" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΑΣ!

lafazanis-platforma-1_0

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα-ανακοίνωση για το ξεπούλημα των 14 ελληνικών αεροδρομίων από την μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ.

Η κυβέρνηση με απόφασή της και κατ’ επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα και συγκεκριμένα στη γερμανική εταιρεία Fraport, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Ιουλίου.

H σχετική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (KYΣOIΠ) που συνεδρίασε στις 13 Αυγούστου και χθες (17/8) δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Την απαράδεκτη απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.

Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣYPIZA. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport είναι ευτελέστατο και ανέρχεται σε μόλις 1,23 δισ. ευρώ. H υλοποίηση του συγκεκριμένου »project» περιλαμβανόταν στο μνημόνιο έκτρωμα που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Αυγούστου. Δηλαδή η κυβέρνηση έσπευσε μία ημέρα νωρίτερα να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε μέσω του τρίτου μνημονίου».

Σίγουρα, θα υποθέτετε ότι πρόκειται για μια σκληρή ανακοίνωση κόμματος της αντιπολίτευσης. Αλλά, τα φαινόμενα απατούν! Η παραπάνω είναι η επίσημη θέση των λεγόμενων «Λαφαζανίστας», όπως δημοσιεύθηκε στο iskra.gr. Και οι συντάκτες της, που καταγγέλλουν την αρχή του «γενικού ξεπουλήματος της Ελλάδας», παραμένουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος που ξεκινά το «γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας», χωρίς να ντρέπονται καθόλου!!!

Συμπέρασμα: Λαφαζανίστας = Πολιτικοί Απατεωνίστας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου