" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ: 70 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, 700 ΕΡΧΟΝΤΑΙ!


panousis_lathro

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 έδωσε ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος μετά τη συγκινησιακή του έξαρση για το… δράμα των λαθρομεταναστών στα Κέντρα Κράτησης (που τις επόμενες ημέρες θα μετατραπούν σε Κέντρα Ανοιχτής Φιλοξενίας – ήτοι ξενοδοχεία δωρεάν φαγητού και ύπνου, εις υγείαν των κορόιδων Ελλήνων φορολογουμένων, που θα πληρώνουν το «μάρμαρο»), είπε και μια μεγάλη αλήθεια, για το πόσοι λαθρομετανάστες φεύγουν και πόσοι έρχονται. Ιδού:

«Πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις επαναπροωθήσεις, αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Μας έλεγε ο υπεύθυνος στην Αμυγδαλέζα ότι 70 επαναπροωθούνται και 700 έρχονται, από τα νησιά πια. Άρα, εδώ τίθεται ένα μεγάλο ζήτημα να πιέσουμε την Ευρώπη».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Και καλού-κακού, ας αρχίσουμε να ψάχνουμε από τώρα για καμιά άλλη χώρα να πάμε, γιατί όπως πάει το πράμα, σε λίγο θα είμαστε μια ανεπιθύμητη μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου