" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ἡ μεγάλη ἀντικατάσταση

 
The European Guardian / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Με τίτλο "Μήνυμα προς όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση", σε ένα απειλητικό (αν και εξωφρενικό) βίντεο - παραλήρημα, ένας Αφρικανός μετανάστης, με το όνομα "Doctor" Ebou Bah, ξεκάθαρα λέει ότι συντελείται μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ευρώπη και γενικά σε όλη την Δύση που σκοπό έχει να γίνει η Ευρώπη «δική τους». Εάν τα έλεγε αυτά κάποιος από την «άλλη πλευρά», θα είχαμε καταγγελίες για «ξενοφοβικό παραλήρημα».
 
Ο "δόκτωρ" λοιπόν, ισχυρίζεται ότι οι Αφρικανοί θα εισβάλουν στην Ευρώπη και την Αμερική, με κάθε κόστος, χωρίς να έχει σημασία τι θα κάνουν οι Δυτικοί για να τους αποτρέψουν:

«Επιτρέψτε μου να πω στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική. Βλέπετε εμάς τους μαύρους; Ακόμα και όταν βάλετε αγκαθωτό σύρμα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής, θα πηδήξουμε τα συρματοπλέγματα. Θα αγοράσετε ένα από τα πιο ακριβά σκυροδέματα, θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη. Θα χτίσετε (;) έναν ωκεανό ανάμεσα στην Αφρική και την Αμερική ή την Ευρώπη, θα κολυμπήσουμε μέχρι, μέχρι, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη».  

Εντάξει, το καταλάβαμε. Ας ενημερώσει όμως, ο «δόκτωρ» τους ομόφυλούς του να μην κάνουν όνειρα για ηρωισμούς και άσκοπες προετοιμασίες γιατί, δύσκολο να μην το γνωρίζει, τα σύνορα της Ευρώπης είναι ούτως ή άλλως ανοιχτά. Για την ακρίβεια ορθάνοιχτα. Οπότε προς τι οι μεγαλοστομίες; Φίρμες της «ανοιχτής» και «προοδευτικής» Ευρώπης σαν την «Η Γερμανία γίνεται μια χώρα της μετανάστευσης» Μέρκελ και την «Όλοι οι παράνομοι είναι ευπρόσδεκτοι να μείνουν» Μογκερίνι (επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας) έχουν εξασφαλίσει ότι η εισβολή των Αφρικανών και των μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα συνεχιστεί αμείωτη, μέχρι να επιτευχθεί το σχέδιο της Μεγάλης Αντικατάστασης.

υπουργοί ευρωπαικών κρατών αφρικανικής καταγωγής
Μετά την απόβαση, σύμφωνα με τον «δόκτωρ» θα ακολουθήσει γεννοβόλημα και κατάληψη όλων των κυβερνητικών θέσεων. «Ξεκινήσαμε από την Αμερική. Ο πρόεδρος είναι από την Αφρική. Από την Αμερική, θα πάμε στην Αγγλία. Μετά έχουμε τη Γαλλία. Μετά τη Γερμανία. Μετά την Ιταλία. Στο τέλος, θα ελέγχουμε τα πάντα. Εμείς οι Αφρικανοί θα ελέγχουμε τη Δύση. Κάθε μέρα θα κάνουμε σεξ με τις συζύγους μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερα παιδιά, και στο τέλος να κατακτήσουμε όλη την Ευρώπη». 

 
Ο όρος «Μεγάλη Αντικατάσταση» (στα γαλλικά: “Le GrandRemplacement”) καθιερώθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Renaud Camus, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γηγενής γαλλικός πληθυσμός αντικαθίστανται από ξένους στην ίδια του την πατρίδα.

Ο Camus υποστηρίζει ότι η Γαλλία αποικίζεται από μουσουλμάνους μετανάστες, με τη βοήθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Έχει δηλώσει ότι:

«Η μεγάλη αντικατάσταση είναι πολύ απλή. Έχετε ένα λαό, και σε διάστημα μιας γενιάς, έχετε έναν διαφορετικό λαό».

Ο Καμύ έχει επίσης δηλώσει ότι ο γαλλικός πολιτισμός χάνεται λόγω των επιπτώσεων της μαζικής μετανάστευσης.

 
Αυτά που λέει για την πατρίδα του ο Καμύ, στην ουσία ισχύουν για τις περισσότερες δυτικές χώρες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δυτικά κράτη όπως η Αγγλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γερμανία, η Ιταλία, και πολλά άλλα υποβάλλονται σε πρωτοφανείς, μετασχηματιστικές δημογραφικές μεταβολές, ως αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης των τελευταίων δεκαετιών και ιδιαίτερα των πρόσφατων χρόνων.

 
Αυτή η περίοδος της μαζικής μετανάστευσης υποστηρίζεται φανατικά από την Αριστερά με την ανοχή ή και συμφωνία της λεγόμενης Δεξιάς, όσο και από τα πολυεθνικά εταιρικά συμφέροντα, τα κάστρα του καπιταλισμού.

Η αριστερά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη μαζική μετανάστευση για να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα κάθε λαού και την πολιτισμική συνοχή, ενώ εισάγει ορδές αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι θα πληθύνουν τις τάξεις του αριστερού φαντασιακού συνασπισμού - κουρελού μειονοτήτων, ομοφυλοφίλων, αφελών νεαρών, βολεμένων κρατικοδίαιτων, καπελωμένων από τους κομμουνιστές εργατικών συνδικάτων και παράνομων αλλοδαπών. 
 
 
Οι ελίτ των πολυεθνικών χρησιμοποιούν τη μαζική μετανάστευση για να εισάγουν στις δυτικές χώρες σκλάβους από τον τρίτο κόσμο, με χαμηλούς μισθούς για να συμπληρώσουν το στρατό των μισθωτών σκλάβων τους που ήδη εκμεταλλεύονται στο εξωτερικό.

Σχολείο στην Γαλλία. Δεκαετία του '70 και σήμερα
Προκειμένου να προωθήσουν τα δικά συμφέροντά τους, η κάθε μία το δικό της, αυτές οι δύο ομάδες προωθούν την "ανοχή" και την πολυπολιτισμικότητα, ενώ διακηρύσσουν ότι «η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας» ("diversity is our strength"), προκειμένου να υποτάξουν κάθε αντίσταση από τους ντόπιους πληθυσμούς στην ατζέντα τους για τη μαζική μετανάστευση και την δημογραφική αντικατάσταση.

Ευτυχώς, η αντίσταση στη μεγάλη αντικατάσταση δείχνει να μεγαλώνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα, είναι η διαμαρτυρία για την Μεγάλη Αντικατάσταση από την Γενιά της Ταυτότητας, στη Βιέννη της Αυστρίας.

Η Γενιά της Ταυτότητας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την Μεγάλη Αντικατάσταση:

«Ο καθένας το βλέπει, το ακούει και το αισθάνεται. Θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας την γειτονιά, στην ίδια μας την πόλη μας και στην ίδια μας την χώρα. Η Μεγάλη Αντικατάσταση πρόκειται να συμβεί. Οι πολιτικοί μας και οι ελίτ σπέρνουν τους σπόρους για αυτή την μοιραία εξέλιξη. Καταστρέφουν την ταυτότητά μας και μας αφαιρούν το δικαίωμα να αισθανόμαστε ιθαγενείς στη δική μας χώρα».

«Για να εισάγουν ψηφοφόρους και φθηνό εργατικό δυναμικό, πολιτικοί και οικονομολόγοι θέτουν το μέλλον του λαού μας και κάθε ευρωπαϊκού λαού σε κίνδυνο. Αλλά εμείς θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Είμαστε η νεολαία που σταμάτησε να υποχωρεί. Και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το μέλλον μας».

 
Από ό,τι φαίνεται, οι λαοί της Ευρώπης δεν θα πούνε εύκολα «καληνύχτα». Θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή, άνετη πατρίδα για τις μελλοντικές γενιές των Ευρωπαίων, όπως και οι πρόγονοί τους έκαναν γι’ αυτούς.

Όπως γράφει ο A.J. Washington στον European Guardian, ο Πανευρωπαϊκός Εθνικισμός είναι το αντίδοτο στην Μεγάλη Αντικατάσταση:

Όσοι επιδιώκουν να αφαιρέσουν από εμάς τις πατρίδες μας, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ολοκληρωτικό πόλεμο, καθώς είμαστε έτοιμοι για μαζική αντίσταση ενάντια στις δυνάμεις που συμμαχούν εναντίον μας.

Οι αρχιτέκτονες της Μεγάλης Αντικατάστασης κατάφεραν να εξαπολύσουν ένα «τέρας», τον ευρωπαϊκό εθνικισμό, καθώς ο εθνικισμός είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ευρώπη από τους προαγωγούς της εθνικής αυτοκτονίας που σήμερα δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι. Αυτός είναι ο λόγος που αυξανόμαστε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο.

Και αυτή τη φορά, αντί του μικροαστικού σοβινιστικού εθνικισμού των αδελφοκτόνων Παγκοσμίων Πολέμων, ο σύγχρονος εθνικισμός είναι, ως επί το πλείστον, Πανευρωπαϊκός στη φύση του.

Πράγματι, ο Πανευρωπαϊκός Εθνικισμός είναι η μόνη επιλογή που απομένει στον αγώνα ενάντια στους κομμουνιστές, στους παγκόσμιους καπιταλιστές, και τις εισαγόμενες ξένες ορδές τους, οι οποίοι αποικίζουν τα εδάφη μας.

  «Εάν κάποιος ρωτήσει γιατί πεθάναμε, πες τους, επειδή οι πατέρες μας, μας είπαν ψέματα». - Rudyard Kipling, διάσημος Βρετανός διηγηματογράφος, ποιητής και μυθιστοριογράφος (1865 - 1936).

Γερμανοί, Ιταλοί, Αγγλοσάξονες, Ιρλανδοί, Σουηδοί, Πολωνοί, και σχεδόν κάθε άλλη ευρωπαϊκή εθνική ομάδα οδεύει προς τη αντικατάσταση (δηλαδή κατάργηση), γι’ αυτό είναι απαραίτητο οι Ευρωπαίοι κάθε εθνικότητας να σμίξουμε για έναν κοινό σκοπό, για να υπερασπιστούμε την ήπειρό μας από τους εχθρούς που προσπαθούν να μας αφανίσουν μέσα στις ίδιες μας τις πατρίδες.

Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε στην πάντα όλες τις ιστορικές έριδες και να κατανοήσουμε ότι εάν στεκόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο, και σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο, αφήνουμε τη χώρα μας ευάλωτη στις συνθήκες που υπάρχουν στην Ευρώπη σήμερα: μαζική μετανάστευση, εχθρικές ξένες επιρροές, δημογραφική κατάρρευση και εθνική ηθική εξαχρείωση.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση δεν πρέπει ποτέ να φτάσει στον τελικό σκοπό της: στην πλήρη καταστροφή της Ευρώπης και των λαών της.

Είναι απαράδεκτο να αποδεχθούμε παθητικά ότι θα πρέπει να αντικατασταθούμε από εχθρικούς μουσουλμάνους και υποσαχάριους αφρικανούς. Δεν έχουν αξιώσεις στη χώρα μας, όπως ακριβώς εμείς δεν έχουμε αξιώσεις στη δική τους. Έχουν πατρίδες δικές τους, οι οποίες είναι συντριπτικά ομοιογενείς, ενώ οι δικές μας πατρίδες είναι όλο και περισσότερο ανομοιογενείς και «πολυπολιτισμικές».

 
«Δεν θέλω η χώρα που θα ζουν τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου να είναι σε μεγάλο βαθμό μουσουλμανική και τα τουρκικά ή τα αραβικά να μιλιούνται σε μεγάλες περιοχές, οι γυναίκες να φορούν μαντίλες και ο καθημερινός ρυθμός της πόλης να καθορίζεται από το κάλεσμα του μουεζίνη. Αν θέλω να το βιώσω αυτό, μπορώ απλά να πάω για διακοπές στην Ανατολή». - Thilo Sarrazin, προεξέχον μέλος της Deutsche Bundesbank και παλαιό μέλος του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) που τάραξε τα ήσυχα πολυπολιτισμικά νερά της Γερμανίας με το βιβλίο του «Η Γερμανία αυτοκαταργείται».

Σε μια-δυο γενιές, αν επικρατήσουν οι σημερινές τάσεις, οι Ευρωπαίοι θα γίνουν οι περιπλανώμενοι Ιουδαίοι της αρχαιότητας, ένας λαός χωρίς χώρα που να ονομάζει πατρίδα.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, και πρέπει να αποδεχθούμε το καθήκον και την ευθύνη που έχουμε να διασφαλιστεί η πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές, ανεξάρτητα από τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.

Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η ύπουλη συνωμοσία, η μεγάλη αντικατάσταση, ποτέ δεν θα καρποφορήσει. Γιατί αυτή η γενιά των νέων της Ευρώπης θα παράγει έναν Καίσαρα και έναν Αλέξανδρο, σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά που κατηχήθηκε από τους μαρξιστές, και που παρήγαγε άτομα σαν τον Ολάντ, την Μέρκελ και τον Ρέντσι.

 
Αυτή η γενιά συνειδητοποιεί πράγματι ότι οι πράκτορες του Πολιτιστικού Μαρξισμού και του διεθνούς καπιταλισμού επιδιώκουν να καταστρέψουν κάθε τελευταίο ίχνος του πολιτισμού μας: τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και τον λαό μας.

Να θυμάστε πάντα, παρά την προπαγάνδα του Τύπου, ο σκοπός μας είναι ευγενής.

Εισερχόμαστε σε μια Reconquista (ανακατάληψη) της χώρας μας και αναγέννησης των πολιτισμών μας. Αυτοί που μας αντιτίθενται είναι οι καταστροφείς, καταστροφείς της ταυτότητας, του πολιτισμού και της κοινότητας. Προσπαθούν να μας καταστρέψουν ως ξεχωριστό λαό, το οποίο είναι η μεγαλύτερη αμαρτία.
Στόχοι του Μαρξισμού
 Ας ακούσουμε τι λέει ο πατριώτης ‘μη πολιτικά ορθός’ ηγέτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν:

«Δεν θέλουμε να δούμε σημαντικού μεγέθους μειονότητες με διαφορετικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά και υπόβαθρα ανάμεσά μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε την Ουγγαρία ως Ουγγαρία».

Ο στόχος είναι αυτός: Να διατηρήσουμε την Ευρώπη ως Ευρώπη, και όχι αυτό το πολυπολιτισμικό τερατούργημα που οι γραφειοκράτες της ΕΕ σχεδιάζουν για την Ευρώπη, όπως ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Antonio Tajani δήλωσε, «η Ευρώπη πρέπει να καταστεί ένας χώρος διαλόγου μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών».

Προφανώς, ο Tajani δεν σπούδασε ιστορία, επειδή ποτέ ένα πολυπολιτισμικό, σεκταριστικό έθνος δεν έγινε «χώρος διαλόγου». Στην πραγματικότητα, τέτοιες περιοχές γίνονται «χώροι σύγκρουσης», με πολέμους και γενοκτονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου