" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μνημόνια εἰς τό διηνεκές: 32 χρόνια ἡ διάρκεια τοῦ ἀριστεροῦ Μνημονίου!

Μνημόνια εις το διηνεκές: 32 χρόνια η διάρκεια του αριστερού Μνημονίου!

Επικυρώθηκε και από το Eurogroup χθες η μνημονιακή συμφωνία την οποία ψήφισε εκ των προτέρων η ελληνική βουλή με ευρεία πλειοψηφία. Αποφασίστηκε ότι η πρώτη δόση του δανείου θα είναι 26 δισ. ευρώ, που θα πάνε απευθείας στις τράπεζες και στο χρέος, ενώ στην συνέχεια (αν είναι... καλά παιδιά οι συριζαίοι) θα εκταμιευθούν εν καιρώ (με τα ανάλογα μέτρα βεβαίως βεβαίως) άλλα 74 περίπου δισ. ευρώ.

Το ογκώδες τοκογλυφικό δάνειο, που θα σαρώσει ότι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία και θα φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό, θα διαρκέσει 32 χρόνια. Κοινώς θα έχουμε μνημόνιο Σύριζα μέχρι το 2047! Στο μεσοδιάστημα θα έχει ξεπουληθεί η Ελλάδα, θα έχει μετατραπεί ο Ελληνικός Λαός σε πληθυσμό – εσμό φτηνού εργατικού δυναμικού και τότε θα έρθουν οι «επενδυτές» - επικυρίαρχοι, που θα καταστήσουν την χώρα μας και επισήμως προτεκτοράτο, υπό την εποπτεία τους.

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η φράση του Βαρουφάκη ότι θα πληρώνουμε «εις το διηνεκές». Όντως, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρίσκονται εδώ τουλάχιστον μέχρι το 2047 για να πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού, να αγοράζουν έναντι πινακίου φακής τα πάντα.

Μόνη δύναμη που μπορεί να το σταματήσει αυτό είναι η Χρυσή Αυγή, για αυτό και την πολεμάνε όλοι, φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να διατάξουν την ενεργοποίηση του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά και την πολιτική δίωξη εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου