" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Έργα και ημέρες του μνημονιακού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας του Σύριζα, Προκόπη Παυλόπουλου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Έργα και ημέρες του μνημονιακού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας του Σύριζα, Προκόπη Παυλόπουλου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Πριν ξεκινήσουν τα εγκώμια των παπαγάλων για τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα στηρίξουν και οι ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν να θυμηθούμε βιαστικά λίγα από τα "επιτεύγματα" του πολιτικού αντρός Προκόπη Παυλόπουλου. Αρχικά, οφείλουμε να τονίσουμε πως η πρόταση του Σύριζα αποκαλύπτει την ένδεια της κυβερνώσας παράταξης και την διάθεσή της να συμβιβαστεί με το παλαιοκομματικό αμαρτωλό κατεστημένο, εξέχον στέλεχος του οποίου είναι ο Παυλόπουλος.

1) Ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Μάιο του 2007 ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή κάλεσε όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους!2) Φέρει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή, το πλιάτσικο και το κάψιμο της Αθήνας ως υπουργός Εσωτερικών τον Δεκέμβρη του 2008 από τις γνωστές ομάδες αναρχοαριστερών παρακρατικών μαζί με λαθρομετανάστες.

3) Στις 27 Νοεμβρίου του 2014 ανέλαβε το ξέπλυμα του Μιχελάκη από το σκάνδαλο χρηματισμού του από τον Πάλλη. Είχε λάβει τον λόγο στην Βουλή και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Δηλαδή για ποιο λόγο ψήφισα υπέρ της μη παραπομπής του κ. Μιχελάκη, με βάση το κατηγορητήριο, το οποίο έχει διατυπωθεί. Και σας τονίζω ότι αυτά που θα σας πω δεν έχουν καμμία σχέση με την ουσία, η οποία είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα και είναι θέμα συνείδησης του καθενός. Όμως, θα παρατηρήσετε, κύριοι συνάδελφοι, ότι, ενόψει της παραπομπής του κ. Μιχελάκη, δημιουργείται ένα μεγάλο θέμα, το οποίο πρέπει να έχει υπόψη της η Βουλή την ώρα που θα ψηφίσει. Και σας είπα ότι δεν έχει καμμία σχέση με την ουσία. Είναι δε, όσα χρόνια είμαι στο Κοινοβούλιο, η πρώτη φορά που εμφανίζεται. Εάν παρατηρήσετε το κατηγορητήριο, το οποίο είναι καταγεγραμμένο, ο κ. Μιχελάκης παραπέμπεται με τις διατάξεις του άρθρου 235, παράγραφος 1, του Ποινικού Κώδικα. Ήτοι για δωροδοκία στο πλαίσιο των εγκλημάτων περί την υπηρεσία. Τι σημαίνει τούτο; Σημαίνει ότι για να παραπεμφθεί κάποιος πρέπει να χαρακτηρίζεται –γιατί αυτό λέει ο Ποινικός Κώδικας- «υπάλληλος», γιατί μόνον οι υπάλληλοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 235, παράγραφος 1. Το ζήτημα, λοιπόν, το οποίο τίθεται είναι το εξής: Ο Βουλευτής, όταν ασκεί τα κοινοβουλευτικά και νομοθετικά του καθήκοντα, είναι υπάλληλος;... ".

Ο κατάλογος από τα κατορθώματα του "Πάκη" βέβαια είναι ατελείωτος και είναι γνωστό πως... χαίρει εκτιμήσεως από... πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και από συναδέλφους του. Τα κάτωθι βίντεο είναι χαρακτηριστικά:

Απαξίωση και βρίσιμο από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Μεϊμαράκη


Απαξίωση και γελοιοποίηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη


Τα σχόλια περιττεύουν!

Ο Σύριζα έδειξε με αυτήν του την επιλογή πως ακολουθεί κατά γράμμα την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ - Πασόκ και πως η αποκάλυψη των σκανδάλων και το "να πάνε οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στον λαό" θα μείνουν κενό γράμμα.

ἀναδημοσίευσις ἀπό :Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου