" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

"Τζέφρι … Μπένι …Τζωρτζ … και Πασόκ"

Πριν 15 μήνες η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το δίλλημα «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ή «ΠΤΩΧΕΥΣΗ» προχώρησε στη λήψη σκληρών και άδικων... μέτρων κατά των συνεπείς φορολογουμένων, των μόνιμων και νόμιμων υποζυγίων της χώρας τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. 

Σήμερα με δεδομένη την αποτυχία του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ο ΤΖΕΦΡΙ, ο ΜΠΕΝΙ, ο ΤΖΩΡΤΖ και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ...
 προχωρούν στην ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων και στην άνευ όρων παράδοση της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ” της Ελλάδος, προς ικανοποίηση των τοκογλύφων των αγορών και όλων αυτών που λοξοκοιτάζουν εδώ και χρόνια το πλούσιο υπέδαφος της χώρας μας.

Προωθούν, δυστυχώς με την παρότρυνση κι άλλων πολιτικών, το ξεπούλημα των Οργανισμών Κοινής Οφέλειας και της Δημόσιας περιουσίας, ξεχνώντας τις στρεβλώσεις που οδήγησαν την Ελληνική Οικονομία σε κρίση και ρίχνοντας τα βάρη στους υπαλλήλους του Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα

Καμιά κουβέντα για τους λανθασμένους χειρισμούς των πολιτικών και των GOLDEN BOYS, οι οποίοι συνετέλεσαν με τις αποφάσεις τους στην αποβιομηχάνιση της χώρας, την διάλυση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας ,την ερήμωση της υπαίθρου και κατέστρεψαν κάθε παραγωγική ομάδα πολιτών και κάθε ελπίδα για διεύρυνση της παραγωγικής και φορολογικής βάσης. 
Καμιά κουβέντα για την παραχώρηση των δραστηριοτήτων σε κρατικοδίαιτους εργολάβους, διεθνείς και εγχώριους μεσάζοντες, εθνικούς προμηθευτές, οι οποίοι πλούτισαν εις βάρος των φορολογουμένων, δίνοντας φυσικά τις ανάλογες μίζες σε πολιτικούς και φίλους του συστήματος (SIEMENS-YΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΟΣΕ κλπ).
Αντί λοιπόν να διορθώσουν τα λάθη που οι ίδιοι έπραξαν, προχωρούν σε νέα “λάθη” ή συνειδητές επιλογές, γεμίζοντας τη χώρα από στρατιές ανέργων και νεόπτωχων και τις επιχειρήσεις από “πτώματα”, κάνοντας τες ουσιαστικά “Νεκροταφεία” εργαζομένων ζωντανών-νεκρών καταδικάζοντας τους να ζούν υπο καθεστώς τρομοκρατίας, εργασιακής ανασφάλειας, εργασιακού και οικονομικού μεσαίωνα, για να εξυπηρετήσουν τάχα την ανταγωνιστικότητα. 

Πρόκειται για έργο σύγχρονων δουλεμπόρων, σύγχρονων δοσίλογων του Έθνους και των Ελλήνων, με αντάλλαγμα, από τους διεθνείς τοκογλύφους, την διατήρηση της πολιτικής τους υπόστασης και καριέρας.
Δυστυχώς για όλους μας το “AYΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ” επωάζονταν εδώ και τριάντα χρόνια στο κόρφο της Ελλάδος, της χώρας που γέννησε και διέδωσε την Δημοκρατία, την φιλοσοφία, την ποίηση, τον πολιτισμό, την τέχνη ,την επιστήμη και τη δημιουργία.


Οι “ελεύθεροι” και “ανεξάρτητοι” Έλληνες βουλευτές καλούνται με την ψήφο τους να σκοτώσουν τα ιδανικά τους, τους πατεράδες, τις μάνες και τα παιδιά τους και να ξεπουλήσουν ό,τι με αίμα και ιδρώτα κατέκτησαν οι ήρωες και οι αγωνιστές του ’21 και ’40. Παρέλαβαν “κράτος”

Δεν θα τους επιτρέψουμε να παραδώσουν “επαρχία”. Παρέλαβαν “χώρα”. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παραδώσουν “ χώρο”. Παρέλαβαν “έθνος”. Δεν θα τους επιτρέψουμε να το παραδώσουν στα ξένα συμφέροντα. 

Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μας τα πήρανε όλα.

Οι “σύγχρονοι δοσίλογοι” και οι “εφιάλτες που θα βάλουν την υπογραφή τους υποθηκεύοντας την ΕΛΠΙΔΑ και το ΜΕΛΛΟΝ της νέας γενιάς παραχωρώντας τα πατριωτικά και εθνικά ιδεώδη του Λαού μας, από την επόμενη κιόλας ημέρα, πρέπει να ψάχνουν άλλη χώρα για να πολιτευτούν . 

Ας ψάχνουν άλλο τόπο να εγκατασταθούν γιατί η Ελλάδα, δεν χωρά τους “ θύτες” και τα “ θύματα ”.
 
Γιατί η Ελλάδα μας ανήκει. Δεν της ανήκουμε.


ΠΗΓΗ :  24Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου