" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Συμφωνούν σε όλα αλλα διαφωνούν για την Ελλάδα;...Για να ξυπνήσουμε λίγο!!!

Μαζί στις περισσότερες σφαγές των τελευταίων δεκαετιών, χέρι-χέρι με ιλιγγιώδεις προϋπολογισμούς αμυντικών συστημάτων για να εισβάλλουν κυριολεκτικά στα ξένα κράτη.
 Από που να ξεκινήσουμε και από που να τελειώσουμε. 

Η δυτική επέλαση με προγεφύρωμα των Η.Π.Α την Γερμανία, ξεκινά με πολλαπλά στοιχεία να πλήττει την χώρα μας,
με την μικρασιατική καταστροφή, μια εθνική τραγωδία της Ελλάδος, οπου φέρνει τους παραπάνω αναφερόμενους 'συμμάχους μας' να φέρονται ως θεατές στην σφαγή της Σμύρνης από τα πολεμικά τους πλοία.
Σερβία.. Απίστευτη συνεργασία για να διαλύσουν και να διχοτομήσουν ένα Ορθόδοξο κράτος με ανελέητους βομβαρδισμούς αμάχων.
 
Γάζα.. κοινή διαδρομή και στήριξη στους ανελέητους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών, εκεί οπου η γενοκτονία των παλαιστινίων γιγαντώνεται κάθε μέρα.
 
Αραβική άνοιξη...θανάτωση όλων των Αραβικών κρατών ξεκινώντας από τους ηγέτες τους για την δημιουργία του ισλαμικού χαλιφάτου
 
Επίθεση και χτύπημα της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας. Η Ορθόδοξη αυτή χώρα καταντά με ένα εμφύλιο διχοτομημένη, μιας και η γνωστή συνταγή της Κοσσοβοποίησης είναι καλή και γνώριμη από Γερμανούς και τους Αμερικανούς.
 
Κοινό εμπάρκο στην Ρωσία... Ε.Ε με κυρίαρχο την Γερμανία συνεργάζεται στενά με Η.Π.Α για την εξουθένωση και υποταγή της Ρωσίας.
 
Μια σύντομη σκέψη χωρίς πολλές αναλύσεις, αλλά με σίγουρα αποτελέσματα και πολλά ερωτηματικά για την στήριξη Ομπάμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου