" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Θρηνεί η αριστερά τον θάνατο του “καπετάν Κεμάλ”

Η αριστερά θρηνεί τον θάνατο του επονομαζόμενου «καπεταν Κεμάλ» ή κατά κόσμον Μιχρί Μπελί, ο οποίος σαν καπετάνιος των κομμουνιστών επέλεξε το όνομα του μεγάλου σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ…
Αυτό βέβαια δεν ήταν πρόβλημα για τους “πατριώτες” της ηγεσίας της αριστεράς. Πέρα από τα καθεστωτικά – πλην όμως αριστερά – ΜΜΕ ανακοινώσεις εξέδωσαν και η πλειοψηφία των αριστερών κομμάτων, όπως το κόμμα Κουβέλη και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος ήταν όμως αυτός ο «καπεταν Κεμάλ»;
Ο «καπεταν Κεμάλ», σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, των καθεστωτικών – πλην όμως αριστερών – ΜΜΕ ήταν κατά την διάρκεια του ελληνοτουρκικού πολέμου 1919-1922 ένας ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας. Στην διάρκεια του συμμοριτοπολέμου ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον στρατό του ΚΚΕ στον αγώνα για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη».
Μαζί με τον «καπεταν Κεμάλ» είχαν έρθει και ολόκληρα τάγματα από Σκόπια, Αλβανία και γενικά από όλες τις χώρες ή κομμάτια χωρών που ήθελαν ένα κομμάτι της Ελλάδας. Δηλαδή ο «καπεταν Κεμάλ» και τότε δούλευε σταθερά εναντίον της Ελλάδας.
Αυτόν τον άνθρωπο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά αποκόμματα της αριστεράς αποχαιρετούν σήμερα, αφήνοντας, λόγω θανάτου, την μάσκα του φιλολαϊκού, για να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αποχαιρετώντας έναν πραγματικό εχθρό της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου