" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Συμβούλους πού ναυάγησαν τήν Lehman Brothers προσέλαβε ἡ συγκυβέρνηση Σανέλ μέ ἀπευθείας ἀνάθεση 1,5 ἑκατομμύριο εὐρώ

1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο με απευθείας ανάθεση: Συμβούλους που ναυάγησαν την Lehman Brothers προσέλαβε η συγκυβέρνηση Σανέλ

Τα παπαγαλάκια της εγχώριας εγκάθετης δημοσιογραφίας, που προσπαθούν εδώ και καιρό να εστιάσουν όλη την επικαιρότητα στον Βαρουφάκη για να ξεχαστεί το αριστερό μνημόνιο, αναφέρονται στον νοτιοκορεάτη σύμβουλο του πρώην ΥΠΟΙΚ, ξεχνάνε όμως να αναφέρουν πως αυτός επισήμως προσελήφθη με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τώρα που είναι σύμβουλος του Τσακαλώτου.

Ο λόγος για τον Γκλεν Κιμ, πρώην σύμβουλο του Βαρουφάκη, νυν σύμβουλο του Τσακαλώτου και πρώην υπάλληλο της Lehman Brothers, ο οποίος προσελήφθη από την... επαναστατική μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, προκειμένου να ναυαγήσει την χώρα. Αυτό εξάγει κανείς από το δεδομένο ότι η πάλαι ποτέ κραταιά Lehman Brothers κατέρρευσε, πνίγοντας ολόκληρο τον κόσμο στην οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με το «Βήμα» που δημοσιεύει τα σχετικά στοιχεία, ο συγκεκριμένος νοτιοκορεάτης, σύμβουλος για την εφαρμογή του αιματηρού αριστερού μνημονίου, δεν αμοίβεται με χρήματα μνημονίου, αφού ο μισθός του αγγίζει τις 125.000 ευρώ το μήνα, ή αλλιώς 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σε ποια κατηγορία λέτε να εντάσσεται ο Σύμβουλος του Τσακαλώτου για την απόδοση της εισφοράς αλληλεγγύης; Μάλλον σε καμία αφού οι σύμβουλοι του μνημονίου δεν φορολογούνται!

Η κυβέρνηση λεηλατεί φορολογικά τους Έλληνες, αλλά είναι εξόχως γαλαντόμα για τους "ημέτερους". Δεν είναι μόνο ο νοτιοκορεάτης, αλλά και οι διάφορες ΜΚΟ και τα κομματόσκυλα της άκρας αριστεράς, που προσλαμβάνονται με κομματικά κριτήρια και εισπράττουν αφειδώς κρατικό χρήμα. Η αποθέωση του πασοκισμού από την "πρώτη φορά αριστερά"!

Χρυσῆ Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου