" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

« Εἶσαι ἐγκληματίας πολέμου»


 Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ( φωτό πάνω) αντιμετώπισε αναστάτωση κατά την ομιλία της στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, καθώς οι διαδηλωτές εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την παρουσία της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Πολιτικής του πανεπιστημίου και το Ινστιτούτο Τζορτζτάουν για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, με θέμα την «Πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας που σχετίζεται με συγκρούσεις».

"Ελεύθερη Παλαιστίνη"

Καθώς η Κλίντον πλησίαζε στο βήμα για να εκφωνήσει τον εναρκτήριο λόγο της, ένας διαδηλωτής σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας: «Είσαι εγκληματίας πολέμου!».

Συνέχισε τονίζοντας τις καταγγελίες κατά της Κλίντον, επικαλούμενος τα δεινά των λαών της Λιβύης, του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης, της Παλαιστίνης και της Αμερικής, υποστηρίζοντας ότι δεν θα δοθεί συγχώρεση.

Ως απάντηση στην αναστάτωση, η συντονίστρια μπήκε γρήγορα στη σκηνή εξοπλισμένη με μικρόφωνο, προσπαθώντας να πνίξει τη φωνή του διαδηλωτή, ενώ άλλοι από το προσωπικό συνόδευαν τον άνδρα έξω από το χώρο.

Καθώς απομακρυνόταν, ο διαδηλωτής φώναξε «Ελεύθερη Παλαιστίνη».

Κι᾿ενώ η αναταραχή φαινομενικά καταπνίγηκε, η Κλίντον συνέχισε την ομιλία της, για να αντιμετωπίσει περαιτέρω διακοπές από περισσότερους διαδηλωτές.

«Οι φωνές δεν λύνουν το πρόβλημα», παρατήρησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

ἀπό: ἐδῶ

Σωστά, ἄλλο πρᾶγμα λύνει τά προβλήματα καί ἡ Χίλλαρυ τό ξέρει καλλύτερα ἀπό ὅλους : 


  « Ἤρθαμε,εἴδαμε,πέθανε...
Χά,χά,χά,χά ! » 

Ὅμως,ὅποιος γελᾷ τελευταῖος γελᾷ καλύτερα,λέει ἡ λαϊκή Σοφία...


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Περι του ΛΟΑΤΚΙ νομοσχεδίου
    Κατεβαίνουν στο Σύνταγμα ( Κυριακή στις 15.00 ) πούλμαν απο ολη την Ελλάδα
    Δεν αλλάζει κάτι, οι αντίχριστοι εχουν τα κουκιά μετρημένα
    και τους συνεργάτες επισκόπους σε λογαριασμό!

    Οποιος επιθυμεί να κατέβει για λόγους συνειδήσεως
    Απο Δευτέρα να ετοιμαζόμαστε για την οργή του Θεού χειρότερα
    απο το θειάφι που εριξε στα Σόδομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποῦ ν᾿ἀλλάξη ; "Εὐρεία πλειοψηφία" λέει γιά τήν ψήφισιν τοῦ ἐκτρώματος ! Ποιόν νά πιάσῃς καί ποιόν ν᾿ἀφήσῃς πού νά μήν τόν σαπίσῃς στό ξύλο !
      Ἀλλά ξέρουν πού ἀκουμποῦν. Στήν πλειοψηφία ἐκείνων πού ΔΕΝ θά πᾶνε στίς συγκεντρώσεις ὄχι ἀπό ἰδεολογία ἀλλά γιατί δέν θά θέλουν νά τούς ᾿ποῦν ὁπισθοδρομικούς,κολλημένους,συντηριτικούς ἤ φασίστες. Ἐκείνους πού προτιμοῦν τήν ταμπέλα τοῦ προοδευτικοῦ κι᾿ἄς μήν ἔχει μέλλον τό παιδί του καί τό ἐγγόνι του. Δυστυχῶς !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Αυτό που συμβαίνει αποδεικνύει για άλλη μια φορά περίτρανα, ότι η βουλή ΔΕΝ εκφράζει τη λαϊκή βούληση.

      Διαγραφή
  2. Συλληψη και ανακριση θα επρεπε να ειναι το κυριαρχο συνθημα των πατριωτικων δυναμεων ανα τη Δυση. Συλληψη και ανακριση για τα τοσο οφθαλμολοφανη τους πολιτικα αλλα κυριως ΠΟΙΝΙΚΑ εγκληματα. Ενα τσικ χρειαζεται για να περασουμε σαυτη την αναγνωση της επικαιροτητας. Αφου το δουλεμα της καθε Κλιντον και της καθε Νουλαντ συνεχιζεται. Συνεχιζεται οσο καταπινουμε τις θεωριες που μας ταιζουνε δια του αργυρωνυτου τυπου τους, δια των θρησκειων και των πολιτικων ιδεολογιων που οι ιδιοι ευφευρισκουν κατα καιρους.Ειτε αναφερονται σε ιδεολογιες ειτε σε θρησκειες και σεχτες ο κοινος παρονομαστης ειναι οτι υποβαλουν την ιδεα οτι ειναι ανικητοι και οτι οι αποψεις τους ειναι περιπου νομοτελειακες.Το προλεταριατο θα νικησει στο τελος ελεγε ο Μαρξ. Το ιδιο λεει και ο Χαραρι για την ΤΝ και την ΝΤΠ. Αλλα και οι οι προφητειες των θρησκευτικων τους ταγων αυτο το ρολο παιζουν. Να παραμυθιαζουν το ποπολο. ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Πεθαινουν ΚΑΙ αυτοι οπως και οι γκοιμ τους!! Ειναι απλα ανθρωποι που στησανε καποιες μηχανες που μας δουλευουν για να περνουν καλα εις βαρος μας."Δεν σεβομαι κανενα θεο που ζει ως τα 80 η πεθαινει νεοτερος απο το σπαθι μου" ελεγε ενας δικος τους ηρωας των κομικς, ο Κοναν. Αν διευρυνουμε την αριθμητικη λιστα των γονιδιακα υποπτων προσθετοντας τους βιωματικα φανατικους Μαρξιστες, τους Ναζιστες οπως και τους τεχνητους Εβραιους των μυστικων εταιρειων και των στοων κατα τον μακαριτη στρατηγο Αυφαντη τοτε ισως ο πληθυσμος των Κρονιων και να ανερχεται σε ευρεια αναγνωση στα 300 με 500 εκ!!!! Αυτο εκτος οτι ειναι σχετικα ορατο στους ανησυχους πολιτες ταυτοχρονα εξηγει πως και γιατι τους συναντα καποιος σχεδον παντου!!!! Κουτρας απανω τους παντου ( να το πω βορειοελλαδιτικα) οπου και να ταξιδεψεις στον κοσμο. ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ λοιπον σε ενα συνολο 1-1,2 δισ περιπου ανθρωπων της λευκης φυλης (ασε που θεωρουν οτι δεν ανηκουν στην λευκη φυλη) ενω υπαρχει και μικροτερη εξαπλωση και στις υπολοιπες ρατσες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέ νομίζω πώς εἶναι ἄνθρωποι. Ὁποιοδήποτε ἄλλο ὄν,ναί,ἄνθρωποι ΟΧΙ !
      Δεύτερον : Ὁ Μάρξ ὅταν ἔκανε λόγο γιά τό προλεταριάτο ἐννοοῦσε βεβαίως τό πλῆθος. Τό Χαράρι μέ τήν ΑΙ ( ΤΝ) καί τήν ΝΤΠ κάνει λόγον γιά τούς ἐλαχίστους καί τά ἐπίσης ἐλάχιστα ΑΙ τους. Τά πλήθη γιά τό Κάθε Χαράρι, Σβάμπ καί ὅλο τό κακό συναπάντημα ἀποτελοῦν παρελθόν καί μάλιστα ἄσχημο. Διότι εἶχε πολλά κατά τό πλῆθος,ἀκόμη καί πού ἀνέπνεε...
      Ἄχθος ἀρούρης. Τά ΑΙ εἶναι μέσον ἐξυπηρέτησις ὅπως λ.χ. σήμερα γι᾿αὐτούς εἶναι τά λήαρ τζέτ,ἄς ποῦμε...Αὑτοῦ τοῦ ἐπιπέδου ἀνάγκη.

      Ὅσο γιά τό πολλοί ἤ λίγοι τί ἀξία ἔχει ὅταν ἔχουν ἐπιτύχει τέτοιου εἴδους κυριαρχία ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
  3. Γιά νά ἐφαρμόζεται μέ τέτοια ἀκρίβεια, σταθερότητα καί ἐπιτυχία τό σχέδιό τους αἰῶνες τώρα, μᾶλλον κάτι ἄλλο εἷναι...Ἀπέθαντοι?? Ἄλλες ὀντότητες?? Δέν εἷναι ὅλοι ἄνθρωποι γύρω μας. Τά ἐπίπεδα πού παίζονται αὐτές οἱ ἐντολές εἷναι πολύ μακριά ἀπό μᾶς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ ἀπολύτως !
      Θά μάθουμε ἄρα γε ποτέ ;

      Σημ. Γιατί ἔρχεται συνεχῶς στό νοῦ μου ἐκείνη ἡ ταινία " Stargate" ;
      ( Κάτι γράφαμε πρό ἐτῶν, ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2017/08/star-gates.html )

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Θεοδώρα !

      Διαγραφή
  4. Αυτη η παρεισακτη βρωμα (οπως και ο βρωμιαρης που φωλιαζει μαζι του) χρειαζεται τσιγκελωμα με χασαποτσιγκελι Νο: 7 απ τα γεννητικα της και κρεμασμα σε δημοσια θεα μεσα σε σιδερενιο κλουβι μεχρι να στραγγιξει και η τελετυαια σταγονα αιματος, προς γνωσιν και συμμορφωσιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὑτἠ ἡ παραστατικότητά σου !
      Ἡ φαντασία σου δέ, ἀξεπέραστη !!!

      Ὄχι πώς διαφωνῶ ὅτι εἶναι σιχαμερά ὄντα, ἀπάνθρωπα καί ἀνώμαλα. Καί μέ τό παρά πάνω !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή