" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοί ἐπιδιώκουν νά κάψουν τόν κόσμο ;

"How to Use a Fire Extinguisher" (and Miscellaneous Zionist Atrocities) 
 παρακολούθηση βίντεο στό Bitchute 
Γράφει ὁ Kevin Barret

Ο πληροφοριοδότης του State Department J. Michael Springmann και εγώ ξεκινήσαμε τις εβδομαδιαίες ειδήσεις False Flag Weekly News αυτής της εβδομάδας με ένα βίντεο του Πολωνού βουλευτή Grzegorz Braun να παίρνει έναν πυροσβεστήρα και να σβήνει τα κεριά της Menorah . Όπως γράφει ο Mark Dankof : 

«Είτε βρείτε τις ενέργειές του διασκεδαστικές, είτε εμπνευσμένες ακόμη και απαίσιες, ο Braun χτύπησε ευαίσθητη χορδή στη Δύση στον απόηχο του επικείμενου κλεισίματος του "Τσίρκου Zelensky" στο Κίεβο και του μεγέθους γενοκτονίας που συντελείται στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. στη Γάζα ».

Ο Μπράουν χτύπησεμία ευαίσθητη χορδή προκαλώντας διαλεκτική ένταση μεταξύ εκείνων που βρίσκουν την πράξη του διασκεδαστική/εμπνευσμένη και εκείνων που τη βρίσκουν αποκρουστικήΓια όσους από εμάς διασκεδάζουμε, το γεγονός ότι οι ηγεμόνες της εβραϊκής υπεροχής τρομοκρατούνται με τη διασκέδασή μας, επιμένοντας με μανία ότι δεν πρέπει οπωσδήποτε να γελάμε , το κάνει ακόμη πιο αστείο.

Οι Εβραίοι της Πολωνίας, φυσικά, ήταν οι πρώτοι που καταδίκασαν τον Μπράουν και τους θαυμαστές του :

Στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ο βουλευτής Grzegorz Braun του κόμματος Konfederacja επιτέθηκε στην menorah της Hannukah , σύμβολο της χαρμόσυνης εβραϊκής γιορτής, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τη σύσταση νέας πολωνικής κυβέρνησης. Αυτή η επαίσχυντη επίθεση δεν είναι το πρώτο περιστατικό που αφορά αυτόν τον πολιτικό, ο οποίος δεν κρύβει τις αντισημιτικές του απόψεις.
Συνεχίζει έτσι για αρκετές παραγράφους .)

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης που κυριαρχούνται από τους Εβραίους συμφωνούν φυσικά ότι ο Μπράουν είναι μεγαλομανής και ότι οι πράξεις του ήταν επαίσχυντες και αδικαιολόγητες. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να έχουν νόημα. Η βίαιη επίθεση σε ένα θρησκευτικό σύμβολο, υπό κανονικές συνθήκες, σίγουρα θα χαρακτηριζόταν ως φανατισμός (και, για τους οπαδούς της εν λόγω θρησκείας, βλασφημία). Ακόμη κι᾿οι ὑπερασπιστές του Μπράουν θα συμφωνούσαν πως άν ἐμπαινε με βία σε συναγωγές, σε χώρους λατρείας ή σε ιδιωτικούς χώρους, και έσβηνε με πυροσβεστήρα τα κεριά της Μενόρα, θα διέπραττε ένα αποτρόπαιο και ανόητο έγκλημα.

Όμως, σβήνοντας το κερί της Μενόρα στην Πολωνική Βουλή κατά τη διάρκεια του σχηματισμού μιας νέας κυβέρνησης, ο Μπράουν δεν επιτέθηκε στην εβραϊκή θρησκεία αυτή καθαυτήΑντίθετα, έσβηνε συμβολικά τις φωτιές του μίσους που έκαιγαν στην καρδιά της νέας ηγεμονικής θρησκείας της Δύσης: της Εβραϊκής Υπεροχής.

Ο Μπράουν πέτυχε να εγείρει το ερώτημα ενός εκατομμυρίου δολαρίων: Τι δουλειά είχε κατ᾿αρχάς, αυτή η φωτισμένη Μενόρα στο κτίριο του πολωνικού κοινοβουλίου; Υπάρχουν μόνο περίπου 4500 Εβραίοι μεταξύ των 38 εκατομμυρίων πληθυσμού της ΠολωνίαςΑυτό μας κάνει το 0,012 τοις εκατό του πληθυσμού.

Πάνω από το 90% των Πολωνών είναι ΚαθολικοίΠροφανώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι θαυμαστές του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, ο οποίος μόνον καλά λόγια δεν έχει για τον Χριστιανισμό.

Λοιπόν, πώς κατάφερε η ελάχιστη εβραϊκή κοινότητα της Πολωνίας να επιβάλει αυτή τη Μενόρα στο πολωνικό κοινοβούλιο; Η απάντηση, με δύο λέξεις, είναι: Εβραϊκή εξουσία . Το παγκόσμιο δίκτυο νεποτισμού των Εβραίων δισεκατομμυριούχων και εκατομμυριούχων, που υποστηρίζεται από την εξουσία όχι μόνο του κράτους του Ισραήλ αλλά και του υποτελούς του στην Ουάσιγκτον, είναι αρκετά ικανό να χρησιμοποιεί καρότα και ραβδιά για να οδηγεί τα γαϊδούρια της Πολωνίας όπου θέλει να πάνε. .

Η εβραϊκή εξουσία υποστηρίζει τη νέα οιονεί επίσημη κρατική θρησκεία της Δύσης: την Εβραϊκή υπεροχή. Η βασική του αντίληψη είναι ότι ο εβραϊκός πόνος σημαίνει περισσότερα από τα βάσανα των άλλων ανθρώπων, επειδή ( όπως διδάσκει το Ταλμούδ ) η εβραϊκή ζωή είναι πιο πολύτιμη από τη μη εβραϊκή ζωή.

«Ποτέ μήν ξεχνᾶς : οἱ ἑβραϊκές ζωές εἶναι σημαντικότερες»

Η αρχετυπική ιερή ιστορία της θρησκείας της εβραϊκής υπεροχής είναι, φυσικά, το Ολοκαύτωμα (TM)Τοποθετεί σιωπηρά τα βάσανα των υποτιθέμενων έξι εκατομμυρίων Εβραίων θυμάτων πάνω από τα βάσανα των άλλων 60 εκατομμυρίων ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η λέξη μύθος σημαίνει «ιερή αφήγηση που ενώνει μια ομάδα και δίνει νόημα στη ζωή». Προφανώς, το Ολοκαύτωμα (TM) είναι ένας μύθος. Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που επικαλείται το The Economist , μόνο ένας στους πέντε νέους Αμερικανούς συνειδητοποιεί ότι είναι μύθος.

Ο Χριστιανισμός λέει μια ζωντανή ιστορία για τα πάθη (Σταύρωση Ιησού) που εμποτίζει τη ζωή με νόημα (ήταν ο Υιός Θεού και πέθανε για τις αμαρτίες μας και στη συνέχεια αναστήθηκε, επομένως πρέπει να αναζητήσουμε τη σωτηρία σε αυτόν). Ο Ολοκαυτισμός, αυτό το υποθρήσκευμα της θρησκείας της Εβραϊκής Υπεροχής, αντικαθιστά τον εβραϊκό λαό με τον Ιησού, τους θαλάμους αερίων με τον σταυρό και το κράτος του Ισραήλ με τον αναστημένο Χριστό ως το μόνο αληθινό μονοπάτι προς τη σωτηρία.

Η αντίληψη ότι οι περισσότεροι Εβραίοι σήμερα λατρεύουν «τον εβραϊκό λαό» (δηλαδή τον εαυτό τους) αντί για τον Θεό δεν είναι μια περιθωριακή αντισημιτική απάτη, αλλά το νηφάλιο συμπέρασμα καθηγητών Εβραϊκών Σπουδών, όπως αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα στο βιβλίο μου 9/11 και το αμερικανικό Empire v.2 . Το Ολοκαύτωμα, λένε, έκανε αδύνατη την πίστη στον Θεό. Αντί να στραφούν στον Θεό για προστασία και σωτηρία, οι Εβραίοι πρέπει να στραφούν στην εβραϊκή εξουσία γενικά, και στο κράτος του Ισραήλ ειδικότερα.

Σήμερα, αυτό το ιερό κράτος του Ισραήλ επιδεικνύει τη λατρεία των Εβραίων για την εβραϊκή ζωή και την περιφρόνηση για τη μη εβραϊκή ζωή, σφάζοντας άσκοπα τις γυναίκες και τα παιδιά της Γάζας κατά δεκάδες χιλιάδεςΑυτό που κάνει αυτή τη συνεχιζόμενη σφαγή ακόμα πιο φρικτή από μια φυσιολογική ανθρώπινη άποψη είναι ότι οι Παλαιστίνιοι που σταυρώνονται είναι στην πραγματικότητα ο Λαός του Ιησού.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι, εκτός από συνωμοσιολόγους όπως ο Νταν Μπράουν, συμφωνούν ότι ο Ιησούς δεν άφησε απογόνους, είναι ξεκάθαρο ότι ήταν ΠαλαιστίνιοςΑυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί Παλαιστίνιοι, που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ ανά τους αιώνες, είναι απόγονοι των συγγενών του Ιησού. Έτσι, η μόνη μισοαστεία παρατήρηση της Σάρα Σίλβερμαν «Ελπίζω ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Ιησού, θα το έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!» είναι πάρα πολύ επίκαιρη. Το ξανακάνουν , στη Γάζα, σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο. Κάθε παλαιστίνιο παιδί που εκπνέει αργά με αγωνία κάτω από τα ερείπια αυτού που ήταν το σπίτι του είναι ένα άλλο μωρό Ιησούς που πεθαίνει στον σταυρό της Εβραϊκής Ανωτερότητας. Και οι Εβραίοι υπέρμαχοι το ξέρουν και απολαμβάνουν τον πόνο αυτού του μωρού.

  «  ...Πρέπει να εξαφανιστούν όπως και οι φιδοφωλιές. Αλλιώς θα μεγαλώσουν κι άλλα μικρά φίδια εκεί. Οι Παλαιστίνιες μητέρες πρέπει να σκοτωθούν και τα σπίτια τους να κατεδαφιστούν..»  Ayelet Shaked ( περί αὐτῆς ἔχουμε ἀναφερθεῖ  ΕΔΩ,ΕΔΩ κι᾿ΕΔΩ)

Αυτό το εβραϊκό υπέρτατο μίσος για τα μη Εβραϊκά μωρά και τις μητέρες τους, ειδικά τα μωρά και τις μητέρες που είναι απόγονοι του λαού του Ιησού, ωθεί τις προσπάθειες των Εβραίων αρχαιολατρών να απαγορεύσουν τις σκηνές της γέννησης στις χριστιανικές χώρες. Αλλά για κάποιο λόγο αυτοί οι ίδιοι κοσμικοί δεν φαίνεται να αντιτίθενται ποτέ στην Εθνική Μενόρα στον Λευκό Οίκο, η οποία μεγαλώνει σε μέγεθος από το 1979 και τώρα έχει ύψος 30 πόδιαΑυτό το μνημείο της θρησκείας της εβραϊκής υπεροχής, της πραγματικά επίσημης θρησκείας των κατεχομένων ΗΠΑ, ήταν το προϊόν μιας εκστρατείας του μανιασμένου υπέρτατου ραβίνου Menachem Schneerson να επιβάλει εβραϊκά σύμβολα στους δημόσιους χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Schneerson, αν και Ορθόδοξος, συμφώνησε με τους άθεους «φιλελεύθερους» Εβραίους ότι το ένα και μοναδικό νόμιμο αντικείμενο λατρείας είναι ο εβραϊκός λαός: «Ο Θεός και ο εβραϊκός λαός είναι ένα ».

Αναγκάζοντας τον κόσμο να τους λατρεύει και κάνοντας την κριτική βλασφημία, οι Εβραίοι υπερ-εξουσιαστές έχουν κυριαρχήσει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οικονομικά, την πολιτική και φυσικά την εξωτερική πολιτική. Διαπράττουν βιβλικής κλίμακας γενοκτονία κατά του «σπόρου του Αμαλέκ» (δηλαδή των μη Εβραίων) στην Ουκρανία—η οποία έχει χάσει περισσότερους από 14 εκατομμύρια ανθρώπους, σχεδόν όλους τους Σλάβους Χριστιανούς τους οποίους οι Εβραίοι θεωρούν ως παραδοσιακούς εχθρούς τους, από τότε που ξεκίνησε ο τρέχων πόλεμος. Μισό εκατομμύριο Σλάβοι Χριστιανοί και από τις δύο πλευρές έχουν σκοτωθεί.

Οι  neocon εβραίοι υπέρμαχοι που ασκούν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και τα αδέρφια τους στο Τελ Αβίβ, εξοντώνουν τον «Αμαλέκ» στην Παλαιστίνη ακόμη πιο βάναυσα από ό,τι στην Ουκρανία. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 20.000 Παλαιστίνιοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθείΤρόφιμα, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα έχουν διακοπεί, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων έχουν καταστραφεί, νοσοκομεία ανατινάχτηκαν και η συντριπτική πλειονότητα των εναπομεινάντων 2,2 εκατομμυρίων ανθρώπων της Γάζας έμεινε άστεγος, τα σπίτια και τα διαμερίσματά τους ανατινάχθηκαν, εν μέσῳ χειμώνα, κρύου και βροχών.

Πώς μπορούμε να αντισταθούμε; Μόλις αναγνωρίσουμε ότι η Εβραϊκή Υπεροχή λειτουργεί ως θρησκεία, μπορούμε να της επιτεθούμε βλασφημώντας ενάντια στα ιερά σύμβολά της. Ένας μύθος (ιερή ιστορία) διατηρεί την ιερότητά του μόνο αν όλοι αναγκαστούν να τον αποδεχθούν. Μόλις γελοιοποιηθεί και χλευαστεί αρκετά, και τα είδωλά του θρυμματιστούν, χάνει τη δύναμή του.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η εικονομαχία που ο Douglas Rushkoff βλέπει ως τη μεγαλύτερη συνεισφορά των Εβραίων στην ανθρωπότητα πρέπει τώρα να στραφεί εναντίον των σημερινών Εβραίων και της γκροτέσκο, ναρκισσιστικής, ειδωλολατρικής, γενοκτονικής ψεύτικης θρησκείας της εβραϊκής υπεροχήςΑυτή η ψεύτικη θρησκεία καίει τον κόσμο. Οι φλόγες εξαπλώνονται, από την Ουκρανία μέχρι την Παλαιστίνη, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσουν σε παγκόσμια πυρκαγιάΘα είναι άραγε οι σημερινοί νεότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του αυξανόμενου αριθμού των μη υπερ-νεξουσιαστών Εβραίων, στο ύψος του έργου; Οι πρόσφατοι αριθμοί δημοσκοπήσεων είναι ενθαρρυντικοί : «Το 51% των νέων Αμερικανών πιστεύει ότι το ισραηλινό κράτος πρέπει να «τελειώσει»… Τα δύο τρίτα των νέων ηλικίας 18 έως 24 ετών στη δημοσκόπηση Harvard-Harris είπαν ότι συμφωνούν ότι «οι Εβραίοι ως τάξη είναι καταπιεστές και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως καταπιεστές».

Όπως ο Αβραάμ που αρπάζει ένα τσεκούρι και συντρίβει τα είδωλα των πατέρων του, οι σημερινοί νέοι πρέπει να πάρουν έναν πυροσβεστήρα και να σβήσουν τις φλόγες της εβραϊκής υπεροχής προτού κάψουν τον κόσμο.

Ἀπό : .unz.com


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,και ολόκληρος ο κόσμος για τους Εβραίους τα ίδια αισθήματα έχει όπως κι εκείνοι για τους Παλαιστίνιους,νορμαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νορμάλ ; !
      Μέ τούς ἑβραίους τίποτε δέν εἶναι νορμάλ. Ἀπό καμμία πλευρά καί ἀπό καμμία ἄποψιν.

      Ὅσο γιά τόν κόσμο τώρα πάει κάτι νά γίνῃ σχετικῶς μέ τό ξύπνημά τους,γενικῶς ὄχι μόνον ἀπέναντι στούς ἑβραίους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. https://www.ekklisiaonline.gr/nea/i-dis-kata-tou-gamou-ton-omofylon-dite-to-episimo-engrafo/

    Οπως λεει και ο τιτλος του αρθρου...

    Το επίσημο εγγραφο της ΔΙΣ - διοικούσας εκκλησίας καίτοι εναντιον των γκει γαμων καιτοι αποδέχεται τον σοδομισμό - αρθρο 3
    Λησμόνησαν τι εκανε ο Θεος στα Σόδομα και ως πιο ελεήμονες αμνήστευσαν τον σοδομισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ἡ Ἐκκλησία μας δέν ἔχει τά κότσια τῆς Ῥωσσικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας, μέ τήν ὁποία ἀρμονίζεται πλήρως καί ἡ κυβέρνησις τῆς χώρας. Οἱ δικοί μας ἐδῶ,πιστοί στήν νεοταξίτικη ἀτζέντα καί "ἀκόλουθοι" τοῦ Πάπα δέν ξεφεύγουν οὔτε βῆμα.

      Τά πρῶτα δείγματα τά ἔδωσε πέρσι ὁ Ἐλπιδοφόρος μέ τά βαφτίσια τῶν " παιδιῶν" τοῦ ὁμοφύλου ζευγαριοῦ. Τί νά περιμένῃ λοιπόν κανείς ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Βεβαια δεν ξερουμε εαν οι διοικουντες την εκει εκκλησια ειναι κρατικοδιαιτοι οπως εδω και πρεπει να κανουν "υπακοη" στους νομους του κρατους.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Ὅ,τι καί νά εἶναι δέν συγκρίνονται μέ τούς δικούς μας.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  3. Άς μνημονεύουμε (έστω, άπαξ ετησίως καί γιά τήν Ανάπαυσι τών Ψυχών Αυτών),
    έν Τιμή, όλους τούς Έλληνες που κατέληξαν ώς Σφάγια στόν βωμό τού "ταξικού" ΜΊΣΟΥΣ
    -------------------------
    Ελένη Παπαδάκη... 21 Δεκεμβρίου του '44... Η τελευταία παράσταση της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ του ΕΛΑΣ αφού τη συνέλαβαν, την ξεγύμνωσαν, την χαράκωσαν, την τσεκούρωσαν μαζί με δεκάδες άλλους που δεν προσκύνησαν ΠΟΤΕ!
    https://lefteria.blogspot.com/2023/12/21-44.html
    --------------------
    ΑΙΩΝΊΑ Η ΜΝΉΜΗ ΥΜΏΝ ΠΑΤΈΡΕΣ ΚΙ ΑΔΕΡΦΟΊ ΗΜΏΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αἰωνία τους ἡ μνήμη !

      https://sxolianews.blogspot.com/2023/12/blog-post_21.html

      Εὐχαριστοῦμε πολύ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  4. Ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξε χειρότερη κυβέρνηση, από το σημερινό μητσοτακικό φίδι!

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuLXh4mgYFnaBFiOzd1NBviR5tqDYdm22K9e5eDLfyZsBndb4Uea2PBQDR6b59uh3p_yk3G6q8z6dKLA0zKl6F67PE7IehkjoBVA4jfwS9jZitqbY5JNIjaTRdSfE3ZABepgeab0Eyv-xhMBYizuEB8ylk42-Fq4Pt_8bSHhXeeo3Jd_V5QbZsFjce37g/s1600/17.jpg

    ΚΑΙ ΠΌΣΕΣ ΑΚΟΜΑ Π@ΥΣΤΙΈΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.. ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΆΝΩ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή