" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

«Ἡ Δύση πρόκειται νά παραδοθεῖ στίς βαρβαρικές εἰσβολές τῆς ἐποχῆς μας», λέει Δανός ἱστορικός

 
Εξέχοντα έθνη της Ευρώπης πρόκειται να διαπράξουν συλλογική αυτοκτονία και εμείς θα γίνουμε μάρτυρες της εκούσιας παράδοσης ενός ολόκληρου πολιτισμού, σύμφωνα με έναν Δανό ιστορικό.

Στη Δανία, η μετανάστευση ήταν μια υπόθεση του παρελθόντος, αλλά όχι πια, λέει ο Μπεντ Τζένσεν (Bent Jensen), Ph.D., ένας πολύ γνωστός Δανός ιστορικός.

«Ημέρα και νύχτα, ορδές ανθρώπων χωρίς ταυτότητες επιτίθενται στα ανυπεράσπιστα σύνορα της Ευρώπης. Παλιότερα θα τους σταματούσε η αστυνομία, ο στρατός ή οι διασυνοριακοί φύλακες και θα τους ανάγκαζαν να πάνε πίσω. Τώρα όμως, τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία χρησιμοποιούνται να συνοδεύουν με ασφάλεια τους μετανάστες σε ασφαλή λιμάνια, όπου τους δίδεται τροφή, στέγη και τους επιτρέπεται να εξασφαλίζουν το καθεστώς του πρόσφυγα», λέει ο καθηγητής.

Ο κ. Jensen τονίζει ότι, ενώ έχουν λάβει χώρα πολλές μεταναστεύσεις στο παρελθόν, όπως οι μεταναστεύσεις των Ευρωπαίων στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, καθώς και μεταναστεύσεις εντός της ίδιας της Ευρώπης, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς οι μετανάστες δεν είχαν κανένα σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στο οποίο να στηρίζονται και έπρεπε να φροντίσουν για τον εαυτό τους.

 
Τόνισε επίσης, ότι η συνεχιζόμενη μετανάστευση είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που συνέβησαν στο παρελθόν.

«Μιλάμε για ανθρώπους από μια διαφορετική κουλτούρα που είναι ριζικά διαφορετική από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να αφομοιωθούν και απαιτούν ειδική μεταχείριση για τον εαυτό τους. Μιλάμε για ένα ατέλειωτο ανθρώπινο ποτάμι το οποίο, αν αφεθεί ανεξέλεγκτο, θα καταστρέψει την ευρωπαϊκή κοινωνία», προειδοποιεί ο Τζένσεν.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Τζένσεν, η τρέχουσα μετανάστευση είναι αποτέλεσμα τριών κυρίων παραγόντων: Της απότομης αύξησης του πληθυσμού σε εμπόλεμες περιοχές γειτονικές προς την Ευρώπη, της σχετικής ευκολίας των μεταφορών και της έλλειψης συνοριακών ελέγχων και ασφαλείας στην Ευρώπη.

«Μπορείς ο καθένας να πάρεις πληροφορίες για όλα τα δικαιώματα που δικαιούται ένας νεοεισερχόμενος», τονίζει ο Τζένσεν. «Πολλοί οργανισμοί στέκονται έτοιμοι να βοηθήσουν με χρήματα ή με συμβουλές. Στους πρόσφυγες παρέχονται καταλύματα, ρουχισμός, χρήματα, μεταφραστές και νομικές συμβουλές, κλπ. Και αυτοί που κάνουν κριτική φιμώνονται γρήγορα από την αφρόκρεμα των πολιτικών και των ΜΜΕ

«Πρόσφατα μου είπε μια κυρία, ότι έτσι ‘εξιλεωνόμαστε’ για την εποχή της αποικιοκρατίας», προσθέτει. Πρόκειται για μια απόλυτη ανοησία που δεν έχει τίποτε να κάνει με την ιστορία, μια εκδήλωση συμπλέγματος μαζοχιστικής ενοχής που τροφοδοτείται από το εκπαιδευτικό σύστημα».

«Θα μπορούσες να πεις ότι είμαστε υπεύθυνοι για τον υπερπληθυσμό στη Βόρεια Αφρική καθώς οι αποικιακές αρχές προκάλεσαν μεγάλη πρόοδο στην παροχή υγείας», παραδέχεται ο Τζένσεν. «Δεν μιλάμε για πρόσφυγες και μετανάστευση. Το θέμα είναι ότι οι Ευρωπαίοι δεν προβάλλουν καμία αντίσταση σε μια ξένη κουλτούρα που προσδοκά να τους αποικήσει, μια κουλτούρα που δεν ανήκει στην Ευρώπη αλλά σκοπεύει να δρέψει τους καρπούς των κόπων των σκληρά εργαζομένων Ευρωπαίων».

Ο καθηγητής πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι αυτοβούλως παραδίδονται σ’ αυτήν την «αυτοκτονία» χάρις σε ένα τεχνητό σύμπλεγμα ενοχής, αφέλειας και ελλιπούς γνώσης της ιστορίας.

«Η Σουηδία αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτής της ατυχούς καταστάσεως. Είναι μια ειδική περίπτωση βέβαια, αλλά η «Σουηδική ασθένεια» επηρεάζει όλα τα Δυτικοευρωπαϊκά κράτη. Στη Σουηδία, μια συμμαχία πολιτικών και μέσων ενημέρωσης χωρίς ανοχή (προς τους Σουηδούς) κατάφεραν να μετατρέψουν μια πρώην καλά οργανωμένη κοινωνία σε ένα μέρος που κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής», τονίζει ο Τζένσεν. «Δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε από το γεγονός ότι μεσανατολικοί κανόνες και έθιμα εδραιώνονται σε ευρωπαϊκές πόλεις καθώς ταυτόχρονα εισάγουμε εκατομμύρια μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή».

«Γινόμαστε μάρτυρες ενός πράγματος που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία», προειδοποιεί ο Τζένσεν. «Της εκούσιας παράδοσης ενός ολόκληρου πολιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου