" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Θάφτηκε ὁ διαγωνισμός γιά τό φυσικό ἀέριο: Ἡ προδοσία τῶν ἑλληνικῶν ὑδρογονανθράκων ἀπό τόν ἀνθελληνικό θίασο τοῦ Σύριζα

Θάφτηκε ο διαγωνισμός για το φυσικό αέριο: Η προδοσία των ελληνικών υδρογονανθράκων από τον ανθελληνικό θίασο του Σύριζα

Η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει στον υψηλότερο δυνατό τόνο από την υπογραφή ακόμη του πρώτου μνημονίου ότι σκοπός των διεθνών δανειστών δεν είναι μόνο η εξαθλίωση των Ελλήνων αλλά και η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της Πατρίδος μας. Τούτο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την αποκάλυψη πως η κυβέρνηση Σύριζα ουδέποτε διανοήθηκε ν' ανοίξει το φάκελο των προσφορών για τα οικόπεδα σε Κρήτη και Ιόνιο Πέλαγος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας λοιπόν, ο φάκελος των προσφορών από ενδιαφερόμενους για τα οικόπεδα σε Ιόνιο και Κρήτη βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργού Ενέργειας από τα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα από τις 14 Ιουλίου. Παρά ταύτα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός (ο «αντάρτης» Λαφαζάνης τότε), δεν έδωσαν καμία σημασία σ' αυτόν, επιμένοντας στο αίσχος της δήθεν διαπραγμάτευσης που εν τέλει οδήγησε στο εθνοκτόνο Μνημόνιο της Αριστεράς.

Χαρακτηριστικό της ένοχης στάσης της κυβέρνησης Σύριζα είναι το γεγονός πως ούτε ο αντικαταστάτης του Λαφαζάνη στο συγκεκριμένο υπουργείο έπραξε τα δέοντα: ο Π. Σκουρλέτης ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιουλίου όμως παρ' όλα αυτά, επέλεξε συνειδητά να θάψει το φλέγον ζήτημα που άπτεται της μελλοντικής οικονομικής ευημερίας της Πατρίδος μας.

Το ερώτημα που γεννάται είναι, προς τι αυτή η πρωτοφανής αδιαφορία. Η απάντηση ήρθε βεβαίως από την ίδια την κυβέρνηση Σύριζα η οποία αποδέχτηκε αναντίρρητα την απαίτηση των δανειστών για την δημιουργία ταμείου «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας, της οποίας η συνολική αξία ανέρχεται στα 50 δισεκατομμύρια ευρώ. Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, πρόκειται για ταμείο ξεπουλήματος, στο οποίο οι τοκογλύφοι απαίτησαν και ο Σύριζα συμφώνησε, να συμπεριλαμβάνεται και ο ορυκτός πλούτος της χώρας.

Εξ ου και η πρότερη δήθεν αδιαφορία Σκουρλέτη, η οποία φυσικά κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Οι προσφορές για τα οικόπεδα δεν έπρεπε να ανοιχθούν διότι με το Μνημόνιο της Αριστεράς θα ξεπουληθούν έναντι πινακίου φακής σε εταιρείες που επιθυμούν οι δανειστές, οι οποίοι από κοινού θα καρπωθούν και τα μελλοντικά οικονομικά οφέλη!

Η είδηση αυτή, συνιστά ακόμη μία ξεκάθαρη απόδειξη του αντεθνικού ρόλου της Αριστεράς, σε συνέχεια του φιλελεύθερου ραγιαδισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προς τους διεθνείς επικυρίαρχους. Οι υπεύθυνοι των δεινών του Λαού μας, δεν αρκούνται στη σημερινή φτωχοποίηση και ταπείνωση των Ελλήνων, αλλά εργάζονται παρασκηνιακώς και μεθοδικά για τον πλήρη αφανισμό της Πατρίδος και των επερχόμενων γενεών, οι οποίες θα διαβιούν ως σκλάβοι των πολυεθνικών σε ένα αισχρό προτεκτοράτο.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου