" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ὁ "θαυμαστός νέος κόσμος" !


..... Υπολογίζεται ότι 1.000 άνθρωποι που προτιμούν να αναγνωρίζονται όχι ως άνθρωποι, αλλά ως σκύλοι, οργάνωσαν μια συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό Potsamer Platz του Βερολίνου στη Γερμανία, επικοινωνώντας μόνο ουρλιάζοντας ή γαβγίζοντας ο ένας στον άλλο.

Διαδικτυακά, οι κριτικές χλεύασαν αυτό το είδος τράνς φυλής ​..

Η ανορθόδοξη ταύτιση με τους σκύλους ακολουθεί την αίσθηση του ιού Toco, του ανθρώπινου κόλευ - ενός άνδρα που βρίσκεται στην Ιαπωνία που εκπληρώνει το όνειρο ζωής του να γίνει σκύλος αφού αγόρασε ένα υπερρεαλιστικό κοστούμι αξίας 14.000 δολαρίων .

Σε προηγούμενη συνέντευξη στην The Post , ο Toco αποκάλυψε ότι ήλπιζε να συναντήσει άλλους με σκυλίσιες φιλοδοξίες.

«Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι τέτοιο», είπε ο Τόκο, ο οποίος έχει ονομαστεί «θηριανός». «Θα ήθελα να τους γνωρίσω».

Οι ειδικοί έχουν ζητήσει να γίνει διαφοροποίηση μεταξύ των «θηρίων», των ανθρώπων που «προσδιορίζονται ως κάποιο πλάσμα εκτός από τον άνθρωπο» και των « γούνινων », των ατόμων που απολαμβάνουν τίς μεταμφιέσεις με στολές ζώων ...

Ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ 


Ὁ "θαυμαστός νέος κόσμος"  !  

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ !!!


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Μου μοιάζει σαν από ταινία του BATMAN, η πολή έχει περιέθει στο χάος αυτοί που υποτίθεται θα γελάσει ο κάθε περαστικός μαζί τους μετατρέπονται ξαφνικα σε έναν όχλο που σπέρνει την αναρχία στην πολή βανδαλίζοντας τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι,τά σχέδιά τους τά φανερώνουν εἴτε σέ ταινίες εἴτε σέ βιβλία. Δέν τά κρύβουν λές καί κάτι τούς ὑποχρεώνει νά τά φανερώσουν.
      Περίεργο εἶναι ἀλλά ἔτσι ἔχει ἡ πραγματικότης.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. «Χάος» στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Λεηλατήθηκαν εκατοντάδες μαγαζιά στο κέντρο της πόλης (βίντεο)https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/xaos-stin-filadelfeia-ton-ipa-leilatithikan-ekatontades-magazia-sto-kentro-tis-polis-vinteo/ Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο έρχεται η σειρά της Φιλαδέλφειας να ζήσει στιγμές γενικευμένων ταραχών όπου χιλιάδες νεαροί στο κέντρο της πόλης, λεηλάτησαν ανενόχλητοι εκατοντάδες καταστήματα, μέχρι να επέμβει η αστυνομία και να προβεί σε κάποιες συλλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οἱ χιλιάδες νεαροί νά ὑποθέσω πώς ἦσαν σκούρου χρώματος στήν συντριπτική τους πλειοψηφία ;

    Ναί,μέ σιγουριά !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=pxgLcjHvKdY

      Ἀμερική,Ἀμερική καλά μοῦ λέγαν μερικοί πώς εἶσαι χώρα μαγική !
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/09/blog-post_96.html

      Διαγραφή