" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΟΜΕΛΕΤΑ!


kammenos_gia_kos

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά από την στοχοποίηση του αστυνομικού της Κω -που έριξε ένα σκαμπίλι σε λαθρομετανάστη στην προσπάθειά του να επιβάλλει την τάξη- από το «προοδευτικό» σκυλολόι, έρχεται μια δεύτερη στοχοποίηση αστυνομικού της πολύπαθης νήσου! Αυτή τη φορά από τον υπουργοπάνο Καμμένο! 

Με μήνυμά του, λοιπόν, στο Twitter, ο Καμμένος “δείχνει” ως υπαίτιους για την έκρηξη της λαϊκής οργής στην αφεντομουτσουνάρα του, εκτός από τους… συνήθεις υπόπτους χρυσαυγίτες κι έναν εν ενεργεία αστυνομικό, μη διστάζοντας να τον κατονομάσει κιόλας – δίκην «Αρτέμη Μάτσα»!!!

Ιδού ο άνθρωπος:
«Επικεφαλής των “αγανακτισμένων πολιτών” στην Κω εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ Κοτσιόπουλος Σταύρος μαζί με νεοναζί».

Φαίνεται πως του ’πεσε… βαριά η ομελέτα της λαϊκής οργής και φαντασιώνεται ανύπαρκτες συνομωσίες. Δεν πειράζει, θα τη χωνέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου