" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Στημένες κοκορομαχίες συριζαίων γιά νά περάσει νύκτα τό δολοφονικό μνημόνιο τῆς ἀριστερᾶς

Στημένες κοκορομαχίες συριζαίων για να περάσει νύχτα το δολοφονικό μνημόνιο της αριστεράς

Την ώρα που τα πολιτικά κόμματα πλην Χρυσής Αυγής ετοιμάζονται να υπογράψουν την δολοφονία -επί της ουσίας- των Ελλήνων δια του πλέον σκληρού Μνημονίου, τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ της ολιγαρχίας του πλούτου συμμετέχουν εργολαβικά στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, μεταδίδοντας βομβαρδιστικά τον δήθεν πόλεμο στο εσωτερικό του Σύριζα!

Ενώ λοιπόν οι απατεώνες της Αριστεράς με την απόλυτη σύμπραξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, υπογράφουν την εξόντωση των Ελλήνων, ο δημοσιογραφικός συρφετός προβάλλει τις υποτιθέμενες κόντρες παραγοντίσκων μιας κυβέρνησης που όπως και οι προκάτοχοί της, εξελέγη με σημαία την κατάργηση του Μνημονίου!

Ούτε «μισός» Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το εάν θα διασπαστεί ή όχι το συνονθύλευμα της Αριστεράς που ξεπούλησε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους. Αντίθετα, το σύνολο του Ελληνικού Λαού και δη οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες, βλέπουν τα επονείδιστα μέτρα που συνοδεύουν το Μνημόνιο της Αριστεράς ως θανατική ποινή επί εκείνων που εξαπατήθηκαν προεκλογικά κατά σκαιό τρόπο από τους απατεώνες του Σύριζα!

Το θέατρο των υποτιθέμενων κοκορομαχιών είναι προσχεδιασμένο σε συνεργασία Σύριζα και κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Η ουσία παραμένει η εξής: ο θίασος της Αριστεράς υπογράφει το τρίτο Μνημόνιο και τα εγχώρια τσιράκια των τοκογλύφων τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!

Χρυσῆ Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου