" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Σέ κατάσταση ἔκτακτης ἀνάγκης τό Νότιο Αἰγαῖο ἀπό τούς λαθρομετανάστες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Νότιο Αιγαίο από τους λαθρομετανάστες

Κάλυμνος: Ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες - χτύπησαν λιμενικούς, κατεβάζουν την Ελληνική Σημαία (10/8/2015)

Εκτός ελέγχου και η Λέρος, Σύμη – Χιλιάδες λαθρομετανάστες κοιμούνται χύμα στο κύμα(11/8/2015)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κως: Συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και μεταναστών (11/8/2015)

Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους που καθημερινά διαβάζουμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο. Άλλο όμως να το διαβάζεις και άλλο να το βιώνεις. Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλουν στα νησιά μας τους τελευταίους μήνες. Λαθροέποικοι που τα ΜΜΕ προσπαθούν να βαπτίσουν «παράτυπους μετανάστες» και πρόσφυγες από την Συρία. «Εξαθλιωμένοι» που έδωσαν χιλιάδες ευρώ (άραγε που τα βρήκαν;) προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μόνο ένα μικρό ποσοστό προέρχεται από την εμπόλεμη Συρία. Οι υπόλοιποι όμως; Και πόσο εξαθλιωμένοι είναι φορώντας επώνυμα ρούχα και κρατώντας ακριβά smartphones που οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να αποκτήσουν; Πώς γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ να μην έχει ταξιδιωτικά έγγραφα; Πώς γίνεται να προφέρουν μόνο μια λέξη; SYRIA- SYRIA, ακριβώς όπως φώναζαν PALESTINE πριν μερικά χρόνια.

Τραγικές εικόνες στην Κω που δεν θυμίζει πλέον προορισμό που βουλιάζει από τουρίστες αλλά Καμπούλ με αντίσκηνα σε κεντρικές πλατείες που βουλιάζει από λαθρομετανάστες.
Σήμερα λιντσάρισαν τους αστυνομικούς αύριο σίγουρα τους κάτοικους του νησιού. Η κατάσταση είναι πλέον επικίνδυνη και υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμα. Για όλα φταίει η αστυνομία... κανείς άλλος. Η κυβέρνηση απούσα με μία υπουργό που καλεί ανοιχτά τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας προκειμένου να ….λιαστούν. Στον Βοτανικό προσφέρουν δωρεάν στέγη, δωρεάν ρεύμα, δωρεάν νερό, δωρεάν (3) γεύματα την ημέρα για τους παράνομους αλλοδαπούς την ώρα που Έλληνες δεν έχουν στέγη, Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και το νερό και κυριολεκτικά φτύνουν αίμα για τα προς το ζην. Εισαγωγή δίχως εξετάσεις στα πανεπιστημιακά ιδρύματα πρότεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου την ώρα που τα Ελληνόπουλα πληρώνουν φροντιστήρια για 5 και 6 χρόνια προκειμένου να καλύψουν τα εκπαιδευτικά κενά και να μπορέσουν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις. Διάκριση και ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Τραγικό και το περιστατικό στην Κάλυμνο εχθές όπου λαθρομετανάστες μαζί με μέλη αριστερών οργανώσεων δημιούργησαν τεχνητή ένταση αρνούμενοι να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα γιατί δήθεν είναι παράνομο! Ταυτόχρονα επιχείρησαν να υποστείλουν την Ελληνική σημαία έξω από το λιμεναρχείο της Καλύμνου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βανδαλίσει και να προσβάλει το σύμβολο του Έθνους μας, το σύμβολο της πίστης μας για το οποίο οι πρόγονοι μας θυσίασαν την ζωή τους.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στις θέσεις της καλεί τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας σε επαγρύπνηση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντέξουμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μην χαθεί το ΕΘΝΟΣ μας και θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων για την προάσπιση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Σάββας Σπυρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου