" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ», ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ;;;


fotoΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
Παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες ένα καταπληκτικό σήριαλ διαπραγματεύσεων που θα το ζήλευαν και οι μεγαλύτερες σαπουνόπερες της Λατινικής Αμερικής και τα πιο φημισμένα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ. 
Στο σήριαλ αυτό πρωταγωνιστές ήταν ένας θίασος άπειρων ηθοποιών που έπαιζαν με την φωτιά η οποία τελικά κατέκαψε όλους εμάς που τους πίστεψαν και οι τοκογλυφικές «ύαινες» της Ευρώπης που πισωγελούσαν με το μαύρο χαλί μας.
Περάσαμε από τα πέντε χρόνια μνημονιακής καταστροφής σε ένα πεντάμηνο ασύστολης αριστερής μεγαλοστομίας, που έπαιζε τον ρόλο του «σκληρού», ενώ δεν ήξερε ούτε που πατά ούτε που βρίσκεται, (εκτός αν όλα έγιναν με σχέδιο για εμάς τους ηλίθιους), με αποτέλεσμα να πέσει στην μεγαλύτερη παγίδα που την είχαν στήσει επιμελώς οι λύκοι της νεοταξικής, ανθελληνικής και τοκογλυφικής Ευρώπης.
 
Περάσαμε από την λιτότητα των σαμαροβενιζελικών ανδρεικέλων, στην λιτότητα των αριστερών υποκριτών με τα διάφορα «μαργαριτάρια» τους που ενώ η Ελλάδα καίγονταν,  αυτοί με περισσή βιασύνη ψήφιζαν για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ευλογούσαν τις παρελάσεις των gay και διατείνονταν με ηλίθια υπεροψία ότι όλη η Ευρώπη τους είχε προσκυνήσει, κομπάζοντας σαν ο μεγάλος νικητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που χαμογελούσε ειρωνικά με την υποκρισία τους καθώς έσπρωχναν ξανά την χώρα στον γκρεμό.
 
 
Εμπιστευτήκαμε σε ένα άθεο πρωθυπουργό που τον ευλογούσε το Άγιο Όρος, τις τύχες της πατρίδας μας γιατί οι προηγούμενοι γραβατοφόροι προδότες είχαν ξεπουλήσει τα πάντα, με την ελπίδα ότι αυτός θα σταθεί σαν το τελευταίο ανάχωμα στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και θα σταματήσει την αιμορραγία των νέων μας που φεύγουν απελπισμένοι στο εξωτερικό.
 
 
Αντ’ αυτού, αυτοί άνοιξαν διάπλατα τις πύλες για να εισβάλουν ανενόχλητοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι με τις ευλογίες των Τούρκων δουλεμπόρων, είδαμε τα παχιά τους λόγια να καίγονται όμορφα και τώρα βλέπουμε ότι μετά από ένα πεντάμηνο μαραθώνιο να βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο και χειρότερο σημείο από όπου είχαμε ξεκινήσει.
 
Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι το κοινοβο(υ)λευτικό σύστημα. Στο όνομα του έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Στο όνομα του έχουν απομονωθεί και εξοντωθεί όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου. Στο όνομα του έχουν κατακλέψει ότι υπήρχε από τον κρατικό κορβανά και στο όνομα του ακόμα τρώγονται σαν τα κοκόρια στις οθόνες της ελληνικής τραγωδίας αυτοί που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν και υπηρετούν τον ελληνικό λαό.
 
 
Ας απαλλαχτούμε επιτέλους από όλους αυτούς τους προδότες, τους κλεφτές, τους υποκριτές, τους άθεους και τα λαμόγια που έθαψαν τις ελπίδες μας. Ας καταφύγουμε στις μοναδικές αξίες που μας κράτησαν επί αιώνες σε ύπαρξη. Μονή μας ελπίδα, η κρίση να γίνει ευκαιρία για συνειδητοποίηση και τα δεινά που υποφέρουμε για να κατανοήσουμε για το ποιοι είμαστε και που πάμε.
 
Και προσοχή στα κοράκια που καραδοκούν να κατασπαράξουν ένα διχασμένο λαό, που έντεχνα διαιρείται για τις τσέπες αυτών των άθλιων ελληνόφωνων που γελούν ειρωνικά για το κατάντημα μας.

Να μην ξεχνάμε και να μην ξεχνούν πως η Νέμεσης είναι ελληνική λέξη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφοι-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου