" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μεγάλη πορεία Τούρκων μέ τό σῆμα τῶν Γκρίζων Λύκων. «Μέ τήν βοήθεια τοῦ Ἀλλάχ θά σᾶς κατακτήσουμε». Σιγή ἀπό τά media. Ἀπουσία ἀντιφάδων (video).

Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είπαν τίποτα για την τεράστια πορεία Τούρκων στη Γερμανία, όπου δήλωσαν ότι καταλαμβάνουν όλη τη χώρα;

Το ερώτημα είναι ρητορικό. Όπως και η λέξη «ενημέρωσης» είναι συμβολικού χαρακτήρα.

Άλλωστε τα ίδια μέσα κάλυψαν εκτενώς την διαδήλωση "ακροδεξιών" στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα και μπορεί να κουράστηκαν. Ή μπορεί επειδή «σοκαρίστηκαν» με τους «νεοναζί» με τα μαύρα να μην άντεχαν άλλες συγκινήσεις…


Αναφορά από την περιγραφή του βίντεο:

Το Σάββατο εκατοντάδες Τούρκοι εθνικιστές στη Γερμανία διαδήλωσαν στο Ντουίσμπουργκ ενάντια στο ΡΚΚ και υπέρ της τουρκικής εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας. Πολλοί έκαναν το σύμβολο των "Γκρίζων Λύκων" με το χέρι τους.

ΚΟ: Το Ντουίσμπουργκ έχει πληθυσμό 500.000 κατοίκων, από τους οποίους τουλάχιστον οι 100.000 είναι πλέον Τούρκοι. Στο Ντούισμπουργκ βρίσκεται το μεγαλύτερο τζαμί στη Γερμανία.

Η πρόθεσή τους είναι η δημιουργία μίας «παν-τουρκικής αυτοκρατορίας», με την ενοποίηση όλων των «τουρκικών πληθυσμών» κάτω από μία σημαία και την απομάκρυνση κάθε εχθρού.

Στους εχθρούς τους περιλαμβάνονται: Κούρδοι, Εβραίοι, Σιωνιστές, Χριστιανοί, Αρμένιοι, Έλληνες, ομοφυλόφιλοι, Πέρσες, αριστεροί και κομμουνιστές, οι οποίοι, στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να εξαλειφθούν.

Το γερμανικό παράρτημα των Γκρίζων Λύκων είναι η «Τουρκική Ομοσπονδία», που είναι μέλος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τουρκικών Δημοκρατικών. Ιδεαλιστικών Ενώσεων». Επίσης, είναι μέλη της «Ένωσης Τουρκικών Πολιτιστικών Οργανισμών στην Ευρώπη» (ATB), που λειτουργούν νόμιμα και έχουν ταξινομηθεί ως «ιδεαλιστές».

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο, τυχόν ενδείξεις φασισμού ή υπερ-εθνικισμού και διαιώνιση αυτών των ιδεολογιών από κάποια οργάνωση παρακολουθείται από την «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος» και τίθεται η οργάνωση εκτός νόμου.

Αυτό που φαίνεται αντιφατικό σε πολλούς είναι ότι ο εθνικισμός επιτρέπεται μόνο για τους μετανάστες, καθώς η επιρροή τους θεωρείται γενικά θετική, ανεξάρτητα από τα κίνητρά τους. Αυτό εξηγεί την πλήρη έλλειψη κατακραυγής των μέσων ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ακούγονται φωνές «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και, σύμφωνα με αναφορές «Ξαναχτίζουμε την Γερμανία» και «Με τη βοήθεια του Θεού θα κυριαρχήσουμε».

Πολλοί από αυτούς ήταν μέλη του κλαμπ «Turan e.V.», μια οργάνωση που στηρίζεται στην κουλτούρα των "Rockers" (βλέπε βίντεο στο τέλος).

Αν και υπήρχαν μικρές αντι-διαδηλώσεις από Κούρδους, οι λεγόμενοι Antifa δεν εμφανίστηκαν, καθώς δήλωσαν ότι θα ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο να τους αντιμετωπίσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου