" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ποῦ ἤσουν τήν 11η Σεπτεμβρίου 2001 ;

"Μπορεί να είναι ενδιαφέρον αν ρωτούσατε τους αναγνώστες σας πού ήταν και τι βίωσαν την 11η Σεπτεμβρίου. Νομίζω ότι όλοι θυμούνται πού ήταν όταν άκουσαν την είδηση. Πού ήσουν; Ίσως μπορείτε να γράψετε τις αναμνήσεις σας για το πού ήσασταν εκείνη την ημέρα." - Μάικ

«Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει διωχθεί ποτέ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και εκτός από ένα θαύμα, κανείς δεν θα το κάνει».

Makow - Οι υπεύθυνοι για την 11η Σεπτεμβρίου είναι υπεύθυνοι για το COVID, το Maui και την επίθεση στο  USS Liberty . Θα συνεχίσουν να επιτίθενται στους Αμερικανούς μέχρι να λογοδοτήσουν.

Γράφει ο Μάικ Στόουν

Ήμουν μισοκοιμισμένος όταν χτύπησε το τηλέφωνο εκείνο το πρωί.

«Παρακολουθείς τι συμβαίνει;»

Η φωνή ανήκε στο αφεντικό μου, που με καλούσε την ημέρα της άδειας μου.

"Τι συμβαίνει?" Είπα.

"Είμαστε σε πόλεμο. Η Νέα Υόρκη δέχεται επίθεση".

"Τι?"

"Η Νέα Υόρκη δέχθηκε επίθεση. Άνοιξε την τηλεόρασή σου."

«Επίθεση από ποιόν ;»

"Κανείς δεν ξέρει!"

Ήμουν ο νυχτερινός διευθυντής ενός τηλεφωνικού κέντρου εκείνη την εποχή. Το αφεντικό μου μού ζήτησε να έρθω εκείνο το απόγευμα και να δουλέψω τη νυχτερινή βάρδια, και είπε ότι θα μπορούσα να πάρω μια διαφορετική μέρα αργά την εβδομάδα. «Σε θέλω εδώ για κάθε ενδεχόμενο», είπε. "Αυτό είναι τρελό. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο κόσμος."

Πράγματι είχα προγραμματίσει ραντεβού εκείνο το βράδυ, αλλά είπα ότι θα έρθω. Μετά άνοιξα την τηλεόρασή μου. Μιλούσαν ο ένας μετά τον άλλο και δεν είχα ιδέα τι έλεγαν. Τελικά, κατάλαβα ότι είχαν λύσει την υπόθεση. Χωρίς καμία απολύτως έρευνα, κάθε εκπρόσωπος σε κάθε σταθμό ήταν σίγουρος πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι ήταν έργο του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πώς θα μπορούσαν να το ξέρουν τόσο σύντομα; Αμέσως κατάλαβα πως η υπόθεση βρωμούσε...

Πήρα το ραντεβού μου και συμφωνήσαμε να αναβάλουμε τα σχέδιά μας για το επόμενο βράδυ.

Στη δουλειά, το αφεντικό μου ήταν στα όρια της υστερίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είχε αγαπημένα συναισθήματα για την πόλη.

Του είπα ότι δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβη, αλλά ό,τι κι αν ήταν θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να περικόψουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας ως πολίτες. Οργίστηκε τόσο σαν το άκουσε αυτό ώστε αποφάσισα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Ακόμα δεν είχα δει κανένα βίντεο από την κατάρρευση των κτιρίων. Είχα παρακολουθήσει για μια ώρα εκείνο το πρωί, αλλά το μόνο που έδειχνε κάθε σταθμός ήταν τους ακατάπαυστους σχολιασμούς των "ειδικών" στα κανάλια .

Το αφεντικό μου έφυγε και οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου, κυρίως κορίτσια στην εφηβεία και στα είκοσί τους, ήταν ασυνήθιστα ήσυχοι και υποτονικοί. Τους ευχαρίστησα όλους που εμφανίστηκαν και τους είπα ότι θα τους στριμώξουμε σε ένα επιπλέον διάλειμμα ή δύο ή λίγο επιπλέον χρόνο στο μεσημεριανό τους γεύμα. Όταν ξεκίνησε η βάρδια και όλα έδειχναν ήρεμα, μπήκα κρυφά στο γραφείο του αφεντικού όπου ήταν η τηλεόραση και την άνοιξα. Τέλος, είδα το βίντεο ενός αεροπλάνου να χτυπά προφανώς ένα από τα κτίρια και ένα άλλο βίντεο με ένα από τα κτίρια να καταρρέει. Πρέπει να είδα αυτό το κτίριο να πέφτει δέκα ή δεκαπέντε φορές στη σειρά. 

Αμέσως δεν είχε νόημα. Πώς θα μπορούσε ένα τόσο μεγάλο κτίριο να καταρρεύσει από την πρόσκρουση ενός αεροπλάνου; Στην πραγματικότητα, τρία κτίρια κατέρρευσαν, αν και, εκείνη την εποχή, δεν ήξερα τίποτα για το Κτήριο 7. Για μένα, ήταν το πιο ψεύτικο πράγμα από ποτέ. Ωστόσο, κάθε φορά που έφερνα προς συζήτηση το θέμα με κάποιον τις επόμενες μέρες διέκρινες ένα θόλωμα, ένα πάγωμα στην έκφραση και την ματιά του.

Είχα ραντεβού το επόμενο βράδυ και ένα πράγμα που παρατήρησα ήταν πόσο ήσυχοι και ευγενικοί ήταν όλοι στην πόλη. Οι άγνωστοι έκαναν τα πάντα για να είναι ευάρεστοι και ευγενικοί. Κανείς δεν ήταν αγενής και το έγκλημα φαινόταν να εξαφανίζεται. Υπήρχε μια αίσθηση ανείπωτης εκτίμησης που όλοι έτρεφαν ο ένας για τον άλλον.

Αυτό κράτησε λιγότερο από σαράντα οκτώ ώρες. Το διαδίκτυο δεν ήταν τόσο μέσα στα πράγματα όπως είναι σήμερα. Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να δημοσιεύουν σύμβολα στα προφίλ τους στο Twitter. Έτσι, αντιδρούσαν ανεμίζοντας αμερικανικές σημαίες από τις κεραίες των αυτοκινήτων τους. Και αυτές οι σημαίες ήταν παντού. Κάθε επιχείρηση είχε μια σημαία στο παράθυρο
Κάθε παρουσιαστής ειδήσεων φορούσε μια σημαία στο πέτο του σακακιού του. Τα κορίτσια στη δουλειά μου είχαν ξαφνικά πορτοφόλια και σακάκια με σημαία. Ήμουν το μόνο άτομο που ήξερα που δεν φορούσε κάποιο είδος σημαίας.

Ο κόσμος διάβαζε και εφημερίδες τότε. Θυμάμαι ότι διάβασα για τη σύλληψη των Ισραηλινών που χόρευαν, μια μικρή ιστορία θαμμένη κοντά στο πίσω μέρος της εφημερίδας, μια ή δύο μέρες μετά τις επιθέσεις. Ούτε μια λέξη για αυτή την ιστορία δεν τυπώθηκε ξανά - η μόνη σύλληψη που έγινε ποτέ σε συνδυασμό με την 11η Σεπτεμβρίου.

Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν τον εαυτό μου την ημέρα των επιθέσεων, αυτό αλλάζει τα πάντα. Και έγινε.

Όλα αυτά έγιναν πριν από είκοσι και πλέον χρόνια. Το παλιό μου αφεντικό πέθανε και έχω χάσει την επαφή σχεδόν με όλους όσους ήξερα τότε. Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνδυάσω τα κομμάτια και τελικά να μάθω τι συνέβη, αλλά από την αρχή ήξερα ότι μας έλεγαν ψέματα. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει διωχθεί ποτέ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και, εκτός από ένα θαύμα, κανείς δεν θα το κάνει ποτέ.

Πού ήσουν την 11η Σεπτεμβρίου ;

-Η κυβέρνηση, λοιπόν, είπε ψέματα;
«Χειρότερα. Αν η έρευνά μας είναι σωστή, η αμερικανική κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει βία και απειλή βίας για να εγκαταστήσει το φόβο στον αμερικανικό λαό, με σκοπό να μας χειραγωγήσει στις πολιτικές της επιδιώξεις. Αυτός είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας. Πράγμα που σημαίνει,ότι η αμερικανική κυβέρνηση ασκεί τρομοκρατία στον αμερικανικό λαό...».

Οἱ ἑβραῖοι ὑπάλληλοι τῶν πύργων,ἔλειπαν τήν ἡμέρα τῆς ἐπιθέσεως. Εἶχαν ἀργία ...ἀπό τήν σημαία τους.Ὅλοι τους...! (φωτό)

The Five Dancing Israelis - 9/11/2001 
Οι 5 Ισραηλινοί που Χορεύουν...


Βρήκε κανείς περίεργο το γεγονός ότι την ίδια μέρα της 11ης Σεπτεμβρίου - υπήρχαν 5 τύποι που είχαν στηθεί με μια κάμερα που βιντεοσκοπούσε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου από απόσταση όπου μπορούσαν να απαθανατίσουν ολόκληρο το θέαμα καθώς χτυπούσαν τα αεροπλάνα - τότε, το κτίριο κατέρρευσε;
Παιδιά, με όρους γυρισμάτων - αυτό λέγεται "Στην τοποθεσία" ( γυρίσματα σε περιβάλλον εκτός στούντιο) ...
Ένας φωτογράφος παίρνει μια ανάθεση για κινηματογράφηση μιας εκδήλωσης - ΠΡΙΝ να γίνει πραγματικά η εκδήλωση... διαφορετικά, χάνουν τη μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης. (Σωστά?)...
Έτσι, αυτοί οι άνθρωποι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η 11η Σεπτεμβρίου θα έπαιζε - ακριβώς μπροστά στα μάτια τους. Δεν ήταν η ομάδα των "ψυχικών φωτογράφων ειδήσεων"( φανταστικές φωτογραφήσεις)  - σε αυτούς τους ανθρώπους δόθηκε εντολή να στήσουν τις κάμερές τους και να "καταγράψουν τα γεγονότα" ΠΡΙΝ αυτά τα γεγονότα ξετυλιχτούν μπροστά στα μάτια όλων.
Ποιοί ήταν αυτοί?
Ποια χώρα συμμετείχε σε αυτή την πρόγνωση;
Αυτό είναι ένα σημαντικό κλειδί για να κατανοήσουμε τι πραγματικά συνέβη την ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου... (ἀπό σχόλια ἐδῶ)


«Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει διωχθεί ποτέ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και εκτός από ένα θαύμα, κανείς δεν θα το κάνει».


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Δέν ξέρω άν ό ερωτών απευθύνεται καί στούς, "από σπόντα" αναγνώστες του,
    αλλά θυμάμαι ακριβέστατα τό σημείο που βρισκόμουν όταν μού τηλεφώνησε η σύζυγος, ενάμιση μήνα πρίν τόν ερχομό του τρίτου Τέκνου μας.

    Λίγο πρίν μάθω τό γεγονός, μόλις είχα ξεκινήσει απ' τόν Σ.Σ. Δαυλείας, επί τής Ε.Ο. νο3 με κατεύθυνση Βόρεια κι αφού είχα αποθέσει γύρω στούς 37-38 τόνους Σκύρων, με παραλήπτη τήν ΕΡΓ.ΟΣ.Ε. .

    Ξέρετε καί τί άλλο μού 'πε (που δέν μου πολυάρεσε);
    "Ό τάδε μέ τόν δείνα και καναδυό ακόμη, παρήγγειλαν αρνί για τή σούβλα!"
    Γενικώς, πολύς κόσμος χάρηκε τότε καί 'γώ μαζί, αλλά όχι καί νά στήσουμε καί γλέντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δέν χάρηκα καθόλου,ἀπεναντίας λυπήθηκα ἀφάνταστα γιά τόν κόσμο πού ἀδίκως χάθηκε.Ἀναμεσά τους καί ὁμογενεῖς μας.

      Μία ἡμέρα περίεργη πού ὅμοιά της δέν εἴχαμε ξαναζήσει...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. "Χαρήκαμε" ασυνείδητα στό άκουσμα τού γεγονότος, ώς ευθύ πλήγμα κατά τών ηπα...καί βεβαίως, πρίν ακόμη αναλογιστούμε καλά-καλά τίς άμεσες απώλειες αθώων ανθρώπων.

      Διαγραφή
  2. Επίσης, πρός τόν αγαπητόν ΕΑΦ.
    Θά 'θελα, άν θέλεις νά σχολιάσεις τό εξής:

    Elon Musk amplifies self-declared antisemite’s call to ban ADL from X
    https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/article-757445
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φιλε η γνωμη μου για την ADL την AIPAC το SWC τo SPLC και τους υπολοιπους εβραϊκους οργανισμους και χαβρες με τα μελη τους πρεπει να συλληφθουν με πολλες κατηγοριες αλλα κυριως αυτην της κατασκοπειας για λογαριασμο εχθρικου κρατους.
      Οχι μονο στην Αμερικη αλλα και και σε ολο το κοσμο.
      Οσο για τον Μασκ ευχομαι να κερδισει, αλλα οι εβραιοι εχουν τοποθετησει δικουςν τους ολουθε ποσο μαλλον στο υπουργειο "δικαιοσυνης"
      του ραμολιμεντου Μπαϊντεν.

      Οπως μας εξηγει και ο κος Γκιραλντι στο αρθρο του "Ποιοί εἶναι οἱ πραγματικοί ἐχθροί τῶν ΗΠΑ" ;

      .......Εν τω μεταξύ, μεταφέρετε τον Μακόφσκι και τον Γουόλντ μαζί με τους φίλους τους της Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων Αμερικής-Ισραήλ (AIPAC), της Ένωσης Anti-Defamation League (ADL) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και βαλτε τους στη φυλακή για παραβίαση του Νόμου περί Εγγραφής ξένων πρακτόρων του 1938. (FARA) με την κατηγορία ότι ενεργούν εσκεμμένα ως πράκτορες μιας ξένης κυβέρνησης και λειτουργούν διεφθαρμένα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτής της ξένης κυβέρνησης........

      http://sxolianews.blogspot.com/2023/08/blog-post_27.html

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε, Δέν ξεχνώ με τίποτα τά σιχαμερά καί γλοιώδη χαϊδολογήματα καί τίς αγκαλιές τού προδότη γκάβακα, με τό δίποδο που ήτο επικεφαλής τότε στήν έν λόγω σφηκοφωλιά ...

      Ειλικρινώς, ευχαριστώ πολύ γιά την έκθεσι τής σκέψεώς σου!

      Διαγραφή
  3. Τι έγινε με την τριμερής Ελλάδος,Κύπρου και Ισραήλ και γιατί κάλεσαν και την Ινδία;,όχι τίποτα άλλο δηλαδή απλά βλέπω να έχει πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα ένας Ινδος εδώ στην περιοχή , εξ Αγγλίας ορμώμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Πού ήσουν την 11η Σεπτεμβρίου -;

    ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!
    Εκεινη την αποφραδα ημερα ετυχε να ημουν για δουλεια down town Manhattan!
    Εκει ημουν!
    Λιγοτερο απο 2 χιλομετρα μακρια απ το WTC!
    Ολοι ακουσαμε τις βομβες που εξεραγησαν με τις οποιες οι εβραιοι ειχαν παγιδευσει τους δυο ουρανοξυστες με την συγκαταθεση φυσικα της "κυβερνησης" Μπους!
    Τον τριτο ουρανοξυστη (tower 7) τον εκαναν σκονη με επισης κατακορυφη πτωση πιο αργοτερα οταν ειχα φυγει απ το Μανχανταν πια.
    Τοπε και ο "αραβας" Larry - "pull it" - Silverstein, https://www.youtube.com/watch?v=Wq-0JIR38V0
    Οι μπατσοι κι οι ασφαλιτες ειχαν κλεισει ολους τους δρομους προς το Εμπορικο Κεντρο.
    Με το κρημνισμα του πρωτου ουρανοξυστη η σκονη ειχε σκεπασει σχεδον ολο το Μανχανταν και δεν μπορουσαμε να αναπνευσουμε.
    Κι απ οτι ειδα τις επομενες μερες στην "αμερικανικη" τηλεοραση ελληνοφωνα κομμουνια πανηγυριζαν που ....επι τελους οι "φονιαδες των λαων αμερικανοι" βρηκαν τον δασκαλο τους!
    Που να ξερανε τι τους ετοιμαζε ο οβριος!

    Οσο για τον Κεβιν Μπαρετ (Kevin Barrett) που ακομα αναρωτιεται αν θα μαθουμε την αληθεια του απαντω:

    9/11, 22 Years Later: Will We Ever Get the Truth?
    https://www.unz.com/kbarrett/9-11-22-years-later-will-we-ever-get-the-truth/
    Αγαπητε Κεβιν οσο οι εβραιοι κρατουν την Αμερικη ΔΕΝ θα μαθουμε.

    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὤωω ! Ἐκεῖ ;
      Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἐμπειρία πού μᾶς μετέφερες ἀπό αὐτό τό συγκλονιστικό γεγονός.

      Ἐπίσης Εὐχαριστοῦμε γιά τήν παραπομπή τό ὁποῖο ἔγινε τό σημερινό μας θέμα

      11 Σεπτεμβρίου 2001- 22 χρόνια μετά θά μάθουμε ποτέ τήν Ἀλήθεια ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/09/11-2001-22.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή