" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ἐκεῖ πού οἱ ἀνθρωπιστικοί ὀργανισμοί δέν ἔχουν ΚΑΜΜΙΑ ἀξία ....

 

Παλαιστίνη: 14χρονος Παλαιστίνιος πυροβολήθηκε θανάσιμα από την ισραηλινή αστυνομία  φωτό ἀπό τό βίντεο

Ποῦ ἀλλοῦ ; Ναί βεβαίως στό Ἰσραήλ ! 

Διότι ὅ,τι ἀφορᾷ τό Ἰσραήλ καί τούς ἑβραίους εἶναι νόμιμον καί ἄψογον ! Ἀπό τήν ὡμή βία,τόν ῥατσισμό,μέχρι τίς ἐν ψυχρῷ ἐκτελέσεις ἀόπλων ΑΝΗΛΙΚΩΝ ! 

Καί τό χειρότερο ὅλων ; Νά βλέπης τούς ἁπλούς πολίτες νά ἀποδέχονται τέτοιες πράξεις ἔως σημείου νά ἐπικροτοῦν χειροκροτοῦντες !!! 

Ποῦ μπορεῖ νά γίνονται τέτοια πράγματα ; Σέ ποιές πολιτισμένες κοινωνίες ; 

Μέχρι στιγμῆς μόνον στό Ἰσραήλ τό ἔχω ᾿δεῖ,πουθενά ἀλλοῦ. 

«Σινεμά Σντερότ, Ισραηλινοί φέρνουν καρέκλες στον λόφο του Σντερότ, για να παρακολουθήσουν τα τελευταία γεγονότα στην Γάζα. Χειροκροτούν κάθε φορά που ακούγεται βομβαρδισμός»: Αυτή ήταν η λεζάντα στην φωτογραφία του κειμένου, του Δανού δημοσιογράφου, ανταποκριτή στην Μέση Ανατολή, Allan Sorensen, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην κορυφή ενός λόφου στην Σντερότ, μια δυτική πόλη στη νότια περιοχή του Ισραήλ και απαθανατίζει τους μαζεμένους Ισραηλινούς, να απολαμβάνουν…. τον βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας. (ἀπό : Λουτρό αἵματος στήν Γάζα Καί ΕΔΩ μέ πολλές φωτό. ) 

Ἀπό τούς βομβαρδισμούς τῆς Γάζας τό 2014, πού τό ἀπολάμβαναν συγκεντρωμένοι στόν λόφο Σντερότ λές καί παρακολουθοῦσαν κινηματογράφο μέχρι τήν χθεσινή ἐν ψυχρῷ δολοφονία 14χρονου Παλαιστινίου,πού χειροκροτοῦσαν οἱ παρευρισκόμενοι Ἰσραηλινοί

Οι ισραηλινές αρχές ισχυρίστηκαν ότι το αγόρι επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν Ισραηλινό, ωστόσο μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 14χρονος ήταν άοπλος...

Ποιός ἀνθρωπιστικός ὀργανισμός, ποιός πολιτικός ἡγέτης, φορέας  θά βγῇ νά καταδικάσῃ ὄχι μόνον τήν δολοφονική ἐνέργεια τῶν ἰσραηλινῶν ἀρχῶν ἀλλά κυρίως τίς ἐπιδοκιμαστικές πράξεις τῶν ἰσραηινῶν πολιτῶν. Δέν νομίζω νά ὐπάρξῃ κανείς,ὅπως μέχρι σήμερα σέ καμμία παρόμοια ἐνέργεια ( καί εἶναι ἀμέτρητες) δέν τό ἔχει κάνει. Κι᾿ἄν τό κάνει κάποιος θά εἶναι τόσο ἐπιφανειακό,τόσο τυπικό,τόσο γιά τό φαίνεσθαι πού σαφῶς δέν θα ἔχῃ καμμία ἀπολύτως ἀξία...

Ἀλλά ἄν,ἄν λέμε συμβεῖ κάτι σέ κάποιον ἑβραῖο εἴτε στό Ἰσραήλ εἴτε ὁπουδήποτε στόν κόσμο ἤ ἀκόμη κάποιος βανδαλισμός συναγωγῆς γινεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ ! Καί ἄν δέν τό καταδικάσουν οἱ πάντες, μά οἱ πάντες λέμε,οὐαί καί ἀλλοίμονό τους ! Μέχρι καί εἰδικές ἠμέρες δημιουργοῦν γιά παρόμοιες καταδίκες. Θυμᾶστε ; 

Γιά τήν βεβήλωσιν 2 τάφων !!! Σάν περίλυπες χῆρες ΟΛΟΙ τους !
Ἔτρεξαν νά «συμπαρασταθοῦν» στούς ἐν Ἐλλάδι ἐβραίους,διότι τούς βεβήλωσαν δύο τάφους στό νεκροταφεῖο τους...( ἐδῶ κι᾿ἐδῶ ) 




Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Ποιος ο ρολος της Αγγλίας και κατ επέκταση αυτων των Ροτσιλντ στην δημιουργία αυτής της κατάστασης στην Παλαιστίνη;,έχει αρκετές ομοιότητες με την Κύπρο ή κάνω λάθος;,δηλαδη θελω να πω πως οταν ο ηθικος αυτουργος ειναι αυτη η Δυση ΄δηλαδη οι Αγγλοσαξωνες ποιος θα καταδικάσει αυτο το ψευδόΙσραηλ; ,δείτε για παράδειγμα τον χάρτη διεθνούς αναγνώρισης της Παλαιστίνης ούλοι η λεγόμενη Δυση εξαίρεση έχει η Σουηδία(ΗΠΑ,Καναδας,ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ,Ιαπωνια,Αυστραλια,ιδού ο κοσμος τους....) δεν εχει αναγνωρίσει την Παλαιστίνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τήν Παλαιστίνη πού παλαιόθεν ἦταν ἐκεῖ δέν τήν ἀναγνωρίζουν τό Ἰσραήλ πού μέ τό ἔτσι θέλω,κυριολεκτικῶς ἔκανε "κράτος " σέ ξένα χώματα,ἀμέσως-ἀμέσως τό ἀνεγνώρισαν.
      Ἀλλά τί καθόμαστε καί λέμε,λές καί δέν ξέρουμε.

      Ἡ διεφθαρμένη Δύσις.

      Ὅπου εχουν βάλει τό ποδάρι τους,σόδομα καί γόμορρα !!!

      Ἀηδία !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ .ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:Ποιος ο ρολος της Αγγλίας ΙΟΠΠΗ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ Rishon ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Rotshild st.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.google.com/maps/place/Rothschild+Street/@32.0706502,34.7756461,1328m/data=!3m1!1e3!4m7!3m6!1s0x151d4b883d4628f7:0xd395a510a062f202!4b1!8m2!3d32.068875!4d34.7782665!16s%2Fg%2F11qs_l2g1d?entry=ttu

      Ναί,ὀνομάζεται Ῥότσιλντ διότι ἡ συγκεκριμένη οἰκογένεια εἶναι ὁ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ τους.
      Ὁ Ῥότσιλντ,στήν οὐσία κατασκεύασε τό συγκεκριμένο κράτος.
      Ξέχασες τήν Διακήρυξιν τοῦ Ἄρθουρ Μπάλφουρ ;

      « Στις 2 Νοεμβρίου 1917 ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Άρθουρ Τζέιμς Μπάλφουρ, αποστέλλει μία επιστολή στον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδο Ρότσιλντ, ζητώντας να τη διαβιβάσει στη Διεθνή Σιωνιστική Ομοσπονδία. Στην επιστολή δηλώνει ότι «ήρθε η ώρα, οι Εβραίοι να αποκτήσουν κράτος στην Παλαιστίνη». Έμεινε στην ιστορία ως «Διακήρυξη Μπάλφουρ», πάνω στην οποία βασίστηκε η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948... »
      ( https://sxolianews.blogspot.com/2017/03/blog-post_21.html )

      Ἐπίσης ξαναθυμήσου :

      Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/03/20.html

      Ὡραῖα θέματα πού ἔχουν νά δώσουν πάρα πολλά στήν σκέψιν γιά τό ποιά εἶναι ἡ ἀλήθεια πού ζοῦμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ

      Διαγραφή
  3. Αγαπητ Π., θα σε μαλωσω.
    Απορεις για τους....."ανθρωπιστικους οργανισμους" που γαυγιζουν σαν τους σκυλους του Παβλοφ αν πειραξει καποιος τριχα εβραιου αλλα βγαζουν την μουγγα και τον σκασμο μπροστα στα εν ψυχρω, ειδεχθη και προμελετημενα εγκληματα των εβραιων κατα της ανθωποτητας.
    Εχω πει και θα το επαναλαβω παλι, οτι τον Β' ΠΠ δεν τον κερδισαν οι συμμαχοι (με οτι η λεξη «συμμαχος» υπονοει) ουτε τον εχασαν ο Χιτλερ και η Ναζιστικη Γερμανια.
    Τον Β’ΠΠ τον κερδισαν οι εβραιοι και τον εχασε ολη η ανθρωποτητα.
    Οποιος εχει αμφιβολιες για αυτο που λεω, ας κοιταξει γυρω του σε οποιο μερος του πλανητη κι αν ζει, κι ας δει τα χαλια που τον περιβαλλουν.
    Παντου μια δυστυχια.
    Αν αναλογιστουμε οτι ΟΗΕ, Διεθνη Δικαστηρια, ΝΑΤΟ, Συμβουλια Ασφαλειας, Παγκοσμιοι Οργανισμοι/Τραπεζες για την ευημερια και την ειρηνη των λαων καθως και οι "εκλεγμενες δημοκρατικες κυβερνησεις" των κρατων (που ανεχονται τα παντα εκτος των...ναζιστων) και λοιπα κουραφεξαλα, που δημιουργηθηκαν μετα τον πολεμο, ωστε να ΜΗΝ υπαρξει παλι το φαινομενο του ...ναζισμου και του φασισμου (αλλα οχι του κομμουνισμου) ηταν σταχτη στα ματια των λαων, γιατι οι εβραιοι καραδοκουσαν και σχεδιαζαν.
    Καπελωσαν οι εβραιοι σιγα-σιγα καθε τετοιο οργανισμο με την μεθοδο του παρακαλετου, του γλυψιματος, του εκβιασμου, της εξαγορας, της δολοφονιας, με αποτελεσμα αυτοι οι οργανισμοι σημερα να ειναι τοσο σαπιοι και τοσο διεφθαρμενοι ωστε να μεριμνουν ΜΟΝΟ για την ασφαλεια της τρομοφωλιας και των απανταχου εβραιων πρακτορων τους, καλη ωρα σαν την «ευρωπαια» Μπαρμπαρα Σπεκτερ.
    Θυμαμαι χαρακτηριστικα, που ειχα κατεβει στο Συνταγμα μικρο παιδι με την μανα μου για ψωνια και ειχαν κλεισει την Πανεπιστημιου τα κομμουνια ανεβαινοντας προς την Αμερικανικη πρεσβεια κρατωντας πανο και εσκουζαν: "Φονιαδες των λαων αμερικανοι».
    Δεν ηξερε τοτε ο κοσμακης ακομα και αυτα τα ιδια τα κομμουνια που πιστεψαν οτι η ιδεολογια τους θα τους φερει μια καλυτερη ζωη, οτι ο αμερικανικος λαος χεστηκε για το τι γινεται στην Ελλαδα ή οπου αλλου.
    Δεν ηξεραν τα κομμουνια οτι την Αμερικη την κυβερνουσαν απο τοτε οι εγκληματιες εβραιοι κρυπτομενοι πισω απ τους αμερικανους. Κι εννοω τα κομμουνια «φυτα» γιατι οι πιο χωμενοι στα πραγματα πολιτικαντηδες ηξεραν και παρα-ηξεραν αλλα το ‘κρυβαν απ’ τον κοσμο οπως το κρυβουν και σημερα. Ή νομιζουν οτι το κρυβουν.
    Κι αν τρεξω στην προσφατη ιστορια της γειτονιας μας, δεν ειδα κανεναν ΟΗΕ να επεμβαινει στην προσχεδιασμενη απ’ τους εβραιους διαλυση της Γιουγκοσλαβιας και την επακολουθησασα αρπαγη της Μακεδονιας μας, αν το ‘χουμε καταλαβει. Ουτε ειδα τον ΟΗΕ να μεσολαβει για να αποσοβησει την διαλυση και καταστροφη της Μεσης Ανατολης, αυτο το ανθρωπινο σφαγειο που ακομα ειναι εν ενεργεια απ’ τους πληρεξουσιους των εβραιων, γιανκηδες με τα γνωστα αποτελεσματα της πλημμυρας μαυροσποριτων στην Λευκη Ευρωπη.
    Ειδα τους υπαλληλους των εβραιων, που λεγεται ΝΑΤΟ, να βομβαρδιζει την Λιβυη, την Συρια, την Γιουγκοσλαβια και τωρα βοηθαει τους «γιαλατζι ναζι» εβραιους της Ουκρανιας ενω για την μαρτυρικη Κυπρο το 1974 οι ρουφιανοι του ΝΑΤΟ τραβηξαν την ουρα τους ενω παραλληλα διδουν συγχαρητηρια τους Τουρκαλαδες για το ολοκαυτωμα της Σμυρνης, την ιδια ωρα που οι Μητσοτακηδες και καθε λογης ρουφιανοι προσπαθουν παλι με νομικιστικα τερτιπια να αποκλεισουν σχεδον μισο εκατομυριο αγριως φορολογουμενους ελληνες πολιτες, απ’ τα εκλογικα τους δικαιωματα.

    Οποτε γιατι απορεις με τους ΟΗΕδες και λοιπους κοπριτες αγαπητη Π.;
    Για αυτα τα διποδα καθαρματα, οχι μονο η ζωη των Παλαιστινιων αλλα και η ζωη ολων ημων των «γκογιμ» ειναι αμελητεα ποσοτητα.

    Το γραφουν εξ αλλου και στα βιβλια τους οι ......"ανθρωποι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά δέν ἀπορῶ,ἴσα-ἴσα μέ βεβαιότητα γράφω :
      Ἐκεῖ πού οἱ ἀνθρωπιστικοί ὀργανισμοί δέν ἔχουν ΚΑΜΜΙΑ ἀξία ....

      Ὅλα ὅσα ἀναφέρεις εἶναι ἀπολύτως σωστά. Μά ἀπολύτως !

      Πολλές φορές τό Παλαιστινιακό θέμα τό "ταυτίζω" μέ τό Κυπριακό ( ὄχι μόνον ἀπό τήν δημιουργηθεῖσα πραγματικότητα ἀπό τό ᾿74 καί μετά,ἀλλά παλαιόθεν ...).
      Καί σημείωσε,ὅταν κάνω λόγο ὁμοιότητος μέ τό Κυπριακό ἐννοῶ καί ταύτισιν τοῦ ἰδίου "ἐχθροῦ" ...

      Κι᾿ὁ νοών νοείτω.

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σ' όλους. Ευαγγελία, δέν αισθάνομαι καί πολύ καλά...
    Καί θα προσπαθήσω νά γίνω (καλά), που θά γίνω,
    μέσω τής "αλληλεπιδράσεως" εδώ, στό πνευματοπυρηνοκίνητον σχόλιανιούζ...

    Βλέπουμε λοιπόν, καθημερινώς, πάμπολλες "στρεβλές"εικόνες, περισσότερον εμπρός σέ οθόνες, οι οποίες -τουλάχιστον σέ 'μένα- προκαλούν άλλου είδους στρεβλώσεις (σχωράτε με, σε σ'κώτια κι άντερα)...
    Όταν όμως, είδα αργά τή νύχτα αυτήν εδώ, ειλικρινώς, δέν μπορώ να περιγράψω τήν Βόμβα που εξερράγη εντός του κρανίου που κουβαλάω, εδώ και πέντε+μισή καί βάλε, δεκαετίες... Ωρέ Τί ήταν αυτό πού 'παθα ό καψερός; Ούφ...

    Κι άν επιτρέπεται, ή Απορία μου έγκειται στο εξής::
    Εάν αυτός εδώ δέν είναι ό Ορισμός τού Εξευτελισμού, τής "ράπιντ" Ηθικής Κατακρημνίσεως ενός ανθρώπου μά όχι καί τής "κοινωνικής" (εκεί τελείται ράπιντ Ανέλιξις...ράπιντ-έρπην Αναρρίχησις θά 'λεγα) κι έν γένει, τής απολύτου Απαξιώσεως καί τού Εκμηδενισμού, ΤΌΤΕ, ΤΊ ΣΤΌ ΚΈΡΑΤΌ ΤΟΥΣ ΤΌ ΛΟΥΣΤΡΊΝΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΆ 'ΝΑΙ;;;;;;

    Βρέ, μήπως κάπου 'γώ χάνω τή μπάλα;.. Παρακαλώ πολύ, τήν βοήθειάν σας..
    https://1.bp.blogspot.com/-53qXQcFSzX4/WvxBP7yfhQI/AAAAAAAANHA/dEP_gZAyWM07-0UNpk65HAQtYNqfbhvQQCLcBGAs/s1600/32331966_1275157292618421_676415593447948288_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά ἤθελα νά ἤξερα τί ἀκριβῶς σέ τάραξε τόσο πολύ.
      Νά,κῦττα αὐτή τήν φωτό καί λύνονται ὅλες οἱ ...ἀπορίες.

      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDgOLkndpcl0bogwZ6iC0J5Clpo-Ae-6cEsgNHQfKq3GTeSVHSXLeIFg3vNyfeQSdzbLHEcWHXnkWym0kdB4_XQV0GquJXQSE6jepDYxjoDREAf_s8Y7lUp2WAiwKlqZ799RC9_bGxuN8efKBUqTBtZnGA_5EUKrgMrCwx-ixrax10U6z7F2SxUklu/w640-h638/FGLsOC1XIAUQOiF.jpg

      Εἶναι αὐτό πού λενε λαϊκιστί : " κόψε φάτσα καί βγάλε συμπέρασμα" .

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Βρέ καλή μας, νά γίνω καλά είπα!!
      Έλεος!!! ...μπααα, σε καλό μας..
      Νά, τώρα που μιλάμε, πάλι μέ κλώθεται τ' άντερο ....

      Διαγραφή
    3. Τό 2003-4-5-6 και δεν θυμάμαι ακριβώς έως πότε, στ' αγγλικά που πήγαιναν τά παιδιά, υπήρχε και τμήμα τής "Ελληνικής Αγωγής" κι επειδή τότε παρακολουθούσα, όσον βεβαίως μέ ταίριαζε, τίς εκπομπές Τής Αείμνηστου Διδασκαλίσσης Άννης Τζιροπούλου μαζί με τόν, ανάξιον κάθε λόγου, Γαΐδαρον (ΐ) καί τόν τρόπο που Αυτή δίδασκε, τά γράψαμε 'κεί, μπας καί πάρουν τίποτε ψήγματα Τού "Έν Τή Λέξει, -Έλληνος- Λόγου" καί δέν μας έκοψε καθόλου ντίπ τότε, πως αυτό τό Τσόλι εισέπραττε τήν δουλειά και τόν κόπο άλλων ανθρώπων, ταλαντούχων εργατών τού Πνεύματος... Και απ' τά βιβλία (έχω κάποια ογκώδη τής Αειμνήστου Δασκάλας...)

      Από τότε άρχισαν τά ψυχοσωματικά μου συμπτώματα όταν έβλεπα μπροστά μου ή/κι ακόμα ακόμα χειρότερα, άκουγα αυτή τή Στρίγγλα νά ορύεται στά τηλεοπτικά τραπέζια που μαζευόταν όλος ο Συρφετός ο Σιχαμένος, τόν οποίον καί "έθαβε για πλάκα" με τούς αφρούς που ξερνούσε, ψεκάζοντας ολούθε, θάβοντας μαζί καί τήν ομαλή μας Πέψιν....

      Διαγραφή
  5. ''Σαν περιλυπες χηρες ΟΛΟΙ τους''. Χτυπησες διανα, αγαπητη Πελασγικη. Αυτη η μονιμος λυπη πρεπει να διαπερνα απ' ακρου εις ακρον την εβραικην νοοτροπια.

    Παμε τωρα στο Charlie Ebdo το γαλλικο περιοδικο το οποιον επι Ολαν εδεχθη δολοφονικη επιθεση με θυματα τους υπαλληλους οι οποιοι ευρισκοντο στα γραφεια εκεινη την στιγμη, Ακολουθησε συναγερμος και ο Ολαν παρελαυνει στους δρομους του Παρισιου αγκαζε με ολη την Ευρωπαικη ηγεσια και συνθυμα ''Ειμαστε ολο Charlie Ebdo''

    Μετα απο ενα χρονο γινεται ετησιον μνημοσυνον στο Παρισι, αλλα την ιδια ωραν και ημερα εγινε και εις την συναγωγη των Φιλιατρων δια το συνταρακτικο γαλλικον γεγονος.

    Δεν υπαρχει αναγκη περαιτερω γραφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωγή Φιλιατρῶν ; !!!
      Δέν νομίζω πώς ὑπῆρχε ἤ ὑπάρχει στά Φιλιατρά Συναγωγή. Ἴσως κάποια στιγμή κάποιοι ἑβραῖοι χωρίς ἰδιαίτερα σημαντική παρουσία. Ἀλλά ὄχι τίποτε οὐσιαστικό ἀπό ἑβραϊκῆς πλευρᾶς στήν Μεσσηνιακή κωμόπολη.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή