Με προσωπική έγκριση του Ρώσου Προέδρου και την συνδρομή   της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας  θα χτιστεί  το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο  στην ρωσική Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στο Βλαδιβιστόκ ( στα ρωσικά η κυρίαρχος της Ανατολής), αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .

Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του  Ρίο  ντε Τζανέιρο  και του αγάλματος   της Λισαβόνας . Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (!!). 

Κάνοντας πράξη τα λεγόμενα  του περί υποστήριξης του χριστιανισμού και της ορθοδοξίας , ο  Ρώσος Πρόεδρος  δίνει μια «απάντηση» στην δύση και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων , την οποία παρομοιάζει με τα  βιβλικά Σόδομα και τα Γόμορα .  Ο Β. Πούτιν έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν  ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού. Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία όμως έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες, και «κυλιέται στον βούρκο της αμαρτίας». Από ότι φαίνεται λοιπόν θα  έχουμε ένα νέον  ανελέητο πόλεμο μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής ,  και αυτός θα αφορά την ορθοδοξία απέναντι στους «οπαδούς του θηρίου». Ο πόλεμος αυτός  όμως  διεξάγεται από τότε που εμφανίσθηκε ο άνθρωπος στην γη , μόνο που τώρα  έχει λάβει  βιβλικές διαστάσεις .

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το νέο ρωσικό δόγμα προετοιμάζει έναν ορθόδοξο άξονα χωρών , για «αυτά που έρχονται». Αυτός ο άξονας θα περιλαμβάνει εθελοντικά όλες τις ορθόδοξες χώρες στην αρχή. Ήδη ενεργοποιείται ο αμυντικός άξονας Ρωσίας- Σερβίας-Λευκορωσίας-Αρμενίας με πλήθος  στρατιωτικών ασκήσεων . Δεν πρόκειται πλέον για μια διαμάχη συμβόλων , αλλά στην επιβίωση των ανθρωπίνων αξιών μέσα σε μία «ζούγκλα».

inside_scheme-600x394

Σύμφωνα με τα σχέδια θα έχει ύψος  80 μέτρα και  την κατασκευή  του εμπνεύστηκε ένας τοπικός επιχειρηματίας  ο Alexei  Shchepin, ο οποίος δώρισε δύο εκτάρια γης με θέα τη θάλασσα στη Χερσόνησο Τσούρκιν για να μπορεί να κατασκευαστεί. Πιθανόν το άγαλμα να είναι ορατό στην Ιαπωνία.

Το άγαλμα του Ιησού θα είναι  50 μέτρα ψηλότερο από το παγκοσμίως διάσημο «Χριστό  Λυτρωτή» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και δύο μέτρα ψηλότερο από τον  « Βασιλέα Χριστό » στη Λισαβόνα.
Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Οι υπεύθυνοι  αναφέρουν ότι το μνημείο, θα έχει την υποστήριξη της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα τονώσει τον τουρισμό και θα ενθαρρύνει τους κατοίκους του Βλαδιβοστόκ να πιστεύουν στο Θεό.

Σύμφωνα με ανάλυση από στην ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr η Ρωσία εμφανίζεται πλέον  ως υπέρμαχος της ορθοδοξίας  έναντι μιας άθεης και «σατανοκρατούμενης»  δύσης. Η προώθηση της οικογένειας, της κοινωνίας της θρησκείας ενδεδυμένη με τον μανδύα του χριστιανισμού αποτελούν το ιδεολογικό υπόβαθρο της νέας Ρωσίας.  

Η πορνεία, η ομοφυλοφιλία ,  το άκρατο και χωρίς όρια κυνήγι του κέρδους , η σατανολατρεία, η διάλυση της οικογένειας , είναι το μοντέλο που προωθεί η δύση  .  Η Ελλάδα , η πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν τα τελευταία  χρόνια  με μνημόνια , χρεοκοπίες, απειλές εξόδου από το ευρώ , κοινωνική εξαθλίωση,και εθνολογική αλλοίωση από  την είσοδο στην χώρα χιλιάδων μουσουλμάνων.  Όλα αυτά θεωρούμε από το pentapostagna.gr έχουν ως στόχο την  ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και τις αξίες που πρεσβεύει αυτή ανά τους αιώνες. Τίποτε δεν μπορούν να μας «κάνουν» εάν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Για αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, … ΠΟΤΕ.