" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Παλαιά μέν, διαχρονικῆς ἀξίας δέ.

 Ψάχνοντας ἕνα συγκεκριμένο βίντεο, στό Φιλοσοφία-Ἔρευνα, ἔπεσα σέ πολύ ἐνδιαφέρουσες δημοσιεύσεις. Παλαιές μέν , διαχρονικῆς ἀξίας δέ. Τό βίντεο ἦταν αὐτό : 

 Τί λέτε νά συνέβαινε άν τά έλεγε αυτά ένα υποψήφιο κόμμα ?

παρακολουθεῖστε τό βίντεο στό Φιλοσοφία-Ἔρευνα

Ὁ Ῥαββῖνος εἶναι ὁ Yaron Reuven :

Νόμοι πού τόν ἔθεσαν σέ διαφορετικό status σέ σύγκρισιν μέ ὅλους τούς ὑπολοίπους  στήν μετέπειτα Ἱστορία, ἀλλά δημιούρησαν αὐτό πού ἀποκαλοῦμε μέχρι σήμερα « τό μεγαλύτερο οἰκονομικό θαῦμα τῆς Ἱστορίας».

Νόμος 1ος : Ἀπαγόρευσις πορνογραφίας,ὁμοφυλοφιλίας 

Νόμος 2ος : Ἀπαγόρευσις τοκογλυφίας

( Λεπτομέρειες στό ἀνωτέρῳ βίντεο) 

Ἕνα ἐπίσης ἐνδιαφέρον θέμα ἦταν : 

Τὸ …«ἀδικαιολόγητο» μῖσος κατὰ τῶν τοκογλύφων!!!

Οι Ισπανοί έδιωξαν τους εβραίους το 1492,  αλλά το γιατί δεν τολμούν να μας το πουνΟ Χίτλερ καταδίωξε τους εβραίους, αλλά το γιατί δεν μας το λένε ποτέ. Όλοι οι διωγμοί που υπέστησαν οι εβραίοι ήταν αποτέλεσμα της ασύδοτης τοκογλυφίας, που οδηγούσε σε μαζικές απώλειες περιουσιών και κατασχέσεις γης.

Η φτωχοποίηση που προκαλεί η τοκογλυφία είναι τόσο προβλέψιμη που κανονικά θα έπρεπε να απαγορευθεί, όπως πολύ παλιά...  

.............

Σφραγισμένο τό στόμα τοῦ Ἰούδα - Λεών Ἀμπραβανέλ...
Η οικογένεια Abravanel (ή Abrabanel που υποστηρίζουν πως κατάγονται από τον οίκο Δαυΐδ ) ήταν εξαιρετικά εξέχουσα μεταξύ των εβραϊκών οικογενειών κατά τον Μεσαίωνα , ενεργώντας στη δημόσια υπηρεσία στην αυλή της Καστίλλης . Ο Judah (ή Leon, όπως είναι γνωστός στα ισπανικά) ήταν γιος του Isaac ben Judah Abravanel (που σημαίνει Ισαάκ «γιος του Ιούδα» Abravanel), ο οποίος, σύμφωνα με τον Soria ήταν «ο τελευταίος μεγάλος σχολιαστής της Βίβλου του Μεσαιωνικού Εβραϊσμού» ...πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Πορτογαλία , και έγινε τελικά οικονομικός σύμβουλος του βασιλιά Afonso V. ..Επηρεασμένος από: Αδελφοί της Καθαρότητας Ibn Bajjah (Avempace) Ισμαηλιακή φιλοσοφία Εβραϊκό Καλάμ Καμπάλα Ραβινικό Ιουδαϊσμό..(ἀπό : Judah Leon Abravanel 

«…Ισραήλ έχεις ταλέντο μοναδικό, ανεπανάληπτο κι αξιοζήλευτο!!!

 Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ ( 2015) …Jack Lew (…περιούσιος!!!)

Νυν Επίτροπος Οικονομικών Ευρωπαϊκής ΕνώσεωςPierre Moscovici (…«περιούσιος»!!!)

Πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ρωσσίας (επί Yeltsin) …Yevgeny Grigoryevich Yasin (…«περιούσιος»!!!)

Πρώην Υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσσίας (επί Yeltsin) …Yakov Urinson (…«περιούσιος»!!!)

Υπουργός Οικονομικών- Φοροεισπράκτορας των Φαραώ στην Παλαιά Διαθήκη (ΓΕΝΕΣΙΣ 47.12) …Ιωσήφ (…«περιούσιος»!!!).

Υπουργός Οικονομικών Φοροεισπράκτορας των Ισπανών (1200μχ) DonJudah Abravanel (…«περιούσιος»!!!)

Υπουργός Οικονομικών των Πορτογάλων (1400μχ) …Isaac Abravanel (…«περιούσιος»!!!)

Σύμβουλος Οικονομικών του Σουλεϊμάν του ΜεγαλοπρεπήJoseph Nasi (…«περιούσιος»!!!)

Υπουργός Οικονομικών της Γερμανικού Δουκάτου του Wurtemberg, o …Suss Oppenheimer (..«περιούσιος»!!!)

Υπουργοί Οικονομικών του ΙΡΑΚ (1800 μχ) …Aleh και David Sassoon (…«περιούσιοι»!!!)…»...................

Ἐννοεῖται πώς ἠ " παράδοσις" συνεχίζεται. Σημερινή ὑπουργός Οἰκονομικῶν ΗΠΑ εἶναι ἡ ἑβραιοπολωνή Janet Louise Yellen. Ἡ προηγουμένη θέσις πού κατεῖχε :  Πρόεδρος τῆς Ὁμοσπονδιακῆς Τράπεζας τῶν ΗΠΑ  (FED ) .  

Νά μήν εἶναι καί τό ἑπόμενο, ἕνα ἰδιαίτερο θέμα ; 

Τα γαϊδουρινά αυτιά καί η Κρόνια καταγωγή.

Παλιά οί Έλληνες έλεγαν πως, όσοι έχουν «καλόν» λοβό αυτιού, είναι από «καλή ράτσα».
"Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας είναι διαφορετικός από τον κοινό άνθρωπο...Έχουμε κάποια κωδικά αναγνωριστικά σημάδια πάνω στο σώμα, από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιός έχει το "σπέρμα" του Έλληνα...Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο σημάδι είναι και ο λοβός του αυτιού
Οι επιστήμονες μας λένε ότι το αυτί είναι μια μικρογραφία του εμβρύου. Όμως, το αυτί είναι ένα από τα βασικά κέντρα του γεννετικού κώδικα. Από την αρχαιότητα, σε όλες τις παραδόσεις, ο μεγάλος λοβός στο αυτί είναι σημάδι ιδιαιτερότητας και σοφίας, όλοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο αυτί.

 Οι αναπαραστάσεις του Βούδδα μας δείχνουν μεγάλους λοβούς το ίδιο και όλων των κινέζων σοφών, πολλοί Αφρικανοί και Ινδιάνοι προσπαθούν να επιμηκύνουν με τεχνητό τρόπο τ' αυτιά τους κρεμώντας βάριά αντικείμένα.  Ο Κουμπλάι Χάν δέχεται να μιλήσει στον Μάρκο Πόλο όταν επισημαίνει ότι έχει "καλό λοβό στο αυτί".  Ο Ιούλιος Καίσαρας όταν ήθελε να δείξει την εύνοια του σε κάποιον του τραβούσε το αυτί, το ίδιο και ο Χίτλερ
 Και αυτά δεν είναι παρά ελάχιστα παραδείγματα για την μεγάλη σημασία που δινόταν πάντα στον λοβό του αυτιού. Οι μεγάλοι λοβοί των αυτιών λοιπόν, είναι κι αυτό ένα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Έχουν ήδη γίνει μελέτες με το DNA των αρχαίων Ελλήνων με δείγματα από ίχνη αίματος και οστών σε τάφους, με εκπληκτικά όντως αποτελέσματα... Όλα αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους ανθρώπους και βέβαια από αυτούς που κατευθύνονται από τους "υπογήινους". 
Ι.Φουράκης. ( ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ -ΤΕΥΧΟΣ 61) 



Προσέξτε τά αυτιά τού Διός καί αυτά τού Τυφώνα... (φωτό ἀπό ἐδῶ

Τυφών είχε ως σύμβολό του τον γάιδαρο

Γνωρίζουμε από τον Απίωνα, ότι μέσα στα "Άγια των Αγίων" του ναού του Σολομώντα υπήρχε ένα ομοίωμα του γαϊδάρου, στο οποίο οι ιερείς του Ισραήλ πρόσφεραν θυσίες. Φυσικά ο γάιδαρος αυτός ήταν ο Σεθ ή Σετ (Τυφών). Ο Ιουδαίος ιστορικός Ιώσηπος προσπάθησε να διαψεύσει τις καταγγελίες του Απίωνος: "Μέσα στον ναό αυτόν ο Απίων είχε το θράσος να υποστηρίζει, ότι οι Ιουδαίοι διατηρούν το κεφάλι ενός γαϊδάρου, ότι λατρεύουν αυτό το ζώο και υποκλίνονται μπροστά του με μεγάλο σεβασμό. Το γεγονός που αναφέρει έχει σχέση με την λεηλασία του ναού από τον Αντίοχο τον Επιφανή, όταν ανακαλύφθηκε ένα κεφάλι φτιαγμένο από χρυσό μεγάλης αξίας. Για το θέμα αυτό ήθελα πρώτα να πω, ότι, ακόμα και αν είχαμε ένα τέτοιο λατρευτικό αντικείμενο, ένας Αιγύπτιος είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να μας κατηγορήσει. Γιατί ο γάιδαρος δεν είναι χειρότερος από τις γάτες, τα τραγιά και τα υπόλοιπα πλάσματα, που στη χώρα του περνιούνται για θεοί" (Ιώσηπος, "Κατ' Απίωνος", λόγος Β', 80-82). 
Επίσης στο ίδιο έργο ο Ιώσηπος απαντά στις κατηγορίες του Απίωνα ότι οι Ιουδαίοι θυσίαζαν Έλληνες και μετά τους έτρωγαν, ορκιζόμενοι αιώνιο μίσος προς τον Ελληνισμό.
 Στα "Συμποσιακά" του Πλουτάρχου γίνεται δια στόματος Λαμπρία αναφορά σε τιμές που αποδίδουν οι Ιουδαίοι στον γάιδαρο: "Όχι βέβαια, είπε ο Λαμπρίας παίρνοντας τον λόγο, αλλά κρατιούνται οι Ιουδαίοι μακριά από το λαγό λόγω της ομοιότητάς του με το ζώο που τιμούν περισσότερο απ' όλα... πράγματι ο λαγός μοιάζει με γάιδαρο..." (Πλούταρχος "Συμποσιακά", βιβλίο τέταρτο, πρόβλημα Ε, 670 Ε).

Τό κόκκινο χρώμα τών μαλλιών είναι συνηθισμένο ανάμεσα στούς εβραίους.
Κοκκινοτρίχηδες όμως πρέπει να ήταν οι Κρόνιοι Άτλαντες.
Όπως επίσης καί  ο κολλημένος λοβός τών αυτιών πού θυμίζει τά αυτιά τού Τυφώνα γαϊδάρου.


Τά πιό κλασσικά γαϊδουρινά αὐτιά πού ἔχω ᾿δεῖ εἶναι στό Ἀδωνάϊ,ἄνευ ὑπερβολῆς : 

τρομερόν !!! (φωτό) Περᾶστε ἀπό ΕΔΩ 

Ὑπάρχει κι᾿ἕνα ἀκόμη σπουδαῖο θέμα,ἀλλά ἐπεί δή εἶναι μεγάλο θά τό ἀναρτήσουμε ξεχωριστά.

Εὐχαριστοῦμε Φιλοσοφία-Ἔρευνα


Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΩΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΤΣΙΠΡΑΣ..ΡΑΒΙΝΟΙ...ΚΛΠ
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΈ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΕ, ΔΗΛΑΔΉ ΤΑ ΛΕΧΘΈΝΤΑ, ΕΔΏ ΚΑΊ ΤΏΡΑ,
      ΆΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΊ ΤΆ ΈΚ ΤΟΎ ΦΟΥΡΆΚΗ ΕΚΠΟΡΕΥΘΈΝΤΑ, ΉΤΑΝ ΒΛΑΚΕΊΕΣ;...
      ΆΣ ΤΌ ΔΕΧΘΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ...

      ΆΡΑ, ΚΆΤΙ ΜΆΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ,
      Τ' ΟΠΟΊΟΝ ΘΆ ΜΆΣ ΞΕΘΟΛΏΣΕΙ ΤΆ ΣΚΌΤΗ ΚΑΊ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ

      ΆΝ ΔΈΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟς ΔΗΛΑΔΉ,
      ΕΆΝ ΚΆΝΩ ΜΙΆ ΓΚΟΥΓΚΛΟΕΙΔΉΝ "ΑΝΑΖΉΤΗΣΙΝ", ΕΊΜΑΙ ΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΝΆ ΤΉΝ ΠΙΣΤΈΨΩ;;;; ... ΚΑΊ ΕΙΔΑ ΤΌ ΦΏΣ ΤΌ ΑΛΗΘΙΝΌΝ;;; ΚΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ "ΜΉ ΒΛΑΚΕΊΕΣ";
      .....ΤΊ ΝΆ ΠΏ ΚΑΊ 'ΓΏ Ό ΜΠΟΥΡΤΖΖΌΒΛΑΧΟΣ......

      ΓΗΡΆΣΚΩ ΑΕΊ ΔΙΔΑΣΚΌΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΑΚΌΜ' ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. Δῆλα δή μᾶς βάζεις νά ψάξουμε τά αὐτιά τῶν ἀτόμων πού ἀναφέρεις,ὥστε ν᾿ἀποδειχθῇ πώς δέν ἔχουν βάσιν ὅσα ὑποστηρίζουν κάποιοι περί γαϊδουρινῶν ὤτων ;

      Καί ἡ ἀπεικόνισις στήν μάχη μέ τόν Δία δέν σοῦ λέει τίποτε τό γαϊδουρο-αὐτί τοῦ Τυφῶνος ; Ἀρχαῖο ἀγγεῖο εἶναι .

      Τέλος πάντων, ποτέ νά μήν εἶσαι ἀπόλυτος...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    3. Ὅλα ὑπό ἔρευναν,πάντα. Ἔτσι ;
      Τό ἔχομε πολλάκις ᾿πεῖ καί τό λέμε.

      Καλησπέρα ἀγαπητοί !

      Διαγραφή
    4. Αφού σάς καλησπερήσω αγαπητοί μου, Ευαγγελία κι ανώνυμε κι άν μού τό επιτρέπετε βεβαίως, νά σάς ειπώ γιά μιά, αποκλειστικώς προσωπική μου διαπίστωσιν ή οποία, μέσω μιάς "public research", διενεργουμένης -εδώ καί τρείς ήμισυ δεκαετίες τουλάχιστον- αποκλειστικώς έκ μέρους μου, η οποία μου κατέδειξε, όχι καί πολύ μετά τό ξεκίνημά της πως, όντως, η συμπεριφορά, δηλαδή ό βίος κι η πολιτεία τών αεροδυναμικών ωτίων*, μάλλον αυτονών που τά φοράνε (φέρουν), είναι κάπως....δέν επεκτείνομαι άλλο διότι ή έρευνα δέν έχει ολοκληρωθεί κι ώς έκ τούτου δέν δύνανται νά εξαχθούν ακόμη, ασφαλή συμπεράσματα.
      ("Αεροδυναμικά Ωτία": προσωπικός μου χαρακτηρισμός γιά τά "Γαϊδουρινά" τοιαύτα).
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    5. "Αεροδυναμικά Ωτία": προσωπικός μου χαρακτηρισμός γιά τά "Γαϊδουρινά" τοιαύτα

      Χά,χά,χά ! Πολύ ἐπιτυχής χαρακτηρισμός !

      Ἀνυπομονοῦμε γιά τ᾿ἀποτελέσματα τῆς ἔρευνας.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    6. Τό πρώτον που μού 'χε 'ρθεί στό μυαλό καί που τότε μού ταίριαζε πιό καλά στ' ωτίον, ήτο τό "Υδροδυναμικόν Ούς", όμως, καθώς οί φορείς τών προλεχθέντων οργάνων τής Ακοής, τυγχάνουν θηλαστικά τής Ξηράς (;), τελικώς επεκράτησεν τό "Αεροδυναμικόν"...

      Διαγραφή
    7. Ὁ περίπλοκος ἕως ἀκατανόητος τρόπος σκέψεως πού γεννᾷ πρωτοτυπία καί φυσικά τούς "γενναίους" πιονιέρους κάπως ἔτσι λειτουργεῖ.

      ................Νά μήν γράψουμε κι᾿ἐμεῖς τήν ................. πῶς τό λένε ;

      Θά τό ἔλεγες καί ................ἐξυπνάδα !

      Ὄχι ;

      Καλσπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    8. Είχα γράψει κι άλλο τόσο σ' έκταση καί μάλλον δέν εστάλη, πρέπει νά τό 'σβησα κατά λάθος τή στιγμή τού μπλέ κουμπιού.
      Ευαγγελία, γιά τ' αυτιά, τό 'μαθα σχετικά μικρός κι από τότε κλεφτοκοιτάω τούς ανθρώπους Στ' αυτιά. Ήμαρτον

      Ττ600

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.MN6-BgD-VyXZkARvKdGb9wAAAA%26pid%3DApi&f=1&ipt=ad3edd7d2ec0eb611619b6f86df9fab5c8f7729625e96d569af5b77e1d401f00&ipo=images
    ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΑΝΘΡΩΠΟ;;
    Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ....ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...;; ΟΙ ΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΔΩΝ...ΚΛΠ
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΠΧ ΙΝΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ...ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟ ΛΟΒΟ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανῶς εἶσαι ἀπό τά ἄτομα πού θέλεις νά διαφωνῇς μόνον γιά νά διαφωνῇς καί τίποτε ἄλλο.
      Ἐκτός καί εἶσαι τόσο στουρνάρι πού δέν κατέχεις πρᾶγμα,πού λένε καί οἱ φίλοι μας οἱ Κρητικοί.

      Ὅλες οἱ ἀρχαῖες ἀναφορές κάνουν λόγο γιά ταύτισιν Τυφῶνος μέ Σέτ ὁ ὁποῖος αἰγυπτιακός θεός παρουσιάζεται μέ μορφή γαϊδάρου.
      https://e7.pngegg.com/pngimages/429/145/png-clipart-ancient-egyptian-deities-ancient-egyptian-religion-deity-anubis-egypt-ancient-egypt-thumbnail.png
      Ἐσύ κόλλησες στά φιδίσια πόδια τοῦ Τυφῶνος γιά νά μᾶς ἀνοίξῃς τά μάτια ! Σέ τί ἄρα γε ; Μήν πᾶς μακριά πήγαινε στόν Ἐριχθόνιο καί ὅλους τούς διφυεῖς ἀπογόνους του,βασιλιάδες τῆς Ἀθήνας ( ὄχι Ἀθηνῶν ).

      « ... το αυτί είναι ένα από τα βασικά κέντρα του γεννετικού κώδικα. Από την αρχαιότητα, σε όλες τις παραδόσεις, ο μεγάλος λοβός στο αυτί είναι σημάδι ιδιαιτερότητας και σοφίας, όλοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο αυτί.

      Οι αναπαραστάσεις του Βούδδα μας δείχνουν μεγάλους λοβούς το ίδιο και όλων των κινέζων σοφών, πολλοί Αφρικανοί και Ινδιάνοι προσπαθούν να επιμηκύνουν με τεχνητό τρόπο τ' αυτιά τους κρεμώντας βάριά αντικείμένα. Ο Κουμπλάι Χάν δέχεται να μιλήσει στον Μάρκο Πόλο όταν επισημαίνει ότι έχει "καλό λοβό στο αυτί". Ο Ιούλιος Καίσαρας όταν ήθελε να δείξει την εύνοια του σε κάποιον του τραβούσε το αυτί, το ίδιο και ο Χίτλερ...»

      Καί δέν χρειάζεται περαιτέρω συζήτησις, θέλω νά πιστεύω.Ἀπό ἐμένα ἕως ἐδῶ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ..
    ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΑΙ..ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΛΟΒΟ...ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ... ΠΡΟΣΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΘ.....
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΈΣ ΚΑΤΑΒΟΛΈΣ ... ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΈΣ ΜΕΛΕΤΕΣ....... ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ.... ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΛΟΒΟΥ.. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.... ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ... Η ΚΑΣΤΩΝ..ΠΧ ΙΝΔΙΑ.....
    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΡΕΥΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΡΕΥΝΑ....»

      Συμφωνῶ ἀπολύτως !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή