" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Εὐεργετηθέντες ἀπό τόν Νόμο Σύριζα οἱ Γεωργιανοί δολοφόνοι τοῦ Ἕλληνα στήν Ὕδρα


Ευεργετηθέντες από το Νόμο Σύριζα οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του Έλληνα στην Ύδρα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους Γεωργιανούς δολοφόνους του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα: οι δύο εκ των επτά εγκληματιών είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου!

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των δολοφόνων είχαν αποφυλακιστεί στις 9 Ιουνίου και 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτος, αξιοποιώντας την ευκαιρία των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου που έφερε ο Σύριζα για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύλληψή τους είχαν στις τσέπες τους τα έγγραφα της αποφυλάκισης.

Ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ είχε φυλακιστεί στις 27 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και αποφυλακίστηκε στις 14 Ιουλίου 2015 από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχε προφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου 2012 για κλοπές και ληστείες και αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων στις 9 Ιουνίου 2015. Σημειωτέον ότι και τους δύο συνόδευε η υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.

Παρά ταύτα, το αντεθνικό Κράτος τους χάρισε την ελευθερία και οι Γεωργιανοί εγκληματίες «ανταπέδωσαν» με τη στυγνή δολοφονία ενός Έλληνα μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Χρυσῆ Αὐγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου