" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

«Ὦ Χένρι, δέν θά μᾶς λείψῃς»

( φωτό) Γράφει ὁ Patrick Wood
Ο τελευταίος από τους «τρεις φίλους» δεν μένει πιά εδώ. Ο Henry (το γένος Heintz) Kissinger έχει επανενωθεί με τον David Rockefeller (1915-2017) και τον Zbigniew Brzezinski (1928-2017), όλα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής. Όποια μοίρα τους περιμένει είναι υπόθεση του Θεού, αλλά αν καταλήξουν μαζί στον Άδη, περιμένω ότι θα συνωμοτήσουν για να υποβιβάσουν τον Διάβολο και να καταλάβουν τις λεγεώνες των δαιμόνων του.

Ο Ροκφέλερ, ο Κίσινγκερ και ο Μπρεζίνσκι ήταν οι αδιαμφισβήτητοι αρχιτέκτονες της σύγχρονης παγκοσμιοποίησης, αλλάζοντας τον κόσμο για πάντα. Ξαναδημιούργησαν την Κίνα τη δεκαετία του 1970 με την εικόνα της Τεχνοκρατίας, βάφτισαν την Τεχνοκρατία ως Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ατζέντα 21 και Ατζέντα 2030 μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Όλα αυτά χρησίμευαν για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα ενώ καταλάμβαναν τους πόρους του κόσμου.

Ω, Χένρι. Ανατρέψατε μόνοι σας τη Μέση Ανατολή όταν δώσατε το Ιράν στους τρελούς ισλαμιστές το 1979, όταν μαχαίρωσες πισώπλατα τον Σάχη του Ιράν, Mohammad Reza Shah Pahlav, και τον απέλασες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος ο Κίσινγκερ απάντησε στους επικριτές του σε ένα άρθρο του 1979 στην Washington Post :

«Από τότε διάβασα και άκουσα τον εαυτό μου να περιγράφεται από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου ως δόλιος και άτιμος. Συμβουλεύοντας τον σάχη —όπως παραδόξως— να ζητήσει τη συμβουλή της κυβέρνησής μας για το αν θα μείνει ή θα φύγει από αυτή τη χώρα. και ότι άσκησε πίεση για να τον φέρει εδώ εξαρχής».

Ω, Χένρι. Αφού πέθανες, η Huffpost ζήτησε από την αριστερά να σε αποκαλέσει «Ο πιο διαβόητος εγκληματίας πολέμου της Αμερικής», λέγοντας «Ο τιτάνας της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής ήταν συνένοχος σε εκατομμύρια θανάτους – και ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια για τις αποφάσεις του». Αυτό πιάνει, αλλά η Huffpost συνεχίζει με ακρίβεια,

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην αμερικανική μηχανή εξωτερικής πολιτικής, ο Κίσινγκερ διηύθυνε επίσης παράνομες πωλήσεις όπλων στο Πακιστάν, καθώς αυτό διεξήγαγε μια βάναυση καταστολή του πληθυσμού της Μπενγκάλι το 1971 . Υποστήριξε το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1973 που ανέτρεψε μια δημοκρατικά εκλεγμένη σοσιαλιστική κυβέρνηση στη Χιλή, έδωσε το πράσινο φως στην εισβολή της Ινδονησίας στο Ανατολικό Τιμόρ το 1975 και υποστήριξε την κατασταλτική στρατιωτική δικτατορία της Αργεντινής καθώς ξεκίνησε τον «βρώμικο πόλεμο» της ενάντια σε διαφωνούντες και αριστερούς το 1976. Οι πολιτικές του κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Φορντ τροφοδότησαν επίσης εμφύλιους πολέμους στην Αφρική, κυρίως στην Αγκόλα.

«Ακόμη και οι πιο γενναιόδωροι υπολογισμοί δείχνουν ότι τα δολοφονικά καθεστώτα που υποστήριξε ο Κίσινγκερ και οι συγκρούσεις που διεξήγαγαν ήταν υπεύθυνα για εκατομμύρια θανάτους και εκατομμύρια άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , κατά τη διάρκεια και μετά τα οκτώ χρόνια που υπηρέτησε στην αμερικανική κυβέρνηση».

Ω, Χένρι. Η Wall Street Journal κάπως σε βοήθησε υποδηλώνοντας ψευδώς ότι είναι πραγματικά η αριστερά που σε μισεί. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι οι δεξιοί και οι αριστεροί σε μισούσαν, εκτός από τους φίλους της παγκοσμιοποίησης, όπως τον Klaus Schwab που τον καθοδηγήσατε για να ξεκινήσει την Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όταν στο Χάρβαρντ ως νεαρός καθηγητής, καταγράφηκε στο Medium ότι ο Κίσινγκερ,

«οδηγούσε μια ομάδα συμβούλων 22 ατόμων για να βοηθήσει στη διαμόρφωση της «Ευρωπαϊκής Πολιτικής» και ο Klaus Schwab τράβηξε την προσοχή του νωρίς. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) είχε χρηματοδοτήσει τα Σεμινάρια του Κίσινγκερ ύψους 135.000 δολαρίων».

Το έτος 1973 χαρακτηρίστηκε από τον Ρίτσαρντ Νίξον ως το «Έτος της Ευρώπης». Ήταν πρόθυμος σύμμαχος στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ), που δημιουργήθηκε το 1957,η οποία έχει πλέον εξελιχθεί σε Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ο Κίσινγκερ έσπευσε να καταλάβει την ουσία του «Έτους Ευρώπης» και αναβίωσε τον ετοιμοθάνατο Οργανισμό Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ), εργαζόμενος για τους πολεμικούς φόβους των Ευρωπαίων.

Ο Klaus Schwab επιλέχθηκε να είναι το όχημα για έναν τέτοιο στόχο. Το 1970, ο Κλάους έγραψε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη δημιουργία μιας «μη εμπορικής δεξαμενής σκέψης για ευρωπαίους επιχειρηματικούς ηγέτες». Ο Galbraith επρόκειτο να πετάξει στην Ευρώπη, μαζί με τον Kahn, για να βοηθήσει τον Schwab να πείσει τις ευρωπαϊκές ελίτ να στηρίξουν το έργο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε να υποστηρίξει αυτό το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Διαχείρισης», το οποίο μέσα σε ένα χρόνο επρόκειτο να μετατραπεί σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εκ πρώτης όψεως, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήταν ένα ευρωπαϊκό εγχείρημαστην πραγματικότητα, ήταν το δημιούργημα του κατεστημένου των ΗΠΑ για τη CIA αφού όλα είχαν χρηματοδοτήσει τον Κίσινγκερ για το ίδιο.

Ω, Χένρι. Η πρόβλεψη του Klaus Schwab ότι «Μέχρι το 2030, δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» ήρθε νωρίς για εσένα. Δεν σας ανήκει πλέον τίποτα. Μάλλον δεν είστε ευχαριστημένοι.

Ὁ κινέζος πρόεδρος Jiang Zemin, ὁ Henry Kissinger καί ὁ David Rockefeller σέ  συνέδριο τῆς Asia Society τό 1995 στήν Νέα Ὑόρκη ( φωτό

Ω, Χένρι. Ήσουν επίσης ιδρυτικό μέλος του Club Of Rome το 1968 όταν δημιουργήθηκε στη βίλα του David Rockefeller στη Ρώμη. Έδωσες το πράσινο φως στο θεμελιώδες βιβλίο της Λέσχης, Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση , 1991, ακριβώς στην ώρα της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ το 1992 που ετοίμαζε την Ατζέντα 21; Ήσουν εσύ, ο David και ο Zbig που αναπτύξατε αυτήν τη στρατηγική:

«Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και άλλα παρόμοια, θα ταίριαζανόλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στο φυσικές διαδικασίες, και μόνο μέσω αλλαγμένων στάσεων και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα. ”

Ω, Χένρι. Πέρασες την κακιά σου σκυτάλη το 2021 στον Έρικ « Μην είσαι κακός» Schmidt όταν συνέγραψες μαζί του το βιβλίο, The Age of AI ( Τεχνητή Νοημοσύνη) ;  Είδαμε τη συνέντευξη σου και του Eric Schmidt στο Time Magazine όπου είπατε,

ούμε σε έναν κόσμο που στην πραγματικότητα δεν έχει φιλοσοφία. δεν υπάρχει κυρίαρχη φιλοσοφική άποψη. Έτσι οι τεχνολόγοι μπορούν να τρέξουν ξέφρενα. Μπορούν να αναπτύξουν πράγματα που αλλάζουν τον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει κανένας εκεί να πει, "Πρέπει να το ενσωματώσουμε αυτό σε κάτι".

Βλέπω το πρόβλημά σας: «οι τεχνολόγοι τρέχουν αχαλίνωτα» και όχι υπό τον έλεγχό σας. Πιστεύουμε ότι ο Schmidt θα λύσει αυτό το μικρό πρόβλημα ερήμην σου.

Τέλος, Ω Χένρι, τουλάχιστον βλέπουμε την Κίνα να σας επαινεί: «Η ιστορία θα θυμάται τι είχε συνεισφέρει ο αιωνόβιος στις σχέσεις Κίνας-ΗΠΑ και θα παραμείνει πάντα ζωντανός στις καρδιές του κινεζικού λαού ως ένας πολύτιμος παλιός φίλος. ” Είναι καλό να παίρνεις κάποιες επαίνους όταν πεθάνεις.

Λοιπόν, Χένρι, δεν λυπόμαστε που μας άφησες. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο διάβολος που ξέραμε ότι είναι μάλλον καλύτερος από τον διάβολο που δεν γνωρίζουμε. Πολλοί θα προσπαθήσουν να πάρουν την θέση σου στο μέλλον, αλλά πάντα θα σ᾿αναγνωρίζουν ως ο «ιδρυτής», αριστοτέχνης της εξαπάτησης και δράστης του κακού.

Ω, δώστε τους χαιρετισμούς μας στον David και τον Zbig.

Ἀπό: technocracy.news

 Henry Kissinger , Zbigniew Brzezinski  (φωτό)


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Εχουν αναπληρωματικούς, περιμένουν πως και πως να μπουν στο γήπεδο.
    Any way οποτε βρεις χρόνο δες το κατωθι
    Θα ελέγχουν κυριολεκτικά τους ανθρώπους απο το ρουτερ του ιντερνετ

    https://www.youtube.com/watch?v=9nPDEjOfVME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκόμα δεν κυκλοφόρησε η βιομετρική ταυτότητα ( ο φόβος και ο τρόμος ) και μετά απο αυτό το βίντεο μοιάζει σαν την βέσπα του Βέγγου δίπλα σε φόρμουλα 1.
      Ποια φίμωση στους Bloggers και πράσινα άλογα, εδω μιλάμε οτι οποιος σκεφτεί...θα περιορίζεται, απολύεται, αν οχι τίποτα χειρότερο.

      Ακόμα δεν ψηφίστηκε ο νόμος του σοδομισμού και τον νομιμοποίησαν.
      Η σημερινή ΕΣΤΙΑ εχει απόσπασμα απο βιβλίο δημοτικού
      '' απο το Λόλα να ενα μήλο φτάσαμε στο Δανάη να δυο μπαμπάδες ''

      Διαγραφή
  2. Δεν σώζονται αυτοί, ξέρουν που πήγαν, ή μάλλον εκεί ήθελαν να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς καρφί δέν τούς καιγόταν γιά τό "ἐπέκεινα" . Σέ κανέναν ἀπό αὐτούς. Ἄλλως τε τόσο κακό πού κάνουν ἐάν τούς ἔνοιαζε ἔστω καί στό ἐλάχιστον,θά τό εἶχαν δείξει μέ τήν συμπεριφορά τους. Ἀλλά αὐτοί ποτέ !

      Ἀλλά μπορεῖ αὐτοί νά μήν νοιάζονται ὅμως δέν σημαίνει πώς δέν ὑπάρχει ἡ Κρίσις καί παίρνουν ὅ,τι τούς ἀναλογεῖ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή