" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Κοτζιᾶς: Δικαίωμα τῶν σκοπιανῶν νά λέγονται «Μακεδόνες»

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Κοτζιάς: Δικαίωμα των σκοπιανών να λέγονται «Μακεδόνες»

Άκρως προσβλητικές για ολόκληρο τον Ελληνισμό ήταν οι δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, από τα Σκόπια, όπου συναντήθηκε με τον σκοπιανό ομόλογό του για να συζητήσουν τα «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης» (ΜΟΕ).

Αντί για «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» ο Υπουργός Εξωτερικών χάρισε την ελληνική ιστορία και το ένδοξο όνομα των Μακεδόνων στους σκοπιανούς. Χρησιμοποιώντας τυπικούς πολιτικάντικους εξυπνακισμούς ουσιαστικά είπε ότι είναι «δικαίωμα» των σκοπιανών να καπηλεύονται την ελληνική ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας μας.

Χωρίς άλλα λόγια σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του υπουργού:

«Μου είπε ένας πολύ καλός μας διπλωμάτης το πρωί, στην Αίγυπτο υπάρχει μια πόλη που λέγεται Αλεξάνδρεια. Όχι μόνο δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά καμαρώνουμε.
Είχα πάει μια φορά στην Ινδία και μου λέγανε οι Ινδοί ότι “είμαστε διάδοχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου” – ή στο Αφγανιστάν, που ήταν ο πολιτικός μας διευθυντής. Πολύ ωραία, ο καθείς έχει το δικαίωμα να έχει την ταυτότητά του

Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ και τίποτε άλλο δεν μπορεί να αισθανθεί κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου