" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάστε πως η CIA στήνει τις καταρρεύσεις των κρατών και συγκρίνετε πόσα από αυτά έχουν συμβεί ήδη στην χώρα μας!

 
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Πολλά έχουν συμβεί γύρω μας τα τελευταία χρόνια! Παρενέργειες της περίφημης «αραβικής άνοιξης», των εξεγέρσεων δηλαδή των πολιτών στις χώρες του αραβικού τόξου, όπου ζητούσαν «δημοκρατία» και εισέπραξαν σφαγές και διώξεις αλλά και αναρρίχηση στην εξουσία εξτρεμιστικών καθεστώτων, τις ζούμε εδώ και χρόνια με την αθρόα λαθρομετανάστευση αλλά κυρίως με την ίδρυση του κράτους των τζιχαντιστών.
 
Το ίδιο έχει συμβεί στην Ουκρανία, όπως παλιότερα είχε συμβεί και στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
 
Ο Πούτιν κατήγγειλε σε πρόσφατη ομιλία του ότι οι ΗΠΑ οργανώνουν σε χώρες με ανεπιθύμητα καθεστώτα επαναστάσεις χρησιμοποιώντας διάφορες ελκυστικές για τον πολύ κόσμο ονομασίες όπως «Αραβική Άνοιξη», «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία, «επανάσταση της ομπρέλας» στο Χογκ Κογκ κλπ.
Η Κίνα παρουσίασε σε βίντεο τα 12 βήματα προετοιμασίας αυτών των επαναστάσεων από την έναρξη ως την ολοκλήρωσή τους.

Ιδού πως περιγράφουν οι Κινέζοι τα πράγματα:
1. Αποστολή πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών(CIA κλπ) στη χώρα/στόχο με τη μορφή σπουδαστών, τουριστών, εθελοντών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών κλπ.

2. Ίδρυση ΜΚΟ με αντικείμενο τη μάχη υπέρ διαφόρων ιδεωδών πχ Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα.

3. Προσέλκυση Πανεπιστημιακών, Πολιτικών, Δημοσιογράφων, Στρατιωτικών, είτε με χρηματισμό τους είτε με εκβιασμούς ή με όποιο πρόσφορο τρόπο.

4. Διαφθορά των συνδικαλιστών.

5. Επιλογή ενός ελκυστικού ονόματος της επανάστασης ώστε να είναι συμπαθής στον κόσμο μόλις εμφανιστεί.

 
6. Ξέσπασμα διαδηλώσεων με οποιαδήποτε αφορμή, σημασία έχει η έναρξη των εκδηλώσεων.

7. Συνθήματα στα αγγλικά για να τα καταλαβαίνει η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ/Δυτικό Κόσμο έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο προσεταιρισμός του πολιτικού προσωπικού και ο κόσμος.

8. Οι διεφθαρμένοι Πανεπιστημιακοί, συνδικαλιστές κλπ μετέχουν και καλούν τον κόσμο να μετάσχει στην επανάσταση.
 
9. Τα ΜΜΕ προβάλλουν την άποψη ότι η επανάσταση οφείλεται γενικώς στην αδικία έτσι ώστε να αποσπάσουν τη συμπάθεια/υποστήριξη της «σιωπηρής πλειοψηφίας».
 
 
10. Όταν όλος ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του στη χώρα/στόχος γίνεται κάποιο σημαντικό γεγονός με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιηθεί η τοπική κυβέρνηση (Σημ. Μετ. πχ δολοφονία Γρηγορόπουλου, πυρκαγιές σε όλη τη χώρα).
Και εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα επόμενα ΔΕΝ έχουν συμβεί… ΑΚΟΜΗ!
 
11. Προβοκάτορες προκαλούν επέμβαση των δυνάμεων της τάξης, ακολουθεί βία με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να χάνει τη νομιμοποίηση/υποστήριξη στο εξωτερικό.
  12. Ντόπιοι πολιτικοί παράγοντες ζητούν από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ κλπ να παρέμβουν, να επιβάλλουν κυρώσεις, απαγόρευση ζώνης πτήσεων, ανυπακοή ή στάση μερίδας τουλάχιστον των ΕΔ.

Αν τίποτα από αυτά δεν ανατρέψει την κυβέρνηση τότε ακολουθεί ανοιχτή στρατιωτική επέμβαση, αναφέρει το κινεζικό βίντεο.
Έτσι καταρρέουν οι χώρες που έχουν στο υπέδαφος τους πετρέλαιο – ορυκτό πλούτο γενικότερα – για να μπορούν κάποιοι πλούσιοι στις χώρες να πλουτίζουν, αλλά πρωτίστως να πλουτίζουν από αυτές τις διαδικασίες οι Η.Π,Α. που δεν χάνουν ευκαιρία να αναμιγνύονται στα εσωτερικά κάθε χώρας – της χώρας μας ιδιαιτέρως
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου