" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο σωτήρας κύριος Βαρουφάκης ήταν και σε «περίεργη» ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου, εκτός από αυτή του Γιάννου Παπαντωνίου.

access2democracy andricos papandreou…και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ο κύριος Βαρουφάκης να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπέρ του Ανδρίκου Παπανδρέου στο βατερλώ της δίκης κατά Καμμένου. Ε, σύμφωνα με αυτά που αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb, οι άνθρωποι είχαν πολύ στενές σχέσεις, αφού η περιβόητη «εξαφανισμένη» ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου «Access 2 Democracy» διέθετε στις τάξεις της και τον κύριο Βαρουφάκη!

Γράφει συγκεκριμένα: 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε αναρτήσει τότε η «a2d», στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντρίκος Παπανδρέου και ο καθηγητής Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης (που στη συνέχεια έγινε ένας από τους πιο… σκληρούς πολέμιους της πολιτικής του ΓΑΠ με τα μνημόνια), ενώ τις δημόσιες σχέσεις σε αυτή την οργάνωση είχε αναλάβει η κ. Μαριάνθη Αλεξίου, σύντροφος τότε του Αντρίκου. Ως έδρα της ΜΚΟ αυτής εμφανιζόταν η οδός Πειραιώς 87 στον Κεραμεικό, δηλαδή το κτήριο του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου. Σήμερα η ΜΚΟ «a2d» του Γιώργου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

«Ριχτάδικο» ΜΚΟ ο κύριος Ανδρίκος Παπανδρέου; Νομίζαμε πως μόνο στην Ελβετική του εταιρεία τα έκανε αυτά. Και όμως.

Ποιά είναι λοιπόν αυτή η A2D που φιλοξενούσε και τον κύριο Βαρουφάκη;

Μα αυτή: Οι ΜΚΟ της οικογένειας Παπανδρέου, δεν έχουν σχέση με τα μαύρα δολάρια για το σχέδιο Ανάν.

ΠΗΓΗ (ἀναδημοσίευσις άπό : thesecretrealtruth)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου