" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Πῶς τόλμησες ; !!! Ε.Ε κατά Τάκερ Κάρλσον

Αρκετοί ευρωβουλευτές ζήτησαν να επιβληθεί ταξιδιωτική απαγόρευση στον δημοσιογράφο που τόλμησε να πάει στη Μόσχα

 Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον θα μπορούσε να απαγορευτεί να επισκεφθεί την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφερε την Τετάρτη το Newsweek, επικαλούμενο έναν πρώην και δύο νυν ευρωβουλευτές.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News βρέθηκε στη Μόσχα και αποκάλυψε την Τετάρτη ότι είχε πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη. Η συνέντευξη θα αναρτηθεί στο X (πρώην Twitter), με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Elon Musk να εγγυάται ότι δεν θα λογοκριθεί, είπε ο Carlson.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφσταντ, τώρα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχει ήδη ζητήσει την απαγόρευση του Κάρλσον από την ένωση. 

«Καθώς ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου και η ΕΕ κυρώνει όλους όσους τον βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, φαίνεται λογικό να εξετάσει και η Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης την περίπτωσή του», δήλωσε ο Φέρχοφσταντ στο Newsweek. Η EAS είναι υπεύθυνη για την εξωτερική πολιτική του της ένωσης και μπορεί να προτείνει κυρώσεις, οι οποίες πρέπει να εγκριθούν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ο Verhofstadt είναι περισσότερο γνωστός για το ότι υπηρέτησε ως επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit και για την υπεράσπιση της ιδέας να γίνει την ένωση «αυτοκρατορία». Ωστόσο, δεν είναι η μόνη φωνή που απαιτεί την απαγόρευση του Carlson. 

Ο δημοσιογράφος «δεν είναι πλέον δημοσιογράφος, αλλά προπαγανδιστής του πιο ειδεχθούς καθεστώτος σε ευρωπαϊκό έδαφος», δήλωσε στο Newsweek ο πρώην Ισπανός ευρωβουλευτής Λουίς Γκαρικάνο. Ο απόφοιτος του London School of Economics διδάσκει πλέον σε δύο πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

«Ο Κάρλσον θέλει να δώσει μια πλατφόρμα σε κάποιον που κατηγορείται για εγκλήματα γενοκτονίας – αυτό είναι λάθος», είπε ο Εσθονός ευρωβουλευτής Urmas Paet στην εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας ψευδώς τις αξιώσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) κατά του Ρώσου προέδρου. Η Μόσχα απέρριψε την υπόθεση ως πολιτικά υποκινούμενη.

«Έτσι, για μια τέτοια προπαγάνδα για ένα εγκληματικό καθεστώς, μπορείτε να καταλήξετε στη λίστα των κυρώσεων. Αυτό αφορά πρωτίστως την απαγόρευση ταξιδιού στις χώρες της ΕΕ», πρόσθεσε ο Paet, πρώην υπουργός Εξωτερικών του κράτους της Βαλτικής.

Ανακοινώνοντας τη συνέντευξή του την Τρίτη, ο Carlson είπε «Δεν είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τις ΗΠΑ και θέλουμε να παραμείνουν ευημερούσες και ελεύθερες».

Οι Αμερικανοί αγνοούσαν τις «εξελίξεις που άλλαζαν την ιστορία» που προέκυψαν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, επειδή τα αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης τους είπαν ψέματα, κυρίως λόγω παράλειψης, είπε ο Carlson. "Αυτό είναι λάθος. Οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ό,τι μπορούν για έναν πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται».

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στην ΕΕ έχουν στείλει πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στο Κίεβο από την κλιμάκωση της σύγκρουσης το 2022, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν εμπλέκονται άμεσα. 

Ἀπό : swentr.site

Η ΕΕ αποκλείει τις κυρώσεις του Tucker Carlson


Οι νομοθέτες φέρεται να υποστήριξαν ότι η ένωση θα μπορούσε να θέσει περιορισμούς στον Αμερικανό δημοσιογράφο για συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Η ΕΕ δεν σκοπεύει να επιβάλει κυρώσεις στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον για τη συνέντευξή του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει το TASS, επικαλούμενο πηγές.Η πολυαναμενόμενη εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωποεπιβεβαιώθηκε από το Κρεμλίνο και αναμένεται να μεταδοθεί στις 18:00 EST (23:00 GMT) την Πέμπτη. ( Στόν ἱστοχῶρο τοῦ Κάρλσον παρακολουθεῖστε τήν ἀνακοίνωσιν : Είμαστε στη Μόσχα για να πάρουμε συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν  ) 

Την Τετάρτη, το περιοδικό Newsweek, επικαλούμενο αρκετούς νυν και πρώην βουλευτές της ΕΕ, ανέφερε ότι οι Βρυξέλλες θα μπορούσαν να απαγορεύσουν στον πρώην οικοδεσπότη του Fox News να επισκέπτεται χώρες της ένωσης. ..

Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του Newsweek, πηγή του TASS στο Συμβούλιο της ΕΕ τόνισε ότι οι κυρώσεις κατά του Κάρλσον δεν έχουν συζητηθεί προς το παρόν. Εξήγησε ότι αυτό θα απαιτούσε μια νομική βάση που να αποδεικνύει ότι ένα άτομο «απειλεί και υπονομεύει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας».

«Δεν έχουμε σοβαρούς λόγους να βάλουμε στη μαύρη λίστα αυτόν τον δημοσιογράφο σε αυτό το στάδιο», πρόσθεσε η πηγή.

Οι φήμες για πιθανές κυρώσεις της ΕΕ κατά του Carlson εξόργισαν επίσης τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη του X (πρώην Twitter) Elon Musk. «Μπορεί κανείς να συμφωνήσει με τον Τάκερ ή όχι, αλλά είναι ένας σημαντικός Αμερικανός δημοσιογράφος και μια τέτοια ενέργεια θα πρόσβαλε πολύ το αμερικανικό κοινό», έγραψε. Ο Μασκ υποσχέθηκε προηγουμένως να μην φιμώσει τη συνέντευξη του Πούτιν στην πλατφόρμα του.

Ο Κάρλσον ισχυρίστηκε νωρίτερα ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσπάθησε να τον εμποδίσει να ταξιδέψει στη Μόσχα και να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «γελοίους».

Ἀπό : swentr.site

Πολύ πλάκα ἔχει ἡ ὑπόθεσις ! Ἡ τρομαγμένη, κατουρημένη ἐπάνω της κυριολεκτικῶς,Δύσις οὐρλιάζει : Πῶς τόλμησες ; !!! 
Τήν συνηθίζουν πολύ αὐτή τήν ἔκφρασιν οἱ παγκοσμιοποιητές. 


Ἡ Πελασγική 

13 σχόλια:

  1. Επιτρεψτε μου παρακαλω να εκφρασω μια απορια.
    Με ολο τον σεβασμο στο προσωπο του ΜΟΝΟΥ ειλικρινους Αμερικανου δημοσιογραφου της "εκπολιτισμενης" δυσης, κ. Τακερ Καρλσον (αν και αυτος "σκονταφτει" στο να αποκαλυψει και να ονοματισει δημοσιως τους Παγκοσμιους Εγκληματιες (εβραιοι-ισραηλ/τρομοκρατος-συνοδοιποροι), ερωτω:
    Ειναι αναγκη να ακουσουμε τον κ. Καρλσον για να μας πει και να μας εξηγησει ΤΙ συμβαινει οχι μονο στην Ουκρανια αλλα και σε καθε εμπολεμη περιοχη του Πλανητη και στο ΠΟΙΟΙ κρυβονται και ωθουν αυτους τους πολεμους με ολην την ...παραπλευρη ανθρωπινη δυστυχια;
    Οχι σε πρωτευουσα να πας, αλλα σε οποιο χωριο ενος ευρωπαϊκου κρατους βρεθεις και ρωτησεις ΕΝΑΝ ταξιτζη για την τρεχουσα πολιτικο-οικονομικη κατασταση, θα σου πει αναλυτικωτατα και με αποδειξεις οτι αυτοι που κρυβονται πισω απο καθε ανθρωπινη δυστυχια ειναι οι εβραιοι.

    Εδω εχουν βγαλει μαλλια τα δαχτυλα μας σε σημειο που να εχουν αλλιωθει τα δακτυλικα μας αποτυπωματα κι εχουν λιωσει τα πληκτρολογια μας που γκαριζουμε αποκαλυπτοντας την του κατα ...Σπιθα, "Ριζα του Κακου" εβραιους, μεσα απο τουτη την σελιδα της αγαπητης κας Πελασγικης.
    Ημαρτον πια!

    Καλησπερα σε ολους του ψυχικα υγιεις φιλελληνες και πραγματικους πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέ συγχωρεῖς ἀλλά εἶναι συντριπτικῶς οἱ περισσότεροι,τοὐλάχιστον στήν Ἑλλάδα,πού ἔχουν πραγματικῶς μεσάνυχτα ἐπί τοῦ θέματος. Ῥῖξε μία ματιά στά μέσα κοινωνικῆς δικτυώσεως καί θά πάθῃς πλάκα μέ την ἄγνοιά τους καί κυρίως μέ τό νά παπαγαλίζουν ὅ,τι τούς λένε οἱ Τατιάνες,οἱ Σίες κι᾿ὅλα αὐτά τά πιθήκια πού τό παίζουν "ἐνημερωτές" μας !

      Ὁ Κάρλσον κάνει ἁπλῶς τήν δουλειά του καί μάλιστα πάρα πολύ καλά καί θά σοῦ πῶ ὅτι ἄν ἤμουν στήν θέσιν του ( ἐννοῶ τέτοιου βεληνεκοῦς δημοσιογράφος) πάρα πολύ θἀ ἤθελα μία συνέντευξιν μέ τόν ἀδιαμφησβήτητα μέγιστο ΗΓΕΤΗ,παγκοσμίως.
      Αὐτό εἶναι δημοσιογραφική ἐπιτυχία !

      Πάντως μήν ἔχεις καί περί πολλοῦ τούς κατοίκους τῆς Ἑλλαδικῆς. Ἄκου πού σοῦ λέω...
      Κάπως καλλύτερα τά πράγματα στό ἐξωτερικό. Κάπως...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Σχετικά με το "σκονταφτει" που είπε ο ΕΑΦ, δεν θέλω να πάρω σαφή θέση υπέρ του Κάρλσον γιατί μόνο σποραδικά τον έχω παρακολουθήσει.
      Θέλω όμως με αφορμή αυτό να πω ότι μου φαίνεται λογική μια προσεκτική προσέγγιση. Στο ψάρεμα αν τραβήξεις απότομα την πετονιά, κόβεται.
      Με το αμερικανικό και όχι μόνο κοινό να έχει λοβοτομηθεί και εγκεφαλοπλυθεί για δεκαετίες με τα σιωνιστικά ιδανικά, μάλλον είναι μονόδρομος η τεθλασμένη προσέγγιση προκείμενου να βγάλει περισσότερους από το σπήλαιο χωρίς να φαγωθεί από δαίμονες και ζόμπι.
      (Κάρλσον = ο γιος του Καρόλου; Γερμανική γενεαλογία;)

      Διαγραφή
    3. Μέ ἄλλα λόγια σωτηρία δέν βλέπουμε,ἔτσι ὅπως μᾶς ἔχουν καταντήσει οἱ γνωστοί παγκόσμιοι ἐγκληματίες,πού λέει ὁ ΕΑΦ, Καμπαλαρία ὅπως τούς λέω ἐγώ...

      Ὅσο γιά τό σπήλαιο τοῦ Πλάτωνος, σκέψου 2500 χρόνια πρίν κι᾿ἀκόμη ἐκεῖ μέσα βόσκουμε ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    4. Κι όμως.. κάμποσα ακόμα εκατομμύρια παραπληροφορημένων (σε αμερικανική ήπειρο, Ευρώπη, Ελλάδα) θα ξυπνήσουν με αυτή τη συνέντευξη. Εύγε στον Κάρλσωνα!!!

      Χαιρετώ όλους τους φίλους του ευγενούς Πελασγομπλογκίου!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε (8 Φεβρουαρίου 2024 στις 8:02 μ.μ.)

      Επειδη ψαρεμα και κυνηγι ειναι δυο απ' τις πιο αγαπητες εξω-επαγγελματικες μου ασχολιες, θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα σχετικα με τον Τακερ ειναι πολυς ο χρονος της "τεθλασμενης" που ακολουθει.
      Ο Καρλσον ειναι χρονια ανεγνωρισμενος και καταξιωμενος δημοσιογραφος (γι αυτο και οι εβραιοι τον εδιωξαν απ το FOX που δουλευε) και θα επρεπε να εχει κατακευραυνωσει τους Παγκοσμιους Εγκληματιες εβραιους, οι οποιοι τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες γεννοκτονουν τον Παλαιστινιακο Λαο.
      Ξεπαστρευουν δηλ. γυναικες και μωρα γιατι ειχαν την ...τυχη να γεννηθουν Παλαιστινιοι.
      Ειναι οι ιδιοι απογονοι εκεινων των Χριστοκτονων που πριν 70 χρονια εκλαιγαν και εκλυπαρουσαν γονατιστοι τον κοσμο να τους σωσει απ τον Χιτλερ, που στην ουσια δεν τους εκανε ΤΙΠΟΤΑ, αλλο απ' το οτι τους ειχε κλεισμενους σε στρατοπεδα συγκεντρωσεως (μαζι με τους πουστηδες και το γυφταριο) μιας και η "Ιουδαια" με τα παρακλαδια της του ειχαν κηρυξει τον πολεμο. Γιατι αν τους ειχε κανει αυτα τα σαπουνο-παραμυθια που μας εχουν φλομωσει οτι τους εκανε, θα ειχαν βαλει μυαλο και θαχαν γινει ανθρωποι.

      Την μονη δικαιολογια που βλεπω, ειναι οτι ο Καρλσον φοβαται για την ιδια του την ζωη, μιας και οι εβραιοι ειναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ επικυριαρχοι των ΗΠΑ και κατ' επεκτασιν του υπολοιπου κοσμου.

      Καπως ομως αυτο το αποστημα της εβραϊλας πρεπει να σπασει.


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    6. Έχουν τον τρόπο τους να βγάζουν όσους μιλάνε γραφικούς, τρελούς, κακούς κτλ...
      Θυμάμαι τον Καζαντζίδη πχ
      Α, και αυτός που μιλάει στον ακόλουθο σύνδεσμο είναι ένας πολύ καλός δικτάτορας:
      https://www.jns.org/assad-no-evidence-six-million-jews-were-killed-in-the-holocaust/

      Διαγραφή
    7. Η αυτόματη διόρθωση έχει την τάση να αλλάζει το κακός σε καλός.
      "Κακός δικτάτορας" είχα γράψει πριν επέμβει ο δαίμων της γκουγκλ

      Διαγραφή
    8. Ἄν τόν ἔχουν λέει !

      Βέβαια ! Καί πόσο βρώμικα προσπάθησαν νά τόν ῥίξουν ! Κι᾿ἐκεῖ ΑΠΕΤΥΧΑΝ .

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,μάλλον για τους "Έλληνες δημοσιογράφους"ο Τ.Καρλσον,φαντάζει σαν ένας ήρωας κάποιας ταινίας του Χόλιγουντ,που δεν αξίζει να παραδειγματιστουν από αυτόν.Ετσι κι αλλιώς,όπως είπε και ο κ.Κωνσταντακόπουλος,σε μια εκπομπή στο Y.T.,νομίζω είναι δημοσιογράφος,στην Ελλάδα έχει πεθάνει η δημοσιογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσιογραφία ... Ξέρεις ἐγώ ἔπεσα ἀκριβῶς πάνω σ᾿αὐτή τήν μεταβατική περίοδο,ὡς δημοσιογράφος,ὅταν εἶχαν ἀρχίσει νά διαμορφώνονται οἱ σχέσεις δημοσιογραφίας καί πολιτικῶν ὡς δεσμοί ἄρρηκτα συνδεδεμένοι μέ τήν ἴδια τους τήν ὕπαρξιν. Τότε θυμὰμαι σέ κάποιο δημοτικό συμβούλιο εἶχε ἀκουστεῖ γιά πρώτη φορά τό " δημοσιογράφοι τοῦ πεντοχίλιαρου" ! Ἀπό τό στόμα δημάρχου καί προφανῶς ἤξερε τί ἔλεγε...
      Ναί εἶχε πεθάνει ἡ δημοσιογραφία ἤδη.

      Κι᾿ἕνα ἀκόμη περιστατικό.
      Ἦταν μέσα τῆς δεκαετίας ᾿90,σέ κάποια διημερίδα πού εἶχε διοργανώσει ἡ νουδου στό Ναύπλιο. Στό ξενοδοχεῖο "Ἀμαλία" , σέ κάποιο διάλειμμα ἦρθε στό τραπέζι μας ἡ Ντόρα. Πῆρε τήν ἐφημερίδα μας καί διάβαζε τό μόνόστηλο χρονογράφημά μου. Ὅταν τελείωσε ρώτησε ποιά εἶναι ἡ ἀρθρογραφος. -Ἐγώ, τῆς εἶπα. Καί εἶπε : -Τελικῶς οἱ δημοσιογράφοι τῆς ἈΘήνας θά μποροῦσαν νά παραδειγματιστοῦν ἀπό τήν ἐπαρχιακή δημοσιογραφία.

      Εἴμαστε νέοι τότε καί πιστεύαμε πώς μπορούσαμε νά γίνουμε ἀκόμη καλύτεροι. Ὅμως αὐτό πού βρήκαμε μπροστά μας ἦταν κάτι πολύ διαφορετικό καί σάπιο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
    2. .....ἦρθε στό τραπέζι μας ἡ Ντόρα.....
      Και δεν την επνιξες τη σκροφα; Να ειχαμε ησυχασει απο τοτε;

      Διαγραφή
    3. Καθόταν μέ τούς δημοσιογράφους τῆς ΕΡΤ καί τοῦ ΑΝΤ σέ ἀπέναντι τραπέζι ( 4-5 μέτρα μᾶς χώριζαν) καί τῆς λέω,ἐκ τοῦ μακρόθεν : Κυρία Μπακογιάννη μέ τούς κυρίους βρίσκεστε σχεδόν καθημερινῶς στήν ἈΘῆνα,μιά καί εἶστε στό Ναύπλιο δέν ἔρχεστε καί σ᾿ἐμᾶς ;
      Σέ πληροφορῶ πώς δέν χρειάστηκε οὔτε δευτερόλεπτο νά περάσῃ,σηκώθηκε πῆρε τήν κούπα της καί ἦρθε στό τραπέζι μας. Οἱ ἄλλοι στήν παρέα της ἔμειναν κάγκελο !

      Ἔτσι τό ἔβλεπα ἐγώ καί πίστευα πώς ἔκανα τό σωστό. Ἀπό ἐκείνη τήν συζήτησι πού ἔγινε στό τραπέζι μας βγῆκαν κάποιες εἰδήσεις...
      ( Ἔχω καί φωτό )

      Δημοσιογράφοι εἴμαστε καί θέλαμε νά κάνουμε τήν ἐπιτυχία,ἄς ποῦμε. Ἐπαρχία γάρ...
      Καί βεβαίως εἴμεθα εὐγενεῖς ἄνθρωποι κι᾿ὄχι βαρβαροι. Ἀκόμη καί σήμερα θά ἤθελα νά εἶχα μία συνέντευξι μαζύ της, προφανῶς θά τῆς θύμιζα καί κάποια πράγματα ἀπό τότε ( εἶχε νά πῆ πολλά γιά τόν Σαμαρᾶ ) πού στήν πορεία γύρισαν τούμπα. Ὅπως κάθε πολιτικάντης δῆλα δή...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή