" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ἐρντογάν : ὁ Νετανιάχου δέν διαφέρει ἀπό τόν Χίτλερ !


 Ο Ερντογάν λέει τον Νετανιάχου κυριολεκτικά «Χίτλερ»

Η μόνη διαφορά μεταξύ του ναζί φύρερ και του πρωθυπουργού του Ισραήλ είναι η δυτική υποστήριξη που απολαμβάνει ο τελευταίος, λέει ο Τούρκος ηγέτης

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν διαφέρει από τον Αδόλφο Χίτλερ, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καταδικάζοντας την εκστρατεία του Ισραήλ στη Γάζα.

Ο Ερντογάν εξαπέλυσε έους μύδρους κατά του Νετανιάχου την Τετάρτη, όταν εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία σε τελετή απονομής στην Άγκυρα. Η Δυτική Ιερουσαλήμ έχει τώρα δικά της «ναζιστικά στρατόπεδα» για να κρατήσει τους Παλαιστίνιους, δήλωσε ο πρόεδρος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκστρατεία στη Γάζα ήταν τόσο κακή - ή ακόμα χειρότερη - από το Ολοκαύτωμα που διέπραξε η ναζιστική Γερμανία.

«Έχουμε δει τα ναζιστικά στρατόπεδα του Ισραήλ. Πώς συμβαίνει αυτό; Κάποτε μιλούσαν άσχημα για τον Χίτλερ, αλλά σε τι διαφέρεις από τον Χίτλερ;» δήλωσε ο Ερντογάν.

« Θά μᾶς κάνουν νά νοσταλγοῦμε τόν Χίτλερ. Αὐτό πού κάνει ὁ Νετανιάχου εἶναι λιγότερο ἀπ᾿ὅ,τι ἔκανε ὁ Χίτλερ; Δέν εἶναι.» 

Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ του εκλιπόντος ναζί φύρερ και του Ισραηλινού πρωθυπουργού είναι η ευρεία υποστήριξη από τη Δύση στον Νετανιάχου και την εκστρατεία του εναντίον της Χαμάς, ισχυρίστηκε ο Τούρκος ηγέτης.

«Είναι πλουσιότερος από τον Χίτλερ. λαμβάνει την υποστήριξη από τη Δύση. Κάθε είδους υποστήριξη προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τι έκαναν με όλη αυτή τη στήριξη; Σκότωσαν περισσότερους από 20.000 κατοίκους της Γάζας», τόνισε.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας επιδιώκει εδώ και καιρό να απεικονίσει τον εαυτό του ως προστάτη των Παλαιστινίων, επικρίνοντας επανειλημμένα τις ισραηλινές πολιτικές. Ο Ερντογάν αύξησε δραστικά τη ρητορική του εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στη Γάζα, η οποία ξέσπασε μετά την επίθεση της παλαιστινιακής μαχητικής ομάδας Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Οι νέες παρατηρήσεις, αναμφισβήτητα οι πιο εχθρικές από τον Ερντογάν μέχρι σήμερα, προκάλεσαν απάντηση από τον Νετανιάχου. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απέρριψε την κριτική, δείχνοντας με το δάχτυλο τον αμφισβητήσιμο απολογισμό του Ερντογάν και τους ισχυρισμούς για διάπραξη γενοκτονίας στην Τουρκία και όχι μόνο.

«Ο Ερντογάν, που διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων, ο οποίος κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ για τη φυλάκιση δημοσιογράφων που αντιτίθενται στην εξουσία του, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να μας κάνει μάθημα ηθικής », δήλωσε ο Νετανιάχου, παραλείποντας να κατηγορήσει τον Ερντογάν ότι είναι ο ίδιος ο αληθινός Χίτλερ.

Ο ισραηλινός στρατός είναι ο «πιο ηθικός στρατός στον κόσμο» και αυτή τη στιγμή μάχεται «την πιο αποκρουστική και σκληρή τρομοκρατική ομάδα στον κόσμο», πρόσθεσε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στη Χαμάς.

ἀπό : swentr.site

Δέν σχολιάζω διότι τί νά πῇ κανείς εἴτε γιά τόν ἕναν εἴτε γιά τόν ἄλλον ; ..............

Τ᾿ἀφήνω σ᾿ἐσᾶς.


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Ειναι να γελας αλλα εχω πει ....οτι μακαρι ναχαμε και μεις εναν ηγετη του επιπεδου Ερντογαν τον οποιο κοβω απ τα χαρακτηριστικα του προσωπου του, μαλλον για απογονο εξωμοτων .
    Βεβαια η αδιακοπη εμμονη της ...."πολιτισμενης" Δυσης για τον Χιτλερ ειναι ενα υποπαραγωγο της προσπαθειας της εβραϊλας εδω και χρονια να μειωσουν εναν Παγκοσμιο Ηγετη ο οποιος εβλεπε απο τοτε την εβραϊκη λαιλαπα να ερχεται και προσπαθησε να προειδοποιησει τον κοσμο.
    Σιγα μην πιστεψουμετα ελεεινα ψεμματα των απογονων των Χριστοκτονων για "ολοκαυτωματα" και λοιπες μπουρδες.
    Αυτοι που γεννοκτονουν με τον ενα ή αλλο τροπο ολοκληρους λαους ΣΗΜΕΡΑ κατηγορουν τον Χιτλερ οτι τους .....γεννοκτονουσε.
    Γιατι δεν ειναι μονο η Παλαιστινη, που εθνοκαθαριζουν.
    Ειναι το Ιρακ, η Συρια, η Λιβυη, η Ουκρανια με τα γνωστα μεταναστευτικα ρευματα που κατακλυζουν την Ευρωπη ΚΑΙ την Ελλαδα φυσικα, με "ζωντανους νεκρους" λαθρομεταναστες οι οποιοι δεν εχουν να χασουν τιποτα δολοφονωντας μια υπεργηρη ευρωπαια για 5 ευρω, ή βιαζοντας και κατοπιν σφαζοντας ενα κοριτσακι 10 ετων, ενω εχουν φαγωθει να επιτεθουν και στο Ιραν με ατομικα οπλα.

    Οποτε ειναι μαλλον μια ακομα ευκαιρια μηπως και αναθεωρησουμε τις Ιστορικες γνωσεις μας για το ΠΟΙΟΣ ηταν ο Χιτλερ κι ας αφησουμε τις θεωριες των κουμμουνιων οι οποιοι δολοφονησαν περισσοτερους Ελληνες κανοντας περισσοτερο κακο στην Ελλαδα απ' οτι οι Γερμανοι κατα τον Β' ΠΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πᾶμε γιά μία ἀκόμη ἀνάγνωσιν :

      Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος : Πόση ἀλήθεια καί πόσο ψέμα κρύβεται πίσω ἀπό τήν ἱστορία του ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/06/blog-post_95.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Δεν θα διαφωνησω ουδολως μαζι σου αγαπητη Π., οτι η επαναληψις ειναι η μητηρ της μαθησεως.
      Αντε να απαλλαγουμε απ' πους πονηρους δημοκραταραιους, ΠΑΣΟΚαραιους και λοιπους αρουραιους και τρωκτικα που ροκανιζουν το δημοσιο χρημα ΠΑΝΤΑ στο ονομα της ....δημοκρατιας, ενω ο υπολοιπος ελληνικος λαος τιμα .....καποιον νυχτοβιο τραγουδιαρη που μας αφησε χρονους γιατι το εβραιο-μπολι που εκανε για να ειναι ασφαλης του ενεργοποιησε τον καρκινο.

      Και προσοχη μην μας βγαλουν το κουσουρι οι ....καθε λογης δημοκραταραιοι οτι ειμεθα αντισημιτες, Ναζιστες κλπ κλπ γιατι ειναι έγκλημα κατα του ...γιαχβε τους.
      Εγω προσωπικα χε.......

      Καλησπερα,
      Καλη Χρονια και του χρονου στην Κωνσταντινουπολη!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μέ τό καλό τό νέον ἔτος. Ὑγεία,Ἀγάπη καί Εἰρήνη νά φέρῃ στήν Ἀνθρωπότητα.

      Καλή Χρονιά καί τό ποθητόν ἄς γίνῃ πραγματικότης.

      Υ.Γ. Εἴμαστε καλά παιδιά μέ διαγωγή ἀρίστην !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστω για τις ευχες σου αγαπητη Π. και ανταποδιδω αλλα με την παρουσια των σατανικων υπανθρωπων επι Γης δεν πιστευω οτι θα επελθει ουτε Ειρηνη, ουτε Αγαπη, ουτε Υγεια.
    Αυτοι σπειρουν μισος, πολεμο και θανατο.
    Τους βλεπουμε σημερα στην υποδουλη Παλαιστινη που σφαζουν μωρα και γυναικες, τους βλεπουμε παλι σημερα και στην Ουκρανια που απ' την ΕΛΕΥΘΕΡΗ πια Μαρυϊνκα, βομβαρδιζαν παλι αθωα γυναικοπαιδα και γεροντια.

    Το ΥΓ σου λεει πολλα.
    Μηπως επειδη ειμεθα καλα παιδια κανουν αυτα που κανουν στον κοσμακη; και πρεπει ν' αρπαξουμε το φραγγελιο;

    Καλησπερα

    Υ.Γ.
    Να ευχηθω και στον φιλο μου τον Κ-Τ Καλη Χρονια με Υγεια και Καλη Λευτερια στην Ελλαδα απ' τους αργυρωνητους ρουφιανους.
    Ακυρωσαν την ορκομωσια Κασιδιαρη στον Δημο της Αθηνας γιατι το "κρατος" λεει (δηλ. ο ....δημοκρατης Μητσοτακης) φοβηθηκε τους βρωμιαρηδες του απλυτου και σιφιλιδικου Κωνσταντινου.
    Απο κει καταλαβαινεις σε ΤΙ κρατος ζουμε και πληρωνουμε και φορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι : Ἀπό νίκη σέ νίκη ἡ ...δημοκρατία τους
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/12/blog-post_29.html

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. ΕΊΠΕ Ό ΓΆΪΔΑΡΟΣ ΤΌΝ ΠΕΤΕΙΝΌ ΚΕΦΆΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (τό στέλνω εδώ διότι στό κυρίως θεματικόν άρθρο, όλο λέει "απέτυχε")...
    ----------------
    Γιά τά δικά μου μέτρα καί σταθμά, απλώς, ΔΈΝ υπάρχει Λέξις κι Έννοια που νά χαρακτηρίζουν πλήρως αφτό τό Κακόν που υφίστανται, πρωτίστως ό ίδιος ό Ηλίας κι ακολούθως οί Γονείς, τ' Αδέρφια του, τό, ενδεχομένως, ταίρι του κι έπειτα όλοι όσοι Έλληνες τόν αγαπούν καί ήθελαν πολύ νά τόν υποστηρίξουν, ώστε νά καταστεί Ό Εκκαθαριστής της Κόπρου τού Γραικυλιστάν ...

    Αλλά έχω Εμπιστοσύνη σέ Τήν Θείαν Δίκην. Όπως ορίζει, Κυριολεκτικώς.

    Χαίρετε έν Χριστώ πάντοτε κι ευτυχές τό νέον έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχόμενος καλή χρονιά μέ υγεία, είπα νά σχολιάσω τό άρθρο.....Δύο απόγονοι τού Χίτλερ αλληλοκατηγορούνται....ή κάνω λάθος; ..... Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά μέ ὑγεία,ἀγάπη,εὐτυχία.

      Εὔχομαι Εἰρήνη σ᾿ὅλο τόν Κόσμον !

      Καλημέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή