" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

“Πρώτη φορά ἀριστερά”: Ὁ πρύτανης τῆς “χρυσῆς λεκάνης” ἔγινε πρόεδρος τῆς ΕΡΤ3

“Πρώτη φορά αριστερά”: Ο πρύτανης της “χρυσής λεκάνης” έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ3

O τέως (χλιδάτος) πρύτανης του Α.Π.Θ. Γιάννης Μυλόπουλος, ορίστηκε νέος πρόεδρος της ΕΡΤ3. Πρόκειται σίγουρα για ένα σαφές δείγμα, του πως θα πορευτεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.

Πρόκειται για τον διαβόητο πρύτανη της… «χρυσής λεκάνης», καθότι η τουαλέτα που «ανακαίνισε» στο γραφείο του κόστισε μόλις 30.000 ευρώ (ψιλοπράγματα…).

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο σκάνδαλο κατά τη διάρκεια της πρυτανικής του θητείας. Υπήρξαν κι άλλα, όπως τα ταξίδια του στην Κωνσταντινούπολη για να παντρέψει τη γραμματέα του που χρεώθηκαν στο Ίδρυμα, ένα i-phone που έδωσε στην ηθοποιό Ν. Δραγούμη ο αντιπρύτανης Ι. Παντής, χρεώνοντας στο πανεπιστήμιο, συνεχείς και πανάκριβες «ανακαινίσεις» και άλλα πολλά.


Και βέβαια, ο λεγάμενος προέρχεται από την… αθάνατη και… εφτάψυχη ΠΑΣΟΚΑΡΑ (ολέ!), στην οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής της Α΄ Περιφερείας Θεσσαλονίκης, αλλά «μεταγράφηκε» στον ΣΥΡΙΖΑ,όπως άλλωστε έπραξαν όλα τα ξύπνια συντρόφια του, μόλις είδαν ότι το «καράβι» έμπαζε νερά. Μάλιστα πέρυσι, παραλίγο να μπει και στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο «κόπηκε» την τελευταία στιγμή.

Σημειωτέον, ότι αν και κομμουνιστής, άρα και υπέρμαχος της δημόσιας παιδείας, μετά το τέλος της πρυτανείας του, έπιασε δουλειά στην… παραπαιδεία, σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου