" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Ἔτσι καταστρέψαμε τήν Ἑλλάδα»! Ἡ κυνική παραδοχή γιά τήν οἰκονομία [φωτο]




Τι αναφέρει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μιλάνο Fabio Sdogati για την οικονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης;
 
Fabio Sdogati

Μ' ένα αποκαλυπτικό γράφημα για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας και των «θαυματουργών προγραμμάτων» των κυβερνήσεων Σαμαρά – Βενιζέλου, συνοδεύει την ανάρτηση που έκανε στο twitter Ιταλός καθηγητής Διεθνών οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ο Fabio Sdogati, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μιλάνο, γράφει: «Δείτε τι κάναμε (ναι εμείς) στην Ελλάδα. Θα ήθελα πολύ αν μπορούσε κάποιος να δώσει μια εξήγηση».
Στο γράφημα που παρουσιάζει ο καθηγητής, φαίνεται ξεκάθαρα η καθοδική πορεία του ΑΕΠ της Ελλάδας από το 2008 και ύστερα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και φυσικά η Γερμανία.

Το «θαύμα των προγραμμάτων λιτότητας» των προηγούμενων κυβερνήσεων στις πολιτικές και τα «τελεσίγραφα» των δανειστών έχουν ρίξει στα «Τάρταρα» την οικονομία της χώρας μας.
Δείτε τη φωτογραφία με το γράφημα για την οικονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης:



πηγή

Εδῶ ἡ σελίδα του στό twitter https://twitter.com/FabioSdogati/with_replies γιά νά διαβάσετε περισσότερα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου