" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

TOΛΜΗΣΕΣ νά ἐπικρίνεις στήν Εὐρώπη τό ΙΣΛΑΜ; ΔΕΙΤΕ τί θά πάθετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Islam_In_Europe


Ένας Γερμανός πολίτης, ο Michael Sturzenberger, θέλησε να κάνει μια εκστρατεία ενημέρωσης για την βία που εξάπτει το Κοράνι και γενικά η μουσουλμανική θρησκεία που η παρουσία της γίνεται όλο και πιο έντονη σε όλη την Ευρώπη.
Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί άγρια επίθεση από ένα Τούρκο μουσουλμάνο, ενώ άλλοι μουσουλμάνοι τον απείλησαν τι θα του κόψουν τον λαιμό. Ο Michael Sturzenberger κατήγγειλε ανοιχτά την κυρία Μέρκελ σαν την κύρια υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή που έχει αρχίσει να επικρατεί και μάλιστα συγκρίνει το καθεστώς της με την μουσουλμανική βία, με το καθεστώς του Χίτλερ.

Αυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι το Mein Kampf του Ισλάμ και αν δεν αντιδράσουμε θα δούμε πολύ χειρότερα.
Σε ένα άλλο παραπλήσιο περιστατικό η Καναδέζα συγγραφέας Irshad Manji, έγινε στόχος επίθεσης από μουσουλμάνους μέσα στο Άμστερνταμ γιατί είχε τολμήσει να κάνει κριτική στο ακραίο Ισλάμ. Αν το είχε κάνει για τον χριστιανισμό, θα της είχαν δώσει και…παράσημο!
 
 
Όλα αυτά τα «ωραία» και άλλα πολλά μας υπόσχεται ο πολυπολιτισμός τους, made by Islam!
Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου