" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Συνέντευξη-όνειδος Τσίπρα στο Stern: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις των δανειστών

Συνέντευξη-όνειδος Τσίπρα στο Stern: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις των δανειστών!

Την περίοδο κατά την οποία τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, πλήρως εξαρτημένα και ελεγχόμενα από την πολιτική εξουσία και τους ολιγάρχες του πλούτου, κάνουν λόγο για σθεναρή στάση της κυβέρνησης έναντι των διεθνών δανειστών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω συνέντευξης στο περιοδικό Stern δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών επί της επικείμενης, αναπόφευκτης συμφωνίας με τους υποτίθεται αγριεμένους ευρωπαίους «εταίρους».

«Δώστε μας 6 επιπλέον μήνες και θα είμαστε μια διαφορετική χώρα», υπόσχεται ο παραλίγο «επαναστάτης» Αλέξης Τσίπρας στους δανειστές, εκλιπαρώντας για τον οίκτο τους, γκρεμίζοντας τον μύθο του «ατρόμητου κι αδιαπραγμάτευτου ηγέτη» που μετά κόπων και βασάνων χτίζουν οι στρατευμένοι δημοσιογραφικοί λακέδες στην Ελλάδα.

Προτού λοιπόν δείτε και ακούσετε τους διθυράμβους των ελληνόφωνων μέσων ενημέρωσης στο πρόσωπο του «Φιντέλ της Ευρώπης», διαβάστε σημεία της συνέντευξης στο Stern τα οποία αποδεικνύουν πως σε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει η μνημονιακή πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου από τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Θα ζητήσει η Ελλάδα χρηματοδότηση από τη Ρωσία;
Τσίπρας: Εμείς ως χώρα ανήκουμε στην ευρωζώνη. Θα ήταν λάθος να θέσουμε σε κίνδυνο αυτή την πολιτική ενότητα. Γνωρίζουμε πλήρως το γεωπολιτικό ρόλο κλειδί που έχει η Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να αποτελούμε μια σταθερά σε μια ευαίσθητη περιοχή!

Γνώμη για Άνγκελα Μέρκελ
Τσίπρας: Εκτιμώ ότι είναι πραγματίστρια που θέλει να προωθήσει την Ευρώπη και να βρει μια λύση με την Ελλάδα!

Σχετικά με την πρόθεση Σόιμπλε να στείλει στην Ελλάδα 500 εφοριακούς
Τσίπρας: Θα πρέπει να μας στείλει 5.000 αν θέλει να μας βοηθήσει με τη φοροδιαφυγή!

Αναφορικά με τη διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ
Τσίπρας: Θα το δούμε!

Για το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων

Τσίπρας: Το αίτημα δεν αφορά την απόκτηση οικονομικών πηγών που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση αλλά την εκπλήρωση μιας ιστορικής υποχρέωσης!

Για εκείνους που προσποιούνται πως δεν αντιλαμβάνονται, να το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο:
  • Καμία περίπτωση γεωπολιτικής στροφής της Ελλάδος προς τη Ρωσία, παραμένουμε σταθερά προσδεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ και της Ε.Ε..
  • Ύμνοι για την «πραγματίστρια» Μέρκελ που θέλει το καλό της Ευρώπης και της Ελλάδας.
  • Μην μας στέλνετε μόνο email με εντολές, στείλτε μας και 5.000 Γερμανούς εφοριακούς για να εισπράξουμε από τον Ελληνικό Λαό.
  • Διατηρείται ο μηχανισμός ξεπουλήματος (ΤΑΙΠΕΔ) και τέλος, καμία πρόθεση διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων, αρκεί μια δήλωση μετάνοιας των Γερμανών!
Το μνημονιακό πρόσωπο του Σύριζα αποκαλύφθηκε!

 Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου