" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΤΟ «ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ – ΘΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;


gay_krouaziera

Μια… αλλιώτικη κρουαζιέρα πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Μεσόγειο. Πρόκειται για την κρουαζιέρα Atlantis Med Cruise, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Equinox», το οποίο φιλοξενεί συνολικά 2.800 –κατά το πολιτικώς ορθόν λεγόμενους- «gay» από 53 χώρες!

Η κρουαζιέρα ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου από τη Νάπολη, στη συνέχεια «έπιασε» Σικελία, ενώ χθες μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και αγκυροβόλησε στα Χανιά. Σήμερα το πρόγραμμα έχει Μύκονο (λέτε να επιβιβαστούν και τίποτα γνωστοί Έλληνες πολιτικοί, όλων των προτιμήσεων –των πολιτικών εννοούμε- που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί; Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε…) και στις 20 Αυγούστου το «πλοίο της αγάπης» θα επισκεφτεί τη Σαντορίνη.

Αυτές θα είναι οι τρεις στάσεις του κρουαζιερόπλοιου στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια η κρουαζιέρα θα «πιάσει» τα μικρασιατικά παράλια και (με ενδιάμεσες στάσεις στο Μπόντρουμ και το Κουσάντασι) θα κατευθυνθεί προς την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δέσει στις 24 Αυγούστου, καθώς είναι ο τελικός προορισμός.

(ΥΓ): Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα στη Μύκονο θα επιβιβαστούν και κάποιοι γνωστοί Έλληνες πολιτικοί, όλων των προτιμήσεων –των πολιτικών εννοούμε-, που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί. Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου