" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ἰταλοί Καραμπινιέροι, στήν Βόρειο Ἤπειρο - "Κυνηγοί κεφαλῶν" στήν Βουλγαρία


Το σφράγισμα των συνόρων από τις γειτονικές στην Ελλάδα χώρες συνεχίζεται, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των μεταναστών και των προσφύγων που είναι στη χώρα μας.

Μετά το κλείσιμο της Βαλκανικής Οδού, Αλβανία και Βουλγαρία, υπό τον φόβο ότι οι πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα θα αναζητήσουν άλλες διεξόδους προς τη...

Η συνέχεια εδώ

 
Τόσο η Αλβανία, όσο και η Βουλγαρία σφραγίζουν τα σύνορά τους υπό το φόβο ότι οι χιλιάδες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, θα αναζητήσουν άλλες διεξόδους προς τη βόρεια Ευρώπη, μετά το κλείσιμο της Βαλκανικής Διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα...

H συνέχεια εδώ
------------------------------

Η Ελλάς μετατρέπεται εις: Σανατόριον «η Γραικία»!

  Διαβάζομεν: «Ανατροπή από τον Τουσκ - Το κλείσιμο των συνόρων δεν είναι μονομερής ενέργεια - Ήταν κοινή απόφαση στη Σύνοδο».
Πάνε λοιπόν τα Δουβλίνα, τα Σέγκεν και τα Μέγκεν. Ο Ευρωπαίος «τα έχει πάρει στὸ κρανίο!». Κλείνουν σύνορα, διώχνουν ακόμη και «δικαιούχους» πρόσφυγας.
 
Αυτή είναι η εικών τής Ευρώπης αρχάς τού 2016.

Πρός τούτο επαναλαμβάνω τo...


H συνέχεια εδώ
------------------------------

 
Δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για ομάδες βούλγαρων «κυνηγών κεφαλών» που αναζητούν λαθρομετανάστες κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, στην πόλη Yambol.
Όπως μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα, ο αρχηγός τους, ο 29χρονος Ντίνκο Βάλεφ κατάφερε να εξασφαλίσει δύο τεθωρακισμένα οχήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αντίδραση του τοπικού πληθυσμού ήταν τόσο θετική που πλέον ετοιμάζεται να...

Η συνέχεια εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου