" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ἔ,ὄχι καί ἀπομεινάρι τοῦ Χίτλερ ὁ Σλοβάκος !


Για να βάζουμε κάποια πραγματάκια στη θέση τους, χθες η ιστοσελίδα των υποστηρικτών του Καμμένου Olympia.gr, σχολίασε ως εξής τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Σλοβακίας (ότι η Ελλάδα πρέπει να… θυσιαστεί για χάρη της Ε.Ε.): «Μιλάνε όλοι, μιλάει και το απομεινάρι του Χίτλερ».


 Είναι όμως «απομεινάρι του Χίτλερ» ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ή μήπως απομεινάρι του χασάπη των λαών Στάλιν;


Ας δούμε το βιογραφικό του: 


«Το 1987 εγγράφηκε στο Κομμουνιστικό Κόμμα της (τότε) Τσεχοσλοβακίας. Το 1992, έπειτα από σπουδές στις ΗΠΑ, έγινε μέλος του Κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.(Fico joined the Communist Party of Czechoslovakia in 1987, having applied in 1984. After the Velvet Revolution of 1989, and the collapse of the communist regime in Czechoslovakia, Fico joined the Party of the Democratic Left (SDĽ), a successor of the Communist Party of Slovakia.πηγή)


Τέθηκε επικεφαλής του νεοσύστατου συνασπισμού «Κατεύθυνση – Σοσιαλδημοκρατία», το οποίο ίδρυσε ο ίδιος το 1999 – («SMER – Sociálna demokracia»). 


Αναδείχθηκε νικητής των βουλευτικών εκλογών της Σλοβακίας το 2006 κι έγινε ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας του…».


Είναι προφανές ότι κάθε άλλο παρά ναζί είναι ο Σλοβάκος …..


Όμως η προπαγάνδα της Νέας τάξης στην Παράξενη χώρα….καλά κραττεί.




Η καλοβολεμένη εκ του ασφαλούς επαναστάτρια που το μίσος της για τους έλληνες δεν κρύβεται

Σήμερα η γνωστή Λιάνα Κανέλη, που απολαμβάνει βήμα προπαγάνδας στα διαπλεκόμενα νεοταξίτικα ΜΜΕ, ομιλούσε για τους οχθρούς που μπήκαν στην Πόλη…οι οποίοι κατά την γνώμη της δεν είναι όσοι μπήκαν αλλά αυτοί που δεν τους θέλουν και οργώνουν το χωράφι τους για να μην το πατήσουν, καίνε τις αποθήκες για να μην τις εκμεταλλευθούν κλπ….


Δηλαδή οι οχθροί στην Κωνσταντινούπολη δεν ήταν οι μουσουλμάνοι του Μωάμεθ που μπήκαν, αλλά ο Κωνσταντίνος που την υπερασπίστηκε…




Ποιοί είναι οι οχθροί και ποιοί οι φίλοι;;;



Και μην μου πείτε ότι οι τωρινοί είναι παιδάκια;;;; Αυτοί που ανοίξαν ην κερκόπορτα δείχνουν τα παιδάκια αλλά δεν δείχνουν τους ξαναμμένους πακιστανοαφγανους ηλικίας 20 εως 30 με το ζόρι, που το μάτι τους γυαλίζει και κάνουν αναγνώριση του πεδίου της μάχης….



Επίσης κάθε ορδή του παρελθόντος έμπαινε στην ξένη χώρα πολεμικά για τα παιδάκια της που ως γνωστό ακόμα και φιδάκια να είναι…είναι όλα τρυφερά εως ότου μεγαλώσουν…



Απλά στην Νέα εποχή…δεν μπήκαν πρώτοι οι πολεμιστές, στείλαν κατευθείαν τα …παιδάκια και τους αμάχους…



ΑΥΤΑ και μην ακούσουμε και άλλες παρλαπίπες διότι ο καιρός που θα δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα των προσφύγων…πλησιάζει και τότε θα δείτε πως όλοι αυτοί μετασχηματίζονται στην αληθινή τους εικόνα…



Ασχολίαστες οι δηλώσεις των αλητών που μιλούν για δημογραφικό, όσο για την Τασία, το ξέρετε ότι ψήφισε το νόμο με τον οποίο τα ….προσφυγόπουλα θα γίνονται ελληνόπουλα….(ακριβώς όπως ο Μήτσος γίνεται Δημητρούλα).



ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Διαβᾶστε ἐπίσης :  Χιτλεροπάθεια και Κεμαλολαγνεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου