" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πότε ζήτησε ὁ Σύριζα προσφορά ἀπό Ὅμιλο Πληροφορικῆς για το δημοψήφισμα;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πότε ζήτησε ο Σύριζα προσφορά από Όμιλο Πληροφορικής για το δημοψήφισμα;

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, μέρες προ του διαγγέλματος Τσίπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η οποία έγινε ώρα 01.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στέλεχος της κυβέρνησης απευθύνθηκε σε γνωστό Όμιλο λογισμικού και πληροφορικής στην Ελλάδα, προκειμένου να λάβει προσφορά της εταιρίας αναφορικά με τη διενέργεια εκλογών ή δημοψηφίσματος!

Προφανώς η προσφορά για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ήταν πιο οικονομική και συμφέρουσα από εκείνη για εκλογές, οπότε τούτο καθόρισε και τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Συνεπώς, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι η απόφαση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ΔΕΝ ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και κάτω από το βάρος της ευθύνης της κυβέρνησης έναντι του Λαού, αλλά ήταν προσχεδιασμένη, όπως και όλα όσα ακολούθησαν της απόφασης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας, ενημέρωσε με έγγραφο με ημερομηνία 25/06/2015 την Πρόεδρο της Βουλής, πως τίθεται στη διάθεσή της από 6 Ιουλίου και μετά, όταν θα έχει... εξομαλυνθεί η κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου