" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Άρχισε με φανερό πλέον τρόπο την δεκαετία του εβδομήντα με εκείνη την γνωστή αμερικανική κινηματογραφική παραγωγή, «Το μωρό της Ροζμαρί», από ένα σατανιστή σκηνοθέτη, τον Πολωνεβραίο, Ρομάν Πολάνσκυ. Το σενάριο της ταινίας ήταν το πως γεννιέται και μεγαλώνει ο αντίχριστος που θα κυβερνήσει τον κόσμο.

Σήμερα, εν έτη 2015, η εκστρατεία προβολής του αντίχριστου και της αναμενόμενης έλευσης του σύμφωνα με τους οπαδούς του που πολλαπλασιάζονται συνεχώς, έχει οργιάσει με κάθε μέσο. Κινηματογραφικές ταινίες, βίντεο, βιβλία, διαδίχτυο, όλα στην υπηρεσία της ψυχικής υποδούλωσης της ανθρωπότητας στο «σωτήριο» μεγάλο γεγονός της έλευσης του Αντίχριστου.

Γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, όπως ο περίφημος Τομ Κρους των σανατιστών σαιεντόλοζυ καθώς και η διάσημη Μαντόνα, σκηνοθέτες, συγγραφείς, και από δεξιά και αριστερά τους η διεθνής διαβολική μασονία των πολιτικών με τα «όμορφα» συνθήματα των «δημοκρατικών» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όλοι μαζί στην συνομωσία της προβολής και της προετοιμασίας του ερχομού του.

Το μήνυμα που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο από τα διεθνή media είναι πλέον πολύ σαφής. Δεν το κρυπτογραφούν πλέον, δεν το κρύβουν, δεν διστάζουν να το λένε φανερά με απλά λόγια: «Ο Αφέντης μας έρχεται, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εμφάνιση του, είναι ήδη πολύ αργά, είτε είμαστε μαζί του ή εναντίον του».

Δείτε ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολή αλλά μια διεθνή πραγματικότητα. Amazing Promotion of the Antichrist Satan 666 in the 2015 Media…He’s Coming!

Εγώ προτείνω ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε πολύ προσεκτικά το βίντεο που παραθέτουμε. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς την αγγλική για να το καταλάβει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου