" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ξεφτύλα παγκοσμίως ! Καί ντροπή...

Η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων

Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει σχεδόν πλήρη γονικά δικαιώματα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων ομοφύλων στη χώρα, παρά τη σθεναρή αντίθεση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας και σχεδόν του μισού πληθυσμού.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε την Πέμπτη από 176 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο των 300 εδρών. 76 το απέρριψαν και 46 δεν ήταν παρόντες στην ψηφοφορία. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε την κίνηση, λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι «περήφανη» που γίνεται η 16η χώρα στήν Ευρωπαϊκή Ένωση που νομοθετεί «ισότητα γάμου».

«Αυτό είναι ένα ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα – μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα, με πάθος αφοσιωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες», έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Η Ελλάδα νομιμοποίησε τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφύλων το 2015, παρέχοντας σε αυτά τα ζευγάρια κάποια δικαιώματα και προνόμια, αλλά δεν τους επιτράπηκε να υιοθετήσουν παιδιά. Το νέο νομοσχέδιο παρέχει πλήρη γονικά δικαιώματα σε παντρεμένους ομοφυλόφιλους συντρόφους, με εξαίρεση τα ομοφυλόφιλα ανδρικά ζευγάρια, στα οποία δεν θα επιτρέπεται να τεκνοποιούν μέσω παρένθετων μητέρων.

Το μέτρο προωθήθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη με την υποστήριξη τεσσάρων αριστερών κομμάτων. πέρασε παρά το γεγονός ότι ορισμένοι συντηρητικοί από το κυβερνών κόμμα ήταν αντίθετοι.

«Ο γάμος ομοφυλόφιλων δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και δεν είναι διεθνής υποχρέωση για τη χώρα μας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο κοινοβούλιο. «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να έχουν γονείς και από τα δύο φύλα».

Μια έρευνα κοινής γνώμης από την εταιρεία δημοσκόπησης Alco τον Ιανουάριο έδειξε ότι περίπου το 49% των Ελλήνων ήταν αντίθετοι στη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων, με μόνο το 35% υπέρ. Το 16% αρνήθηκε να απαντήσει. Οι μεταρρυθμίσεις βρήκαν σθεναρή αντίσταση από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία έχει σημαντική επιρροή στην κοινωνία και την πολιτική, καθώς πάνω από το 80% των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας αναγνωρίζονται ως Ελληνορθόδοξοι.

Ἀπό : swentr.site


Ἡ ξεφτύλα ἀντικατοπτρίζεται στούς χαρακτηρισμούς τῆς Ἑλλάδος ὡς " προοδευτική - δημοκρατική χώρα" καί δεύτερον τό " ἀφοσιωμένη στίς εὐρωπαϊκές ἀξίες" . 

Εἶναι μία ντροπή καί ταυτοχρόνως μία κατάντια ὡς ἡ ἀπόλυτη μαριονέτα τοῦ παγκόσμιου ἐξουσιαστικοῦ κατεστημένου. 

Κι᾿ἔχεις τό λαγόψαρο ( ξέρετε ποιος) νά κάνῃ λόγο γιά "γεωπολιτικῆς σημασίας ἠ νομιμοποίησις τοῦ γάμου τῶν ὁμοφυλόφιλων" , "ἀντίσταση στόν Ποῦτιν " !!!

Καἰ βρέ ἔρμο λαγόψαρο ξέρεις τί κάνουν στήν χώρα τοῦ Ποῦτιν ; Μᾶς χλευάζουν. Μᾶς δείχνουν μέ τό δάχτυλο καί γελοῦν μαζύ μας. 

Γιά τήν Ἱστορία νά σημειώσουμε πώς ἀπό τήν Ἀργολίδα ὁ βουλευτής τῆς ΝΔ Γιάννης Ἀνδριανός δέν ψήφισε τό νομοσχέδιο : 


«Όπως μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου, και εκφράζοντας τις ανησυχίες μου, καθώς και εκείνες της μεγάλης πλειονότητας των συμπολιτών μου στην Αργολίδα και σε ολόκληρη τη χώρα, δεν υπερψήφισα το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου...έχουμε χρέος να διασφαλίζουμε σε όλα τα παιδιά της πατρίδας μας το καλύτερο δυνατό μέλλον. Όπως επίσης, είναι χρέος μας με συγκεκριμένες και αποφασιστικές δράσεις και πολιτικές να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, τη μάνα και τον πατέρα, να ελαφρύνουμε το κόστος διαβίωσης για τα νοικοκυριά, να δώσουμε στα νέα ζευγάρια την ευκαιρία να δημιουργήσουν νωρίς οικογένεια και να κάνουν παιδιά ώστε να αντιμετωπίσουμε και το φάσμα της υπογεννητικότητας, τη μεγαλύτερη και πιο ύπουλη απειλή για την επιβίωση του έθνους μας.»  ( ὁλόκληρη ἡ δήλωσις-θέσις τοῦ βουλευτοῦ ἐδῶ

Ὁ συριζαῖος Γαβρήλος τό ψήφισε μέ χέρια καί μέ πόδια. Ὁ πασόκος Ποῦλος ...ἔλειψε διακριτικά ἀπό τήν ψηφοφορία...


Γαβρήλος : « Η αλήθεια είναι πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αυτό το Νομοσχέδιο δεν θα είχε γίνει ποτέ Νόμος του Κράτους και πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που από χθες είναι ισότιμοι πολίτες με εμάς, δεν θα ήταν. Θα εξακολουθούσαν να ζουν στο σκοτάδι και να παλεύουν με την μισαλλοδοξία.. Χρέος των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου όμως είναι και η καθημερινή πάλη ενάντια στον σκοταδισμό, τη στοχοποίηση και την άρνηση αναγνώρισης των ατομικών δικαιωμάτων...» 

Δέν θέλω καί δέν ἔχω καμμία ἀπολύτως διάθεσιν νά πῶ τά τετριμμένα περί οἰκογενείας καί παιδιῶν καί τί θά ἔκανες Γαβρῆλε ὅταν θά ἐρχόταν ἡ κορούλα σου μέ ἕνα ἄλλο κοριτσάκι καί θά σοῦ ἔλεγε μπαμπά παντρεύομαι. Ἄσε ξέρω. Ὅλοι αὐτοί πού κάνουν τούς " προοδευτικούς" πιστεύουν πώς τό πρόβλημα δέν θά τούς ἀγγίξει ποτέ. Μέχρι πού ἐκεῖνο ἔρχεται ὄχι ἔτσι ἁπλά ἀλλά μέ νταούλια καί ντουντούκες. Τόσο τρανταχτά σοῦ χτυπᾶ τήν πόρτα. Καί τότε κρύβεσαι πίσω ἀπό τούς τοίχους τοῦ σπιτιοῦ σου καί κλαῖς μέ μαύρο δάκρυ...

Ἀλλά ἀφοῦ ὁ Σβάμπ, τό Χαράρι, ὁ Σόρος  κι᾿ὅλο τό κακό συναπάντημα πού θέλουν νά λέγονται ἐξουσιαστές ἔτσι ἀποφάσισαν ἡ μαριονέτα τους πού λέγεται Ἑλλάδα χορεύει καλύτερα ἀπ᾿ὅλους ! Τόσο πιστή !!! 
Μέχρι τελικῆς πτώσεως ἡ ὁποία δέν εἶναι καθόλου μακριά...


Ἡ Πελασγική

31 σχόλια:

  1. "" Η Ελλάδα ,λέει, " η πρώτη ορθόδοξη χώρα που αναγνώρισε...". Ποια ορθόδοξη χώρα; Η Ελλάδα είναι ο Ισραήλ της ερήμου που είχε τον Νόμο και τους προφητες και γέννησε τον Μεσσια για να Τον σταυρωσει και να Τον αρνηθεί. Αυτή είναι η Ελλαδα. Την ευλόγησε πρωτοκυρίαρχη ο Θεός να δώσει την γλώσσα του Ευαγγελίου και την πατερική Θεολογία στα έθνη και αυτή Τον αρνήθηκε! Τετοια ορθόδοξη χώρα είναι η Ελλάδα . Προτιμησε τις τροφές της Αιγυπτου, την άνεση και την φιλία των αλλοφύλων από το μάννα, την αγιασμένη Παράδοση της και την φιλία του Χριστού.
    Δεν νικήσατε κανεναν, κύριοι! Στρωμένο χαλί βρήκατε. ""

    Panteleimon Krouskos
    https://www.facebook.com/panteleimonkrouskos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεῖ νά τά λέει σωστά,ἀλλά ἡ οὐσία δέν ἀλλάζει. Εἶδες τί ἀναφέρει πιό πάνω τό δημοσίευμα καί εἶναι ἀλήθεια :

      πάνω από το 80% των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας αναγνωρίζονται ως Ελληνορθόδοξοι.

      Ἔτσι εἶναι Κώστα. Ἔτσι εἶναι φίλτατε πατέρα Παντελεήμονα. Συνεπῶς κατεγράφη στήν Ἱστορία :

      Η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων
      Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει σχεδόν πλήρη γονικά δικαιώματα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια

      Κι᾿ἐμεῖς ἄς λέμε ὅ,τι θέλουμε. Τό θέμα εἶναι πώς τά κατάφεραν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,κι άλλη έκπληξη από τον Κουτσούμπα που τον είχαν δεδομένο,τελικά τα κομμούνια τους έριξαν φάπα και στον Κούλη και στα άλλα παρτάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά τά κομμούνια τό εἶπαν καί τό ἔκαναν πράξη. Δέν εἶδες νεύρα ὁ Σκέρτσος πού ἔφτασε στό σημεῖο νά θυμίσῃ τά στρατόπεδα γιά τούς ὁμοφυλοφίλους στήν Κούβα ἐπί Κάστρο καί Γκεβάρα ;

      Δέν βαριέσαι, ὅπως ἔγραψα στήν ἀπάντησιν σέ προηγούμενο σχόλιό σου , αὐτοἰ/ές/ά τά κατάφεραν. Αὐτό ἔχει σημασία...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
  3. Θα το ξαναπω.
    Φωτιά και τσεκούρι! Λιθοβοληστε τους!!!!!!!!
    Όπου κι αν τους πετυχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Ὁ ἀναμάρτητος πρῶτος τόν λίθον βαλέτω »

      Δέν λιθοβολοῦμε κανέναν, τό μόνον πού προσπαθοῦμε εἶναι διά τοῦ λόγου καί μέ ἱστορικά ντοκουμέντα,ἀλλά καί βάσει τῆς λογικῆς τῶν πραγμάτων καί τῆς φυσικῆς πορείας αὐτῶν ν᾿ἀποδείξουμε πώς ὅλο αὐτό πού προσπαθεῖται μέσῳ τῆς διαφθορᾶς καί τοῦ σαπίσματος-ἀποσυνθέσεως τῶν ἀνθρωπίνων κοινωνιῶν νά ἐπιφέρουν τήν καταστροφή κι᾿ἴσως τόν ἀφανισμό τῆς Ἀνθρωπότητος. Ποιοί ; Οἱ γνωστοί ἐξουσιαστές πού ἀκόμη μένουν τέτοιοι ἐπεί δή ὁ κόσμος δέν θέλει ν᾿ἀκούσῃ,νά ἰδῆ κι᾿ἐν τέλει διαδώσῃ τήν ἀντίδρασιν στήν καθεστηκυΐα τάξιν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  4. Εδώ Κρεμλίνο ορθοδοξίας, εδω Κρεμλίνο ορθοδοξίας ...παίζαν τα ραδιόφωνα στο ''jeronimo'' groovy και γοχ fm, ενόσω άφηναν τον σατανά να κάνει παρέλαση με το ΛΟΑΤΚΙ νομοσχέδιο


    Σπιθαμιαία ανθρωπάκια, κακοί ηθοποιοί που υποδύονται τα σκεύη εκλογής εις τύπον και τόπον Χριστού. Δειλοί προδότες, μίζερα τραγικά ανδρείκελα του κάθε δαιμονισμένου συρφετού, με τον μανδύα της εκκλησιαστικής εξουσίας συνευδοκούντες ( τουμπεκί ) στους αντίχριστους νόμους επι ζημία και βλάβη των χριστιανών. Σωστοί Λυκοποιμένες. Αυτόκλητοι σωτήρες κλακαδόροι των θεομάχων εξουσιαστών, η ουρά του συστήματος, γλάστρες ενός σιχαμερού θιάσου.

    Όλοι αυτοί οι φελλοί, επαναστάτες της πορδής, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι επαγγελματίες της ορθοδοξίας, έχουν μια διεστραμμένη ικανοποίηση να αγαπούν τους εχθρούς του Χριστού και παράλληλα να καμώνονται τους στρατιώτες του Χριστού. Τα χαϊβάνια που εξακολουθούν να τους στηρίζουν, όχι μόνο δεν διαφέρουν σε τίποτα δαύτους, αλλά είναι ετι χειρότεροι ( το ταγκό χορεύεται με δύο ).

    Ποιος να τους σεβαστεί πλέον, να τους υπολογίσει και να τους πάρει στα σοβαρά, κατάντησαν ο περίγελως όλων. Ετούτοι ξεπέρασαν ακόμα και την διαβόητη κομμουνιστική εκκλησία του Λενιν τη «Ζώσα Εκκλησία»

    Μην ανησυχείτε για το επερχόμενο σφράγισμα του αντιχρίστου στο χέρι, η το συμβολικό χάραγμα κατ΄άλλους, ηδη είστε σφραγισμένοι μέχρι μυελού των οστέων κυριολεκτικά και συμβολικά. Θα τον λάβετε τον μισθό σας ολόκληρο...

    Ο Χριστός έχει κόστος

    Ο αγώνας έχει κόστος

    Τι σου στοίχησε ο Χριστός;

    Τι σου στοίχισε ο αγώνας;

    Ποιο είναι το ΚΌΣΤΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τά λές ἀγαπητέ Γρηγόριε. Ἀλλά νά ᾿πῶ ἀκόμη μία φορά : «φωνή βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ»

      Τέλος νά συμπληρώσω πώς μία μόνον ἐλπίδα διαβλέπω στόν ὀρίζοντα : Τήν Ῥωσσία. Καί φαίνεται πώς ἡ κληρονομιά πού τῆς ἔλαχε εἶναι τόσο βαριά ὅσο καί ὁ τελικός στόχος πού ἀφορᾷ ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα. Ἐπίσης πιστεύω ὅτι τό μεγαλύτερο κατόρθωμα τῆς Ῥωσσίας θά εἶναι ἡ παγκόσμιος ἀποδοχή τῆς Ὀρθοδόξου Χριστιανικῆς Πίστεως ὡς τῆς μόνης Ἀληθινῆς Θρησκείας.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!!!

    Ειδησούλες:

    Το Τέξας οικοδομεί στρατιωτική βάση στα σύνορα με το Μεξικό

    https://primenews.press/to-texas-oikodomei-stratiotiki-vasi-sta-synora-me-to-mexiko/

    -----------------------------------------

    Να ποιος είναι ο Ναβάλνι, που η Κούλα μάς τον παρουσιάζει για "αγωνιστή της δημοκρατίας"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/vinteo-apo-ipa-o-a-navalni-zita-10-20-ekat-dolaria-ton-xrono-apo-tin-vretaniki-mi6-gia-na-kanei-praksikopima-stin-rosia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τίς εἰδήσεις. Ὅσο γιά τόν Ναβάλνι εἶναι Ἡ περίπτωσις τοῦ αἰφνιδίου θανάτου του τόσο στημένη μέχρι ἐκεῖ πού δέν πάει ἄλλο...
      Κάτι θά γράψω.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
  6. Για τα κομμουνια και τον σκληρο κιναιδο/φλογερα, ενα εχω να πω:
    Ηταν μετρημενα τα κουκια απο καιρο και το ξερανε.
    Αν η παλατζα ηταν αμφιβολη στο ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ θα εγερνε, τα κομμουνια θα ταν απ' τα πρωτα-πρωτα που θα τρεχαν να σωσουν την Κουλα την κουλη.
    Τωρα το παιξαν στα σιγουρα αντρακλες.
    Ουστ σιχαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἴσως καί νά γινόταν ἔτσι. Ὅμως δέν εἶναι ψέμα πώς σ᾿ὅλα τά κομμουνιστικά κράτη οἱ ὁμοφυλόφιλοι ἦταν εἶδος ...παράνομον.
      Εἴχαμε γράψει πρό 7ετίας σχετικῶς :

      ...ὁ Στάλιν εἶχε κάνει νόμον πού τιμωροῦσε τούς ὁμοφυλοφίλους ἕως καί μέ 5 χρόνια καταναγκαστικῶν ἔργων στά γκούλαγκ τῆς Σιβηρίας...μόλις τό 1993,καταργήθηκε ὁ νόμος αὐτός στήν Ῥωσσίαν !
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/05/blog-post_14.html

      Ἐπίσης διαβάζουμε :
      Το 1936 ο Λαϊκός Κομισάριος Δικαιοσύνης Νικολάι Κριλένκο, αποφάσισε πως η ομοφυλοφιλία είναι «προϊόν της αποσύνθεσης των εκμεταλλευτριών τάξεων, οι οποίες δεν ξέρουν πως να περάσουν την ώρα του. Στο δικό μας περιβάλλον, ανάμεσα στους εργαζόμενους, οι οποίοι συμμερίζονται την οπτική γωνία των φυσιολογικών σχέσεων ανάμεσα στα φύλα, οι οποίοι οικοδομούν την κοινωνία μας σε υγιείς αρχές, τέτοιοι κυριούληδες δεν μας χρειάζονται». ..Ανέκαθεν η αρσενοκοιτία τιμωρούνταν με θάνατο δια λιθοβολισμού στην ρωσική ενδοχώρα. Η αγροτική κοινότητα, με τα αυστηρά ήθη, δεν έδειχνε την παραμικρή ανοχή στο «σοδομικό αμάρτημα».
      ... την δεκαετία του ’20 η σοβιετική επιστήμη θεωρούμε την ομοφυλοφιλία ιδιαίτερα ασθένεια, ενώ οι νομομαθείς του κομμουνιστικού καθεστώτος την προσέγγιζαν κάπως διαφορετικά, θεωρώντας τους ομοφυλόφιλους μία ειδική ράτσα ανθρώπων...
      Κι᾿ἄλλα ἐδῶ : https://www.liberal.gr/apopsi/fakelos-omofylofilia-tis-essd-b-o-stalin-kai-i-synomosia-ton-paideraston

      Συνεπῶς εἶχαν τούς λόγους τους μέν τά κομμούνια,ἀλλά ἡ οὐσία δέν ἀλλάζει : τιμωροῦσαν τούς ὁμοφυλοφίλους μέ βαριές ποινές καί τούς θεωροῦσαν ἄρρωστους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Να δεις τα μουσλιμια ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΛΗΨΗ εχουν τους πουστηδες!
      Τους πετανε απ' τις ταρατσες! Τριτο οροφο και πανω για σιγουρΓια.
      Αυτα τα μουσλιμια που τωρα οι ψυχικα και σωματικα ανωμαλοι μαζι με τους εβραιους τους ανοιγουν τις πορτες να μολυνουν την Ευρωπη.
      Σε λιγο θα δεις τους ...."ευεργετηθεντες", ΠΩΣ θα ξηγηθουν στους "ευεργετες" τους.


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Λές νά προλάβουν νά "ξηγηθοῦν" ἤ θά τούς ἔχουν ἕτοιμο τό ...ἐναλλακτικό σενάριο ; ............

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  7. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcsXLrhHpEeWS9rYjBsRXV1l3eHYkTLGpMhfZOsPc8lLx8lbW-QziA0cGxeXYmr04M5BbNMFR7wWpgJfqVdHnnnQ2Zxee51j3UQMWLWmP8MHV8MMpm5VNK47UUWLhukepD2pwSlp6eY1KkwHUff39Tk136InJa5z7E6aVWZdTS9KljWebHlI4rRA/s16000/42525.jpg

    Αν θελετε να μαθετε ΠΟΙΟΙ ωθουν την ανωμαλια κι απ τα εξωτερικα δειτε την εβραιοπατσαβουρα "National Geographic".

    Ο/Η/ΤΟ Πάτυ Γκόνια ανακηρύχθηκε, από το National Geographic, ο/η... "ταξιδευτής/τρια/τριον της χρονιάς".
    Εγώ τον/την/το ανακηρύσσω "μακιγιέζ της χρονιάς"!
    Μουστάκι με κραγιόν top trendy!

    Ιωάννα Υψηλάντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό "ταξιδεύτριον " ὅλα τά λεφτά !!!

      Κατά τ᾿ἄλλα θά μποροῦσε κάλλιστα νά ᾿πῆ κανείς πώς μία τέτοια λέξις ταιριάζει ἀπολύτως μέ ὅλο αὐτό τό νεοταξίτικο θεατρικό καί βεβαίως τούς δημιουργούς κι᾿ἐκφραστές του.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ κι᾿εὐχαριστοῦμε !

      Διαγραφή
  8. Εστάλη στο γραφείο τυπου ΝΔ με τα πλήρη στοιχεία μου
    ( παλιοδουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει)


    Οι πολιτικοί άρχοντες παρέδωσαν το νομικό κλειδί που ανοίγει τις πύλες της κολάσεως. Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, περάσαμε και επίσημα τις πύλες των Σοδόμων και των Γομόρρων. Οι εκκλησιαστικοί συνεργάτες φρόντισαν να γίνουμε δημότες αυτών των βιβλικών πόλεων και όσοι αντιδρούμε, ακολουθούμε τα βήματα του Λωτ. Εξόριστοι μέσα στην πατρίδα μας. Αυτοί οι αντιευαγγελικοί νόμοι εναντίον του Τριαδικού Θεού εξαγνίζονται μόνο με «φωτιά και θειάφι». Εφεξής οι δράστες πολιτικοί και συνευδοκούντες εκκλησιαστικοί - κότες κατά την δική σας δήλωση ( εδω συμφωνούμε ) είστε αφορισμένοι, δεν έχετε καμία μερίδα με τον Χριστόv.

    «ο μη ών μετ' εμού κατ' εμού εστι, και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30). «όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄν καί δέν τούς πολυνοιάζει ( ξέρεις τί λαμβάνουν κάθε ἡμέρα ; Δέν μπορεῖς νά φανταστῇς ! ) πάντως πολύ καλά ἔκανες. Εὖγε σου!
      Αὐτό θέλει,ἀντίδρασιν. Διότι ὅσο καί νά τό κάνῃς τό νά σοῦ ὑποδεικνύουν τό μέγεθος τοῦ λάθους σου ὅσο καί νά σφυρίζῃς ἀδιάφορα,αὐτό ὑφίσταται καί κάπου στό βάθος τῆς συνειδήσεώς σου πιάνει τόν τόπο του...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Ευαγγελία το ξέρω οτι δέχονται εκατοντάδες μειλ και παει ντουγρού στον κάλαθο...
      Εγω το έκανα για την ψυχή μου, και την τιμή μου.
      Αυτά τα ένσημα θα βρώ εν ημέρα κρίσεως σύμφωνα με τον λόγο του Κυρίου,
      '' οποιος με ομολογήσει εμπροσθεν των ανθρώπων...''
      ΥΣ
      Να εισαι καλά και ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Κι᾿ἐσύ νά εἶσαι καλά καί δυνατός μέ ἀντοχές γιά τόν ἀγῶνα τόν καλόν.

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ,ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    Γάμος ομοφυλοφίλων. Γιατί ήρθε & που πάει – #Γρίβας #Σταθακόπουλος

    https://m.youtube.com/watch?v=ISNG00xv8SE

    ΓΟΝΕΑΣ 1- ΓΟΝΕΑΣ 2- ΓΟΝΕΑΣ 3 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.......

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχως υπαρχουν τα κομμουνια που μεχρι στιγμης κρατανε τα προσχηματα:
    https://dimpenews.com/2024/02/16/κουτσούμπας-για-αμφίγαμο-δεν-δίνει-το/

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομμουνιστοφέρνει τό ἐν λόγῳ ἱστολόγιον ἤ δική μου ἐντύπωσις εἶναι ;

      Θά σοῦ πρότεινα νά κάνῃς μία συλλογή μέ τά ...θετικά τῶν κομμουνιῶν μήπως καί μπορέσουν νά ἐλαφρύνουν, λέμε τώρα, κατά τί, τό βαρύτατο ποινικό τους μητρῶο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
    2. ''Κομμουνιστοφέρνει τό ἐν λόγῳ ἱστολόγιον ἤ δική μου ἐντύπωσις εἶναι ;''
      Δεν θα το ελεγα. Η διαχειριστρια αν δεν κανω λαθος ειναι ελληνορθοδοξη της Συριας.

      ''τό βαρύτατο ποινικό τους μητρῶο...''
      ΟΥΔΕΙΣ που να διαθετει δυο δράμια ΜΥΑΛΟ διαφωνει με αυτο, αλλα σε καποια θεματα ειναι σωστοι οποτε δεν πρεπει να ειμαστε προκατειλημμενοι. Σε αντιδιαστολη ερωτω: Το ΝΑΤΟΪΚΟ πολιτικο τοξο επραξε λιγοτερα απο το '49 και μετα;

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Καί ποιός ὑποστηρίζει τό "ΝΑΤΟΪΚΟ πολιτικό τόξο" ; Ἄλλως τε δέν εἶναι λίγες οἱ ἀναρτήσεις μας πού ἀποδεικνύουν τήν ἐμπλοκή τους σχεδόν σ᾿ὅλους τούς πολέμους μετά τόν Β΄Π.Π., σ᾿ὁλόκληρο τόν πλανήτη.

      Ἐπίσης ὅπως ἔχομε ἀναφέρει πολλάκις ἀπό τόν Β΄Π.Π. καί μετά ἀναδείχθησαν οἱ ΗΠΑ ὡς αὐτοκρατορία. Δικό τους δημιούργημα καί τό ΝΑΤΟ. Ἐν τάξει ὅποιων τέλος πάντων εἶναι πίσω άπό αὐτό που λέγεται ΗΠΑ.

      Ὅσο γιά τά κομμούνια ἔλαβαν τό εὖγε, γιά τήν θέσιν τους σχετικῶς μέ τό νομοσχέδιο τοῦ γάμου καί τῆς τεκνοθεσίας, τῶν ὁμοφυλοφίλων.
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/01/blog-post_64.html
      Συνεπῶς, μόνον προκατειλημμένη δέν μπορεῖς νά μέ χαρακτηρίσῃς.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  11. Κοιτα να δεις πως "δενει" η μπεσαμελ:
    https://enaasteri.blogspot.com/2024/02/noahide-102-14.html?m=1

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐδῶ μιλᾶμε γιά Βαβυλωνιακό Ταλμούδ ! Πώ,πώ,πώ ...
      Πολύ ἐνδιαφέρον θέμα πάντως.
      Θά τό διαβάσουμε προσεκτικῶς.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
    2. Βεβαια το αρθρο δεν δινει απαντηση στο γιατι υπαρχουν τοσοι ομοφιλοφυλοι στο Γισραηλ και γιατι ειναι αποδεκτο εδω και πολλα χρονια. Ισως υπαρχει και ενδοσεχταρικη διαμαχη...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Μωρέ ΛΟΚΙ ἔχομε κάνει τόσα πολλά θέματα μέ τήν ὁμοφυλοφιλία καί τούς ἐβραίους. Ὅπως καί γιά τήν πορνεία ἐπίσης ὅπου καί πάλι κατέχουν τά ...πρωτεῖα !

      Ἐδῶ νομίζω πώς εἶναι ἕνα καλό θέμα καί μάλιστα ἔχει ἀρκετές ἀπό τίς δημοσιεύσεις μας.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/07/blog-post_2.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα,με αφορμή τον σύνδεσμο του Λόκι,συμπτωματικά χθες βράδυ σε ένα ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ,μιλούσε για την οικονομική κατάσταση που επικρατούσε πριν τον β παγκόσμιο πόλεμο,και σε Ευρώπη και στις ΗΠΑ.Μιλούσαν διάφοροι προφεσσόροι και έλεγαν τα δικά τους σχετικά με τα χρέη των κρατών, ώσπου μια καθηγήτρια,μάλλον Ισπανίδα,χαζογελώντας είπε πως βρέθηκαν κάποια στιγμή όλα τα κράτη να χρωστούν και οι πιστωτές είχαν απαιτήσεις,μόνο που δεν μας είπε ποιοι ήταν αυτοί οι πιστωτές ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ...μόνο που δεν μας είπε ποιοι ήταν αυτοί οι πιστωτές .."

      Διότι εἶναι αὐτό πού λένε : τί κάνει νιάου-νιάου στά κεραμίδια ;

      Ἔχουμε γράψει σέ θέματά μας,πώς καί οἱ δύο πόλεμοι ἔγιναν γιά νά ἑδραιωθοῦν οἰκονομικῶς οἱ συνήθεις ὕποπτοι πού βγαίνουν κερδισμένοι ἀπό τόν παγκόσμιο "σαματᾶ". Καί βεβαίως ἐδραιώνονται ὡς αὐτοκρατορίες, ὅπως οἰ ΗΠΑ ἀπό τό Β΄Π.Π.
      Ἀπό τόν Α΄Π.Π. καί τίς πρῶτες ἐφευρέσεις πού ἔφεραν πακτωλούς χρυσοῦ σέ πολλές τσέπες (...) ἀλλά καί τίς ἀνακαλύψεις τοῦ πετρελαίου, στίς ΗΠΑ εἶχαν δημιουργηθεῖ μία μεσαία καί μεγαλύτερη τάξις πλουσίων πού στό πέρασμα τῶν χρόνων δέν θά ἐλέγχονταν. Τί ἔπρεπε νά γίνῃ ; Ἔλεγχος τοῦ πλούτου καί αὐτό θά ἐπιτυγχάνονταν μόνον μέ τήν συσσώρευσιν σέ λίγες τσέπες. Ἔγινε μέ τό μεγάλο κράχ !

      Ὁ Β΄Π.Π. δημιούργησε τήν αὐτοκρατορία τῶν ΗΠΑ,στήν οὐσία τήν ἐξουσία τῶν ὁλίγων, πού εἶχαν στά χέρια τους τόν πλοῦτο, ἐπί ὁλοκλήρου τοῦ πλανήτου. Ἀπό ἐκεῖ καί μετά οἱ διάφορες παρεμβάσεις τῆς αὐτοκρατορίας ἔφερνε ἐκτός ἀπό ἐξουσία καί τήν ἄμετρη αὔξησιν τοῦ πλούτου.
      Καί ἡ φωλιά τους στήν Ἀγγλία,πάντα ἴδια καί ἀνέγγιγχτη νά κατευθύνῃ καταστάσεις. Παγκοσμίως.

      Ἔ αὐτό κάποια στιγμή πρέπει,ΠΡΕΠΕΙ, νά λάβει ἕνα τέλος. Εἶναι ἀργά ; Ὑπάρχει περιθώριο ; Πιστεύω πώς ποτέ δέν εἶναι ἀργά καί πράγματι ὑπάρχουν τά περιθώρια...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή