" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

«Δέν εἴμαστε σέ πόλεμο μέ τήν Ῥωσσία», λέει ἡ Ἰταλία


 Ἡ Ἰταλία προειδοποιεῖ πώς ἡ ἀποστολή στρατευμάτων τοῦ ΝΑΤΟ στήν Οὐκρανία εἶναι ἐπικίνδυνη καί στήν οὐσία κάτι τέτοιο θά σήμαινε κήρυξη πολέμου πρός τήν 'Ρωσσία. Ἀλλά «δέν εἴμαστε σέ πόλεμο μέ τήν Ῥωσσία» εἶπε ὁ ΥΠΕΞ τῆς Ἰταλίας Ἀντόνιο Ταγιάνι, σέ ἀπάντησιν τῶν ὑστερικῶν κραυγῶν τοῦ Μακρόν πού ἀπείλησε τήν Ῥωσσία μέ ΝΑΤΟϊκή ἐπέμβασιν, λογαριάζοντας χωρίς τόν ξενοδόχο, ἐν προκειμένῳ τά κράτη-μέλη τοῦ συμφώνου.

διες ἀντιδράσεις ἔρχονται καί ἀπό ἄλλα κράτη, ἀκόμη καί τίς ΗΠΑ. 

Ἀλλά ὁ Μακρόν γιά νά βγῇ νά πῆ ὅ,τι εἶπε, ἕνας ἐπιλεγμένος δέν λέει τίποτε τυχαίως, κάτι βρίσκεται πίσω ἀπό τίς δηλώσεις αὐτές...

Κάτι σάν τήν Νούλαντ, τό λίμπεραλ ἁρπακτικό ἀπό τό Ἀμέρικα πού πρό 10ετίας ὁργάνωσε τήν αὐθόρμητη " ἐπανάστασιν στήν πλατεία Μεϊντάν", τήν "ἐπανάστασιν τῆς ἀξιοπρεπείας"  πού ἔφεραν ἐν τέλει τήν ἀρεστή σ᾿αὐτούς κυβέρνησιν ὄχι ὅμως καί τό ἀποτέλεσμα πού ἐπεδίωκαν.Σίγουρα ὅμως μοιράστηκαν πάααρα πολλά μέ τούς ὀλιγάρχες τῆς διαπλοκῆς καί τῆς διαφθορᾶς...

 Ἡ οὐσία γι᾿αὐτούς τούς χασάπηδες τῆς Οἰκουμένης εἶναι ὁ ἔλεγχος τῆς Ῥωσσίας μέσῳ τῆς πτώσεως τοῦ Ποῦτιν καί τῆς ἀντικαταστάσεώς του ἀπό μία μαριονέτα τῆς Καμπαλαρίας. 

Τί εἶπε αὐτό τό ὄρνεο σ᾿ἕνα ἀπό τά συστημικά μέσα ἐπικοινωνίας : 

...Ξεκίνησε με το συνηθισμένο σημείο συζήτησης να κάνουμε «αυτό που κάναμε πάντα, που είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο» ... 

Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν είναι η Ρωσία που θέλαμε...Δεν είναι η Ρωσία που, ειλικρινά, θέλαμε», είπε η Νούλαντ στην Christiane Amanpour του CNN την Πέμπτη. «Θέλαμε έναν εταίρο που θα ήταν δυτικός, που θα ήταν ευρωπαϊκός. Αλλά δεν είναι αυτό που έχει κάνει ο Πούτιν» 

Η Νούλαντ είπε στην Αμανπούρ ότι ο Πούτιν «κατέστρεψε τη χώρα του» επεμβαίνοντας στην Ουκρανία και ότι οι ΗΠΑ «θα συνεχίσουν να του σφίγγουν τον κλοιό», πιθανώς προμηθεύοντας το Κίεβο με όπλα και επιβάλλοντας πρόσθετες οικονομικές κυρώσεις στη Μόσχα.

«Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να θυμόμαστε ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων επιστρέφει στις ΗΠΑ για να φτιάξουν αυτά τα όπλα», είπε η Νούλαντ, παρακαλώντας υπέρ του πιο πρόσφατου πακέτου βοήθειας για την Ουκρανία που έχει πάρει τα βλέμματα από τους Ρεπουμπλικάνους στο Συνέδριο. ( σημ. Πελασγ. Καταλαβαίνετε τό κομμάτι ἐκεῖνο τῶν πολέμων μέ τό κέρδος τῶν ἐλαχίστων ἐπιτηδείων...)

Ωστόσο, οι διαδοχικοί γύροι κυρώσεων απέτυχαν να «καταστρέψουν» τη ρωσική οικονομία, όπως προέβλεψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι θα έκαναν το 2022. Αντίθετα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει ότι η οικονομία της Ρωσίας θα αναπτυχθεί κατά 2,6% το 2024, ενώ οι ΗΠΑ θα αυξηθεί κατά 2,1%

Ἄς κρατήσουμε ἀπ᾿ὅλα τά παραπάνω αὐτό πού εἶπε ἡ Νούλαντ ἀποκαλύπτοντας τό ποιοί εἶναι καί τί ζητοῦν ἀπό τήν Ἀνθρωπότητα οἱ συγκεκριμένες κλίκες, χρησιμοποιώντας πάντα τά ἴδια πρότυπα ἀξιῶν : δημοκρατία, ἐλευθερία. Τώρα γνωρίζουμε πώς ὅταν ἀκούγονται αὐτά εἶναι ἀκριβῶς το ἀντίθετο καί σημαίνει πόνο,αἷμα,χαμένες ζωές,κατεστραμένες χῶρες. 

« κάνουμε «αυτό που κάναμε πάντα, που είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο» 

( Μέ πληροφορίες ἀπό ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ)

Γιά τό λίμπεραλ ἁρπακτικό τῶν ΗΠΑ, πάντα μία ἐπανάληψις καλό μᾶς κάνει, γιά νά μήν ξεχνᾶμε μέ τί ἔχομε νά κάνομε : 

ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. Μας ενδιαφερει......................

    Η ''ομάδα Παπαχελά'': Ποιοί προωθούν την πολιτική ΗΠΑ στην Ελλάδα

    Στις 12-13 Φεβρουαρίου 2024, έγινε ένα συνέδριο στην Ουάσιγκτον, γιά ''Νοτιοανατολική Ευρώπη & Ανατολική Μεσόγειο'', με τεράστια... αποτυχία, που διοργάνωσε το ''Φόρουμ των Δελφών''.
    συνεχιζεται.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. συνεχεια...................

    Συμμετείχε η ''ομάδα Αλέξη Παπαχελά'', δηλ. ''Φόρουμ Δελφών'', ΕΛΙΑΜΕΠ, ''λομπίστας Ζεμενίδης''. Μαζί, ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης και η υφΥπεξ Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου. Από κοντά και ο διαπλεκόμενος ''διπλωματικός σύμβουλος'' Τσίπρα και Κασσελάκη, ο (''κουτοπόνηρος'') Βαγγέλης Καλπαδάκης.

    Μόνο το κρατικό ΑΠΕ έγραψε γιά το ''συνέδριο''. Μία εβδομάδα μετά, ούτε καν η ''Καθημερινή'' ασχολήθηκε. Ενώ, ούτε και η παρουσία του διευθυντή της στην Ουάσιγκτον, αναφέρθηκε

    Ούτε, έστω, το ''μητσοτακικό παραμάγαζο'', η εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυξ'', του Αντώνη μας, στην Νέα Υόρκη, το πρόβαλε, αλλά -έκπληξη- του...επιτέθηκε!!! Παραβλέπουμε το εμμετικό υμνολόγιο του συνεργάτη Παπαχελά, του δήθεν ''έγκριτου'' Κύπριου ''ανταποκριτή'' στην υφΥπεξ, επειδή αυτός είναι ΟΦΑ (''όπου φυσσάει άνεμος'' και... ''μυστικά κονδύλια'').

    'Οσοι ζούμε στις ΗΠΑ, ειδικά όσοι ασχολούμεθα, γιά χρόνια, με ΜΜΕ, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τέτοια ''συνέδρια'' έχουν μηδενική απήχηση στην Ουάσιγκτον. Αλλά μπορούν να ''εντυπωσιάσουν'' αφελείς π.χ. στην Ελλάδα, αφού προβάλονται από άσχετα, εξαγοράσιμα και ασοβάρευτα ΜΜΕ Αθηνών και τους διαπλεκόμενους -της παραπληροφόρησης- ανταποκριτές στις ΗΠΑ.

    Το ''Οικονομικό Φόρουμ Δελφών'' είναι μία αστεία περίπτωση, αντιγραφής του ''Οικονομικού Φόρουμ Νταβός''. Οι νεοέλληνες, αδύναμοι να πρωτοτυπήσουμε, φροντίζουμε να αντιγράφουμε, όπως π.χ. κάνουν και με εκπομπές τα χαζοκάναλα τηλεόρασης στην Ελλάδα.

    Το ''Φόρουμ Δελφών'', του (''ντήλερ'' αεροπλάνων αμερικάνικων κλπ) Συμεών Τσομώκου, είναι παρέλαση της... ''Νέας Δημοκρατίας''. Συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι υπουργοί της ''Νέας Δημοκρατίας'', φυσικά και ο Κούλης. Βάζουν και κανέναν ''φελλό'' της αντιπολίτευσης για αποπροσανατολισμό. Εξυπακούεται ότι ''Καθημερινή'' και ΣΚΑΙ έχουν τον πρώτο λόγο.

    Βασικός εκεί ο πολυ-υπουργός Γεωργιάδης. Φανταστείτε την εικόνα: Ο 'Αδωνις, που όλη την ημέρα μιλάει στα τηλεκανάλια Αθηνών, εμφανίζεται και στους Δελφούς, με σοβαροφανές ύφος, ως συνομιλητής με συντονίστρια την άλλη... ''σοβαρή'' του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη. Τους παρακολουθούν ''τρεις και ο κούκος'', αλλά δεν έχει σημασία. Ας είναι καλά τα εξαγορασμένα ΜΜΕ (παγκόσμια κατάταξη 107) που ομιλούν γιά ''επιτυχία'', γιά εντυπωσιασμό ιθαγενών στην ενδοχώρα.

    Το ''Φόρουμ Δελφών'' είναι ουσιαστικά δημιούργημα Αλέξη Παπαχελά, γιά την προώθηση της πολιτικής ΗΠΑ σε Ελλάδα και Βαλκάνια, με Τσομώκο ''βιτρίνα'', χρηματοδότη.

    H ''ομάδα'', ο ''δημιουργός-αρχηγός'' και ο ''λαγός λομπίστας''
    Διαβάζοντας προσεκτικά άρθρα στην εφημερίδα ''Καθημερινή'' και ειδικά αυτά του διευθυντή της Αλέξη Παπαχελά, διαπιστώνεις ότι προωθείται (καλυμμένα), η πολιτική των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Παγκοσμιοποίηση, Δημοκρατικό Κόμμα (αντιΤραμπ, αντιΠούτιν) και γενικά, συμφέροντα στρατιωτικά, πολιτικά, εμπορικά κλπ των ΗΠΑ.
    συνεχεια και παλι................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχεια του δευτερου κομματιου

    H ''λαμπρή'' πορεία του κ. Παπαχελά, άρχισε τέλη δεκαετίας '80, όταν, ως φοιτητής στις ΗΠΑ, φρόντισε να ''δικτυωθεί'' με υπουργείο Εξωτερικών και λοιπές ''Υπηρεσίες'' της χώρας, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Και βρήκε τον κατάλληλο μεσολαβητή. Η γνωριμία του με την ''γνωστή λέρα'' Εκκλησίας και Ομογένειας, τον φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος), καθοριστική.

    Ο εκδότης του ''Κ'' από τότε -στην Νέα Υόρκη- ''έβλεπε'' και παρακολουθούσε την ''εξέλιξη'' του ''έγκριτου'', γιά τους αφελείς Ελλαδιστάν, διευθυντή της εφημερίδας ''Καθημερινή'' Αθηνών.

    Μεγάλη εντύπωση -με ερωτηματικά- είχε προκαλέσει και η προσπάθεια Αλέξη Παπαχελά, να ξεπλύνει, να ''αγιοποιήσει'' τον μιζολήπτη-αρπακτικό, αρχαιοκάπηλο, αποστάτη, τον αείμνηστο πρώην πρωθυπουργό και πατέρα του τώρα πρωθυπουργού, Κων/νο Μητσοτάκη, με το βιβλίο του ''Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ'' (2017).

    Ο συγγραφέας, ''παράλειψε'' να ερευνήσει και τα αρχεία της... CIA, αφού θα είχε πρόσβαση, γιά να δει αν ο υμνούμενος Κων/νος Μητσοτάκης ήταν και... έμμισθος πράκτοράς της. Ή θα μπορούσε να ερωτήσει τον συνεργάτη του, τον άλλον ''έγκριτο'' Κύπριο ανταποκριτή, αν εκείνος ήξερε ή είχε δει κάτι, στα αρχεία της ''Υπηρεσίας''. Υποθέτουμε ότι θα του απαντούσε... θετικά.

    Η εκτίμηση -λογικά- είναι ότι, ο ''έγκριτος'' Παπαχελάς, γνώριζε περί CIA, αλλά εξεπίτηδες το άφησε απέξω, γιά να εξαπατήσει, παραπληροφορώντας με την ''αγιογραφία'' Κων/νου Μητσοτάκη.

    (Θα υπάρξει και συνέχεια)

    Γ. Λυκ. - 19 Φεβ. '24

    https://www.kalami.us/2024/ellada/forum-papahelas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε πολύ ἀγαπητέ ΕΑΦ.
      Βεβαίως τόσο γιά τό ΕΛΙΑΜΕΠ ὅσο καί γιά τό Φόμουμ τῶν Δελφῶν ἔχομε κάνει ἀναρτήσεις πολύ οὐσιαστικές καί κυρίως ἀποκαλυπτικές περί τοῦ ποιοί εἶναι καί τόν ῤόλο τους.
      Γιά τόν Παπαχελᾶ ; Τί νά πῆ κανείς ; Γνωστός καί μή ἐξαιρετέος ...

      Πάντως ὅντως σημαντικό θέμα. Εὐχαριστοῦμε ! Παντα πολύ σημαντική ἡ παρουσία σου στόν χῶρο μας.

      Ἴσως δημοσιευθεῖ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Ερχονται κι αλλα.....
      Πρεζονια ολου του κοσμου ενωθειτε!
      Μετα τον πουστονομο νομιμοποιουν επισημα πια και το χασισι στην Ελλαδα.
      "Ειδικα" μαγαζια θα πουλανε "φαρμακευτικην καναβη" οπως και στο Αμερικα. Ηδη, οι εδω τηλεβιζιτες προωθουν το ....πραμα (με το αζημιωτον βεβαια!) για να γινει ολη η Ελλαδα ενας απεραντος τεκες!

      Καρανικα Ζεις! Εσυ τους οδηγεις!
      Ολυμπιακος! Ολυμπιακος!


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Μά ἐμεῖς ὡς κάργα νεοταξίτικη πόλις, μήν σοῦ πῶ καί Νομός, ἔχομε ἐδῶ καί κάποια χρόνια μαγαζί πού πουλᾶ κάνναβι

      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUXm0gkQjnu-96Cwfbzf6xv52MntNQiSufrU1M0yM1DRTrkrzs0d2JPfZDlzCiYP4pSf78RDbhbiL6Ts1LulnX9V5eef7oAdOLMhPL2mLzvEpKlfcAF49MJ9q7TWb9mwxwAOWydhUPhzunlINAzVPhPYgdYQoKgxriDsKciIyMTCTn0Cmtu3AGDZirTts/s16000/%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%80%CE%BB%20%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%B2.jpg

      Ἡ Ἑλλάδα ὡς μία χώρα πού νομίμως πλέον ἀγαπᾶ κάθε εἴδους ...διαφορετικότητα τό νά γίνῃ ἕνας ἀπέραντος τεκές εἶναι φυσικό ἐπόμενον.

      Ποιός νοιἀζσεται πλέον ; ...


      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα, Η μανιώδης λύσσα "αγάπης για την δημοκρατία " της εικονιζόμενης Χαζάρας, έχει ξεσηκώσει και διεθνείς αντιδράσεις όπως της διευθύντριας του ιδρύματος για την καταπολέμηση της αδικίας, Miras Terada. Kάνει λόγο για δυσφήμιση του Ρωσικού εκλογικού συστήματος από μέρους της Δύσεως την στιγμή που το Ρωσικό σύνταγμα είναι σήμερα από τα πιο δίκαια. https://rumble.com/v4f1zfx-267151533.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν πᾶνε νά λένε. Ὁ Ῥωσσικός λαός ξέρει καλύτερα ἀπ᾿ὅλους καί αὐτός εἶναι πού ψηφίζει διότι τήν ζωή αὐτοῦ ἀφορᾷ καί κανενός λίμπεραλ ἁρπακτικοῦ ἀπό τήν ἄλλη μεριά τοῦ Ἀτλαντικοῦ μέν, ἀλλά μέ μεγάλη ἀγάπη προστασίας τῶν ὀραμάτων κάποιων παροικούντων στά παράλια τῆς Ἀνατολικῆς Μεσογείου τόσο γιά "ἐπάνω" ὅσο καί γιά "κάτω" . Τά μεγάλα τους ὀράματα ! Καί μέσα σ᾿αὐτά συμπεριλαμβάνεται καί τό οὐσιαστικό "χτύπημα" τῆς Ῥωσσίας.
      Ἀλλά λογαριάζουν ἄνευ τοῦ ξενοδόχου...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ivan !

      Διαγραφή
    2. Η μανιώδης λύσσα "αγάπης για την δημοκρατία " της εικονιζόμενης Χαζάρας...

      Νά κάτι τέτοια βλέπουμε καί ἀκοῦμε καί ὅταν μᾶς λένε " φασισταριά" χαιρόμαστε καί καμαρώνουμε !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ivan !

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΏΝ !!! (φατσισταριό & όλα τ' αναρίθμητ' άλλα κουσούρια)

      Διαγραφή
    4. Ποῦ ἔχομε φθάσει νά καμαρώνουμε ἄν μᾶς λένε φασίστες ! Καί τό χειρότερο εἶναι ὅταν σέ χαρακτηρίζουν ἔτσι, ὑποτιθέμενοι πατριῶτες !
      Ἀλλά βρέ παιδί μου τί νά συγκρίνῃ κανείς ; Ὡς ἱστορικές πλέον καταγραφές. Τήν διακυβέρνησιν τῶν σοσιαληστάδων τοῦ Ἀνδρέα πού δημιούργησε μία ξεχωριστή κάστα ἀπό λεχρίτες, ἁρπάχτρες,τεμπελχανάδων κρατικοδίαιτων,ἀγραμμάτων καί ἄξεστων χωριαταραίων πού θέλησαν νά γίνουν ...ἀστοί καί δέν ἄφησαν τίποτα ὄρθιο, τίποτε "ἀφάγωτο", σ᾿αὐτό τό κράτος, μέ τά χρόνια τῆς Ἐπαναστατικῆς Κυβερνήσεως τῶν Συνταγματαρχῶν ὅπου ὅλα ἦσαν σέ ἀπόλυτη τάξιν ;

      Τί νά συγκρίνῃ τούς ὑποστηρικτές τῆς δημοκρατίας τους τῶν Καραμανλήδων καί Μητσοτακαίων, τῶν Σαμαράδων πού μόνοι τους ἔγνοια ἦταν νά χώσουν ὅσο πιό βαθιά μποροῦσαν στά κάτεργα τούς ἐθνικιστές-πατριῶτες, διαβεβαιώνοντας πώς "ὅταν λέμε ἰσόβια ἐννοῦμε ἰσόβια", καί τότε καί τώρα.

      Τί νά συγκρίνεις ; Τήν διακυβέρνησιν τοῦ Τράμπ πού ἔδωσε μία περίοδον ἀνακουφίσεως στόν πλανήτη ξαλαφρωμένο ἀπό πολέμους καί αἱματοχυσίες ; Πέραν τῶν ἀποδεδειγμένων ὡφελειῶν στό ἐσωτερικό τῆς χώρας του, μέ τίς ἐξουσίες τῶν δημοκραταραίων Ὀμπάμα καί Μπάϊντεν πού ἔχουν σπείρει πολέμους,πόνο, φωτιά,θανάτους καί γενοκτονίες ;

      Αὑτά προφανῶς δέν τά θέλουν οἱ δημοκραταραῖοι πού κόπτονται γιά τά "ἀνθρώπινα δικαιώματα". Διότι, ἄν τά ἤθελαν μετά τί θά εἶχαν γιά νά θέτουν ὡς ὑποτιθέμες "ἀξίες" πού θά ἔπρεπε νά προστατεύσουν ; Θά χανόταν ὅλη ἡ "μαγιά" πού τούς γεννᾷ πλοῦτο...

      Ἔτσι τούς ἔχομε στήν πλάτη μας,ἐδῶ καί σ᾿ὁλόκληρο τόν πλανήτη, ἐξουσιαστές πού σχεδιάζουν καί πραγματοποιοῦν τά ἀπάνθρωπα καί καταστρεπτικά τους σχέδια.Καί τά τσιράκια τους ὅταν κάποιος προστατεύει καί ἀγωνίζεται γιά ἀξίες, ἀρχίζουν τό μοίρασμα τῆς ταμπέλας : Φασίστα, Ναζιστή, Ἀντιδημοκράτη, Ἀντισημίτη,Ῥατσιστή ..

      Γιά ὅλα αὐτά καί πολλά ἄλλα φθάσαμε στό σημεῖο νά θεωροῦμε τούς παραπάνω χαρακτηρισμούς ...εὔσημα !

      Καλημέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. Η 5η φάλαγγα https://meduza.io/en, https://www.frontlinedefenders.org/en/organization/doxa, https://holod.media/en/ ,Novaya Gazeta Europe και πλείστοι άλλοι, μην ξεχνάμε και τους εγχώριους δικούς μας "μπατριώτες" . Έχουν την εντύπωση ότι ο Ρώσσος πρόεδρος είναι πρόεδρος του Ελλαδιστάν κι όχι της μισής Ασιατικής Ηπείρου και Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώ,πώ ! Τί μίσος εἶναι αὐτό ; Καλέ ποιοί τούς " ταΐζουν" αὐτούς ;

      Ὁ Ποῦτιν ὡς πρόεδρος τῆς Ῥωσσικῆς Ὁμοσπονδίας ( Εὐρασία ) σήμερα ἀποτελεῖ ἕνα Σύμβολο γιά τήν συντριπτική πλειοψηφία τῶν Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν ὁλοκλήρου τῆς Εὐρώπης καί ὄχι μόνον.
      Ὡς τέτοιο Σύμβολο ἡ ἀνάληψις τοῦ ἀποφασιστικοῦ του ἀγῶνος γιά τήν προστασία τῆς Πολιτιστικῆς Παραδόσεως τῆς Ἀνθρωπότητος ἔχει συμπεριλάβει στούς ὑποστηρικτές του καί τεράστια μερίδα τῶν Χριστιανῶν τῆς Δυτικῆς Ἐκκλησίας.
      Μέ τό χρέος αὐτό ὡς ὁρόσημο κάθε Χριστιανός, κάθε Ἄνθρωπος πού κληρονόμησε τίς μεγάλες Ἑλληνικές Ἀξίες τοῦ Ἀρχαίου Ἑλληνικοῦ Πνεύματος στέκεται δῖπλα στόν Ῥῶσσο ἡγέτη. Μήν διαχωρίζεις καί χαρακτηρίζεις ὅσους μπορεῖ νά τόν θεωροῦν ἀκόμη πιό κοντά τους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΙVAN !

      Διαγραφή