" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


lathro_tsipras

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ψηφίζονταν στη βουλή, επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την παράνομη Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών. Όπως ήταν φυσικό, το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τους αποτελούντες το αντισυνταγματικό τόξο, έστω και με το «παρών» του ΚΚΕ. Φυσική ήταν επίσης η καταψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου από τους αποτελούντες τη Χρυσή Αυγή. Αίσθηση επίσης προκάλεσε η στάση των ΑΝΕΛ που οι προεκλογικές κόκκινες γραμμές τους μετατράπηκαν σε παντιέρα τρικολόρε ! ! !

Θέλω, αγαπητοί αναγνώστες, να θέσω επί της κρίσης σας κάποιες ανησυχίες μου. Οι παράνομοι Ελληνοποιηθέντες ασπάζονται κυρίως τη θρησκεία του Ισλάμ. Με γεια τους και με χαρά τους, αυτομάτως όμως γεννιούνται και κάποια ερωτήματα που αφορούν τη διαβίωση των παραπάνω μέσα στο σώμα της Ελληνικής φυλής. Λογικό είναι πλέον μιας θα είναι και αυτοί «Έλληνες» πολίτες, αφού τους φτιάξουμε το τζαμί, να αξιώσουν ότι θα μπορούν στα σχολεία, τα παιδιάτους, να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, για να μην μιλήσω για τις δήθεν «θρησκευτικές» προσβολές που ίσως εγερθούν από τη συνύπαρξη δύο εκ διαμέτρου αντίθετων θρησκειών. Μπορεί προς το παρόν αυτό να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνει και πραγματικότητα.

Επόμενο στη σειρά είναι ότι μπορεί να γεννηθεί θέμα με την επίσημη θρησκεία της Χώρας μας, βάση συντάγματος. Το σύνταγμα αναφέρει πως επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Κράτους είναι η ορθοδοξία. Αυτό όμως πλέον δεν θα ισχύει, διότι θα υπάρχει ανάμεσα μας σημαντικό «κομμάτι» του Ελληνικού πληθυσμού που βάση των δικαιωμάτων του θα απαιτήσει ισονομία για τα θρησκευτικά του πιστεύω. Επί τετρακόσια χρόνια τους είχαμε στο σβέρκο μας, και τι ειρωνεία; Εν καιρώ ειρήνης μόνοι μας ανοίγουμε τις πόρτες εκφυλισμού του γένους των Ελλήνων.

Άλλη μου ανησυχία αφορά το θέμα της στράτευσης των παραπάνω νέων πλέον «Ελλήνων». Αν σε περίπτωση σύρραξης, με τους απέναντι προ αιωνίων αντιπάλων μας, οι νέοι «Έλληνες» θα πολεμήσουν βάση το τι λένε οι αστυνομικές τους ταυτότητες ή θα πολεμήσουν βάση το τι λέει η επίσημη θρησκεία τους; Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και από τις πλέον φανατικές θρησκείες ανά τον κόσμο.

Επίσης ως «Έλληνες» πολίτες θα μπορούν ανεμπόδιστα, και βάση νομοθεσίας να εκτελούν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις δημοσίως, προκαλώντας την αηδία και το μένος ίσως εμάς των υπολοίπων. Μιλώ για τα δημόσια μαστιγώματα, το δημόσιο σφάξιμο ζώων την περίοδο του ραμαζανιού, για να μην αναφερθώ και στις «προοδευτικές» κλειτοριδοκτομές στα θηλυκά τους, καθώς και πλήθος άλλων «ευγενών» θρησκευτικών εθίμων. Αν μάλιστα στις κοινότητες αυτών των «Ελλήνων» συμβεί και το αμάρτημα της μοιχείας, θα έχουμε δημόσιο λιθοβολισμό της μοιχαλίδας, μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη, μιας και το θέμα θα αφορά την «Ελληνική» κοινωνία, όπως γίνεται στο Πακιστάν.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν αποκύημα της φαντασίας αλλά μια κατάσταση που σύντομα όλοι μας θα βιώσουμε. Αν σας μαύρισα την ψυχή θα σας παρηγορήσω λέγοντας τούτο: σύντομα θα υπάρχει Εθνική Ηγεσία στον Τόπο μας, ώστε να μπει ένα φρένο στα κακώς επιτελούμενα από ανθέλληνες και μάλιστα του χειρίστου και κατωτάτου είδους.

ΥΓ. Επειδή το θέμα αφορά και τη θρησκευτική ηγεσία, την περασμένη εβδομάδα έγινε μία εκδήλωση προς τιμή του αποχωρούντος προέδρου του ΣτΕ, όπου διαβάζουμε από τη «καθημερινή»: «…ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στην εκδήλωση τον οποίο ο Πρόεδρος του ΣτΕ χαρακτήρισε «αρχιεπίσκοπο της ειρηνεύσεως και της σιωπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου