" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στο ΛΑ.Ο.Σ ο Κιλτίδης

Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε πριν από λίγο με δήλωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο τη Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία τον ενημερώνει για την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κιλτίδης είχε αρχικώς προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία και αποχωρούσε, προ διμήνου, μετά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. καλωσορίζοντας τον κ. Κ. Κιλτίδη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δήλωσε:

«H χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζεται. Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν.

Η απάντηση στην σωτηρία της πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος γνωρίζει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση, ανέλιξη και εξαιρετική άνοδο στα συναισθήματα του ελληνικού λαού.

Στο πλαίσιο αυτό ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου, τον κ. Κώστα Κιλτίδη ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα».

 
Ακολούθως ο βουλευτής Κιλκίς κ. Κ. Κιλτίδης δήλωσε:
 
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για την τιμή που μου έκανε να μου απευθύνει την πρόσκληση της συμμετοχής σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.

Ζω από παιδί για τις ιδέες και όχι από τις ιδέες. Τα συρματοπλέγματα των κομμάτων δεν τις στραγγάλισαν ποτέ.


Φέρω σε όλη μου την ζωή το ελληνότροπο αξιακό σύστημα που πρεσβεύει ο ΛΑ.Ο.Σ.


Ο δικομματισμός συντρίβεται υπό το βάρος του εκφυλισμού και της αναξιοπιστίας. Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Από το επίκεντρο της ζωής μου και της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη θα δώσω τον αγώνα για την ανατροπή και την αναγέννηση." 


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου