" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου                               


Τις  ονομάζουν  κατοικίες  «halal»,  δηλαδή κατοικίες ισλαμικά ορθές. Είναι η τελευταία τρέλα του Ολλανδικού πολυπολιτισμού. Είναι οι λαϊκές κατοικίες που σχεδιάστηκαν ειδικά για τα ζευγάρια των μουσουλμάνων. Οι τραπεζαρίες και ο κουζίνες είναι διαχωρισμένες σε δωμάτιο για τους άνδρες και δωμάτιο για τις γυναίκες, έτσι ώστε να μην δημιουργείται  «σεξουαλική ανάμειξη». Έχουν μία μεγάλη είσοδο που οδηγεί σε όλα τα δωμάτια ώστε να αποφεύγεται η συνάντηση μεταξύ ανδρών και γυναικών. 
Τέλος, παραβολικές κεραίες πάνω στις σκεπές , επιτρέπουν στους κατοίκους να συνδέονται με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς/σταθμούς του ισλαμικού-Αραβικού κόσμου. Βλέπετε, η Ολλανδία και οι χώρες της βορείου Ευρώπης (εκεί που κάποτε ταξίδευε ο υπερβόρειος Απόλλωνας…) είναι φημισμένες για τον κοινωνικό τους κατακερματισμό και τις πρωτοβουλίες ανυπέρβλητων αντιφάσεων. Έτσι, συμβιώνουν οι πισίνες halal, με  ξεχωριστούς χώρους για άνδρες και γυναίκες ή η εισαγωγή στις δημοτικές πισίνες της μπούργκας, με τις άλλες πισίνες, τις φεμινιστικές με τα τόπλες υποχρεωτικά, γιατί-φανταστείτε ηλιθιότητα- δεν πρέπει να υπάρχει σεξουαλική διάκριση σε σχέση με τον άνδρα στον οποίο δεν επιβάλλεται ένας…στηθόδεσμος. Και έτσι, στην απελπισμένη, όσο και άχρηστη-μακροπρόθεσμα- απόπειρα συμβίωσης ασυμβίβαστων μεταξύ τους διαφορών, ο αριστερός δήμαρχος του Άμστερνταμ,  ονόματι Eberhard van der Laan (διετέλεσε και υπουργός για την «ενσωμάτωση») προτίθεται να κάνει την πόλη του την εμπροσθοφυλακή ενός παράφρονα πολυπολιτισμού. 


Aνατομία σπιτιού halal, πολλαπλές πόρτες για να αποφεύγονται οι επαφές μεταξύ γυναικών με άνδρες επισκέπτες

Και τι θα συμβεί σε όποιον δεν προσαρμοστεί στο Ολλανδικό μοντέλο  «ενσωμάτωσης»; Ο  δήμαρχος φρόντισε και για αυτούς: Θα αποστέλλονται σε ειδικές εγκαταστάσεις διαπαιδαγώγησης! Αυτό το μέτρο προβλέπει, επισήμως, την μεταφορά σε «απομονωμένες ζώνες» της πόλης, πολίτες που θεωρούνται «επικίνδυνοι». Μόνον που σε αυτή την κατηγορία δεν θα περιλαμβάνονται  οι κοινοί εγκληματίες, αλλά εκείνοι που δεν θα προσαρμόζονται στο σύστημα «ενσωμάτωσης»  και της υποχρεωτικής συμβίωσης με τους  «διαφορετικούς.» Σε αυτά τα Läger θα μπορούσαν να καταλήξουν, οι γονείς που θα αντιτασσόταν στα μαθήματα των ομοφυλόφιλων, που φυσικά γίνονται «για το καλό», έτσι ώστε να παταχθεί η «ομοφοβία». Βλέπετε ο Eberhard van der Laan εισήγαγε την ομοφυλοφιλία στα σχολικά προγράμματα. Δεν θα γίνεται πλέον αναφορά στην ένωση μεταξύ άνδρα και γυναίκα, αλλά μεταξύ «δύο προσώπων», που μπορεί να είναι του ίδιου φύλου. Ξαναγυρίζοντας στα Läger για όποιον διαφωνεί, δεν είναι καθόλου παράξενο, ότι μία κοινωνία του ακραίου φιλελευθερισμού χρησιμοποιεί σταλινικά μέσα για να τον επιβάλει. Όποιος δεν προσαρμοζόταν στην νέα  επαναστατική τάξη του 1789 τον αποκεφάλιζαν. Όποιος δεν κατανοούσε τις χρυσές καινοτομίες του σοβιετικού κομμουνισμού , στελνόταν στην Σιβηρία. Στο 1984 του Orwell, όποιος δεν αποδεχόταν την καθεστηκυία τάξη, απομονωνόταν στο περιθώριο της κοινωνίας. Και ήταν οι μόνοι ελεύθεροι άνθρωποι. Διότι το σύστημα  θέλει ρομπότ, και θέλει να σκέφτεται για λογαριασμό τους. Σε αυτό, οι ακραίοι φιλελεύθεροι δεν είναι διαφορετικοί. Είναι μόνο πιο υποκριτές.

Ο Εberhard van der Laan με τον ραββίνο Binyamin Jacobs
Και φυσικά, στην  τούρτα υπάρχει πάντα ένα κερασάκι: Ο Eberhard van der Laan δήλωσε στο Ραββινικό Ευρωπαϊκό Κέντρο (Rabbinical Centre  of  Europe) ότι το Άμστερνταμ χρωστάει τόση ευγνωμοσύνη στους Ιουδαίους, που θα δώσει στην πόλη του τον τίτλο της «Ιερουσαλήμ της Δύσης». Στις αρχές του 21ου αιώνα λοιπόν, δημιουργούνται τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία θα κλείνονται  όσοι υπερασπίζονται την ανθρώπινη φυσιολογικότητα. Στην Γαλλία οι ομοφυλόφιλοι θα παντρεύονται και θα υιοθετούν παιδιά, και αυτό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ολάντ, «θα είναι μία πρόοδος  για όλη την κοινωνία». Έτσι, σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν παιδιά που δεν θα έχουν πατέρα και μητέρα, αλλά πατέρα και…πατέρα. Η πλήρης διαστροφή της ανθρώπινης οντολογίας. Εισερχόμαστε σε μία εποχή που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Αν αυτά  δεν  είναι τα «Σημεία των έσχατων καιρών», τότε ποια θα είναι;

Παραπομπές

1. Identita.com
2. ynetnews.com
ἀναδημοσίευσις ἀπό : Θεόδοτος 

media_l_1816880
Eberhard van der Laan…ΒΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΠΟΙΟΝ;;;;
media_xl_752004
Eberhard van der Laan
Auschwitzherdenking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου