" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Νέα εἰσβολή στήν Θράκη μέ τό κομβόϊ ἀφθονίας τῶν Ὀθωμανῶν

Ανακοινώθηκε η νέα εισβολή των τούρκων, με το οθωμανικό “καραβάνι της αφθονίας”, στην Θράκη μας.

Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα στις 11 Ιουλίου θα βρίσκονται στην Κομοτηνή και στις 12 Ιουλίου στην Ξάνθη, για να αλώσει συνειδήσεις και να προκαλέσει με τις εξαγγελίες του για τουρκικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και στην Θράκη.


Το "Καραβάνι της Αφθονίας" που άρχισε το 2005 με το σύνθημα "η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει", 10 χρόνια τώρα έχει πάει σχεδόν σε κάθε σπιθαμή και σε κάθε πόλη των 9 Βαλκανικών χωρών φτάνοντας σε 1 εκατομμύριο άτομα.


Κονβόι από νταλίκες του νεοθωμανικού καραβανιού θα μεταφέρουν κινητά μαγειρεία με άφθονο φαγητό, χορευτικά συγκροτήματα από γενίτσαρους που θα πλαισιώσουν στρατιωτικά οθωμανικά εμβατήρια. Επίσης, απεσταλμένοι ρεπόρτερ των τουρκικών τηλεοπτικών ΜΜΕ θα αναμεταδίδουν τις εκδηλώσεις, για να δείξουν ότι η ελληνική Θράκη, είναι τουρκική επαρχία.

Αλλά ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο πέριξ της πατρίδας μας, αλλά κατοικοεδρεύει εντός της Ελλάδας.
Βρίσκεται στην ανικανότητα, στην αδιαφορία, στην συνενοχή, στην διεφθαρμένη ντόπια πολιτική σκηνή.

Έλληνες που μισούν την Ελλάδα και οι οποίοι δούλεψαν για να παίξει η Τουρκία το παιχνίδι που παίζει στην Θράκη. Υπερίσχυσε του πατριωτισμού, επί σειρά ετών, ο μικροπολιτικός παραγοντισμός που έχει επικρατήσει στην περιοχή με επίκεντρο την ψηφοθηρία, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής σκηνής.

Η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον των Θρακιωτών, καθήκον όλων των Ελλήνων και Εθνική Αντίσταση σημαίνει ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Θράκη, ισχυρή Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Μόνο με μία κραταιά Εθνική ηγεσία θα εξαλειφθούν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα τουρκικής προπαγάνδας και ισλαμισμού από τον τόπο μας.

Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης


ἀναδημοσίευσις ἀπό : Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου