" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΓΡΑΦΙΕΣ !!!

 
Πώς είδε η εφημερίδα των φωτομοντάζ(συντακτών),την δράση των παρακρατικών αλητών,το περασμένο Σάββατο,όταν βγήκαν στις ρούγες να αλυχτήσουν τα βρωμόσκυλα, κατά της εκδηλώσεως μνήμης  που πραγματοποίησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος προς τιμή των νεκρών των Ιμίων;




«Το σώμα της πορείας παρέμεινε για περίπου μία ώρα μπροστά στον φραγμό των λουλουδάδικων, χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή ένταση. Αρκετοί διαδηλωτές μάλιστα πέρασαν και πίσω από τις κλούβες και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα ΜΑΤ, ενώ άλλοι έγραψαν αντιφασιστικά και αντικατασταλτικά συνθήματα με σπρέι πάνω στις παρατεταγμένες κλούβες! Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι τα Προπύλαια, όπου και κατέληξε. Κάπως έτσι εγκαινιάστηκε επιτυχώς ένα νέο, διακριτικό δόγμα αστυνόμευσης, καθώς επίσης αποδείχτηκε περίτρανα η ικανότητα μιας αντιφασιστικής πορείας να φροντίσει για την ασφάλειά της μέσω αποφασιστικής περιφρούρησης».


Είδατε πόσο όμορφα το σημειώνει : " Αρκετοί διαδηλωτές μάλιστα πέρασαν και πίσω από τις κλούβες και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα ΜΑΤ, ενώ άλλοι έγραψαν αντιφασιστικά και αντικατασταλτικά συνθήματα με σπρέι πάνω στις παρατεταγμένες κλούβες!"

Σα να λέει : Πήγαν τα παιδιά εκδρομή, επισκέφτηκαν και το Μουσείο, είδαν τα αρχαία αγάλματα, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και στην συνέχεια επέστρεψαν, ωραία και καλά, στα σπίτια τους...

Βρε, γελοία υποκείμενα, παλιοξεφτύλες του κερατά,το κάθε τσογλάνι που έχει μαζεμένα όλα τα συμπλέγματα του κόσμου μέσα του,και κάνει ότι κατεβάζει η γεμάτη σκατά κεφάλα του,ρυπαίνοντας με αυτά τα οχήματα της αστυνομίας. Δηλαδή καταστρέφοντας δημόσια περιουσία την οποία αύριο, κομπλεξικά κωλόπαιδα, θα κληθούμε εμείς οι πολίτες να πληρώσουμε το αντίτιμο για την αποκατάστασή τους ! Ενώ θα έπρεπε, καθάρματα παρακρατικά να σας τσουβαλιάσουν και να πληρώσετε μέχρι τελευταίας πεντάρας ! 

Αλλά είπαμε :  "Κάπως έτσι εγκαινιάστηκε επιτυχώς ένα νέο, διακριτικό δόγμα αστυνόμευσης...  ", έτσι δεν είναι τσιπροκαμμένοι; Τώρα δηλαδή τα παρακρατικά σας σκυλιά θα δρούν χωρίς καμμιά ενόχληση και λαμβάνοντας και ένα ευχαριστώ στο τέλος από τους ...αστυνομικούς ! 

Τί να περιμένει κανείς, όμως, όταν επί 40 ετών κάθε κωλοκυβέρνηση, αρχής γενομένης από του αρχιπροδότη Καραμανλή, εδραίωσε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ !!! 

Έρχεται όμως η ώρα σας που θα ακούσετε :
Ούστ, βρωμόσκυλα, αληταριά κάθε είδους... 

Ἑλλάς Αἰώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου