" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ὁμοφυλοφιλικό προϊόν

Προπαγάνδα Εκφυλισμού



Αφού έγινε και ο λαοπρόβλητος «θρίαμβος» κατά τους Ρωμαίους και τα τείχη της πόλης έπεσαν για τους ήρωες της Νέας Τάξης και των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων Ερπετοειδών και στην Αθήνα, όπως ακριβώς ήταν προπαγανδισμένο, μπαίνω στον πειρασμό να κάνω κάποιες σκέψεις και να απαντήσω σε αναγνώστες που με ρωτάτε τι στο καλό τρέχει κι έχουν τέτοια πρεμούρα προβολής και αναγκαστικής, σχεδόν φασιστικής επιβολής με το τρίτο φύλο.

Τρομάζω και μόνο να σκεφτώ τι θα έλεγε άραγε ο Διογένης ο Κυνικός, ή ο Ηράκλειτος, ή ο Πυθαγόρας, ο Δημόκριτος, ή ο Θαλής κλπ αντικρίζοντας αυτήν την κατάντια του ανθρώπινου ζώου.

Απλά Πράγματα. Η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των ομοφυλόφιλων είναι απόλυτα στοχευμένη, προπαγανδιστική και ελεγχόμενα κατευθυνόμενη.

Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός μπακάλικου. Αυτό το «προϊόν» που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου και σου πιπιλίζουν το μυαλό καθημερινά, αυτό σου επιβάλλεται, εξαναγκάζοντας ακόμη και παιδιά να το αποδεχτούν, ως φυσιολογικό, λογικό και αναγκαίο. Έτσι αγοράζεις τρόφιμα-σκουπίδια και τα θεωρείς φυσιολογικά. Έτσι πιστεύεις ότι το γάλα και το κρέας είναι τροφή, ενώ είναι καρκίνος. Απλά στο βάλανε στο πάνω ράφι του μπακάλικου και στο έκαναν εμφύτευση μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όπως και το τσιγάρο, κάποτε σου προπαγάνδιζαν πως είναι καλό και τώρα προπαγανδίζουν πως είναι κακό. Σε έμαθαν να θρωρείς τροφή την coca-cola, την ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι, αυτοί γελάνε και κονομάνε εις βάρος σου κι ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.

Του Μέλλοντος οι Μέρες στέκονται Μπροστά μας

Αυτή είναι η κοινωνία που σου ετοιμάζουν

Στην  κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας] κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και τα τρίτα φύλα. Ο νόμος αυτός απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, κακιάς κουβέντας, ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ και blogs θα τίθενται εκτός νόμου.

Όλο αυτό θυμίζει την σίγουρη αρχή που έκαναν οι καλοί χριστιανοί επιβάλλοντας την πίστη και την θρησκεία τους, επί ποινή θανάτου, ειδικά στην Ελλάδα και στην Λατινική Αμερική. Κανονική γενοκτονία που ελάχιστοι τολμούν να καυτηριάσουν. Όσους δολοφόνησαν οι καλοί χριστιανοί στο όνομα του Χριστού και της Αγάπης δεν τους δολοφόνησαν όλοι οι πόλεμοι στον γνωστό και άγνωστο κόσμο, όλα τα χρόνια της ανθρωπότητας μαζί.

Παρόμοια «ατζέντα κατά της ομοφυλόφιλο-φοβίας» επιδιώκουν να επιβληθεί σε άλλες 80 και πλέον χώρες στον κόσμο, κυρίως Αφρική, Καραϊβική, νησιά του Ειρηνικού, οι οποίες αντιστέκονται. Δηλαδή σε ανθρώπους που ζουν φυσιολογικά κι έξω από «τα ράφια του μπακάλικου» των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων.

Η Βραζιλιάνικη Βουλή προωθεί το νομοσχέδιο (PLC) 122/2006 και ζητάει την ποινικοποίηση της προκαταλήψεις που υποκινούνται από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου, εξισώνοντας τους με άλλες προκαταλήψεις που είναι ήδη αντικείμενα του Νόμου 7716/89. (*) Αυτή η προπαγάνδα εκφυλισμού ξεκίνησε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως έχει συγγράψει ο πρώην Γερουσιαστής Iara Bernardi και ότι υπήρχε σε επεξεργασία με τον αριθμό 5003/2001. Η διατύπωση που ενέκρινε ήδη προτείνει, εκτός από τις ποινικές κυρώσεις και επιπλέον τιμωρία του αστικού χαρακτήρα για την ομοφοβική προκατάληψη, όπως η απώλεια της θέσης για τους δημοσίους υπαλλήλους, αποκλεισμό για τις συμβάσεις με τη δημόσια διοίκηση, την απαγόρευση της πρόσβασης σε πιστωτικά, δηλ. από τις τράπεζες και την επίσημη σφραγίδα των παροχών φόρου.

Περί του 1969 ο Rockefeller, δήλωνε δημοσίως ότι «στους ομοφυλόφιλους θα δοθεί η άδεια να είναι ομοφυλόφιλοι». Άδεια; Από ποιόν; Μα από την ελίτ του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος (New World System – έτσι έλεγαν τότε την Νέα Τάξη Πραγμάτων). Από τότε, η οικογένεια Rockefeller και πολλά από τα «φιλανθρωπικά» της ιδρύματα, προωθούν όλα τα είδη σεξουαλικής παρεκτροπής για δεκαετίες, τώρα. Με απλά λόγια, η πηγή της δύναμης και της επιρροής του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα, αλλά απ’ έξω: από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Randy Enge, μία από τις μεγαλύτερες πηγές υποστήριξης του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος και του τρίτου φύλου-ατζέντα είναι οι Coke-Cola, Pepsi, Ford (Globe), General Motors, American Express, Best Buy, Lehman Brothers, Fannie Mae, Mellon Financial, η Shell , Dell, Avon, Estee Lauder, Coors, η General Electric, General Mills, Kraft, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Hyatt, State farm, Avis, Starbucks, Subway, Gameboy, Ikea, JC Penney, Sears, το Sam’s Club, Target, Wal-Mart (Pride), Weight Watchers, η IBM, Intell, AT & T, κλπ. κλπ. Ε λοιπόν ξέρουμε σε ποιους ανήκουν και ποιοι τις ελέγχουν.

Σημαντικό ρόλο, φυσικά, παίζει το οργανωμένο έγκλημα, ως λειτουργός της ΝΤΠ, στην υποστήριξη του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος. Υπάρχει μια συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο, αφού σε οργανωμένα κατ ευφημισμόν «συνδικάτα του εγκλήματος»  ανήκουν πολλά ομοφυλοφιλικά πολυσύχναστα ιδρύματα όπως π.χ. τα γκέι-μπαρ. Το «οργανωμένο έγκλημα» προμηθεύει ναρκωτικά, πορνογραφία και νέους εκδιδόμενους άνδρες οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομοφυλοφιλικής αντι-κουλτούρας.

Τι κερδίζουν οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος;»

Ένας ολοφάνερος στόχος της είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς αξίες όντων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν ή προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έτσι επιτυγχάνεται, πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και φυσικά Έλεγχος Πληθυσμού. Το τρίτο φύλο αποτελεί, χωρίς να το γνωρίζει ούτε κι έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να το αντιληφθεί, έναν μηχανισμό διάλυσης της φυλακής-κοινωνίας όπως την γνωρίζουμε, με τα στραβά και τα καλά της και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανατρέφοντας μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.


Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ένας δεύτερος και απείρως σημαντικότερος λόγος που προωθούν την ομοφυλοφιλία είναι η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αυτή είναι η αγαπημένη τροφή των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων Ερπετοειδών κάθε φυλής και ράτσας. Η ομοφυλοφιλία είναι η αγαπημένη τους πρακτική, είναι ίδιον της φύσης τους. Αφού γέμισαν το μαντρί των εδαφών τροφής τους με ανθρώπινα πρόβατα, κατά το γνωστό «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» τώρα το να τους μετατρέψουν σε κάτι παρά φύσην είναι απλά η διασκέδαση τους, είναι στην φύση τους αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει.

Γι αυτό εξαφάνισαν τον ΑΙΘΕΡΑ, την ΟΡΓΟΝΗ και τον ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

Ο άνθρωπος με την σπατάλη της ψυχικής ενέργειας μέσα απ’ το σεξ, καταντά να ζει μια ζωή υλιστική, των ενστίκτων, αποκομμένη με τα ανώτερα πεδία στα οποία θα βιώσει το πνεύμα του το πέταγμα της ελευθερίας. Αποκομμένος απ’ τα ανώτερα αυτά πεδία, χάνει τη πραγματική Πηγή της ψυχικής τροφής, την οποία κατόπιν προσπαθεί να πάρει με τους κλασσικούς τρόπους, με πρώτο και καλύτερο το σεξ, τις σχέσεις, τις ηδονές, την κακία, τον θυμό, την κυριαρχικότητα κλπ, έτσι δημιουργείται έτσι ένας φαύλος κύκλος εξάρτησης κι εγκλωβισμού.

Ειδικά στην εποχή μας όπου τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι πλέον άπειρα από τα μέσα ενημέρωσης που βομβαρδίζουν με εικόνες διάφορες, αλλά και από τις λάθος τροφές που προκαλούν τοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διογκωμένες ορμές, γίνεται μια άνευ προηγουμένου σπατάλη αιθερικής ενέργειας ειδικά μέσω του σεξ. Το ανθρώπινο ζώο εγκλωβίζεται σε μια ζωή χωρίς ευαισθησία, αρμονία, υγεία ή έμπνευση, ενώ ότι και να δημιουργεί υπό αυτές τις συνθήκες είναι ουσιαστικά νεκρό, ένα κέλυφος, χωρίς ζωοποιό ΑΙΘΕΡΙΚΗ ουσία – είτε πρόκειται για ένα έργο τέχνης, για μουσική, ή για μια επιχείρηση, ή για ένα παιδί, ένα project κλπ.

Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ενέργεια είναι που δίνει ζωή στα δημιουργήματά μας και κάνει τη ζωή μας μαγική. Χωρίς ΑΙΘΕΡΙΚΗ ενέργεια ο άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί ανώτερες εμπνεύσεις. Στο τρίτο φύλο δεν υπάρχει ψυχή, εδώ καλά καλά σπάνια υπάρχει στα ετερόφυλα, γι’ αυτό είναι τόσο εκφυλισμένες οι τέχνες και τα γράμματα.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Wilhelm Reich με τίτλο Die Funktion des orgasmus (1927)  στα ελληνικά «Η Λειτουργία του οργασμού» διάβασε το και σκέψου γιατί θέλουν με τοσο σθένος να το εκφυλίσουν.

[1. Η χαμηλή κοινωνική παραγωγικότητα αυξάνει την σεξουαλική διέγερση. Οι δηλώσεις ανέργων εργατών που έχουν καταδικαστεί σε μεγάλες περιόδους αδράνειας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Κατά τη περίοδο που είναι άνεργοι υποφέρουν πολύ πιο έντονα από σεξουαλική διέγερση απ’ ότι όταν εργάζονται. Όταν ένα άτομο είναι δεσμευμένο σε έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η ενέργεια αποσύρεται από σεξουαλικές ιδέες και φαντασιώσεις. Οι περισσότεροι σεξολόγοι έχουν βγάλει το λανθασμένο συμπέρασμα ότι η εντατική εργασία επιτρέπει σε κάποιον να εγκαταλείψει εξ’ ολοκλήρου την σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο, αυτό είναι αλήθεια μόνο σε ορισμένο βαθμό και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει από άτομο σε άτομο. Στην πραγματικότητα στην Κλινική Εργασιακών Διαταραχών, το ακριβώς αντίθετο αποδείχτηκε.

2. Η σεξουαλική ικανοποίηση αυξάνει την ικανότητα για εργασία. Αυτή η σχέση μεταξύ ικανοποίησης της μη-εξιδανικευμένης σεξουαλικής ενέργειας και της παραγωγικής εξιδανίκευσης δεν είναι γενικά γνωστή αλλά σίγουρα είναι το πιο σπουδαίο ζήτημα. Επίσης, δεν είναι εύκολα κατανοητό με τη πρώτη ματιά. Μια παρατήρηση η οποία μπορεί να γίνει και να ξαναγίνει είναι ότι κάποιος νιώθει περισσότερη ή λιγότερη απροθυμία να εργαστεί μετά από μη ικανοποιητική συνουσία, ενώ η χαρά στην εργασία ξαφνικά αυξάνει έπειτα από μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.

Το πρώτο φαινόμενο είναι εύκολα κατανοητό, βάση όσων προείπαμε: επειδή η σεξουαλικότητα είναι ανικανοποίητη, το ενδιαφέρον παραμένει αγκιστρωμένο κύρια σε σεξουαλικές ιδέες και παρεμποδίζει την εργασία. Το δεύτερο φαινόμενο μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι, μετά την ικανοποίηση, οι σεξουαλικές ιδέες χάνουν προσωρινά την ενέργεια καθεξής, έτσι η εργασία δεν διαταράσσεται από σεξουαλική ένταση.

Αλλά από που προέρχεται η αύξηση της ικανότητας για εργασία; Εδώ πρέπει να εξετάσουμε τι έχει γίνει η σεξουαλική ενέργεια μετά την επίτευξη της ικανοποίησης. Καταρχήν μετατρέπεται από την κατάσταση της έντασης σε αυτή της χαλάρωσης. Τώρα τί της συμβαίνει; Μια τυπική παρατήρηση μας δίνει την απάντηση. Από απλή φαινομενική οπτική, μετά από μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία, μια αυξανόμενη αίσθηση αυτοπεποίθησης μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μια πιο πλήρης αίσθηση δύναμης μπορεί να παρατηρηθεί. Αντιθέτως, μετά από μια μη ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία, οι άνθρωποι παραμένουν πιεσμένοι από στενοχώρια, ανησυχία και μειωμένη αυτοπεποίθηση.

Αυτό επιτρέπει το συμπέρασμα ότι, όταν οι σεξουαλικές ιδέες έχουν ικανοποιηθεί, η ελεύθερη, μη εξιδανικευμένη σεξουαλική ενέργεια μετατρέπεται σε ναρκισιστική libido, δηλαδή, σε μια ποιοτικά διαφορετική κατάσταση. Η αυξημένη αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης προέρχεται από αυτό και είναι η αιτία της αυξημένης παραγωγικότητας. Η σεξουαλική ικανοποίηση λοιπόν, συνεπάγεται ξαλάφρωμα του σεξουαλικού μηχανισμού και ταυτόχρονα ενδυνάμωση του συστήματος εξιδανίκευσης]

Απλά πράγματα, σχεδόν απλοϊκά για όποιον ξέρει που και πως να μελετήσει.
Τώρα το τι κάνεις ΕΣΥ με την δύναμη της ζωής την ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι αυτό που καθορίσει τον κόσμο που ζεις κι αυτόν που αφήνεις στα παιδιά σου.

Μέχρι σήμερα απλά βάζουν τους συστημικούς κόπανους  να μπερδεύουν «την πουτσα με την βούρτσα» μέσα στην άγνοια τους και την βλακεία τους ανακατεύουν ότι να ‘ναι με ότι να ‘ναι, έχοντας πλήρη άγνοια Ελληνικής γλώσσας, ορισμών των λέξεων,  έστω και στα στοιχειώδη – για ενέργειες, μεταφυσική ή φυσική παιδεία δεν το αναφέρω καν-  γνωρίζοντας φυσικά πως ο μαζάνθρωπος δεν έχει γενικές γνώσεις πόσο μάλλον ειδικές, άρα «καταπίνει αμάσητο»  ότι του παρέχουν κι ότι του υποδείξουν οι φοβίες του που τον ελέγχουν.

Η ικανότητα Διαφοροποίησης είναι ίδιον του έμψυχου και ικανού νοητικά ανθρώπου, ο μαζάνθρωπος ανίκανος να διαφοροποιεί απλώς Ομαδοποιεί τα πάντα. Με  έλλειψη παιδείας και γνώσεων είναι ανίκανος να ξεχωρίσει διαφορές και ομοιότητες ανάμεσα σε ένα μήλο κι ένα αυτοκίνητο, πόσο μάλλον ανάμεσα σε ένα μήλο κι ένα αχλάδι.

Αυτό είναι και μια καλή άσκηση για να δεις την πνευματική- νοητική κατάσταση αυτού που σου μιλάει, βάλε τον να βρει Διαφορές και Ομοιότητες ανάμεσα σε ανόμοια και σε ομοειδή πράγματα, καταστάσεις ή ιδιότητες αλλά και να τα συγκρίνει- συσχετίσει. Όπως δεν προσθέτουμε 20 μήλα και 10 αυτοκίνητα, δεν πολλαπλασιάζουμε ή διαιρούμε 10 μήλα από 50 αχλάδια έτσι και δεν συγκρίνουμε ή συσχετίζουμε ανόμοια πράγματα, καταστάσεις ή ιδιότητες. Απλές αρχές μαθηματικών που τα γνωρίζει κι ένα νήπιο μα και φιλοσοφίας αλλά πολύ ψιλά γράμματα για τους κόπανους.

Αλλωστε οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι δεν μπορούν να ελέγξουν ανεξάρτητα όντα ή έστω με βαθμούς ανεξαρτησίας, αλλά μόνο υπάκουα κι «ευτυχισμένα» μαϊμουδάκια, μην ξεχνάμε ότι από τα εδάφη τροφής τους, τρέφονται αιώνες τώρα.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ
***

ἀναδημοσίευσις ἀπό : terrapapers 

Ἑλλάς Αἰώνιον : (*) Στήν Βραζιλία ὅμως περνοῦν νόμο πού θά ποινικοποιεῖ τήν χριστιανοφοβία. Δηλαδή ποινές ἕως καί 8 (ὁκτώ) χρόνια φυλάκισης θά ἀντιμετωπίζουν ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι μέ ὁποιονδήποτε τρόπο ἐπιδεικνύουν ἀσἐλγεια ἥ μή σεβασμό στήν Χριστιανική Πίστη καί τά σύμβολά της. Διαβᾶστε σχετικά : Μετά τό ἀντιχριστιανικό παραλήρημα μισαλλοδοξίας στίς παρελάσεις τῶν ὁμοφυλοφίλων, ἡ Βραζιλία ἑτοιμάζει νόμο πού θά ποινικοποιεῖ τήν χριστιανοφοβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου