σέρβοι, Εβραίοι και Τσιγγάνοι από Κροάτες φασίστες κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, οι ρεβιζιονιστές μελετητές στην Κροατία προχωρούν ένα βήμα παραπέρα μειώνοντας τον αριθμό των νεκρών του Jasenovac σε έναν πενιχρό αριθμό κάποιων εκατοντάδων. ( φωτό ἀριστερά : "  Jasenovac- Ἕνα ψέμα ἀποκαλύπτεται" ) Στη συνέχεια έρχεται στο μυαλό το ερώτημα: Αν η επίσημη αντιφασιστική Σερβία και η επίσημη αντιφασιστική Κροατία δεν μπορούν να συμφωνήσουν για τον ακριβή αριθμό των νεκρών στο στρατόπεδο Γιασένοβατς, αναρωτιέται κανείς πού πρέπει να ανακαλύψει τον πραγματικό απολογισμό των νεκρών. 

Η Εποχή της "Αφύπνισης" και η ακαδημαϊκή αυτολογοκρισία δεν γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Από τον Ιούνιο του 2023 η κυβέρνηση της Αυστραλίας ανακοίνωσε σχέδια για παρακολούθηση εθνικιστών ακτιβιστών και ποινικοποίηση της εμφάνισης εθνικοσοσιαλιστικών συμβόλων. Μια μεγάλη και σχετικά ισχυρή Κροατική κοινότητα στην Αυστραλία, που αποτελείται κυρίως από απογόνους αντικομμουνιστών και εθνικιστών προσφύγων που εγκατέλειψαν την κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει εδώ και καιρό δυσφημιστεί από διάφορες τοπικές ελίτ που "σηματοδοτούν" την αρετή. Πριν από αρκετές δεκαετίες το αυστραλιανό δικαστικό σύστημα καταδίκασε μισή ντουζίνα Αυστραλούς Κροάτες εθνικιστές σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης — για να παραδεχτεί εντέλει, σχετικά πρόσφατα, ότι η ετυμηγορία ήταν δικαστικό λάθος βασισμένο σε ψευδείς αναφορές πληροφοριών από το γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό καθεστώς. Πρόσφατα, υπήρξε μια άλλη καμπάνια δυσφήμισης που ισχυριζόταν ότι οι Αυστραλοί Κροάτες οπαδοί ποδοσφαίρου είχαν ναζιστικούς δεσμούς.

Το δικαστικό σώμα σε ολόκληρη τη Δύση βρίσκεται τώρα στη διαδικασία χρήσης παρόμοιων κομμουνιστικών «πρότυπων agitprop  εκφράσεων» ( Αγκιτπρόπ ή αγκίτ-προπ [ ἀπό τό Αγκιτάτσια και Προπαγάνδα] ονομάζεται η πολιτική στρατηγική που χρησιμοποιεί μια σειρά από τακτικές για τη διάδοση και προπαγάνδας ιδεών και θέσεων, τεχνικές που αποσκοπούν στην επίδραση στην κοινή γνώμη και την κινητοποίησή της υπέρ κάποιων σκοπών ή στόχων )  ή σοβιετικού τύπου «διγλωσσίες», όπως μαρτυρεί το τελευταίο κατηγορητήριο του Ντόναλντ Τραμπ. Από τεχνικής απόψεως, οποιοδήποτε άτομο στις ΗΠΑ ή την ΕΕ που ανήκει σε μια μικρή συντηρητική ομάδα ή σε ένα μη προοδευτικό κόμμα ή σε κάποιο εκκλησιαστικό δόγμα θα μπορούσε να εμπίπτει στην κατηγορία ατόμου που βοηθά και υποκινεί μια εγκληματική οργάνωση και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται από τις αρχές πολύ σκληρά. Παρόμοια με τα κράτη της ΕΕ, η αυστραλιανή και η αμερικανική δικαιοσύνη φαίνεται να είναι τώρα σε επιφυλακή για τα παροιμιώδη νεοναζιστικά και σκιάχτρα της λευκής υπεροχής — ακόμα κι αν δεν υπάρχουν στον ορίζοντα αναζωπυρωμένα εθνικοσοσιαλιστικά ή λευκά μαζικά κινήματα υπεροχής. Ο απώτερος στόχος της δυτικής δικαιοσύνης, παρόμοιος με εκείνον της εκλιπούσας Σοβιετικής Ένωσης, είναι να κρατήσει ζωντανή την εικόνα του διαχρονικού Φασιστικού Κακού και να τη χρησιμοποιήσει ως νομικό προειδοποιητικό σημάδι ενάντια σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Αυτό που έρχεται στο μυαλό είναι το δημοφιλές αστείο μεταξύ των Κροατών αντιφρονούντων στην κομμουνιστική πρώην Γιουγκοσλαβία: «ακόμα και όταν μια μύγα κλάνει στο Ζάγκρεμπ, οι γιουγκοσλαβικές κομμουνιστικές αρχές πρέπει να κατηγορήσουν τους Κροάτες φασίστες». 

Η ιστορία της Κροατίας — και, ως εκ τούτου, η ευρωπαϊκή ιστορία στο σύνολό της — δεν είναι ασπρόμαυρη. Ο επικεφαλής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Κροατία, Ante Pavelic ( ιδρυτής της Ustaše) , είχε στην κυβέρνησή του αρκετούς Βόσνιους Μουσουλμάνους υπουργούς, με αρκετούς Κροάτες εβραϊκής καταγωγής να υπηρετούν ως υψηλόβαθμοι αξιωματικοί σε στρατιωτικές μονάδες της Ustaše. Ο πνευματικός ιδρυτής του κινήματος Ustaše της Κροατίας ήταν ο Εβραίος δικηγόρος Josip Frank (1844–1911) που ασπάστηκε τον καθολικισμό. Η μελέτη της σύγχρονης ιστορίας είναι ουσιαστικά ένας διαγωνισμός θυμάτων, εκτός από το ότι τα πεδία δολοφονίας των κομμουνιστών δεν επιτρέπεται να προβάλλονται σε ειδησεογραφικά κανάλια τις ώρες μεγάλης ακροαματικότητας. 

Τους μήνες που ακολούθησαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εκατοντάδες χιλιάδες αφοπλισμένοι στρατιώτες του Άξονα, καθώς και Κροάτες, Γερμανοί, Ούγγροι, Ιταλοί και Σέρβοι πολίτες, εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον ισχυρό γιουγκοσλάβο κομμουνιστή Josip Broz Tito και τους παρτιζάνους τουευγενική παραχώρηση των Δυτικών Συμμάχων που τους βοήθησαν. ( φωτό ἀριστερά, The Tragedy of Bleiburg and Viktring,1945)

Παρόμοια σενάρια διαδραματίστηκαν από τη Βαλτική μέχρι τα Βαλκάνια αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια χούφτα από αυτούς τους επιζώντες κομμουνιστές δράστες στην Κροατία και αλλού στην Ανατολική Ευρώπη δεν οδηγήθηκαν ποτέ στη δικαιοσύνη. Η εν πολλοίς αναποτελεσματική κροατική διπλωματία, που στελεχώνεται κυρίως από τους απογόνους πρώην Γιουγκοσλάβων κομμουνιστών αξιωματούχων φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για την παπαγαλία των φιλελεύθερων δυτικών συνθημάτων παρά για την αντιμετώπιση των φιλελεύθερων ψεύτικων ειδήσεων και της δηλητηριώδους ιδεολογίας. Σε μια προσπάθεια να κρύψουν καλύτερα την πρώην κομμουνιστική καταγωγή τους, μετονομάστηκαν σε μεγάλους νεοφιλελεύθερους και αποστόλους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, προκειμένου να παίξουν το νέο παιχνίδι στην πόλη: την παγκοσμιοποίηση που υποστηρίζεται από τη Δύση.

Αντί να χάνουμε χρόνο σε πορτρέτα μερικών ανόητων Ναζί του Χόλιγουντ των ΗΠΑ και μερικών λευκών ντόπιων που χαιρετουν με το δεξί χέρι, θα πρέπει να γίνει σοβαρή έρευνα για το πώς οι δυτικές δυνάμεις παρείχαν πληροφορίες σε ισχυρούς κομμουνιστές στην Ανατολική Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η ετικέτα του φασισμού έχει χάσει πλέον τελείως το αρχικό της νόημα, όπως μπορεί κανείς να δει στον χαρακτηρισμό ως Ναζί τόσο για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Ζελένσκι και ο Πούτιν φαίνεται να αγνοείται ότι πριν από το 1990 και οι δύο ήταν κομσομόλτσι, δηλαδή μέλη της σοβιετικής κομμουνιστικής ένωσης νεολαίας.-

* Ο Kevin MacDonald ειναι αμερικανος φιλοσοφος και διαχειριστης της σελιδας Occidental Observer

Ἀπό : theoccidentalobserver.net

Θά μποροῦσε ὁ Tom Sunic νά μήν εἶναι τόσο ἐπιγραμματικός στήν σύνδεσιν τοῦ βασικοῦ θέματός του πού ἀφορᾷ τήν ὑπόθεσιν τῆς Κροατίας ὅπου στήν οὐσία προσπαθεῖ νά ἀθωώσῃ ἤ νά μετριάσῃ τήν εύθύνη τῶν Κροατῶν τῆς Οὐστάσι πού στήν πραγματικότητα ἦσαν σύμμαχοι τῆς Ναζιστικῆς Γερμανίας, μέ τό σήμερα καί τήν ἀντιμετώπισιν ἐθνικιστικῶν ἐκφράσεων ὡς ποινικό ἀδίκημα.   

Ἐπίσης μᾶς τά χαλάει κάπως στό τέλος ὁ Tom Sunic, καθώς ἀναφέρει τόν Ποῦτιν καί τό Ζελένσκυ ὡς κομσομόλους. 

Καί ὅσον ἀφορᾷ τόν Ποῦτιν,σαφῶς καί ἦταν στά νιάτα του κομσομόλος,πῶς ἀλλιῶς θά γινόταν στά χρόνια τῆς δεκαετίας τοῦ ᾿70 ; Ἀλλά τί μετρᾷ γιά τόν Πούτιν ; Μετρᾷ αὐτό πού εἶναι ἐδῶ καί 24 χρόνια ὡς Πρόεδρος τῆς Ῥωσσίας : Ἕνας πολιτικός μίας μεγαλης χώρας ὁ ὁποῖος προστατευει τήν Πολιτιστική της Παράδοσιν,τούς θεσμούς, τήν Πίστιν. Δῆλα δή ὅλα ὅσα σίγουρα, ὁ κομμουνισμός ἐχθρεύεται. Ὅσο γιά τό Ζελένσκυ μᾶλλον στά χρόνια τῆς ἐφηβίας του, πού θά μποροῦσε νά ἀνῆκε στήν κομμουνιστική νεολαία, τό σοβιετικό καθεστώς εἶχε τελειώσει. ( Γεννημένος τό 1978 τό 1989 ἦταν 11 χρονῶν )

Τέλος αὐτό πού βγαίνει ὡς συμπέρασμα εἶναι ὅτι σήμερα ἡ ἐλευθερία ἔκφρασης,λόγου,ἰδεῶν ἔχει μόνον μία καί μόνη κατεύθυνσιν,ἕναν δρόμο πρός τ᾿ἀριστερά. Ἡ Παγκοσμιοποίησις ἡ ὀποία βασίζεται στόν κομμουνιστικό τρόπο ἄσκησις τῆς ἐξουσίας θέλει νά πείσῃ τόν ἄνθρωπο πώς μόνον ἡ ἀριστερή ἰδεολογία κλείνει μέσα της τήν πρόοδο καἰ τήν προστασία τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων. Ἔτσι ὁ μεγάλος ἐχθρός βρίσκεται στήν ἀκρο-δεξιά/ἐθνικιστική ἰδεολογία ἡ ὁποία ὑπερασπίζεται τό Ἔθνος, τήν Φυλή, τήν Χώρα. Καί αὐτός ὁ "ἐχθρός" πρέπει νά παταχθῇ μέ κάθε τρόπο ἀφοῦ ἀποτελεῖ τήν « πραγματική τρομοκρατική ἀπειλή» ὅπως χαρακτηριστικά εἶπε ὁ πρόεδρος τῆς « Αὐτοκρατορίας», τῶν ΗΠΑ, Τζό Μπάϊντεν. 

Thanks Pat...


Ἡ Πελασγική

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Γιά τόν Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν

« Πρέπει νὰ καταλάβετε. Οἱ κορυφαῖοι Μπολσεβίκοι ποὺ κατέλαβαν τὴν Ρωσσία δὲν ἦταν Ρῶσσοι. Μισοῦσαν τοὺς Ρώσσους. Μισοῦσαν τοὺς Χριστιανούς. Ὁδηγημένοι ἀπὸ τὸ ἐθνοτικὸ μῖσος βασάνισαν καὶ ἔσφαξαν ἑκατομμύρια Ρώσσους χωρὶς ἴχνος ἀνθρώπινης μεταμέλειας. Δὲν μπορεῖ νὰ θεωρηθῇ παρατραβηγμένο. Ὁ Μπολσεβισμὸς διέπραξε τὴ μεγαλύτερη ἀνθρώπινη σφαγὴ ὅλων τῶν ἐποχῶν. Τὸ γεγονὸς ὅτι τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ κόσμου ἀγνοεῖ καὶ ἀδιαφορεῖ γιὰ αὐτὸ τὸ τεράστιο ἔγκλημα εἶναι ἀπόδειξη ὅτι τὰ παγκόσμια μέσα ἐνημέρωσης βρίσκονται στὰ χέρια τῶν δραστῶν
.»  - Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν  (φωτό ἀριστερά)

...η εβραϊκή φυλετική υποστήριξη του Κομμουνισμού έχει ενσωματωθεί στον Σιωνισμό. Τα εβραϊκά τροτσκιστικά απομεινάρια έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις προοδευτικές και ακόμη και τις συντηρητικές εκφράσεις μέσω του νεοσυντηρητισμού που ίδρυσαν οι τροτσκιστές όπως ο Leo Strauss. ..η ίδια εθνοτική φυλετική, γενοκτονική νοοτροπία του κομμουνισμού είναι παρούσα στον σιωνισμό και τον παγκοσμιοποίηση και είναι εξίσου εχθρός και απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη ζωή όπως ο ιστορικός σοβιετικός κομμουνισμός... David Duke, "The Secret Behind Communism

Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν : « Ἐπανειλημμένα ζήτησα ἀπὸ τὶς δυτικὲς χῶρες νὰ μὴν ἐξισώσουν τὸν σοβιετικὸ κομμουνισμὸ μὲ τὴν ἴδια τή Ρωσία καὶ μὲ τὴ ρωσικὴ ἱστορία. Δυστυχῶς, σὲ πολλές πολιτικές παρατάξεις στὴ Δύση δὲν ὑπῆρχε τέτοια διάκριση. Ἡ πολιτικὴ τῶν δυτικῶν δυνάμεων ἀπέναντι στὴ Ρωσία μετὰ τὴν πτώση τῆς σοβιετικῆς δικτατορίας δὲν ἄλλαξε καὶ πολὺ ἀπὸ ἄποψη ἀκαμψίας. Αὐτὸ εἶναι βαθύτατα ἀπογοητευτικό. Ἀλλὰ τὰ πράγματα πῆγαν ἀκόμη χειρότερα στὴν ἴδια τή Ρωσία. Πρὶν ἀπὸ τὴν ἐθνικὴ ἀνάκαμψη (τὴν δεκαετία τοῦ 1990), τόσο ἠθικὰ ὅσο καὶ οἰκονομικά, οἱ δυνάμεις τοῦ σκότους κέρδισαν γρήγορα τὸ πάνω χέρι. Οἱ πιὸ ἀνέντιμοι κλέφτες πλούτισαν μέσῳ τῆς ἀνεμπόδιστης λεηλασίας τῆς ἐθνικῆς περιουσίας, ἑδραιώνοντας τὸν κυνισμὸ τῆς κοινωνίας καὶ τὴν ἠθικὴ βλάβη ποὺ εἶχε ἤδη διαπραχθεῖ. Αὐτὴ ἦταν μιὰ μεγάλη καταστροφὴ γιὰ ὅλη τὴ Ρωσία ... ». 
( Ἐδῶ ὁ Σολζενίτσυν ἀναφέρεται στούς μετέπειτα λεγομένους ὀλιγάρχες οἱ ὁποῖοι κατέστρεφαν τήν Ῥωσσία μέχρι πού ὁ Βλαδίμηρος Ποῦτιν ἀνέλαβε τήν ἐξουσία καί καθάρισε τήν κόπρον τοῦ Αὐγείου. 


« Ἂν μὲ τὸν ὅρο ὀλιγάρχες νοοῦνται ἐκεῖνοι ποὺ βοηθοῦν τὴ συγχώνευση ἐξουσίας καὶ κεφαλαίου - δὲν θὰ ὑπάρχουν τέτοιου εἴδους ὀλιγάρχες ὡς τάξη». ( Βλαδίμηρος Ποῦτιν, Μάρτιος 2000 πρίν ἀκόμη ἀναλάβει τήν Προεδρία - 7 Μαΐου 2000) 
Σύμπτωσις πού στήν πλειοψηφία τους οἱ ὀλιγάρχες αὐτοί ἦσαν ἑβραϊκῆς καταγωγῆς ; Χμμ... Οὐδέν τυχαῖον.

Εἰς μνήμη Ἀλεξάντερ Σολζενίτσυν. Ἀνήμερα τοῦ Ἁγίου Ἀλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. 


Ἡ Πελασγική

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Εἶναι «Ἀκροδεξιό Ἀδίκημα», σήμερα ἡ « Ἀντι- Συστημική Ῥητορική» ;


Γράφει ὁ Mick Hume

 Ἕνα ὡφέλιμο ἀφήγημα τῶν καιρῶν μας. Ἕνας Ἄγγλος ποὺ ὁ δικαστὴς καταδίκασε ὡς «πολεμιστὴ τοῦ πληκτρολογίου» φυλακίστηκε γιὰ τρία χρόνια γιὰ ἀναρτήσεις ποὺ ἔκανε στὸ Twitter/X κατὰ τὴ διάρκεια τῶν πρόσφατων ταραχῶν στὸ Ἡνωμένο Βασίλειο. Ὅταν ὁ Wayne O'Rourke ἀπὸ τὸ Λίνκολν ἐμφανίστηκε γιὰ πρώτη φορὰ στὸ δικαστήριο, τὸ BBC ἀνέφερε ὅτι οἱ εἰσαγγελεῖς ἰσχυρίστηκαν ὅτι οἱ ἀναρτήσεις του περιεῖχαν «ἀντι-μουσουλμανικὴ καὶ κατὰ τοῦ κατεστημένου ρητορική». 

Ναί, σωστὰ διαβάσατε: ἡ ἀστυνομία συνέλαβε τὸν O'Rourke ἐπειδὴ ἀποφάσισε ὅτι τὰ διαδικτυακά του λόγια δὲν ἦταν μόνο ἀντι-μουσουλμανικά, ἀλλὰ καὶ «ἀντι-κατεστημένα». Ἀνάμεσα σὲ ὅλες τίς συζητήσεις πού ἀναζητοῦν τίς αἰτιες καί τίς συνέπειες τοῦ σύντομου ξεσπάσματος ἀναταραχῶν σὲ πόλεις τοῦ Ἡνωμένου Βασιλείου, αὐτὸ θὰ πρέπει νὰ ξεχωρίζει ὡς προειδοποίηση γιὰ τὸ μέλλον. 

Φυσικὰ ὁ 35χρονος δὲν καταδικάστηκε τελικὰ ἐπειδὴ ἔγραψε ὅτι «ὁ Starmer εἶπε βασικὰ ὅτι εἴμαστε ἐμεῖς ἐναντίον τους. Κρατῆστε γερά», γιατί ἡ χρήση «ἀντι-κατεστημένης ρητορικῆς» δὲν εἶναι ἀκόμη ἐπίσημα ἔγκλημα. Καταδικάστηκε ἀντὶ νὰ δημοσιεύσει γραπτὸ ὑλικὸ ποὺ πιθανὸν νὰ προκαλέσει ρατσιστικὸ μῖσος, ἀφοῦ ἰσχυρίστηκε ψευδῶς ὅτι τὰ τρία νεαρὰ κορίτσια τῶν ὁποίων ἡ δολοφονία στὸ Σάουθπορτ προηγήθηκε τῆς ἀναταραχῆς σκοτώθηκαν σὲ τρομοκρατικὴ ἐπίθεση ἀπὸ ἕναν μουσουλμᾶνο

Ὡστόσο, ἡ προσεκτικὴ σύζευξη τῆς «ἀντι-μουσουλμανικῆς καὶ ἀντι-κατεστημένης ρητορικῆς» ἀπὸ τὸ κράτος στὸ δικαστήριο εἶναι ἕνα νέο πολιτικὸ ὁρόσημο. Ἀποτυπώνει τὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖο οἱ ἀρχές, ἀπὸ τὴν κυβέρνηση τῶν Ἐργατικῶν τοῦ Keir Starmer καὶ κάτω, ἐκμεταλλεύονται τὶς ἐπιθετικὲς γελοιότητες λίγων «ἀκροδεξιῶν» ταραχοποιὼν γιὰ νὰ προσπαθήσουν νὰ θέσουν ἐκτὸς νόμου ὁποιαδήποτε κριτικὴ γιὰ τὶς καταστροφικὲς πολιτικὲς τῶν ἐλὶτ τοῦ Westminster σὲ ὅλα, ἀπὸ τὴ μαζικὴ μετανάστευση μέχρι τὸ νόμο. καὶ τάξιν.

Ἐξισώνοντας τὸ αἴσθημα κατὰ τῶν μεταναστῶν καὶ τοῦ κατεστημένου, διέστρεψαν μὲ κάποιο τρόπο τὴν ὀργὴ τοῦ κοινοῦ γιὰ τὴ βάναυση δολοφονία τριῶν κοριτσιῶν τῆς ἐργατικῆς τάξης στὸ Σάουθπορτ γιὰ νὰ χαρακτηρίσουν τὶς ἐργατικὲς τάξεις ὡς ρατσιστὲς «ἰσλαμοφοβικοὺς» ποὺ πρέπει νὰ λογοκριθοῦν ἂν δὲν φυλακιστοῦν. 

Τὸ τελευταῖο Democracy Watch προειδοποίησε ὅτι, ἂν καὶ οἱ ταραχὲς μπορεῖ νὰ ἔχουν τελειώσει, ἡ πολιτικὴ «Ἀντι-ταραχὴ μόλις ξεκίνησε». «Τὸ κατεστημένο τοῦ Ἡνωμένου Βασιλείου», ὅπως τὸ ἔθεσα, «ἐνδιαφέρεται ὄχι μόνο νὰ καθαρίσει τοὺς δρόμους ἀπὸ τοὺς ταραχοποιούς, ἀλλὰ νὰ καθαρίσει τὸ πολιτικὸ πεδίο μάχης ἀπὸ τὶς ἀπόψεις τῆς ἀντιπολίτευσης». Αὐτὴ ἡ ἀντιταραχὴ ἔχει ἐξαπλωθεῖ ἀκόμα πιὸ γρήγορα καὶ πιὸ μανιασμένα ἀπὸ ὅσο θὰ μπορούσαμε νὰ φανταστοῦμε


Μετὰ τὴ βραχύβια ἀναταραχή, ποὺ περιελάμβανε τοπικὲς συγκρούσεις μὲ τὴν ἀστυνομία καὶ μερικὲς κατακριτέες ἐπιθέσεις σὲ ξενῶνες καὶ τζαμιὰ μεταναστῶν, ἔχουν συλληφθεῖ πάνω ἀπὸ χίλια ἄτομα. Πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς κατηγορήθηκαν καὶ ὁδηγήθηκαν γρήγορα στὰ δικαστήρια καὶ στὴ φυλακὴ μὲ μιὰ ταχύτητα ποὺ δὲν πιστεύαμε ὅτι θὰ μποροῦσε νὰ ἐπιτύχει τὸ κατεστραμμένο σύστημα δικαιοσύνης μας. 

Κανεὶς δὲν θὰ ὑποστηρίξει ὅτι ὅσοι εἶναι ἔνοχοι γιὰ βίαια ἐγκλήματα δὲν τιμωροῦνται σωστὰ καὶ φυλακίζονται. Ὡστόσο, ὁρισμένες ἀπὸ τὶς αὐστηρὲς ποινὲς ποὺ ἐπιβλήθηκαν γιὰ σχετικὰ ἥσσονος σημασίας ἀδικήματα κάνουν νὰ φαίνεται σὰν τὰ δικαστήρια νὰ ξεκαθαρίζουν πολιτικοὺς λογαριασμοὺς ἀντὶ νὰ ὑποστηρίζουν τὴν ποινικὴ δικαιοσύνη

Δὲν εἶναι πολὺ δύσκολο νὰ δοῦμε αὐτὲς τὶς ὑποθέσεις ὡς μιὰ μορφὴ δοκιμῶν ἐπίδειξης. Ὄχι, δὲν μιλᾶμε γιὰ τὸ εἶδος τῶν ἀνελέητων πολιτικῶν πλαισίων ποὺ ἐφαρμόζουν τὰ αὐταρχικὰ καθεστῶτα τῆς ἱστορίας, καὶ δὲν ὑπάρχουν θανατικὲς ποινὲς στὸ τέλος. Ὡστόσο, πρόκειται γιὰ δίκες θεάματος, μὲ τὴν ἔννοια τῆς μετατροπῆς τῶν δικαστηρίων σὲ θέατρο γιὰ παράσταση, ἕνα ἔργο ἠθικῆς, ποὺ σκοπὸ ἔχει νὰ κάνει παράδειγμα τῶν ἐνόχων καὶ νὰ ἐκπαιδεύσει ξανὰ τὸ κοινὸ ὡς πρὸς τὸ τί μποροῦν ἢ δὲν μποροῦν νὰ κάνουν καὶ νὰ ποῦν. 

Κορυφαῖες κυβερνητικὲς πηγὲς εἶπαν στοὺς Times τοῦ Λονδίνου ὅτι ὁ πρωθυπουργὸς Στάρμερ, ὁ ὁποῖος ἦταν καὶ ὁ ἴδιος πρώην διευθυντὴς τῶν εἰσαγγελικῶν ἀρχῶν, «παρενέβη ἄμεσα» γιὰ νὰ διασφαλίσει ὅτι οἱ εἰσαγγελεῖς καὶ τὰ δικαστήρια θὰ καταστραφοῦν γρήγορα καὶ σκληρά. 

«Βασίστηκε πολὺ στὸ δικαστικὸ σύστημα», εἶπε ἕνας ἀξιωματοῦχος. «Γνώριζε ἐκ πείρας ὅτι οἱ ἄνθρωποι ἔπρεπε νὰ δοῦν τὸ σύστημα νὰ λειτουργεῖ γιὰ νὰ ἐνισχύσει τὸ πολιτικὸ μήνυμα ὅτι οἱ ταραχὲς δὲν θὰ ἦταν ἀνεκτές. Οἱ διώξεις καὶ οἱ ποινὲς ἔπρεπε νὰ κάνουν μπάμ ». 


Ναί, στὸ ὄνομα τῆς ἥττας τῆς «ἀκροδεξιᾶς», οἱ ποινικὲς δίκες χρησιμοποιοῦνται τώρα «γιὰ νὰ ἐνισχύσουν τὸ πολιτικὸ μήνυμα» σὲ ἐμᾶς τοὺς ὑπόλοιπους. Αὐτὴ εἶναι ἡ βρετανικὴ δημοκρατία τὸ 2024. 

Δὲν ὑπάρχει χῶρος ἐδῶ γιὰ νὰ ἀναλυθοῦν οἱ πολλὲς ποινὲς ποὺ ἔχουν ἐπιβληθεῖ ὥστε νὰ γίνει τὸ μήνυμα τῆς κυβέρνησης «πολὺ ὁρατό». Κυμαίνονται ἀπὸ ἕνα παιδὶ ποὺ κατηγορεῖται γιὰ ταραχὲς στὸ Σάντερλαντ, μέχρι μεθυσμένους συνταξιούχους ποὺ φυλακίστηκαν ἐπειδὴ φώναζαν «Ποιός εἶναι ὁ Ἀλλάχ;» καὶ φωνάζοντας «Δὲν εἶσαι πιὰ Ἄγγλος» στὴν ἀστυνομία κοντὰ στὴν Ντάουνινγκ Στρὶτ στὸ Γουάϊτχολ. ἀπὸ μιὰ γυναῖκα ποὺ κλειδώθηκε ἐπειδὴ ἔσπρωξε ἕναν κάδο με ρόδες πρὸς τὴν ἀστυνομία πρὶν πέσει μὲ τὰ μοῦτρα στὸ Μίντλεσμπρο, σὲ μιὰ «ἥσυχη» 53χρονη ἐπιμελήτρια ἀπὸ τὸ Τσεσάϊρ ποὺ φυλακίστηκε γιὰ μιὰ μόνο, φρικτὴ ἀνάρτηση — «Ἀνατινάξτε τὰ τζαμιὰ μὲ τοὺς ἐνήλικες μέσα "—στὴν ὁμάδα τῆς κοινότητάς της στὸ Facebook (ἡ ὁποῖα δὲν παρότρυνε κανέναν νὰ κάνει τίποτα ἐκτὸς ἀπὸ τὴν ἀναφορά της στὴν ἀστυνομία). ἀπὸ ἕνα ζευγάρι ὁμοφυλόφιλων ποὺ φυλακίστηκε ἐπειδὴ «χόρευε καὶ χειρονομοῦσε» μπροστὰ σὲ ἀστυνομικοὺς στὸ Χάρτλπουλ, σὲ ἕναν 51χρονο ἄνδρα ποὺ φυλακίστηκε γιὰ βίαιη ἀναταραχὴ ἐπειδὴ «εἶχε γίνει ἐνοχλητικός» σὲ μιὰ διαμαρτυρία στὸ Πλίμουθ, παρ' ὅλο ποὺ ἀκόμη καὶ ὁ δικαστής του πρότεινε δὲν εἶχε διαπράξει κανένα ἀδίκημα. Θὰ ἀκολουθήσουν πολλὰ ἄλλα. Ὅλα τὰ δυσάρεστα περιστατικὰ ἀναμφίβολα, καὶ ἴσως εἶναι πραγματικὰ ὅλα φρικτὰ δείγματα τῆς ἀνθρωπότητας. Ἀλλὰ οἱ ὑποθέσεις τους ἀνταποκρίνονται πραγματικὰ στὴν «Ἀναρχία!» πρωτοσέλιδα; 

Ἂς εἴμαστε ξεκάθαροι, αὐτὴ ἡ ἀντι-ταραχὴ δὲν ἀφορᾶ μόνο τὴν ἀντιμετώπιση τῆς δημόσιας ἀναταραχῆς. Ἡ παρέμβαση τοῦ Στάρμερ ὁδήγησε ἐπίσης τὴν ἀστυνομία νὰ κάνει περατζάδες στὰ μέσα κοινωνικῆς δικτύωσης, ψαρεύοντας ἐνεργὰ γιὰ κρυφὰ ἐγκλήματα σκέψης. Ὁ σημερινὸς διευθυντὴς τῆς εἰσαγγελίας ὑπερηφανεύτηκε στὰ ΜΜΕ ὅτι εἰδικὲς ὁμάδες «ἀφιερωμένων ἀστυνομικῶν» «ἐξέταζαν τὰ μέσα κοινωνικῆς δικτύωσης» γιὰ «ὑβριστικὸ ἢ προσβλητικό» ὑλικό, τὸ ὁποῖο «θὰ ἀκολουθοῦσαν στὴ συνέχεια μὲ συλλήψεις». Ἐὰν οἱ ὑβριστικὲς ἢ προσβλητικές λέξεις εἶναι τώρα στὸ ἴδιο ἐπίπεδο μὲ τὶς ταραχές, θὰ χρειαστοῦν πραγματικὰ μεγαλύτερες φυλακὲς γιὰ νὰ φιλοξενήσουν ὅλους τοὺς συγκεντρωμένους χρῆστες τῶν μέσων κοινωνικῆς δικτύωσης. 

Ἀναμφίβολα κάποιοι θὰ ποῦν ὅτι ὁ Starmer εἶχε δίκιο ποὺ παρενέβη μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο, ὅτι ἡ προστασία τῶν ἀνθρώπων πρέπει νὰ εἶναι ἡ προτεραιότητα τῆς κυβέρνησης. Τὸ ἐρώτημα εἶναι, ὅμως, ποιοί ἄνθρωποι; Ἡ ἡγεσία τῶν Ἐργατικῶν κατὰ κάποιο τρόπο δὲν εἶχε μιὰ τόσο σκληρὴ ἀπάντηση στὴν ἀναταραχὴ τῶν Black Lives Matter ποὺ ξέσπασε στὴ Βρετανία μετὰ τὴ δολοφονία τοῦ George Floyd στὴν Ἀμερική. Σὲ ἐκείνη τὴν περίσταση, μακριὰ ἀπὸ τὸ νὰ «στηρίζονται πολὺ στὸ νομικὸ σύστημα» γιὰ νὰ δράσουν, ὁ Στάρμερ καὶ ἡ ἀναπληρωτής του γονάτισαν μόνο στὸ γραφεῖο του στὸ Γουέστμινστερ, γιὰ νὰ δείξουν στοὺς ταραχοποιοὺς ὅτι ἔχουν τὴ συμπάθειά τους. 


Ἀλλὰ ἡ ἀναταραχὴ στὶς κοινότητες τῆς ἐργατικῆς τάξης, φυσικά, ἀντιμετωπίζεται διαφορετικά, χαρακτηρίζεται ὡς «ἀκροδεξιὰ» καὶ ρατσιστική. Τὸ χάσμα τῆς πραγματικότητας μεταξὺ τῆς κοσμοθεωρίας τῶν πολιτικῶν ἐλὶτ καὶ τοῦ κοινοῦ ἐπιβεβαιώνεται ξεκάθαρα ἀπὸ τὴ δημοσκόπηση τοῦ Αὐγούστου Ipsos , ποὺ διενεργήθηκε ἀμέσως μετὰ τὴν ἄγρια δολοφονία τριῶν νεαρῶν κοριτσιῶν στὸ Σάουθπορτ ποὺ πυροδότησε ταραχές. 

Δείχνει ὅτι τὸ 34% τοῦ βρετανικοῦ κοινοῦ -καὶ ὄχι περισσότερο ἀπὸ τὸ 20% τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος ποὺ ψήφισε τὸν Στάρμερ- λέει τώρα ὅτι ἡ μετανάστευση εἶναι ἕνα μεγάλο ζήτημα γιὰ τὴ Βρετανία, τοποθετῶντας την στὴν κορυφὴ τῆς λίστας θεμάτων γιὰ πρώτη φορὰ ἀπὸ τὸ 2016. Ἀκόμα περισσότερα ξεκάθαρα, τὸ ποσοστὸ ποὺ βλέπει τώρα τὸ ἔγκλημα ὡς μεγάλο ζήτημα ἔχει ἐκτοξευθεῖ στὸ 25%, ἀπὸ μόλις 6% τὸν περασμένο μῆνα. 

Δὲν εἶναι περίεργο ποὺ τὸ πολιτικὸ κατεστημένο θέλει νὰ ἐξισώσει τὴ δημόσια ὀργὴ γιὰ αὐτὰ τὰ ζητήματα μὲ τὸν ρατσισμό, νὰ διακηρύσσει συνθήματα ὅπως «Σταματῆστε τὶς βάρκες» νὰ εἶναι ἐκτὸς τῶν ἀποδεκτῶν ὁρίων τῆς συζήτησης καὶ στὴ διαδικασία νὰ ἀρνηθεῖ τὴ δημοκρατική τους φωνὴ σὲ αὐτά τα ἑκατομμύρια ἀνθρώπων. 

Μερικοὶ συντηρητικοὶ μπορεῖ νὰ αἰσθάνονται μᾶλλον ἄβολα μὲ τὸ νὰ μποῦν στὸ ριζοσπαστικό, ἀντι-κατεστημένο στρατόπεδο σήμερα. Ὡστόσο, εἶναι σημαντικὸ νὰ ἀναγνωρίσουμε ὅτι τὸ κυβερνῶν ἀριστερὸ κατεστημένο - «μιὰ ὁμάδα σὲ μιὰ κοινωνία ποὺ ἀσκεῖ ἐξουσία καὶ ἐπιρροὴ καὶ ἀντιστέκεται στὴν ἀλλαγή», ἀκριβῶς ὅπως ἔκανε κάποτε τὸ παραδοσιακὸ κατεστημένο - βρίσκεται στὴν ἄλλη πλευρὰ τῶν γραμμῶν μάχης σὲ ὅλα, ἀπὸ τὸν κρίσιμο ἀγῶνα γιά τήν ἐλευθερία τοῦ λόγου μέχρι τοὺς εὐρύτερους πολιτιστικοὺς πολέμους. 

Ὅποιος θέλει νὰ ἀλλάξει τὴν κατεύθυνση πρὸς τὴν ὁποία ὁδεύει ἡ βρετανικὴ καὶ εὐρωπαϊκὴ κοινωνία, καὶ νὰ ὑπερασπιστεῖ τὴν ἐλευθερία τοῦ λόγου καὶ τὴ δημοκρατία, πρέπει νὰ ἀγνοήσει τὴν «ἀκροδεξιὰ» ὀνομασία του καὶ νὰ δηλώσει ὅτι εἴμαστε ὅλοι κατὰ τοῦ κατεστημένου τώρα. 

Ἀπό : europeanconservative.com

Ξαναρωτῶ : Πόσο ἀκόμη θά μποροῦμε ἐλεύθερα νά ἐκφραζόμεθα ; (φωτό)


Ἡ Πελασγική

Ὅσο ἀκόμη ἐλεύθερα μιλᾶμε...

Ἄξιζαν τά σέκελ,Mogg ; (  Mogg= ἕνα ἄτομο πού εἶναι ο μεγαλύτερος βρωμιάρης παγκοσμίως) -προσέξτε τά δάχτυλα τῶν χεριῶν του !!! ( ἀπό ἐδῶ


Ἰνδός στρατιωτικός πίνει οὔρα ἀγγελάδας. Τί διάολο εἶναι λάθος μέ αὐτούς τούς ...ἀνθρώπους ; (ἐδῶ)

ἀπό ἐδῶ

Η ποδοσφαιρίστρια της πολιτείας της Φλόριντα, Jordynn Dudley, η αντιπρόεδρος του NCAA Εθνικός Κολεγιακός Αθλητικός Σύνδεσμος των Ηνωμένων Πολιτειών ) Lynda Tealer και η αντιπρόεδρος Harris σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα. Μετά από τρεισήμισι χρόνια ως αντιπρόεδρος, οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά της Χάρις, κόρης μεταναστών από την Τζαμάικα και την Ινδία, συνεχίστηκαν αλλά τώρα συνδέονται με τον ευρύτερο πολιτισμικό πόλεμο για την εταιρική διαφορετικότητα και τα προγράμματα θετικής δράσης. ( λέει ἡ λεζάντα τῆς The Seattle Times- ἐδῶ ) Καί διαβάζοντας περί τῶν τελευταίων δημοσκοπήσεων, σκέφτομαι "Χαιρέτα τήν Ἀμερική πού ἤξερες ! "

Κοριτσίστικο συγκρότημα,ἀπό τήν Ἀγγλία, λέει ἡ λεζάντα ( καλά ὅμοιος ὁμοίω εἶναι ὁ/ἡ/τό σχολιαστής) Ἀφήνω ὅμως τούς χαρακτηρισμούς σ᾿ἐσᾶς...
 
« Τὸ Ἰσραὴλ εἶναι ἕνας παρασιτικὸς ὀργανισμὸς ποὺ ζεῖ ἀπὸ τὴν Ἀμερικὴ ἐνῷ μᾶς παρέχει μηδενικὸ ὄφελος, ἐμεῖς χρηματοδοτοῦμε τὰ ἐγκλήματα πολέμου τους, καὶ ἔχουν θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κυβέρνησή μας », Dan Bilzerian - Εἶναι Ἀμερικανός παίκτης πόκερ, ἐπιχειρηματίας καί μέ ἐπιρροή στά κοινωνικά μέσα δικτυώσεως...



Φαντάσου νά κερδίσῃ ἡ ἰνδο-τζαμαϊκανή Καμάλα  ! Ἡ σύζυγος τοῦ ἑβραίου Doug Emhoff, ἐκπρόσωπος τῆς Ἀρχι-Καμπαλαρίας ! 

Πόσο ἀκόμη θά μποροῦμε ἐλεύθερα νά ἐκφραζόμεθα ;

Ἔτσι. Ζοῦμε ἀνάμεσά τους...


Ἡ Πελασγική

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Συναγωγή στό Ὄρος τοῦ Ναοῦ θέλει τό Ἰσραήλ


 Μία Συναγωγή στό Ὄρος τοῦ Ναοῦ ( συγκρότημα Τζαμιοῦ Al-Aqsa ) θά δώσῃ ἴσα δικαιώματα στούς ἑβραίους ὡς πρός τούς μουσουλμάνους,ἰσχυρίστηκε ό φανατικός ἀκροδεξιός ὑπουργός Ἐθνικῆς Ἀσφάλειας  τοῦ Ἰσραήλ, Itamar Ben-Gvir. (φωτό)

Τό Ὄρος τοῦ Ναοῦ γνωστό στόν μουσουλμανικό κόσμο ὡς Χαράμ αλ-Σαρίφ, εἶναι ὁ τρίτος ἱερότερος τόπος τοῦ Ἰσλάμ καί ἐποπτεύεται ἀπό το θρησκευτικό καταπίστευμα τῶν Ἰσλαμικών Βακουφίων

Μέχρι τό 1967 ἀπαγορευόταν στούς ἑβραίους νά πηγαίνουν ἐκεῖ.Μετά ὅμως μποροῦσαν νά ἐπισκέπτονται τόν τόπο,παρ᾿ὅλα αὐτά τούς ἀπαγορεύεται νά προσεύχονται. Συνεπῶς μία Συναγωγή ἐκεῖ τί θά σήμαινε ; 

Λοιπόν τήν Κυριακή μία ὀμάδα ἑβραίων βρέθηκε ἐκεῖ καί προσευχήθηκε μέ τήν ἀστυνομία νά μήν ἀντιδρᾷ, οὔτε καί οἱ δυνάμεις ἀσφαλείας ἔκαναν κάτι ὥστε νά τό ἀποτρέψουν. 

Βεβαίως ὁ Νετανιάχου ἀπέρριψε τήν δήλωσιν τοῦ Ben-Gvir, ἀλλά παρ᾿ὅλα αὐτά δέν παύει ν᾿ἀποτελεῖ σημάδι καπνοῦ πού κρύβει πυρκαγιά γιά ὅσους γνωρίζουν καλῶς τί σημαίνει ἑβραῖος. Ἔτσι καί ἡ Ἰορδανία διά τοῦ ΥΠΕΞ της Ayman Safadi ( φωτό κάτω ἀριστερά), κάλεσε τό Συμβούλιο Ἀσφαλείας τῶν ΗΕ νά ἀναλάβει δρᾶσιν κατά τοῦ Ἰσραήλ : 

"Προτρέπουμε το Συμβούλιο Ασφαλείας και όλα τα μέλη της Διεθνούς κοινότητας να λάβουν άμεση αποτελεσματική δράση για να σταματήσουν τα παράνομα ισραηλινά μέτρα που παραβιάζουν το ιστορικό και νομικό status quo στους ιερούς τόπους της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ. Ως κατοχική δύναμη, το Ισραήλ είναι νομικά υπεύθυνο για προστατεύοντας το ιστορικό και νομικό Status quo», δήλωσε ο Safadi στο X την Τρίτη. 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πρέπει να υιοθετήσει ένα δεσμευτικό ψήφισμα για να αποτρέψει περαιτέρω παραβιάσεις και κλιμάκωση από το Ισραήλ γύρω από το Τζαμί Αλ Άκσα στο Όρος του Ναού, πρόσθεσε.

"Η κατάσταση είναι ήδη εκρηκτική. Η ιδεολογία που βασίζεται στο μίσος που επιτρέπει στα σχέδια να αλλάξουν την ταυτότητα του Τζαμιού θα δώσει τη σπίθα. Οι συνέπειες θα είναι επικίνδυνες", σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Ἀπό ποῦ ἀντλεῖται,ἄρα γε τόσο θράσος ἐκ μέρους τῶν Ἰσραηλινῶν ; Ἀκόμη καί ἄν λάβουμε ὐπ᾿ὅψιν τήν "χαϊδευτική" συμπεριφορά μεγάλων ὀργανισμῶν ( ΟΗΕ, ΔΠΔ ) καί πάλι ἔτσι ὅπως ἔχουν σημερα τά πράγματα καί μέ τήν πλειοψηφία τῆς παγκόσμιας κοινότητος ἐναντίον τους,εἶναι πραγματικῶς ν᾿ἀπορῇ κανείς μέ τό τόσο ἄμετρον θράσος τους ! 

Ποῦ θά πάῃ ; 

( Μέ πληροφορίες ἀπό ΕΔΩ κι᾿ ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

Μήπως ἦρθε ἡ ὥρα νά τελειώνουμε μία καί καλή μέ τήν Οὐκρανία ( Δύση) ;


 Οι απαιτήσεις της Ουκρανίας για άδεια από τη Δύση να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία με πυραύλους Storm Shadow μεγάλου βεληνεκούς είναι εκβιασμός, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Ο Λαβρόφ κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι ο Ουκρανός ηγέτης Βλαντιμίρ Ζελένσκι έχει εντείνει τις εκκλήσεις προς τους υποστηρικτές του να άρουν όλους τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων εναντίον στόχων σε ρωσικό έδαφος.

«Αυτό είναι εκβιασμός, είναι μια προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Δύση θέλει να αποφύγει την υπερβολική κλιμάκωση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι τέχνασμα», είπε ο Λαβρόφ, τονίζοντας «Η Δύση δεν θέλει να αποφύγει την κλιμάκωση. Η Δύση ζητάει μπελάδες, για να το πω ωμά. Θεωρώ ότι αυτό είναι ήδη προφανές σε όλους». 

Ο Λαβρόφ προειδοποίησε περαιτέρω ότι η Δύση θα ξεκινούσε μια επικίνδυνη πορεία εάν επεκτείνει την εξουσιοδότηση για τη χρήση των όπλων της.

«Εδώ και πολύ καιρό, ακούμε αυτές τις εικασίες σχετικά με την επιτρεπόμενη χρήση όχι μόνο του Storm Shadow, αλλά και των αμερικανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς...» 

«Θα επαναλάβουμε ότι το να παίζουν με τη φωτιάκαι είναι σαν τα παιδιά που παίζουν με σπίρτα– είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα για τους ενήλικες που τους εμπιστεύονται πυρηνικά όπλα σε μια ή την άλλη δυτική χώρα», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Η Ουκρανία ασκεί πιέσεις για μήνες για να χρησιμοποιήσει το Storm Shadows εναντίον στόχων εντός της Ρωσίας. Το Κίεβο θέλει να εκτοξεύσει τους πυραύλους στην καρδιά της Ρωσίας ως επιθέσεις «επίδειξης» , ανέφερε το Σάββατο ο The Guardian. Το δημοσίευμα επικαλέστηκε ανώτερο Ουκρανό αξιωματούχο ότι η Ρωσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων μόνο εάν πίστευε ότι η Ουκρανία είχε την ικανότητα «να απειλήσει τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη». 

Οι πύραυλοι Storm Shadow αναπτύχθηκαν κυρίως από αγγλογαλλική συνεργασία και τώρα κατασκευάζονται από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία MBDA. Ταυτόχρονα, ορισμένα εξαρτήματα προμηθεύονται από τις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λευκός Οίκος πρέπει επίσης να συμφωνήσει στη χρήση τους εντός της Ρωσίας. Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να το κάνει.

Ο Ζελένσκι προέτρεψε στο παρελθόν τη Δύση να μην φοβάται μια πιθανή κλιμάκωση από τη Μόσχα και είπε ότι η εισβολή του Κιέβου στη ρωσική περιοχή Κουρσκ αποδεικνύει ότι η Μόσχα δεν έχει «κόκκινες γραμμές».

Η επίθεση, η οποία ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου, είναι η μεγαλύτερη του είδους της στο ρωσικό έδαφος από τότε που ξέσπασαν εχθροπραξίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου το 2022. Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα, πάνω από 6.600 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στην εισβολή και περίπου 800 κομμάτια στρατιωτικού υλικού έχουν καταστραφεί.

Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν όπλα που προμήθευσαν οι δυτικές δυνάμεις στην επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ – ισχυρισμοί που φαινομενικά έχουν υποστηριχθεί από αναφορές στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Λαβρόφ είπε την περασμένη εβδομάδα ότι «ο Ζελένσκι δεν θα αποφάσιζε ποτέ [να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος] εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν του είχαν δώσει οδηγίες να το κάνει».

Ἀπό : swentr.site


Ἄν μιλήσουμε τήν γλῶσσα τῆς πραγματικότητος, βλέπουμε πώς στήν οὐσία δέν πρὄκειται γιά πόλεμο μεταξύ Ῥωσσίας-Οὐκρανίας,ἀλλά Ῥωσσίας μέ Ἀγγλία, ΗΠΑ, ( ὅλο τό παρδαλό ΝΑΤΟ ), τίς νεοταξίτικες χῶρες τῆς Ε.Ε., τήν Αὑστραλία, τον Καναδᾷ. Καί ποιό εἶναι τό ἀποτέλεσμα ; Δέν μποροῦν νά κἀνουν ἀπολύτως ΤΙΠΟΤΕ. 

« Οι ΗΠΑ προσφέρουν στην Ουκρανία καλύτερη τεχνολογία F-16 από άλλα μέλη του ΝΑΤΟ. Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι έχει επαναπρογραμματίσει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου σε πολεμικά αεροσκάφη που προμηθεύονται από τη Δανία και την Ολλανδία..»

Τώρα, κι᾿ἐδῶ πού ἔχουν φθάσει τά πράγματα, μετά τήν ἀποτυχημένη εἰσβολή στό ῥωσσικό ἔδαφος ( Κούρσκ) καί τίς 2 ἀποτυχημένες προσπάθειες κατά τοῦ πυρηνικοῦ σταθμοῦ [ τοῦ Κούρσκ], δέν μένουν καί πολλά περιθώρια στήν Ῥωσσία ἀπό τό νά δώσῃ μία καί νά τούς τελειώσῃ μαζικῶς. Προσωπικῶς αὐτό θά ἔκανα καί δέν θά μέ ἔνοιαζε τί θά ποῦν, πῶς θά μέ χαρακτηρίσουν καί πόσες εὐθὐνες θά μοῦ ῥίξουν ὡς ἐκ τῶν ἐπιπτώσεων τῶν πολεμικῶν ἐνεργειῶν. Ἄλλως τε καί τώρα πού πάει μέ τό "μαλακό" τί ἔχει καταλάβει ; Μήπως ἀπέφυγε τίποτε ἀπό ὅλα ὅσα θά τῆς ἐπέρριπταν ἤ τίς κυρώσεις πού ἐπέβαλαν ; Ὄχι ! 

Λοιπόν, ἄν τε Ποῦτιν, δῶσε μία καί καλή νά τελειώνῃ τό παραμύθι μέ τό κοντοπίθαρο ἑβραιόσπορο ντιγκιντάγκα Ζελένσκυ πού "καμαρώνει" λές καί ἔχει πετύχει τζάκ πότ : 

 «Τι άλλες εξελίξεις υπάρχουν στην Ουκρανία; Νόμιζα ότι ήταν πολύ νωρίς για να μιλήσω γι' αυτό, αλλά… υπήρξε θετική δοκιμή του πρώτου ουκρανικού βαλλιστικού πυραύλου. Συγχαίρω το συγκρότημα στρατιωτικής παραγωγής μας για αυτό» ( ἐδῶ

Δέν τόν στέλνουμε στόν ...κύριό του καί νά τοῦ εὐχηθοῦμε "στόν ἀγύριστο" ; 

Γι᾿αὐτό λέω : Ποῦτιν, μήν τό καθυστερεῖς...



Ἡ Πελασγική

Σήμερα γάμος γίνεται τσή Κρήτης τό περβόλι...

 




«Εὐλογήσαι σε Κύριος ἐκ Σιών... Καί ἴδοις τά ἀγαθά Ἱερουσαλήμ πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς σου... Εἰρήνη ἐπὶ τόν Ἰσραήλ... Οὕς ὁ Θεός συνέζευξεν, ἄνθρωπος μή χωριζέτω... Καί δός τῇ παιδίσκῃ ταύτῃ ἐν πᾶσιν ὑποταγῆναι τῷ ἀνδρί... Ὕψωσον αὐτούς ὡς τάς κέδρους τοῦ Λιβάνου...Δόξῃ καί τιμῇ στεφάνωσον αὐτούς... ἡ δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄντρα...Μεγαλύνθητι, Νυμφίε, ὡς ὁ Ἀβραάμ…Καί σύ, Νύμφη, μεγαλύνθητι ὡς ἡ Σάρρα…Εὐλόγησον αὐτῶν εἰσόδους καί ἐξόδους » ( ἀπό ἐδῶ

Κι᾿ἄς κρατήσουν οἱ γιορτές καί τά ξεφαντώματα ἐπί 4ημέρου ! 


( φωτό1,φωτό2 ,φωτό3)


Ἡ Πελασγική

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Τό Καλό τῶν κακῶν συμβουλῶν : Πῶς οἱ Λευκοί μποροῦν νά πάρουν πίσω τήν Δύσιν

Γράφει ὁ  Tobias Langdon

 Οι καλές συμβουλές σε βοηθούν. Οι κακές συμβουλές σε βλάπτουν. Αλλά οι κακές συμβουλές μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμες με τις καλές συμβουλές. Όταν καταλαβαίνετε πως ακούτε πραγματική κακία, κάνετε απλώς το αντίθετο από αυτό που σας λέει. ( φωτό)Αυτή είναι η ειρωνική υπόθεση ενός υπέροχου μυθιστορήματος που ονομάζεται The Screwtape Letters (1942), το οποίο γράφτηκε από τον χριστιανό απολογητή CS Lewis (1898-1963). Στο βιβλίο, ένας ανώτερος δαίμονας συμβουλεύει έναν κατώτερο δαίμονα για τον καλύτερο τρόπο να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην καταδίκη. Για παράδειγμα, ο κατώτερος δαίμονας θα πρέπει να ενθαρρύνει την υπερηφάνεια, την αγανάκτηση και την απόγνωση, ενώ αποθαρρύνει την ταπεινοφροσύνη, τη συγχώρεση και την ελπίδα.

Η μαύρη βαρβαρότητα προχωρά

Ο Lewis χρησιμοποιούσε χιούμορ και φαντασία για να συμβουλεύσει τους αναγνώστες του – για να τους πει τι να μην κάνουν και πώς να μην σκέφτονται. Οι δαίμονες καθοδηγούν τους ανθρώπους στο μονοπάτι προς την καταδίκη, οπότε κάνοντας το αντίθετο από αυτό που θέλουν οι δαίμονες, θα βρείτε το μονοπάτι προς τη σωτηρία. Δεν ακολουθείς το κακό, το αντιστρέφεις και κάνεις το αντίθετο. Αυτό είναι το θέμα του The Screwtape Letters . Αν οι σύγχρονοι Χριστιανοί αντιμετώπιζαν σοβαρά τό θέμα της αναβίωσης της πίστης τους, θα ακολουθούσαν και με το παραπάνω τα μαθήματα του βιβλίου. Για παράδειγμα, οι αριστερές εφημερίδες που μισούν τον Χριστό, όπως η Guardian και οι New York Times, είναι γεμάτες χρήσιμες συμβουλές για τους Χριστιανούς. Καλώς ήλθατε γυναίκες ιερείς! Αγκαλιάστε την ομοφυλοφιλία! Άνετο μέχρι το Ισλάμ! Αυτή είναι πραγματική και ισχυρή κακή συμβουλή, επομένως οι Χριστιανοί θα πρέπει να το αντιστρέψουν και να κάνουν το ακριβώς αντίθετο: να απαγορεύσουν τις γυναίκες ιερείς, να αποστρέφονται την ομοφυλοφιλία και να καταδικάζουν το Ισλάμ. Δεν το κάνουν, φυσικά. Αντίθετα, ακολουθούν την κακία, γι' αυτό ο παραδοσιακός χριστιανισμός πεθαίνει.

Αλλά δεν είναι μόνο οι χριστιανοί που ακολουθούν την κακία των αριστερών ΜΜΕ. Είναι οι ίδιοι οι αριστεροί. Μυρίζουν τη δική τους προμήθεια. Αφού αυτοκτόνησε ο μαύρος κακοποιός Τζορτζ Φλόιντ το 2020, οι αριστεροί αγκάλιασαν ανυπόμονα την υστερία και τα ψέματα του Black Lives Matter (BLM). Απαίτησαν από την αστυνομία να σταματήσει να καταπιέζει την ευάλωτη μαύρη κοινότητα. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό για τους μαύρους και ιδιαίτερα για τους νεαρούς μαύρους για τους οποίους οι αριστεροί εκφράζουν τέτοια ανησυχία. Όταν ο Λευκός πολιτισμός κάνει πίσω, η μαύρη βαρβαρότητα κάνει βήματα μπροστά. Ο Steve Sailer έχει τεκμηριώσει προσεκτικά πώς ο αριστερισμός που αγαπά τους μαύρους έχει δολοφονήσει πολύ περισσότερες Black Lives. Και πολλές άλλες ζωές Μαύρων που καταστρέφονται από την επικίνδυνη οδήγηση. Αλλά ας περάσουμε από τον αριστερισμό γενικά στον ελευθερισμό ειδικότερα

Ο φιλελευθερισμός ειδικεύεται στο να προσφέρει κακές συμβουλές στους Λευκούς που δημιούργησαν τη Δύση. Όταν οι Λευκοί δέχονται κολεκτιβιστική επίθεση, θα πρέπει να διπλασιάσουν την ατομοκρατία. Αυτό είναι κάποια κακή συμβουλή από τους ελευθεριακούς. Α, και οι Λευκοί θα πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα για να επιτρέψουν σε ακόμη περισσότερους κολεκτιβιστές μη Λευκούς να πλημμυρίσουν την χώρα. Κι᾿άλλη μια κακή συμβουλή από τους ελευθεριακούς. Ακολουθώντας τις ελευθεριακές κακές συμβουλές, οι Λευκοί θα καταστρέψουν τόσο τη Δύση όσο και τις ελευθερίες για τις οποίες οι ελευθεριακοί λένε ότι ανησυχούν τόσο πολύ.

Μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι ειλικρινείς για την ελευθερία. Αλλά είναι πολύ εύκολο να δεις εγωιστικά κίνητρα στον ελευθερισμό. Είναι ένα έντονα εβραϊκό κίνημα , για παράδειγμα, γι' αυτό δεν θέλει οι Λευκοί να αναγνωρίζουν και να επιδιώκουν τα δικά τους φυλετικά συμφέροντα. Στην Αμερική, η Εβραία ελευθεριακή Ayn Rand (1905-1982) είπε στους Λευκούς να απορρίψουν τον ρατσισμό και να αγκαλιάσουν τα ανοιχτά σύνορα. Στη Βρετανία, ο Εβραίος ελευθεριακός Frank Furedi (γεννημένος το 1947) έχει το ίδιο μήνυμα για τους Λευκούς. Με άλλα λόγια, οι Εβραίοι ελευθεριακοί συμβουλεύουν κακώς τους Λευκούς να παραμείνουν ατομικιστές καθώς υφίστανται κολεκτιβιστική επίθεση. Οι γνωστικοί κλώνοι του Furedi επαναλαμβάνουν ασταμάτητα αυτό το κακό στο Spiked Online . Η μαύρη ελευθεριακή γυναίκα Inaya Folarin Imanν (γεννημένη το 1996) πρόσφατα πρόσφερε μία ιδιαίτερα καλή κακή συμβουλή στο Spiked . Μετά τη βίαιη απάντηση των λευκών της εργατικής τάξης στα μαχαιρώματα στο Σάουθπορτ , ανακοίνωσε ότι «η πολιτική της λευκής ταυτότητας είναι η χειρότερη δυνατή απάντηση στις ταραχές».

Όταν ένας μαύρος ελευθεριακός λέει στους Λευκούς τι να μην κάνουν, θα πρέπει να ακούμε πολύ προσεκτικά και μετά να το κάνουμε. Δηλαδή, πρέπει να αντιστρέψουμε το κακό, γιατί έχει σχεδιαστεί για να μας βλάψει, όχι για να μας βοηθήσει. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το άρθρο της Iman:

Απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, από μια ελίτ που φαίνεται να περιφρονεί τη Βρετανία και από την έλλειψη ενός πραγματικού μικρού συντηρητικού κόμματος, όλο και περισσότεροι νέοι δεξιοί στρέφονται προς τις πολιτικές ταυτότητας που βασίζονται σε διαμαρτυρίες. Πάρτε τον… κωμικό και δεξιό σχολιαστή Nick Dixon . Περιέγραψε μια περίπτωση κατά την οποία λευκοί αστυνομικοί παραβλέφθηκαν σκόπιμα για προαγωγή υπέρ ενός μη λευκού συναδέλφου ως παράδειγμα του πώς «υπάρχει συστημικός ρατσισμός κατά των λευκών σε κάθε μέρος της κοινωνίας μας». Ομοίως, ο Steven Edginton του GB News το αποκάλεσε «αηδιαστικό ρατσισμό κατά των λευκών». Και πάλι, όλοι θα πρέπει να είμαστε επικριτικοί για τις πρακτικές της DEIποικιλομορφία, ισότητα και ένταξη)  που χωρίζουν τους ανθρώπους ανά φυλή, αλλά πιστεύει κανείς σοβαρά ότι οδηγούνται από «αντιλευκή» εχθρότητα;

[Οι δεξιοί] έχουν φλερτάρει με τις έννοιες του λευκού εθνοτικού φυλετικού κινδύνου. Ο Harrison Pitt έδωσε πρόσφατα μια διάλεξη που παρουσίαζε τη μετανάστευση ως την «εθνοκάθαρση» των λευκών Βρετανών, προειδοποιώντας ότι πρόκειται να γίνουν «μειονότητα στην πατρίδα τους». Πρότεινε ότι ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Rishi Sunak δεν είχε «ενσωματωθεί καλά» στη βρετανική κοινωνία, επειδή κάποτε είπε ότι η διαφορετικότητα «έχτισε τη Βρετανία». Ο Steven Edginton, σε συνέντευξή της στη  Liz Truss, ρώτησε τον πρώην πρωθυπουργό εάν «ανησυχεί» ή ένιωθε «απειλημένος» από «τη μείωση του λευκού πληθυσμού στη Βρετανία και την Αμερική». Αυτή είναι η πολιτική φυλετικής ταυτότητας στον πλέον αρνητικό βαθμό. (" The Very Online right has gone down a very dark path ," Spiked Online , 16 Αυγούστου 2024)

Και προφανώς, εάν οι Λευκοί υιοθετήσουν «πολιτικές φυλετικής ταυτότητας στον πλέον αρνητικό βαθμό», θα ήταν πολύ κακό. Πολύ κακό, δηλαδή, για Μαύρους όπως η  Inaya Folarin Imanν. Δεν θέλει οι Λευκοί να αναγνωρίσουν ότι έχουν συλλογικά συμφέροντα. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο κολεκτιβισμός θα ήταν κακή συμβουλή για τους Λευκούς: είναι επειδή ο Λευκός κολεκτιβισμός θα ήταν κακός για την Inaya Folarin Iman. Είναι μαύρη και δεν ανήκει στη Βρετανία ή σε καμία άλλη δυτική χώρα. Αλλά φυσικά, όπως ο Μπαγκλαντεσιανός Rakib Ehsan , δεν μπορεί να το παραδεχτεί. Γι' αυτό είναι κατάφωρα ανέντιμη στο άρθρο. Ρωτάει αυτό : «πιστεύει κανείς σοβαρά ότι οι πρακτικές της DEI ( ποικιλομορφία, ισότητα και ένταξη)  οδηγούνται από «αντιλευκή» εχθρότητα;» Λοιπόν, ναι, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ακριβώς αυτό για τον απλό λόγο ότι είναι προφανώς αλήθεια. Όταν οι Λευκοί δαιμονοποιούνται ασταμάτητα και αρνούνται την προβολή τους, τι άλλο υπάρχει εκτός από το «αντιλευκή» εχθρότητα;»; 

Ο ερχομός της Κέμι


Δείτε τώρα την άρνηση της αλήθειας από την Iman για τον Ρίσι Σουνάκ, τον πρώην πρωθυπουργό. Όταν ένας Λευκός παρατηρεί με ακρίβεια ότι ο Σουνάκ δεν έχει ενσωματωθεί καλά, η Iman λέει ότι πρόκειται για «πολιτική φυλετικής ταυτότητας στον πλέον αρνητικό βαθμό». Ο Σουνάκ ισχυρίστηκε ότι «η διαφορετικότητα έχτισε τη Βρετανία». Στην πραγματικότητα, οι Βρετανοί έχτισαν τη Βρετανία. Η ένδειξη βρίσκεται στο όνομα: είναι Βρετανία, όχι Diversitopia ( Διαφορετικοτοπία).  Αλλά γιατί ένας Σκούρος Ινδός Ινδουιστής όπως ο Σουνάκ θα ήθελε να αρνηθεί ότι οι Λευκοί Βρετανοί Χριστιανοί έχτισαν τη Βρετανία; Δεν θα χρειαστείτε υποθέσεις. Όπως η Inaya Folarin Iman, ο Sunak δεν ανήκει στη Βρετανία, οπότε πρέπει να ξαναγράψει ιστορία και να προσποιηθεί ότι ανήκει. Η άρνηση του προφανούς από την Iman στο άρθρο της είναι απόδειξη ότι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Αλλά ακριβώς επειδή δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς, οι συμβουλές της για τους Whites είναι τόσο χρήσιμες. Αλλά μόνο αν το αντιστρέψουμε και κάνουμε το αντίθετο. Επαναλαμβάνει αυτή την αιώνια ελευθεριακή κακία: όταν οι Λευκοί δέχονται κολεκτιβιστική επίθεση, θα πρέπει να διπλασιάσουν τον ατομικισμό. Με άλλα λόγια, οι ελευθεριακοί λένε: «Διασπασμένοι στέκεστε, ενωμένοι πέφτετε». Που είναι γελοίο.

Η Inaya Folarin Iman συμβουλεύει επίσης τους Λευκούς να μην ανησυχούν για το μειούμενο μερίδιό τους στον πληθυσμό. Αυτό όμως είναι πράγματι κακό, οπότε οι Λευκοί θα πρέπει να ανησυχούν πολύ. Καθώς οι μη Λευκοί όπως η Ιμάν αυξάνονται σε αριθμό και δύναμη, θα είναι πολύ κακό για τη Βρετανία. Γι' αυτό οι κακοί ελευθεριακοί στο Spiked θα χαρούν αν μια μαύρη γυναίκα πολιτικός που ονομάζεται Kemi Badenoch (γεννημένη το 1980) γίνει ο νέος ηγέτης του βρετανικού Συντηρητικού κόμματος και πιθανός πρώτος μαύρος πρωθυπουργός (το Badenoch είναι ένα σκωτσέζικο επώνυμο που προφέρεται BADE-noch, με το -ch όπως στα γερμανικά Bach). Το Spiked θα γιορτάσει την «απόρριψη» από την Badenoch της φυλετικής πολιτικής και την πίστη στη δύναμη της προσωπικής προσπάθειας. Λοιπόν, παρακολουθώ την άνοδο της Badenoch εδώ και αρκετό καιρό, έτσι ξέρω ότι στην πραγματικότητα δεν απορρίπτει τη φυλετική πολιτική. Και ότι ούτε εκείνη πιστεύει στη δύναμη της προσωπικής προσπάθειας. Γι' αυτό φρόντισε να ακολουθήσει τον χρυσό κανόνα της βρετανικής πολιτικής: « Υπηρέτησε τη Φυλή ». Με άλλα λόγια, για να πετύχετε στη βρετανική πολιτική πρέπει να γλείψετε τους Εβραίους και να κάνετε τα εβραϊκά συμφέροντα πρώτη σας προτεραιότητα.

Μια στρατηγική Σημιτοκεντρικής δουλοπρέπειας

Ο Jeremy Corbyn, ο πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, απέρριψε αυτόν τον κανόνα. Γι' αυτό δαιμονοποιήθηκε ως αντισημίτης και τελικά πετάχτηκε έξω από το Εργατικό Κόμμα. Ο Keir Starmer, ο σημερινός ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, φρόντισε να ακολουθήσει αυτόν τον κανόνα. Έτσι έγινε πρωθυπουργός . Ο Corbyn ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ των απλών μελών του Εργατικού Κόμματος και τα μέλη του κόμματος αυξήθηκαν σημαντικά όταν ήταν επικεφαλής του. Ενώ έχει πέσει πολύ κάτω υπό τον Starmer. Αλλά το Εργατικό Κόμμα δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τα απλά μέλη του: υπάρχει για να εξυπηρετεί τα εβραϊκά συμφέροντα. Το ίδιο και το Συντηρητικό κόμμα. Η Kemi Badenoch θέλει να γίνει πρωθυπουργός, γι' αυτό και γλείφει τους Εβραίους από τότε που μπήκε στην πολιτική. Εδώ προσκυνάει στο Yad Vashem , το κεντρικό ιερό του Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ:

Η στρατηγική της Badenoch για σημιτοκεντρική δουλοπρέπεια είναι καλή, αλλά δεν εγγυάται ότι θα γίνει η επόμενη ηγέτης των Τόρις και ίσως ο επόμενος πρωθυπουργός. Εξάλλου, κάθε άλλος υποψήφιος για την ηγεσία των Τόρις ακολουθεί ακριβώς την ίδια στρατηγική. Η παρόμοια μη λευκή ( ινδή) Priti Patel έγλειφε τόσο πολύ τους Εβραίους το 2017 που δημιούργησε ένα σκάνδαλο και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση. Εξακολουθεί να γλείφει και να επιδιώκει την υπεροχή. Ένας άλλος υποψήφιος για την ηγεσία των Τόρις, ο  Robert Jenrick (γεννημένος το 1982) είναι σε μειονεκτική θέση επειδή είναι ένας γεννημένος λευκός άνδρας (ή παρουσιάζεται έτσι, ούτως ή άλλως). Αλλά, ακριβώς όπως ο Keir Starmer, έχει αυτοπιστοποιηθεί ως κόσερ με το να παντρευτεί μια Εβραία και να μεγαλώσει τα παιδιά του ως Εβραίους. Αφού επισκέφθηκε το Άουσβιτς το 2019, είπε : «Είχε τεράστιο αντίκτυπο σε μένα και ειδικότερα επειδή η σύζυγός μου είναι κόρη επιζώντων του Ολοκαυτώματος από τη σύγχρονη Πολωνία και την Ουκρανία». Είπε επίσης ότι οι δεσμοί του με τους Εβραίους είναι «ένα πολύ σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου».

Όπως η Badenoch και η Patel, ο Jenrick ακολουθεί τη στρατηγική της σημιτοκεντρικής δουλοπρέπειας σε αναζήτηση της υπεροχής. Σε δυτικά έθνη όπως η Βρετανία, οι Εβραίοι είναι πολύ λίγοι σε αριθμό αλλά πολύ μεγάλοι σε δύναμη και επιρροή. Έχουν επιτύχει την εξαιρετική επιτυχία τους με δύο τρόπους: ασκώντας συλλογικότητα μεταξύ τους και δαιμονοποιώντας τη συλλογικότητα στους Λευκούς. Γι' αυτό η εβραϊκή ιδεολογία του ελευθερισμού λέει στους Λευκούς να μην ενώνονται και να μην ασπάζονται «πολιτικές φυλετικής ταυτότητας». Είναι εξαιρετική κακία – δηλαδή, είναι πολύ κακή συμβουλή. Οι λευκοί πρέπει να πάρουν αυτό το κακό, να το αντιστρέψουν και να κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε.

Ἀπό : unz.com

Εὐχαριστοῦμε ΕΑΦ


Ἡ Πελασγική